imam ja. ferceralo je super, cca 30 sekundi kašnjenja iza tv slike. ali ovo je preseason. pitanje je kako će to sve ići kad krene prava sezona i kada se svi navale na gamepass. ma vidjećemo uskoro!randy_moss je napisao/la:Ko ima Gamepass ovdje?
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hoce li Hilton bti dobar u regulrnoj sezoni?..imao sam ga na draftu uzeo ga, ali sam ga sad zamjenio sa Jeffery iz Bearsa, jer cekam da i on ima odlicnu ovu sezonu...konta nekog da isbacim da ga vratim u ovja moj roster na ESPNEdin TM87 je napisao/la:Ne vidjoh ovaj TD drive, vidim bombica na Hiltona 45 yardiHilton je masina...
Zna li neko kako se mijenja IP adresya u holandsku!?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego napokon Webb izgubio mjestu u OL.. ja koji je lik kloc pizda mu materina...ljudi su u onoj prvoj utkamici pored njega prosli svaki put..pa lik je nesposoban, a najveca mrcina u OL u citavoj ligi ...Cutlera su jednom ljudi oborili zbog njega... ali kad su usli va druga dva QB, pa jednostavno sanse nisu imali , kolik je samo Web gresaka pravio... otjerajte **** u PM koji ce nam klinac vise...vala treba ga opet utler na ribat prije nego pocne sezona goni ga u pm
Bice ovo opet losa OL... ne vidim neki veliki napredak.. doduse nisu igrali neki igraci u OL , ali kazem ebeno je sa ovim Webbom biti tu ahahaha...sto prije ga otjermo po nas je bolje
Bice ovo opet losa OL... ne vidim neki veliki napredak.. doduse nisu igrali neki igraci u OL , ali kazem ebeno je sa ovim Webbom biti tu ahahaha...sto prije ga otjermo po nas je bolje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kako je super ako kasni 30 sekundijestamaji je napisao/la:imam ja. ferceralo je super, cca 30 sekundi kašnjenja iza tv slike. ali ovo je preseason. pitanje je kako će to sve ići kad krene prava sezona i kada se svi navale na gamepass. ma vidjećemo uskoro!randy_moss je napisao/la:Ko ima Gamepass ovdje?
Hilton ce prekucat sezonu... Podase nam ga rezerve Billsa sinoc
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- randy_moss
- Kontakt:
Trebalo bi naci novi termin za fantasy, necu ni ja moci 1. septembra jer idem u Austriju.
I Darminu odgovara ako se prebaci za subotu, pa eto ako ste i ostali za..
I Darminu odgovara ako se prebaci za subotu, pa eto ako ste i ostali za..
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na firstrow i ne vidiš kad bude TD, koliko je loš streamEdin TM87 je napisao/la: Kako je super ako kasni 30 sekundi![]()
![]()
Meni je sve super osim tog kasnjenja, nesto mi se ne gleda kad zadnji saznam u svijetu sta se desilo, stvarno previse kasni na odnosu na firsthrow i ostale streamove
Možeš samo čuti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
U cetvrtak se ide na utakmicu Bears - Chargers.
Naletile jeftino karte, tj. 50$ za dvije. Sto je pravo jeftino jer za te karte je originalna cijena bila oko 100$ za svaku. Pred sezona a ko i da nije. Karte skupe kao i kad je sezona. hahahaha.
Sto se tice drafta... meni odgovara i subota.
Postovanje treba zaraditi.
za preseason bi oni tebi trebali platiti da im dodješkad_kako je napisao/la:U cetvrtak se ide na utakmicu Bears - Chargers.Naletile jeftino karte, tj. 50$ za dvije. Sto je pravo jeftino jer za te karte je originalna cijena bila oko 100$ za svaku. Pred sezona a ko i da nije. Karte skupe kao i kad je sezona. hahahaha.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Opet ce biti puno bez obzira sto je pre-season, i sto su karte skupe kao da je regularna sezona. Karte su tako skupe, a na to jos i parking jos skuplji od karti. hahahahahaha. Eto mi platili 2 karte 50$, a onda parking koji nije ni blizu stadionu platili 60$. I to je najeftiniji parking sto ima. Ako hoces da je blizu stadiona, taj parking kosta 140-180$.jestamaji je napisao/la:za preseason bi oni tebi trebali platiti da im dodješkad_kako je napisao/la:U cetvrtak se ide na utakmicu Bears - Chargers.Naletile jeftino karte, tj. 50$ za dvije. Sto je pravo jeftino jer za te karte je originalna cijena bila oko 100$ za svaku. Pred sezona a ko i da nije. Karte skupe kao i kad je sezona. hahahaha.
