Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
dvoturak pijes li pan?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Mojne ovdje o svojoj dnevnoj rutini </3samoposteno je napisao/la:Ti ces nekom o prljavstini pricat a otuckom od kukuruza guzicu brisesdvokorak je napisao/la:35 prljavih afganera i sirijaca napravi u aljaginoj „drzavi“ haos a ovdje se o istoj pise u superlativu....![]()
Da li je danas kakvo zen‘ćććko dijete igralo za reprezentaciju?
ps ne mislim na Lovrena, znam da ga svojatate po potrebi.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- samoposteno
- Kontakt:
Nema ni od tebe nista ubila te sljivovica pod satorom nisi vise interesantandvokorak je napisao/la:Mojne ovdje o svojoj dnevnoj rutini </3samoposteno je napisao/la:Ti ces nekom o prljavstini pricat a otuckom od kukuruza guzicu brisesdvokorak je napisao/la:35 prljavih afganera i sirijaca napravi u aljaginoj „drzavi“ haos a ovdje se o istoj pise u superlativu....![]()
Da li je danas kakvo zen‘ćććko dijete igralo za reprezentaciju?
Vendi mu dohakala.samoposteno je napisao/la: Nema ni od tebe nista ubila te sljivovica pod satorom nisi vise interesantan
!
- samoposteno
- Kontakt:
Izbila mu sisom protezu vidis da je krnjavbambus je napisao/la:Vendi mu dohakala.samoposteno je napisao/la: Nema ni od tebe nista ubila te sljivovica pod satorom nisi vise interesantan![]()
Svakako ih nije ni imao.samoposteno je napisao/la: Izbila mu sisom protezu vidis da je krnjav
!
- samoposteno
- Kontakt:
To je skido samo kad joj je siso palac na farmibambus je napisao/la:Svakako ih nije ni imao.samoposteno je napisao/la: Izbila mu sisom protezu vidis da je krnjav![]()
Haman da ga on sisa gdje i kome stigne.samoposteno je napisao/la: To je skido samo kad joj je siso palac na farmi![]()
!
Mnogo opasan fenanov čopor. 
? ? <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A savez primljen u UEFA i FIFA 1996. godine, 1998. je postao punopravni u UEFA-i. Znači Borac i neki drugi klubovi su osvajali neka druga takmičenja koja nisu priznata, to je njihov problem. Imaš i dan danas kup RS-a koji se bezveze igra kao i kupovi kantona recimo.Demi je napisao/la:To jeste ali je PL osnovana 2000.....
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Jbte napiso si im, i opet neki likovi ne mogu da skontajuMortemHz je napisao/la:A savez primljen u UEFA i FIFA 1996. godine, 1998. je postao punopravni u UEFA-i. Znači Borac i neki drugi klubovi su osvajali neka druga takmičenja koja nisu priznata, to je njihov problem. Imaš i dan danas kup RS-a koji se bezveze igra kao i kupovi kantona recimo.Demi je napisao/la:To jeste ali je PL osnovana 2000.....
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Opet za nase osvojene trofeje najvecu pobunu dize ovi par beztrofejaca, zeljo,sa bez diskusije prihvataju ono sto je vec davno priznato i poznato, ljubomora je cudo cak pojedinci idu dotle da dijele lazi i misljenja sa onima zbog kojih nam je jos uvijek sranje u drzavi. Trofeji stoje u nasim vitrinama i ja sam ponosan na njih.
Pitam se da je slobodanka uzela onomad finale kupa koje izgubise od Celika, sta bi onda laprdali, hebes Ligu prvakaBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Opet za nase osvojene trofeje najvecu pobunu dize ovi par beztrofejaca, zeljo,sa bez diskusije prihvataju ono sto je vec davno priznato i poznato, ljubomora je cudo cak pojedinci idu dotle da dijele lazi i misljenja sa onima zbog kojih nam je jos uvijek sranje u drzavi. Trofeji stoje u nasim vitrinama i ja sam ponosan na njih.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
MortemHz je napisao/la:A savez primljen u UEFA i FIFA 1996. godine, 1998. je postao punopravni u UEFA-i. Znači Borac i neki drugi klubovi su osvajali neka druga takmičenja koja nisu priznata, to je njihov problem. Imaš i dan danas kup RS-a koji se bezveze igra kao i kupovi kantona recimo.Demi je napisao/la:To jeste ali je PL osnovana 2000.....
