Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 25 nov 2013, 00:48

PL BiH -1 je napisao/la: Meni je Olimpik zanimljiv a drag ne moze biti jer je to malo Sarajevo, smrdi pitarluk na sve strane. Sutra bi Nijaz dao Olimpik za Sarajevo.
E nek' ste zato vi mala Dizdarusa i mirisete na cevapluk.
Mi smo za sebe kao i svi ostali, i nemoj nas uvlaciti u te budalastinje.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 25 nov 2013, 01:01

Mokroguz je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la: Meni je Olimpik zanimljiv a drag ne moze biti jer je to malo Sarajevo, smrdi pitarluk na sve strane. Sutra bi Nijaz dao Olimpik za Sarajevo.
E nek' ste zato vi mala Dizdarusa i mirisete na cevapluk.
Mi smo za sebe kao i svi ostali, i nemoj nas uvlaciti u te budalastinje.
cuj olimpik malo sarajevo... to je kombinacija zelje i sarajeva... a dok je olimpika u 1.ligi, zeljo uvijek osvoji makar jedan trofej u sezoni... :D zato vas volim... nasa stalna musterija i talisman
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 25 nov 2013, 01:13

Olimpik uopste ne mirise na pitarluk kao ni na bilo koji klub osim na sebe samog.To sto je predsjednik Olimpika bio i predsjednik Sarajeva nista ne govori.Ne vidim da je nesto Olimpik poklanjao Sarajevu bodove,cak vjerujem da imaju i losiji skor od Zelje protiv Olimpika.Predsjednik Gracic je ulozio ogromne pare u ovaj klub da bi od njega stvorio jednog stabilnog premijerligasa

Sto se tice igraca Sarajeva koji su igrali ili igraju u Olimpiku,politika kluba je da se kupuju samo isprobani i dokazani igraci.To sto je par takvih prije Olimpika igralo na Sarajevu ne znaci da Olimpik smrdi na pitarluk.I iz Borca je preslo par igraca u Celik pa ne vidim zasto bi Celik smrdio na "lesinarluk".Sad vec imamo trend dolazaka bivsih Zeljinih igraca Zebe i moguce Bogicevica,pa to ne znaci da ce Olimpik imati miris "manijakluka" :mrgreen:

Sto se tice ovog forumasa sto kaze da Olimpik ima najvise simpatizera,covjek je vjerovatno mislio medju navijacima ostalih klubova u BiH da dosta dobro kotiraju,mozda ne najbolji.Nekako niko ih ne mrzi,klub su koji ima dobre odnose sa skoro svim timovima u premijer ligi,rade pravilno i ulazu u klub,nisu optereceni nikakvim skandalima za namjestanje,nemaju nikakvih rivalstava,prljave proslosti..a imaju fin igracki kadar pa ih je milina gledati.

Cak i na forumu imas dosta forumasa koji navijaju za svoje klubove ali rado prate i Olimpik i raduju se uspjesima istog.Ljudi koji dodju,proprate,ucestvuju u raspravi ili jednostavno cestitaju na pobjedi.

Fin je ovo klub,tako da price o Pitarima na ovoj temi stvarno nije potrebna.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 nov 2013, 12:48

Ako ćeš pisati gluposti i dalje zaobiđi ovu temu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 nov 2013, 13:53

Nije to nego si dosadan.Ova tema je mjesecima bila u redu a onda dođeš ti ovdje i počneš smarati ostale forumaše ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 25 nov 2013, 14:00

Jucer je bilo lijepo biti u Banja Luci.Utakmica iznad prosjeka PL BIH.Puno zelje u oba tima za pobjedom.
Otvaranje je pripalo Borcu koji nas je izdominirao prvih dvadesetak minuta kada su imali i dvije krasne prilike za gol.
Nakon toga imamo tri sanse,oci u oci sa Avdukom ali nam covjek odbrani.Ritam do kraja prvog poluvremena je i dalje bio visok sa poluprilikama,sto se kaze nedostajala je sekunda za gol.
Drugo poluvrijeme je takodje na zadovoljstvo sviju bilo jako lijepo za gledati.Mi smo imali srecu da golom Torlaka odnesemo tri boda a da je rezultat bio 5:5 ili pobjeda Borca ne bi bilo nezasluzeno.
Nespojiva mi slika gledalaca u Banja Luci sa nasom slikom koju dobijamo putem medija.Nijedna jedina ruzna rijec nije upucena nasim igracima i trenerima,naprotiv cijeli stadion je ispratio nasu ekipu aplauzom.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 nov 2013, 14:17

Stvarno si dosadan.

saskograd
Kontakt:

Post Postao/la saskograd » 25 nov 2013, 15:56

Jedina momcad u 18 kola bez poraza u gostima a igrali su protiv Zrinjskog,Celika,Veleza,Zeljeznicara,Borca tako da su po meni glavni kandidat za titulu ako se igra na Otoci popravi!

