NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
Ne slažem se, mala je razlika u poenima između njih dva a u obrani je razlika nebo zemljaBijelaCokolada je napisao/la:curry u napadu pravi takvu razliku kakvu kawhi ne pravi zajedno i u odbrani i u napadu,al dobro neko rece kao da je ovdje cilj dokazati da je dpoy>mvp
Westbrook pravi razliku u napadu kakvu curry nikad ne moze Radit
Sent from my iPhone using Tapatalk
A sta je radio prosle sezone Bgt ? Odradio covjek najefikasniju sezonu u historiji kosarke, izgledo ko lik iz video igrice al eto ne moze radit razliku u napadu kakvu radi covjek koji ima 42% suta iz igre i koji ima preko 5 izgubljenih lopti po utakmicireddevil96 je napisao/la:Ne slažem se, mala je razlika u poenima između njih dva a u obrani je razlika nebo zemljaBijelaCokolada je napisao/la:curry u napadu pravi takvu razliku kakvu kawhi ne pravi zajedno i u odbrani i u napadu,al dobro neko rece kao da je ovdje cilj dokazati da je dpoy>mvp
Westbrook pravi razliku u napadu kakvu curry nikad ne moze Radit

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' to još neko vjeruje u mit o Westbrooku kao odličnom defanzivnom igraču?reddevil96 je napisao/la:Ne slažem se, mala je razlika u poenima između njih dva a u obrani je razlika nebo zemlja
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
sto ne otpuste zazu kretena,kako se medjed zakoluta sinoc nakon sto ga je gortat malo gurno
Zna li se koliko je KD out?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Mislim da je ovdje riječ o Kawhiju.Monolog je napisao/la:Je l' to još neko vjeruje u mit o Westbrooku kao odličnom defanzivnom igraču?reddevil96 je napisao/la:Ne slažem se, mala je razlika u poenima između njih dva a u obrani je razlika nebo zemlja
Čuj Curry ne može praviti razliku kao Russ, o kojoj razlici je riječ?
Pravi dovoljnu razliku da iza sebe ima osvojen prsten što će za dotičnog ostati vječni san.
I sta ćemo ako pored ovakvog Clevelanda, Curry uzme titulu, hoće li barem postati all star?
Steph Curry MVP
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kawhi...2 finala sa 21 i 22 godine.U jednom DD u prosjeku cuvajuci Jamesa u 2. MVP.U U oba finala ZNATNO BOLJI nego sto je bio u RSu.Tracy3McGrady je napisao/la:A to Kawhija ima na mapi zadnja dva finala?NEZALAGANJE je napisao/la:Jeste,ali kad bi se zaje.bavali....2 finala ga nema na mapi,a defanzivno ga eksploatisu ciljano....
E Cavsi su se konačno sredili, samo se nadam da će Durant biti ok pa da bude pravo finale.
Steph Curry MVP
Russ most underrated igrac i dalje,da Curry radi ovo bilo bi pisanja po sirotinji i gasenja foruma 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cijenim te kao forumasa,ali bih te zamolio jednu stvar...dema je napisao/la:Nezalaganje haj predji jednom u svaštaru, ovo oko usporedbe igrača ide tamo koliko vam puta treba ponovit. Udjem sta pročitat i uvijek isto uvijek iste rasprave koje su za svaštaru. I ako moze moderator još jedna ili dvije opomene i onda banovat. Pa koliko se pita treba isto ponovit. Zaboli me sta neko misli i koje je njegovo mišljenje o poređenju igrača.
Ne prozivaj mene,jer ja i nisam pokrenuo raspravu o bilo kakvoj usporedbi,a ako mi neko pokusava svaku diskusiju usmjeriti na Kawhija ili bilo koga vec(jer nema nista pametno napisati o necemu drugom),e onda cemo pisati do sutra ako treba.Kad moderacija upozori inicijatora takvih diskusija na temama koje ne pripadaju datom pdfu,onda slobodno moze i mene.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Russ most underrated igrac i dalje

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Po cacinom ti.HankMoody je napisao/la:Tvom ili Popovom?NEZALAGANJE je napisao/la:Niko ne kaze da su po nekom uvrijezenom shvatanju ti likovi superstari.Kazem da PO MOM shvatanju to nisu,jer ne igraju u oba pravca.
@Mig Koljeno mu je otislo unazad neprirodnom kretnjom,jer mu je Zaza pao pod noge.Sinoc rekose kako je samo "istegao" koljeno,a evo jutros citam da sumnjaju na ACL.

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
To stoji, ali to ovdje niko nije umanjio taj njegov uspjeh, samo je rečeno kad je bio finals MVP, da nije bio glavna zvijezda ekipe. U suprotnom, vi Curryu zamjerite što mu je iguodala uzeo nagradu, i što je odigrao slabo u prošlom nakon one nesretne povrede. U tome je problem.NEZALAGANJE je napisao/la:Kawhi...2 finala sa 21 i 22 godine.U jednom DD u prosjeku cuvajuci Jamesa u 2. MVP.U U oba finala ZNATNO BOLJI nego sto je bio u RSu.Tracy3McGrady je napisao/la:A to Kawhija ima na mapi zadnja dva finala?NEZALAGANJE je napisao/la:Jeste,ali kad bi se zaje.bavali....2 finala ga nema na mapi,a defanzivno ga eksploatisu ciljano....
E Cavsi su se konačno sredili, samo se nadam da će Durant biti ok pa da bude pravo finale.
Steph Curry MVP
Meni je čudno kako ljudi mogu nazvati ovu westbrookovu sezonu bolju od prosle, gdje je Curry oborio razne rekorde a uz to, niti je forsirao niti je ekipa ispastala, niti je bio sam koji "zna" košarke.
Kawhi je igracina, tu nema dileme ali još nije nivo Currya, ako ovako nastavi i ako uzme barem jednu MVP nagradu i još jedan prsten, onda će biti. Do tada ne može. Kao što ne može jedan Davis biti ispred Garnetta npr. Iako ima bolju statistiku.
Steph Curry MVP
-
- Kontakt:
Za Leonarda san mislio pod tim odlični igrač, wb je sigurno bolje defenzivac od curryjaMonolog je napisao/la:Je l' to još neko vjeruje u mit o Westbrooku kao odličnom defanzivnom igraču?reddevil96 je napisao/la:Ne slažem se, mala je razlika u poenima između njih dva a u obrani je razlika nebo zemlja
Sta ima veze nek se raspravlja, zaninljivije je, jeb.te pisanje statistike i to, ima boxscore za to.NEZALAGANJE je napisao/la:Cijenim te kao forumasa,ali bih te zamolio jednu stvar...dema je napisao/la:Nezalaganje haj predji jednom u svaštaru, ovo oko usporedbe igrača ide tamo koliko vam puta treba ponovit. Udjem sta pročitat i uvijek isto uvijek iste rasprave koje su za svaštaru. I ako moze moderator još jedna ili dvije opomene i onda banovat. Pa koliko se pita treba isto ponovit. Zaboli me sta neko misli i koje je njegovo mišljenje o poređenju igrača.
Ne prozivaj mene,jer ja i nisam pokrenuo raspravu o bilo kakvoj usporedbi,a ako mi neko pokusava svaku diskusiju usmjeriti na Kawhija ili bilo koga vec(jer nema nista pametno napisati o necemu drugom),e onda cemo pisati do sutra ako treba.Kad moderacija upozori inicijatora takvih diskusija na temama koje ne pripadaju datom pdfu,onda slobodno moze i mene.
Nego kako nisi pokreno raspravu sa izjavom da je samo superstar koji DOMINIRA u oba pravca? Eto i Dirka tu, i on nije nikad bio superstar?
e jbg sad, mijesas babe i zabe...Donnie Darko je napisao/la:Navijac Dallasa: LeBron James je najbolji kosarkas na svijetu.
kk_bosna: Jesil zaboravio bolesnog Dirka iz 2011.?
da navijac dallasa kaze kako je james ljudina od covjeka, e to je nemoguce...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Svaka mu čast ali Curry je prošle godine radio veće stvari pa su opet redovito srali i evo i dan danas ga osporavaju da čak nije ni superstar.Sarmelino je napisao/la:Russ most underrated igrac i dalje,da Curry radi ovo bilo bi pisanja po sirotinji i gasenja foruma
Ponavljam pitanje, sta ce biti ako Curry ove godine uzme prsten bez Duranta, pored ovakvih krava?
Steph Curry MVP
- adriano_leite
- Kontakt:
Potvrdit ce da je najbolji igrac svih vremenaTracy3McGrady je napisao/la:Svaka mu čast ali Curry je prošle godine radio veće stvari pa su opet redovito srali i evo i dan danas ga osporavaju da čak nije ni superstar.Sarmelino je napisao/la:Russ most underrated igrac i dalje,da Curry radi ovo bilo bi pisanja po sirotinji i gasenja foruma
Ponavljam pitanje, sta ce biti ako Curry ove godine uzme prsten bez Duranta, pored ovakvih krava?
Steph Curry MVP

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne miješam, uopšte. Cubanov posao se svodi na to da bude sposoban i pametan, kao što je epidaurus rekao. Baš kao što je LeBronov posao igranje košarke.KK_Bosna je napisao/la:e jbg sad, mijesas babe i zabe...Donnie Darko je napisao/la:Navijac Dallasa: LeBron James je najbolji kosarkas na svijetu.
kk_bosna: Jesil zaboravio bolesnog Dirka iz 2011.?
da navijac dallasa kaze kako je james ljudina od covjeka, e to je nemoguce...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.