pabizo je napisao/la:arhimed89 je napisao/la:Ja i kolega Pabizo smo malo precjenili Borac pa smo tipovali da ce dati bar gol kod kuce..
Cestitke momcima i svaka cast na 3 bobe..Popravili ste mi dan

Prvo čestitke nogometašima I g.Kolaru,g.Hamdi I g.Adisu I svima upošljenima u poštenom klubu OLIMPIC I naravno GOSPODINU od glave do pete NIJAZU GRACIĆU a zamalo da zaboravim direktoricu NIJE OVO IZNENADJENJE.
Ako je ona plava gospodja direktorica,i Nijazova supruga,onda je i ona bila sa njim na utakmici sinoc...I ja svasta pisem,mozda je covjek dosao sa ljubavnicom,a ja ga ofiram ovdje
Uglavnom,prisao sam poslije utakmice i cestitao im...Jako rijetko to cinim,i to iz dva razloga...Prvo,tri i po godine nisam prisustvovao porazu u Banjaluci,od jula 2010 kad nas je Siroki pobjedio 3-2...bilo je nekih poraza u medjuvremenu,ali to je bilo ili zbog kazne pred praznim tribinama (Zvijezda Gradacac),ili onih navijackih nereda i Amarovih povlacenja ekipe,pa mi je glupo cestitat nekom pobjedu u utakmici koja je trajala 29 minuta....a drugo,bas me Olimpic impresionirao sinoc,jer je pravi uzitak vidjeti ekipu koja je potpuno nezadovoljna sa 0-0 u Banjaluci,igraju na pobjedu, gledaju kako sto prije da izvedu faul,aut,itd...
Nijaz jako prijatan covjek,samo mi je rekao Hvala,jako,jako puno nam znaci ova pobjeda!...Bio sam u drustvu,pa nisam htio siriti pricu,ali pitao bih ga zasto sa ovakvim igracima ne ide na titulu,zasto na Otoci stalno pusta Zelji i Sarajevu,kad nista slabiji nije,i moze biti sampion,a pogotovo kad mu zaigraju Zeba i Sesar.
Cak,koliko ja mogu procjeniti covjeka,uopste mi ne djeluje kao lopov kad sam ga pogledao u oci,tako da je moja percepcija o njemu potpuno promjenjena.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...