Bundesliga

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
12%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
24
35%
4) St.Pauli
16
23%
5) Mainz
9
13%
6) Augsburg
9
13%
7) Union Berlin
3
4%

Ukupno glasova: 69

miralem444
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la miralem444 » 28 sep 2012, 17:10

Borise izdrzi i pobjedi u najvecoj bitci svog zivota :(
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 28 sep 2012, 17:35

Drži se majstore :(

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 28 sep 2012, 17:37

.....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 28 sep 2012, 17:53

Navodno da mu je noga amputirana :( a Isuse :(

Neki od Njemaca ce ovo bolje skuzit od mene
Hoffenheim-Star Boris Vukcevic soll laut „SWR“ mit seinem Auto am 28.09.2012 schwer verunglückt sein und in Lebensgefahr schweben<ref>[http://www.bild.de/sport/fussball/boris ... .bild.html Auto-Unfall! Bundesliga-Star Boris Vukcevic in Lebensgefahr], 28. September 2012</ref>. Der Unfall soll auf der Bundestrasse 45 bei Bammental passiert sein. Nach Polizeiangaben war das Auto vermutlich wegen zu hoher Geschwindigkeit von der Fahrbahn abgekommen. Dabei war der Wagen gegen einen entgegenkommenden Lkw geprallt. Der Lkw-Fahrer wurde nur leicht verletzt. Vukcevic ist zur Untersuchung in ein Heidelberger Klinikum gebracht worden. Aufgrund dieses Unfalls musste dem Spieler ein Bein amputiert werden, was gleichzeitig das Ende seiner Karriere bedeutete.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 28 sep 2012, 17:56

Tritolone je napisao/la:Navodno da mu je noga amputirana :( a Isuse :(

Po ovom tekstu...izgleda da je tako :( :( :( :(

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 28 sep 2012, 17:59

Saigrač našeg Sejada Salihovića
Vukčević se bori za život nakon saobraćajne nesreće

Saigrač našeg Sejada Salihovića u Hoffenheimu, Boris Vukčević, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći i trenutno se bori za život u bolnici u Heidelbergu

Prema pisanju njemačkih medija, Vukčević se na autocesti kod Bammentala svojim automobilom zabio u kamion. Odmah je prebačen u bolnicu sa povredama opasnim po život, dok je vozač kamiona lakše povrijeđen.

Podsjetimo, Vukčević je u Hoffenheim stigao 2008. godine iz juniorske momčadi Stuttgarta, a u ovoj sezoni nastupao je u svih pet bundesligaških utakmica, postigavši pritom jedan pogodak.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 28 sep 2012, 18:07

Tritolone je napisao/la:Navodno da mu je noga amputirana :( a Isuse :(

Hoffenheim-Star Boris Vukcevic soll laut „SWR“ mit seinem Auto am 28.09.2012 schwer verunglückt sein und in Lebensgefahr schweben<ref>[http://www.bild.de/sport/fussball/boris ... .bild.html Auto-Unfall! Bundesliga-Star Boris Vukcevic in Lebensgefahr], 28. September 2012</ref>. Der Unfall soll auf der Bundestrasse 45 bei Bammental passiert sein. Nach Polizeiangaben war das Auto vermutlich wegen zu hoher Geschwindigkeit von der Fahrbahn abgekommen. Dabei war der Wagen gegen einen entgegenkommenden Lkw geprallt. Der Lkw-Fahrer wurde nur leicht verletzt. Vukcevic ist zur Untersuchung in ein Heidelberger Klinikum gebracht worden. Aufgrund dieses Unfalls musste dem Spieler ein Bein amputiert werden, was gleichzeitig das Ende seiner Karriere bedeutete.
ma to je neko napisao na Wikipediji, to ne znači da je stvarno tako. treba pričekati ipak službene informacije...izgleda da nije ni prebrzo vozio( mislim jest, ali 76 km/h tamo gdje je ograničenje 70 i nije neko preveliko prekoračenje brzine), al opet kad pogledaš auto :o

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 sep 2012, 18:11

Kao prvo nadam se da ce momak prezivjeti sto je najvaznije. Kao drugo ovo za amputaciju noge je neko provalio na Wikipedi-ji i ja licno u to ne vjerujem dok ne objavi stranica Hoffenheima, kao trece nadam se da ce mu Njemacka policija dozivotno oduzeti vozacku dozvolu - na putu gdje je dozvoljeno 70 km/h, a prema BILD-u kazaljka na tahometru se pri udaru zasutavila na 76 km/h (sada nek svako izacuna kojom je brzinom on vozio, jer sigurno je kocio) - i kao cetvrto hvala Bogu pa nije nista vozacu kamiona.

Ponavljam opet nadam se da ce momak prezivjeti i da ce se moci ponovo baviti fudbalom, ali ovo je nista drugo nego izazivanje sudbine. Nisu policija i ministarstvo saobracaja Njemacke iz dosade na toj dionici postavili pomenuto ogranicenje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 28 sep 2012, 18:17

Tako mi je žao. Valjda se spasi, dosta je bilo više tragičnih završetaka. :(

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 sep 2012, 20:28

Borise drži se i neka veliki Bog da da ostane živ....

Inače njemački mediji ne spominju amputaciju noge, tako da je vrlo moguće da je ovo jedna ružna i neslana šala.....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 29 sep 2012, 00:19

Iskreno se nadam da će se živ i zdav izvući iz gadne nesreće. Izdrži Borise!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 29 sep 2012, 00:37

Leider können wir keine Neuigkeiten vermelden, Boris befindet sich weiterhin in einem sehr kritischen Zustand.

Tj:nemamo nazalost nista novo za reci,Boris se i dalje nalazi u jako teskom stanju.
1899 Hoffenheim per Facebook

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 05:29

amerosm je napisao/la:Kao prvo nadam se da ce momak prezivjeti sto je najvaznije. Kao drugo ovo za amputaciju noge je neko provalio na Wikipedi-ji i ja licno u to ne vjerujem dok ne objavi stranica Hoffenheima, kao trece nadam se da ce mu Njemacka policija dozivotno oduzeti vozacku dozvolu - na putu gdje je dozvoljeno 70 km/h, a prema BILD-u kazaljka na tahometru se pri udaru zasutavila na 76 km/h (sada nek svako izacuna kojom je brzinom on vozio, jer sigurno je kocio) - i kao cetvrto hvala Bogu pa nije nista vozacu kamiona.

Ponavljam opet nadam se da ce momak prezivjeti i da ce se moci ponovo baviti fudbalom, ali ovo je nista drugo nego izazivanje sudbine. Nisu policija i ministarstvo saobracaja Njemacke iz dosade na toj dionici postavili pomenuto ogranicenje.
Sve je to u redu,ali momak nije izlazio iz nocnog bara u tri ujutru nacrvcan nego zurio na trening.
Gresku jeste napravio i da mu bog da jos jednu sansu.I Papac je imao tesku nesrecu u Austriji,pa je cak zbog toga relativno i rano ostavio fudbal.
Postavlja se i pitanje Babbela koji da bi izvukao svoju guzicu,veliki pritisak postavlja na igrace.Boris je vjerovatno i pozurio iz straha da ne zakasni na trening i izgubi poziciju u timu.Znajuci kako se ovaj ponasa prema igracima koji nisu zasluzili tretman Babbela koji fakticki nikad nije nista imao sa tim klubom do njegvog dolaska kao trener.Isti klinac kao i oni sa klupe HSV-a
Valjda ce malac izvuci zivu glavu sa sto manje poslijedica.Nekad se nazalost greske skupo placaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 sep 2012, 08:24

Mislim da pretjeruješ, @harise. Da se razumijemo, nikom ne želim ovakvu nesreću, al' treba biti realan i reći da Babbel nije kriv. Je li vozio? Je li sabotirao auto? Ako je kašnjenje na trening razlog brzoj vožnji, postavlja se pitanje što nije krenuo na vrijeme?! Ipak je Hoffenheim profesionalni klub, tamo se ne javi igraču u 13:00 da će se trening održati u 13:20. Dobijaš velike pare, a da bi opravdao iste moraš dolaziti na vrijeme na treninge, zalagati se na istim, igrati i održavati formu (postoje raznorazni penali u ugovorima). Ako će se ženi na šalteru odbiti od plate što kasni 5 minuta na posao, onda će se to uraditi i Vukčeviću.

