NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 12 avg 2013, 00:03

randy_moss je napisao/la:Ko ima Gamepass ovdje? :?:
imam ja. ferceralo je super, cca 30 sekundi kašnjenja iza tv slike. ali ovo je preseason. pitanje je kako će to sve ići kad krene prava sezona i kada se svi navale na gamepass. ma vidjećemo uskoro!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 avg 2013, 18:42

Edin TM87 je napisao/la:Ne vidjoh ovaj TD drive, vidim bombica na Hiltona 45 yardi 8-) Hilton je masina...

Zna li neko kako se mijenja IP adresya u holandsku!?
hoce li Hilton bti dobar u regulrnoj sezoni?..imao sam ga na draftu uzeo ga, ali sam ga sad zamjenio sa Jeffery iz Bearsa, jer cekam da i on ima odlicnu ovu sezonu...konta nekog da isbacim da ga vratim u ovja moj roster na ESPN :)..KLUPA JE svakako jer vec imam odlicne recivere
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 avg 2013, 19:01

nego napokon Webb izgubio mjestu u OL.. ja koji je lik kloc pizda mu materina...ljudi su u onoj prvoj utkamici pored njega prosli svaki put..pa lik je nesposoban, a najveca mrcina u OL u citavoj ligi ...Cutlera su jednom ljudi oborili zbog njega... ali kad su usli va druga dva QB, pa jednostavno sanse nisu imali , kolik je samo Web gresaka pravio... otjerajte **** u PM koji ce nam klinac vise...vala treba ga opet utler na ribat prije nego pocne sezona goni ga u pm

Bice ovo opet losa OL... ne vidim neki veliki napredak.. doduse nisu igrali neki igraci u OL , ali kazem ebeno je sa ovim Webbom biti tu ahahaha...sto prije ga otjermo po nas je bolje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 12 avg 2013, 23:32

jestamaji je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:Ko ima Gamepass ovdje? :?:
imam ja. ferceralo je super, cca 30 sekundi kašnjenja iza tv slike. ali ovo je preseason. pitanje je kako će to sve ići kad krene prava sezona i kada se svi navale na gamepass. ma vidjećemo uskoro!
Kako je super ako kasni 30 sekundi :lol: :lol: :lol: Meni je sve super osim tog kasnjenja, nesto mi se ne gleda kad zadnji saznam u svijetu sta se desilo, stvarno previse kasni na odnosu na firsthrow i ostale streamove :roll:

Hilton ce prekucat sezonu... Podase nam ga rezerve Billsa sinoc :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 13 avg 2013, 08:48

Trebalo bi naci novi termin za fantasy, necu ni ja moci 1. septembra jer idem u Austriju.
I Darminu odgovara ako se prebaci za subotu, pa eto ako ste i ostali za.. :?:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 avg 2013, 12:16

Edin TM87 je napisao/la: Kako je super ako kasni 30 sekundi :lol: :lol: :lol: Meni je sve super osim tog kasnjenja, nesto mi se ne gleda kad zadnji saznam u svijetu sta se desilo, stvarno previse kasni na odnosu na firsthrow i ostale streamove :roll:
Na firstrow i ne vidiš kad bude TD, koliko je loš stream :mrgreen:

Možeš samo čuti :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 avg 2013, 15:51

U cetvrtak se ide na utakmicu Bears - Chargers. :) Naletile jeftino karte, tj. 50$ za dvije. Sto je pravo jeftino jer za te karte je originalna cijena bila oko 100$ za svaku. Pred sezona a ko i da nije. Karte skupe kao i kad je sezona. hahahaha.

Sto se tice drafta... meni odgovara i subota.
Postovanje treba zaraditi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 avg 2013, 17:02

kad_kako je napisao/la:U cetvrtak se ide na utakmicu Bears - Chargers. :) Naletile jeftino karte, tj. 50$ za dvije. Sto je pravo jeftino jer za te karte je originalna cijena bila oko 100$ za svaku. Pred sezona a ko i da nije. Karte skupe kao i kad je sezona. hahahaha.

za preseason bi oni tebi trebali platiti da im dodješ :mrgreen:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 avg 2013, 17:27

jestamaji je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:U cetvrtak se ide na utakmicu Bears - Chargers. :) Naletile jeftino karte, tj. 50$ za dvije. Sto je pravo jeftino jer za te karte je originalna cijena bila oko 100$ za svaku. Pred sezona a ko i da nije. Karte skupe kao i kad je sezona. hahahaha.

Opet ce biti puno bez obzira sto je pre-season, i sto su karte skupe kao da je regularna sezona. Karte su tako skupe, a na to jos i parking jos skuplji od karti. hahahahahaha. Eto mi platili 2 karte 50$, a onda parking koji nije ni blizu stadionu platili 60$. I to je najeftiniji parking sto ima. Ako hoces da je blizu stadiona, taj parking kosta 140-180$. :lol:

Ko kad je potraznja za Bears-ima ogromna, pa mogu manipulisati cijenama.