Pozdrav iz Mostara!
HSK Zrinjski Mostar.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 25 nov 2013, 15:58

Dnevni avaz 25.11.2013.

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 nov 2013, 15:58

Hvala na pozdravu i lijepom komentaru!:-)

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 25 nov 2013, 16:04

aleksandar_veliki je napisao/la:PL smanji dozivljaj, na svakoj temi si loncu poklopac, trudis se da sve pokvaris. Ukoliko nastavis, bices trajno odstranjen s forumima. Ne vidim sta je problem cestitati ljudima, koji po mnogima igraju najljepsi fudbal u BiH.
A sta to kvarim?

Sta to lazem?

Koga to vrijedjam?

Znaci ne smije se istina iznijeti! Dok na pitarskim temam nas prozivaju 18 kola ja ni rijeci nisam rekao. Sad kad je doslo vrijeme da im se sukne sad nije fer je li?

Ne kontam poentu?

Nista ruzno o Olimpiku rekao nisam samo istinu o Gracicu.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 nov 2013, 17:29

PL BiH -1 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:PL smanji dozivljaj, na svakoj temi si loncu poklopac, trudis se da sve pokvaris. Ukoliko nastavis, bices trajno odstranjen s forumima. Ne vidim sta je problem cestitati ljudima, koji po mnogima igraju najljepsi fudbal u BiH.
A sta to kvarim?

Sta to lazem?

Koga to vrijedjam?

Znaci ne smije se istina iznijeti! Dok na pitarskim temam nas prozivaju 18 kola ja ni rijeci nisam rekao. Sad kad je doslo vrijeme da im se sukne sad nije fer je li?
Niko te bolan NIŠTA I NIJE PITAO a ti bezveze pišeš,,,,odi malo do Stupa jer ima jeftine nanule,baterije su takodjer zanimljive a nisu kineske.
Ne kontam poentu?

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 nov 2013, 17:31

Ma nema druze potrebe da sukas. Redovno procitam na ovoj temi i momci su prva liga e sad sta su Gracic ili Timo Hildebrand je pravo nevazno ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 25 nov 2013, 17:58

PL BiH -1 je napisao/la:
A sta to kvarim?

Sta to lazem?

Koga to vrijedjam?

Ne kontam poentu?

Imas na desetine tema koje su jastrebovi pretvorili u naprdnjavanja pa na njima pisi o pitarima i ostalim temama koje bas i nemaju veze sa Olimpikom.Ja licno najvise simpatisem Zeljeznicar i Olimpik u Premijer ligi ali ne forsiram pricu ni o Zelji ni o Sarajevu na ovoj temi.Imaju teme za ove klubove i neka se na njima prica na temama predvidjenim za to.

Na ovoj temi nema previse jastrebova i trolasa kao sto ima na temi Zelje i ovih par momaka sto podrzava Olimpik su prava raja pa rado iskoristim priliku da u finom i ugodnom rajom podjelim svoje vidjenje o pobjedama i porazima ovog kluba.Nema aldina i slicnih pa si svojom losom pricom izazvao ovakvu reakciju kod admina i ostalih navijaca na ovoj temi.Ako si dosao iznijeti svoje misljenje o Gracicu,ok..iznijeo si ga ali ovdje ima osoba i koje licno poznaju tog covjeka i cije je misljenje totalno suprotno sa tvojim ali te ne forsiraju i na silu ti ga pokusavaju nametnuti.

Vec sam ti rekao,Gracic je bio predsjednik Sarajeva,vise nije.Svim navijacima i simpatizerima Olimpika je drago da je jedan ovakav covjek preuzeo Olimpik i da od njega pravi klub koji izgleda jako fino za ove nase Bosanske uslove.

To sto ti imas potrebu da na ovoj temi ili bilo kojoj drugoj pricas o Pitarima i Sarajevu je druga stvar.To ti je nesto isto kao da imas svoj auto parkiran u garazi ali se slomi da pricas o autu svog komsije.To se zove kompleks,a navijaci Zeljeznicara nemaju potrebu za tim jer su godinama rezultatski ispred svojih komsija sa koseva pa fino i zdravo bi bilo da se okrenes igrama Zelje i jesenjoj tituli jer su plavi momci sa Grbavice uradili jako dobar posao u prvom dijelu sezone.