Ko kad je potraznja za Bears-ima ogromna, pa mogu manipulisati cijenama.
A vidi sad komperacije. Uzeli smo sebi isto i karte za Colts utakmicu i to 1. kolo regularne sezone protiv Raiders-a. Uzeli 3 karte i parking, i sve nas izaslo 200$.
kad_kako je napisao/la:Opet ce biti puno bez obzira sto je pre-season, i sto su karte skupe kao da je regularna sezona. Karte su tako skupe, a na to jos i parking jos skuplji od karti. hahahahahaha. Eto mi platili 2 karte 50$, a onda parking koji nije ni blizu stadionu platili 60$. I to je najeftiniji parking sto ima. Ako hoces da je blizu stadiona, taj parking kosta 140-180$.jestamaji je napisao/la:za preseason bi oni tebi trebali platiti da im dodješkad_kako je napisao/la:U cetvrtak se ide na utakmicu Bears - Chargers.Naletile jeftino karte, tj. 50$ za dvije. Sto je pravo jeftino jer za te karte je originalna cijena bila oko 100$ za svaku. Pred sezona a ko i da nije. Karte skupe kao i kad je sezona. hahahaha.
Sto se tice drafta... meni odgovara i subota.![]()
A vidi sad komperacije. Uzeli smo sebi isto i karte za Colts utakmicu i to 1. kolo regularne sezone protiv Raiders-a. Uzeli 3 karte i parking, i sve nas izaslo 200$.
fino. ako nadješ šta slično za Giantse misli na mene, trebaju mi dvije karte, dolazim sa jednim kolegom taj vikend na kratko u Čikago, bilo bi šteta ne otići kad već igraju (mislim da je ta tekma u četvrtak naveče).
nego ima li šta po pitanju termina za draft. je li subota ili nedjelja?
ja idem sad u petak na more i vraćam se 99% u subotu 1.9. pa ako budete pomicali za subotu ne bi bilo loše da to bude malo kasnije (8 ili 9 naveče), ne vjerujem da ću stići u Sarajevo prije 6-7, a trebe se i raspakovati i pripremiti za draft. ako odma sjednem za kompjuter žena će popizditi
http://www.nfl.com/news/story/0ap100000 ... elow-49ers
Tvrdim da smo jaci i od Texansa, Ravensa, Bengalsa i Seahawksa i tu negdje sa Falconsima i Packersima.
Tvrdim da smo jaci i od Texansa, Ravensa, Bengalsa i Seahawksa i tu negdje sa Falconsima i Packersima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Uvijek je ovaj Harrison bio hater, nista novo.amerosm je napisao/la:http://www.nfl.com/news/story/0ap100000 ... elow-49ers
![]()
![]()
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Tesko da ce za Giantse biti ista povoljno. Cak sta, tesko da ce se moci naci karta u opste.jestamaji je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Opet ce biti puno bez obzira sto je pre-season, i sto su karte skupe kao da je regularna sezona. Karte su tako skupe, a na to jos i parking jos skuplji od karti. hahahahahaha. Eto mi platili 2 karte 50$, a onda parking koji nije ni blizu stadionu platili 60$. I to je najeftiniji parking sto ima. Ako hoces da je blizu stadiona, taj parking kosta 140-180$.jestamaji je napisao/la: za preseason bi oni tebi trebali platiti da im dodješ![]()
fino. ako nadješ šta slično za Giantse misli na mene, trebaju mi dvije karte, dolazim sa jednim kolegom taj vikend na kratko u Čikago, bilo bi šteta ne otići kad već igraju (mislim da je ta tekma u četvrtak naveče).
ja idem sad u petak na more i vraćam se 99% u subotu 1.9. pa ako budete pomicali za subotu ne bi bilo loše da to bude malo kasnije (8 ili 9 naveče), ne vjerujem da ću stići u Sarajevo prije 6-7, a trebe se i raspakovati i pripremiti za draft. ako odma sjednem za kompjuter žena će popizditi
@Aleme, hajde stavi draft da bude subota, umjesto nedjelja, i nek bude u 14h/21h BH vrijeme.
ma ja obicno radim subotom, nedeljom sam jedini dan slobodan u hefti. I obicno me u petak potrefi veci poso tako da I subotu zaglavim cijeli dan (do 5 obicno).
dobi tomica po nogama
to nikako ne valja, ni za koga!
Tebow time baby 
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Izgleda da povreda Brady-a nije toliko strasna i za ovu situaciju za mene snose krivicu sljedece osobe:
1. BB - koji qurac stavljas Brady-a da igra u ovakvim trening utakmicama, a sam znas koliko znaci ekipi
2. Trener Bucsa - bilo je dogovoreno da QB-ovi budu postedjeni napada sto kloc i njegov glupi crnac nisu ispostovali
3. Isto tako ne znam koji ce qurac ovo NFL-u - nek svako zasebno trenira i rijesen problem
4. Solder - i protekle sezone zbog njegovog gledanja u oblake Brady je par puta zavrsio na zemlji, to se posebno odnosi na utakmicu protiv 49 ersa. Pa hebote zivot cuvas njegovu tzv. Blind-side i moras uvijek biti spreman na bilo kakvu situaciju.
1. BB - koji qurac stavljas Brady-a da igra u ovakvim trening utakmicama, a sam znas koliko znaci ekipi
2. Trener Bucsa - bilo je dogovoreno da QB-ovi budu postedjeni napada sto kloc i njegov glupi crnac nisu ispostovali
3. Isto tako ne znam koji ce qurac ovo NFL-u - nek svako zasebno trenira i rijesen problem
4. Solder - i protekle sezone zbog njegovog gledanja u oblake Brady je par puta zavrsio na zemlji, to se posebno odnosi na utakmicu protiv 49 ersa. Pa hebote zivot cuvas njegovu tzv. Blind-side i moras uvijek biti spreman na bilo kakvu situaciju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista hajde ako ja vidim sta za tekmu protiv Giantsa javim ako vec dolazite vamo..i ja kontam jednu tekmu otici odgledati ove sezone...vjerovatno je i najbolje protiv Giantsajestamaji je napisao/la:
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
hahahaha je.biga. Neko ce onda izvisitit. Tesko je svima ugoditi uvijek nekom ne odgovara. Tako je to.alemsa je napisao/la:ma ja obicno radim subotom, nedeljom sam jedini dan slobodan u hefti. I obicno me u petak potrefi veci poso tako da I subotu zaglavim cijeli dan (do 5 obicno).
Za ove sto nece biti tu neka nastimaju automatski draft i to je to. Ja nisam bio na draftu niti sma ustimao automatski, pa sam opet solidno prosao.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa hajde evo kad alem moze u subotu ?.. alem radi subotom ponekad ali ako zna kad bi mogao kuci biti odmah eto da nda zakazemo za subotu .
nego veceras Bearsi
.. valjda ce veceras igrati Marshall i Bennet (mislim na ovog TE a ne na recivera koji je povredjen jos uvjek)...da malo vidim kako to izgleda ono pravo kad su tu ove masine od ljudi
.
Nego da upitam ove navijace Giantsa kakvo oni misljenje imaju o svom bivsem TE Bennetu?... ebiga mi ovako sa strane smo uvjek pratili te vaze recivere jer su bili jedni od najboljih, pa nekako nismo ni uspjeli upratiti ovog BENNETA
.. jest da je lik imao 5TD i oko 600 yardi prosle godine i to pored onih recivera sto mi izgleda odlicno...Bolker je kazu odlican i to ce pomoci Forteu
nego veceras Bearsi
Nego da upitam ove navijace Giantsa kakvo oni misljenje imaju o svom bivsem TE Bennetu?... ebiga mi ovako sa strane smo uvjek pratili te vaze recivere jer su bili jedni od najboljih, pa nekako nismo ni uspjeli upratiti ovog BENNETA
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.