Sta mislis odakle nizeligasi iz FBiH dolaze do Kupa BiH?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Govorim za validne trofeje Signore, ne preko čega neko ulazi negdjeSignore je napisao/la:MortemHz je napisao/la:A savez primljen u UEFA i FIFA 1996. godine, 1998. je postao punopravni u UEFA-i. Znači Borac i neki drugi klubovi su osvajali neka druga takmičenja koja nisu priznata, to je njihov problem. Imaš i dan danas kup RS-a koji se bezveze igra kao i kupovi kantona recimo.Demi je napisao/la:To jeste ali je PL osnovana 2000.....![]()
Sta mislis odakle nizeligasi iz FBiH dolaze do Kupa BiH?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na sjednici Disciplinske komije N/FS BiH održane 29. maja razmatrani su izvještaji delegata sa utakmica 31., 32., i 33. kolo Premijer lige te finalnog dvomeča Kupa BiH.
Sarajevo je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava tokom meča 32. kola sa Zvijezdom 09 kažnjeno sa 5.000 KM. Iz istog razloga Bordo klub je kažnjen sa 2.500 KM za prvi meč finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega.
Upotreba pirotehničkih sredstava od vlastitih navijača toko utakmice protiv Čelika Željezničar je koštala 4.500 KM.
Zbog bakljada svojih navijača protiv Zrinjskog, Željezničara, Širokog Brijega Čelik je kažnjen sa ukupno 4.500 KM.
Propusti u organizaciji meča protiv Krupe Slobodu su koštali 2.500 KM.
Zrinjski je kažnjen sa ukupno 2.000 KM, a Široki Brijeg za 1.500 KM zbog propusta u organizaciji drugog meča finala Kupa BiH, tačnije upotrebe pirotehničkih sredstava.
Sarajevo je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava tokom meča 32. kola sa Zvijezdom 09 kažnjeno sa 5.000 KM. Iz istog razloga Bordo klub je kažnjen sa 2.500 KM za prvi meč finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega.
Upotreba pirotehničkih sredstava od vlastitih navijača toko utakmice protiv Čelika Željezničar je koštala 4.500 KM.
Zbog bakljada svojih navijača protiv Zrinjskog, Željezničara, Širokog Brijega Čelik je kažnjen sa ukupno 4.500 KM.
Zrinjski je kažnjen sa ukupno 2.000 KM, a Široki Brijeg za 1.500 KM zbog propusta u organizaciji drugog meča finala Kupa BiH, tačnije upotrebe pirotehničkih sredstava.
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
100% jarane ne bih ostao od njih na temi sta ces pojedincima je jedino ostalo da neuspjeh svoga kluba pokusaju opravdati minimiziranjem drugih klubova koji imaju kakve takve uspjeheBronson je napisao/la:Pitam se da je slobodanka uzela onomad finale kupa koje izgubise od Celika, sta bi onda laprdali, hebes Ligu prvakaBRIGATE ROSSONERE je napisao/la:Opet za nase osvojene trofeje najvecu pobunu dize ovi par beztrofejaca, zeljo,sa bez diskusije prihvataju ono sto je vec davno priznato i poznato, ljubomora je cudo cak pojedinci idu dotle da dijele lazi i misljenja sa onima zbog kojih nam je jos uvijek sranje u drzavi. Trofeji stoje u nasim vitrinama i ja sam ponosan na njih.
- Orangina85
- Kontakt:
Kad nekome ne bi bilo mrsko da nam sabere sve kazen ove sezone. Cisto da vidimo koliko smo pogurali savezMortemHz je napisao/la:Na sjednici Disciplinske komije N/FS BiH održane 29. maja razmatrani su izvještaji delegata sa utakmica 31., 32., i 33. kolo Premijer lige te finalnog dvomeča Kupa BiH.
Dosao, ostavio ih bez licence, otisao.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.