Mada, prilično sam ubijeđen da si ti ovo napisao čisto zbog toga što Babbel na klupi drži Salihovića. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 sep 2012, 09:02

Ko ce drugi nego @Monolog.I to pazi da operes Babbela odmah navodis Salihovica.
Kako rekoh Babbel je prvo uzeo funkciju menagera i trenera vidio da ne moze i sad se prihvatio samo jedne funkcije.Na Salihovicu ostri qitu vec odavno iako mu je mali milion puta spasavo guzicu i njegovim ulaskom se rezultat preokretao.Ili je asistencija ili gol.Dobiti dva zuta u par minuta nije bas tako lako,ako te neko nije psihicki ubio,Weisa koji je bio i Njemacki reprezentativac isto sklonio,Derdyok koji je odlican igrac kao i Salihovica napravio krivcem.Iako je i budali jasno da ovaj nije bio sposoban za voditi ekipu.
Dvije pobjede su izvojevali nakon krize,ali ako nastavi po starom vrlo vijerovatno da udju u kolotecinu i konacno ispadnu.Ovaj ce onda otici negdje drugo,da se vjezba svoj ''zanat''i upropastava vise nego sto ce nesto napraviti.
Vukcevic je isto dugo sijedio na klupi ili (ulazio izlazio),Sad kad ga bilo krenulo,dobro je znao da zbog i malog kiksa ce opet izgubiti startnu poziciju,zbog ''nadleznog''.
To su sve sitnice koje ulaze u psihu mladica.Boris kako rekoh nije iz nocnog bara kao Balloteli izasao vec mozda iz hiljadu razloga bio pred zakasnjenjem na trening.Momka nisu hvatali kao neke fudbalere zbog lude voznje ranije,jer se odmah moglo procitati.pogotovo sto su tu Svabe rigorozne.
Svako iznosi svoje misljenje a mjesati se u to je jako nekulturno.Ali ti nebi bio ti,kad nebi advokaturu postavio ko grijesi a ko ne.Kazem ako nije direktni krivac( jer je naravno najveca Borisova greska zbog prebrze voznje)Babbel svojim blesavim stavom prema igracima je u jednoj mjeri indirektni krivac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 29 sep 2012, 09:16

Drži se Borise
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 29 sep 2012, 10:30

Nedaj Boze nikome :( , izdrzi Borise
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 29 sep 2012, 11:38

amerosm je napisao/la:Kao prvo nadam se da ce momak prezivjeti sto je najvaznije. Kao drugo ovo za amputaciju noge je neko provalio na Wikipedi-ji i ja licno u to ne vjerujem dok ne objavi stranica Hoffenheima, kao trece nadam se da ce mu Njemacka policija dozivotno oduzeti vozacku dozvolu - na putu gdje je dozvoljeno 70 km/h, a prema BILD-u kazaljka na tahometru se pri udaru zasutavila na 76 km/h (sada nek svako izacuna kojom je brzinom on vozio, jer sigurno je kocio) - i kao cetvrto hvala Bogu pa nije nista vozacu kamiona.

momak je zaboravio uzeti inzulin (boluje od dijabetesa) i zbog toga se onesvjestio ili zaspao za volanom.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 sep 2012, 11:53

Ma ljudi,u ovim trenucima za njega niti su vazni razlozi sto je zurio niti zasto je izgubio kontrolu itd.
Bitno je da ga Bog sacuva, da se izvuce sa sto manjim posljedicama i to je to,ne daj Boze nikome!
Ne daj se Borise!!!

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 29 sep 2012, 11:58

Imal kakvih novih informacija ?

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []