Odakle ti te informacije vadiš , svega ti ? Vedo je u Bundesligi , dao 15 golova , imao je 7 penala , od toga promašio 2. Tako da je od tih 15 golova , 5 bilo iz penala . Kakvih 8 penala , jesil ti normalan..utaka je napisao/la:od 15 golova 8 iz penala 7 iz igre. a odigrao je skoro svaku utakmicu za stuttgart jer nema konkurenciju.Papastathopoulos je napisao/la: Vedo prije povrede je mogao igrati u engleskoj, bio je brzi i okretniji bar 5 puta, ovaj vedo ne moze..daje on golove, al od 15 golova 5-6 je sa penala, a ostali sa cetiri metra..bolje mu je ostati u njemackoj jer se nece naigrati na otoku
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
izvini to sam procitao na ****, znaci 10 iz igre 5 iz penala, ni dobro ni loseviKK je napisao/la:Odakle ti te informacije vadiš , svega ti ? Vedo je u Bundesligi , dao 15 golova , imao je 7 penala , od toga promašio 2. Tako da je od tih 15 golova , 5 bilo iz penala . Kakvih 8 penala , jesil ti normalan..utaka je napisao/la:od 15 golova 8 iz penala 7 iz igre. a odigrao je skoro svaku utakmicu za stuttgart jer nema konkurenciju.Papastathopoulos je napisao/la: Vedo prije povrede je mogao igrati u engleskoj, bio je brzi i okretniji bar 5 puta, ovaj vedo ne moze..daje on golove, al od 15 golova 5-6 je sa penala, a ostali sa cetiri metra..bolje mu je ostati u njemackoj jer se nece naigrati na otoku
Wolfsburg zainteresovan za Ibisevica !
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Kakav bi ovo prelazak bio? Ni korak unaprijed, ni korak unazad, nego korak sa strane. Imaju para do neba ali nekako nikad da ih potrose na pravo kvalitetna pojacanja..Edvin_Mg je napisao/la:Wolfsburg zainteresovan za Ibisevica !
Ali kada bi otiso u Wolfsburg i rasturo, onda nema teorije da bi ikad preso u neki veci klub. Osim ako bi neki pravi pogatasi bili spremni da plate hrpu para. Wolfsburg je za Dzeku bilo istovremeno i najbolje i najgore sto mu se moglo desit. Cito sam da su 4. najbogatiji klub na svijetu, zato su jedino mogli bogatasi kao City izvuc Edina od njih. Da su bili siromasniji i bili prinudjeni da prodaju Edina, onda bi Edin mogo manje ili vise birat za koji klub hoce da igra.
Klupa bi bila. Wolfsburg ekipa koja uništaje igrače.
pa ne vidim šta će to Wolfsburg napraviti u narednim sezonama, tako da ne bi trebao ići iz Stuttgarta .. sa njima igra evropu, a u najboljem slučaju, to će igrati i sa Wolfsburgom, jer šanse nemaju za LP, a da ne pričam o tituli .. neka ga gdje je, Stuttgart je pravi klub za njega
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
nek se on drzi Stuttgarta, to mu je i vrhunac.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
E ovo se zove korak naprijed u karijeri.Edvin_Mg je napisao/la:Wolfsburg zainteresovan za Ibisevica !

1974---1975---1976---2001---2013---2020
mjenjam mišljenje .. Vedo ako ima šansu neka ide iz Stuttgarta, ekipa je krš, al' doslovno .. majko draga, pa ljudi nemaju nikakav sistem igre, to se ne zna ko šta igra .. Sakai desni bek je danas jedno 5 lopti izgubio, tj. nije uspio da uštopa .. o stoperima da ne pričam, Niedermier igra samo zato što nemaju boljeg, a Tasci je toliko propao, da mi ga je žao
ekipa ovisi o Vedi i Harniku, kad oni podbace, Stuttgart ne može pobjedit'
imaju 5 igrača koji su dobri (Vedo, Harnik, Maxim, Tasci, Ulreich) .. sve ostalo talašika
ekipa ovisi o Vedi i Harniku, kad oni podbace, Stuttgart ne može pobjedit'
imaju 5 igrača koji su dobri (Vedo, Harnik, Maxim, Tasci, Ulreich) .. sve ostalo talašika
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Goalgetter
- Kontakt:
Stuttgart vodi protiv Reutlingena 8:0 u prijateljskoj utakmici, Ibi zabio 2 gola.
- Goalgetter
- Kontakt:
Vedo nekada protiv Pique-a
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Oj šta im učini majko mila
Piqe ko da igra za mekteb a ne za Barcelonu, a ovaj drugi ispade ko iz tramvaja 

DRUG NEBI TI PUNCA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Včeras finale a ni riječi.
Idemo Vedo!
Idemo Vedo!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Jedna od Arena Sport , danas sam vidio..Head je napisao/la:Ko prenosi utakmicu?
bice na areni 1, u 8
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- Goalgetter
- Kontakt:
Arena Sport ---> http://goo.gl/P5EUB" onclick="window.open(this.href);return false;mokhe je napisao/la:bice na areni 1, u 8
Za sada mnogo trci, ali dosta i grijesi. Nekoliko groznih pasova.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kao da ostane bez snage kada se izbori za poziciju. Vidi se da mora mnogo da radi da bi se izborio za loptu.
Velika razlika u kvaliteti između 2 ekipe je i više nego jasna.
Velika razlika u kvaliteti između 2 ekipe je i više nego jasna.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.