Olimpik je mezimce grada Sarajeva i gradjani Sarajeva treba da ga uvazavaju i podrzavaju jer je to klub koji prezentuje grad Sarajevo u jednom jako lijepom svijetlu gdje god gostuje u BiH.Nema nikakvih mesetarski radnji u ovom klubu i nekih igri sa strane pa licno mislim da ako nisu zasluzili postovanje,nisu ni mrznju i prezir od gradjana Sarajeva.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 25 nov 2013, 18:22

joj price glupe da nema u Olimpicu.mesetarski radnji :D najvise lopovluka je proslo.kroz taj klub.
Logicki razmisljajuci niti imaju navijace - nema prihoda, niti prodaju igrace - nema prihoda, samo dolaze novi igraci - vise rashoda. Odakle pare za sve to, padaju s neba?
Nemam nista protiv Olimpica ali mi je ova recenica upala u oko. :)

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 25 nov 2013, 18:39

Subasic,Harba,Duljevic su samo neka imena koja ce klubu donijeti oko 1 mio euro. :D

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 25 nov 2013, 18:52

vrlo vazno je tu rijec DONIJETI sto dok se ne desi glupo je pisati. A sta je s predhodnim godinama, proslo kroz Olimpik 200 igraca to se ne broji. Ma jedini klub bez mesetarenje, sto reci neki maloprije, hah. :D

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 25 nov 2013, 18:55

pabizo je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Ja i kolega Pabizo smo malo precjenili Borac pa smo tipovali da ce dati bar gol kod kuce.. :mrgreen:

Cestitke momcima i svaka cast na 3 bobe..Popravili ste mi dan :mrgreen:
Prvo čestitke nogometašima I g.Kolaru,g.Hamdi I g.Adisu I svima upošljenima u poštenom klubu OLIMPIC I naravno GOSPODINU od glave do pete NIJAZU GRACIĆU a zamalo da zaboravim direktoricu NIJE OVO IZNENADJENJE.
Ako je ona plava gospodja direktorica,i Nijazova supruga,onda je i ona bila sa njim na utakmici sinoc...I ja svasta pisem,mozda je covjek dosao sa ljubavnicom,a ja ga ofiram ovdje :lol: :lol:

Uglavnom,prisao sam poslije utakmice i cestitao im...Jako rijetko to cinim,i to iz dva razloga...Prvo,tri i po godine nisam prisustvovao porazu u Banjaluci,od jula 2010 kad nas je Siroki pobjedio 3-2...bilo je nekih poraza u medjuvremenu,ali to je bilo ili zbog kazne pred praznim tribinama (Zvijezda Gradacac),ili onih navijackih nereda i Amarovih povlacenja ekipe,pa mi je glupo cestitat nekom pobjedu u utakmici koja je trajala 29 minuta....a drugo,bas me Olimpic impresionirao sinoc,jer je pravi uzitak vidjeti ekipu koja je potpuno nezadovoljna sa 0-0 u Banjaluci,igraju na pobjedu, gledaju kako sto prije da izvedu faul,aut,itd...

Nijaz jako prijatan covjek,samo mi je rekao Hvala,jako,jako puno nam znaci ova pobjeda!...Bio sam u drustvu,pa nisam htio siriti pricu,ali pitao bih ga zasto sa ovakvim igracima ne ide na titulu,zasto na Otoci stalno pusta Zelji i Sarajevu,kad nista slabiji nije,i moze biti sampion,a pogotovo kad mu zaigraju Zeba i Sesar.

Cak,koliko ja mogu procjeniti covjeka,uopste mi ne djeluje kao lopov kad sam ga pogledao u oci,tako da je moja percepcija o njemu potpuno promjenjena.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 25 nov 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 25 nov 2013, 19:01

drronaldo je napisao/la:vrlo vazno je tu rijec DONIJETI sto dok se ne desi glupo je pisati. A sta je s predhodnim godinama, proslo kroz Olimpik 200 igraca to se ne broji. Ma jedini klub bez mesetarenje, sto reci neki maloprije, hah. :D
Dvojica donijela ceka se jos Dulja,dodaj jos dva nasa juniora koji su potpisali ugovore sa svapskim klubovima je cca preko 200000 euro,nismo veliki da nas prate sarajevski mediji, nego sutimo i radimo a cini mi se da nam zasada dobro ide. :)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 nov 2013, 19:09

@armageddon Ta direktorica mu je sestra koliko je meni poznato.Jedan lijep komentar i post.Nekada mislim da ovaj klub više cijene van Sarajeva nego u njemu samom.Ali valjda se i to mijenja postepeno.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.