A vidi sad komperacije. Uzeli smo sebi isto i karte za Colts utakmicu i to 1. kolo regularne sezone protiv Raiders-a. Uzeli 3 karte i parking, i sve nas izaslo 200$.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 13 avg 2013, 22:53

kad_kako je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:

Opet ce biti puno bez obzira sto je pre-season, i sto su karte skupe kao da je regularna sezona. Karte su tako skupe, a na to jos i parking jos skuplji od karti. hahahahahaha. Eto mi platili 2 karte 50$, a onda parking koji nije ni blizu stadionu platili 60$. I to je najeftiniji parking sto ima. Ako hoces da je blizu stadiona, taj parking kosta 140-180$. :lol:

A vidi sad komperacije. Uzeli smo sebi isto i karte za Colts utakmicu i to 1. kolo regularne sezone protiv Raiders-a. Uzeli 3 karte i parking, i sve nas izaslo 200$.

fino. ako nadješ šta slično za Giantse misli na mene, trebaju mi dvije karte, dolazim sa jednim kolegom taj vikend na kratko u Čikago, bilo bi šteta ne otići kad već igraju (mislim da je ta tekma u četvrtak naveče).

nego ima li šta po pitanju termina za draft. je li subota ili nedjelja?
ja idem sad u petak na more i vraćam se 99% u subotu 1.9. pa ako budete pomicali za subotu ne bi bilo loše da to bude malo kasnije (8 ili 9 naveče), ne vjerujem da ću stići u Sarajevo prije 6-7, a trebe se i raspakovati i pripremiti za draft. ako odma sjednem za kompjuter žena će popizditi :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 avg 2013, 08:18

http://www.nfl.com/news/story/0ap100000 ... elow-49ers

:lol: :lol:

Tvrdim da smo jaci i od Texansa, Ravensa, Bengalsa i Seahawksa i tu negdje sa Falconsima i Packersima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 14 avg 2013, 08:30

amerosm je napisao/la:http://www.nfl.com/news/story/0ap100000 ... elow-49ers

:lol: :lol:

Tvrdim da smo jaci i od Texansa, Ravensa, Bengalsa i Seahawksa i tu negdje sa Falconsima i Packersima.
Uvijek je ovaj Harrison bio hater, nista novo.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 14 avg 2013, 16:50

jestamaji je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: za preseason bi oni tebi trebali platiti da im dodješ :mrgreen:

fino. ako nadješ šta slično za Giantse misli na mene, trebaju mi dvije karte, dolazim sa jednim kolegom taj vikend na kratko u Čikago, bilo bi šteta ne otići kad već igraju (mislim da je ta tekma u četvrtak naveče).

ja idem sad u petak na more i vraćam se 99% u subotu 1.9. pa ako budete pomicali za subotu ne bi bilo loše da to bude malo kasnije (8 ili 9 naveče), ne vjerujem da ću stići u Sarajevo prije 6-7, a trebe se i raspakovati i pripremiti za draft. ako odma sjednem za kompjuter žena će popizditi :mrgreen:
Tesko da ce za Giantse biti ista povoljno. Cak sta, tesko da ce se moci naci karta u opste.

@Aleme, hajde stavi draft da bude subota, umjesto nedjelja, i nek bude u 14h/21h BH vrijeme.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 avg 2013, 23:16

ma ja obicno radim subotom, nedeljom sam jedini dan slobodan u hefti. I obicno me u petak potrefi veci poso tako da I subotu zaglavim cijeli dan (do 5 obicno).

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 avg 2013, 23:33

dobi tomica po nogama :shock: to nikako ne valja, ni za koga!

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 15 avg 2013, 01:30

Tebow time baby 8-)
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 avg 2013, 08:05

Izgleda da povreda Brady-a nije toliko strasna i za ovu situaciju za mene snose krivicu sljedece osobe:

1. BB - koji qurac stavljas Brady-a da igra u ovakvim trening utakmicama, a sam znas koliko znaci ekipi
2. Trener Bucsa - bilo je dogovoreno da QB-ovi budu postedjeni napada sto kloc i njegov glupi crnac nisu ispostovali
3. Isto tako ne znam koji ce qurac ovo NFL-u - nek svako zasebno trenira i rijesen problem
4. Solder - i protekle sezone zbog njegovog gledanja u oblake Brady je par puta zavrsio na zemlji, to se posebno odnosi na utakmicu protiv 49 ersa. Pa hebote zivot cuvas njegovu tzv. Blind-side i moras uvijek biti spreman na bilo kakvu situaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2013, 08:10

jestamaji je napisao/la:

nista hajde ako ja vidim sta za tekmu protiv Giantsa javim ako vec dolazite vamo..i ja kontam jednu tekmu otici odgledati ove sezone...vjerovatno je i najbolje protiv Giantsa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 avg 2013, 16:25

alemsa je napisao/la:ma ja obicno radim subotom, nedeljom sam jedini dan slobodan u hefti. I obicno me u petak potrefi veci poso tako da I subotu zaglavim cijeli dan (do 5 obicno).
hahahaha je.biga. Neko ce onda izvisitit. Tesko je svima ugoditi uvijek nekom ne odgovara. Tako je to.

Za ove sto nece biti tu neka nastimaju automatski draft i to je to. Ja nisam bio na draftu niti sma ustimao automatski, pa sam opet solidno prosao. :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 avg 2013, 19:07

pa hajde evo kad alem moze u subotu ?.. alem radi subotom ponekad ali ako zna kad bi mogao kuci biti odmah eto da nda zakazemo za subotu .

nego veceras Bearsi :).. valjda ce veceras igrati Marshall i Bennet (mislim na ovog TE a ne na recivera koji je povredjen jos uvjek)...da malo vidim kako to izgleda ono pravo kad su tu ove masine od ljudi :).

Nego da upitam ove navijace Giantsa kakvo oni misljenje imaju o svom bivsem TE Bennetu?... ebiga mi ovako sa strane smo uvjek pratili te vaze recivere jer su bili jedni od najboljih, pa nekako nismo ni uspjeli upratiti ovog BENNETA :).. jest da je lik imao 5TD i oko 600 yardi prosle godine i to pored onih recivera sto mi izgleda odlicno...Bolker je kazu odlican i to ce pomoci Forteu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []