Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
U prvom meču se vratili s 2-0 nakon užasnih reakcija Bonnucia kod oba gola i one golčine Oskara.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Strijelac trećeg gola je trenutno bez kluba, mogli su ga angažovati! Chelsi je tad bilo toliko jak (u formi), da je izborio EL u toj grupi.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
JuventinoVero
- Kontakt:
ma znam to sve, ali mi ne možemo Speziji ovako spucati kontru jbg... ali uvjeren sam da ćemo proigrati samo da ne bude bodovno prekasno...
Samo polako, možda baš sutra istrčimo dvije konte i ostavimo Chelsi na 0 golova,
inače uvijek smo nakon lošeg perioda znali u LP napraviti bum, protiv jaki protivnika.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Je li zaista mislite da Juventus s Kulusevskim moze meda Chelsea-u? 
Realno, Juventus samo na drogama i vanserijskoj partiji može i do boda. Ali zadnjih godina smo u grupi baš dobri, recimo lani smo nakon 0-2 u Torinu dobili Barcu 0-3 u drugom kolu i krenuli baš dobro igrati, tad se i Arthur ustalio, ali onda veliki pad ponovo.
Vidim neku šansu sa 4-3-3 i Juanom, Chiesom i Keanom naprijed. Sve drugo mi nikako ne miriše na dobro. Ali lakše je pratiti kad si se pomirio s porazom.
Realno, Juventus samo na drogama i vanserijskoj partiji može i do boda. Ali zadnjih godina smo u grupi baš dobri, recimo lani smo nakon 0-2 u Torinu dobili Barcu 0-3 u drugom kolu i krenuli baš dobro igrati, tad se i Arthur ustalio, ali onda veliki pad ponovo.
Vidim neku šansu sa 4-3-3 i Juanom, Chiesom i Keanom naprijed. Sve drugo mi nikako ne miriše na dobro. Ali lakše je pratiti kad si se pomirio s porazom.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 28 sep 2021, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
ma može, samo moraju biti skoncentrirani, braniti bolje prekide i što da ne, ući će neka frljoka...Pogba je napisao/la: ↑28 sep 2021, 15:27Je li zaista mislite da Juventus s Kulusevskim moze meda Chelsea-u?
Celzija je sad za vikend city oducio od fudbala, znaci samo primjenimo taj princip igre i i bodovi su tu.
Salim se.
Salim se.
Kulusevski je tek 3-4 izbor naprijed i u ovoj situaciji, ne znam po čemu je on bitan ovdje, osim da udje zadnji 20tak minuta.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jer se trenutno više spominje kao starter od ovog trojca koji priželjkujemo.
#MaxOUT
#MaxOUT
On može biti starter samo ako se Alegri odluči da čuva nekog da ima opciju sa klupe.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
moguća 3-5-2 hm
O ovome sam vam ja davno ovdje pisao čini mi se. 3-5-2 je idealna za igrače sa kojima raspolažete, izuzev Chiese, a on vam je trenutno najbolji igrač. Ni 4-4-2 nije losa samo fali kvalitetan veznjak da se upari da Locatellijem.
Il Club più titolato al mondo!
Pa probati ga kao drugog spica da ne gledamo Kulusevskog
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Woj, Danilo, Sandro i Locatelli igraju sigurno sutra. Rabiot spreman, Ramsey opet neka povreda.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ja ne znam jel ovaj Ramsey ikako povezo 2-3 utakmice zaredom
I bolje da nije
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.