Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Leipzig0:1Heidenheim, igra se dosta ofanzivno. u prvom poluvremenu Vise [email protected], vise od 2.5@8
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
3.10 kvota 3:0 gotovo. Poklon majke mi.Beppe je napisao/la:Katar - 1 preko 3 kvota.
Amar Osim selektor BiH
bravo ramboBeppe je napisao/la:3.10 kvota 3:0 gotovo. Poklon majke mi.Beppe je napisao/la:Katar - 1 preko 3 kvota.

Dobar , dobar ,bravo .....Beppe je napisao/la:3.10 kvota 3:0 gotovo. Poklon majke mi.Beppe je napisao/la:Katar - 1 preko 3 kvota.
bravoBeppe je napisao/la:3.10 kvota 3:0 gotovo. Poklon majke mi.Beppe je napisao/la:Katar - 1 preko 3 kvota.

sljedeci put ako ti nije tesko,bar jednu recenicu napises o tom paru
na brzinu pisao i shebem se..al dzaba opet sve fulam danasfanatic1991 je napisao/la: pogresno si napisao bio domacina gorepa si samim tim i pogresno napisao prelaz
ali vidilo se sta je pisac htio reci xD

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Consigliere
- Kontakt:
Taman sam to htio da napisem... Naravno, svaka cast na paru i pogotku, ali puno bi nam svima vise pomogao kad bi napisao recenicu- dvije zasto bas Katar po ovoj kvoti.... Sigurno da bi vise ljudi prepisalo par...mirzatele je napisao/la:bravoBeppe je napisao/la:3.10 kvota 3:0 gotovo. Poklon majke mi.Beppe je napisao/la:Katar - 1 preko 3 kvota.![]()
sljedeci put ako ti nije tesko,bar jednu recenicu napises o tom paru

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Samo da rečenica nije: "Imam neki osjećaj..." 

Pikado
Mansell - White 0:2 @ 2.00
Lewis - Gurney 2:0 @ 1.66
Taylor - Beaton 2:0 @ 1.44
Painter - Hamilton 0:2 @ 3.25
Wade - Smith (+1.5) H2 @ 1.81

Mansell - White 0:2 @ 2.00
Lewis - Gurney 2:0 @ 1.66
Taylor - Beaton 2:0 @ 1.44
Painter - Hamilton 0:2 @ 3.25
Wade - Smith (+1.5) H2 @ 1.81
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Willy je napisao/la:Samo da rečenica nije: "Imam neki osjećaj..."

Sta mislite sutra o mecu Olimpija - Cedevita..zadnjih par meceva,ja mislim pet,slavila Cedevita,ima li kakvi sansi da sutra slavi u Ljubljani..
Gdje mogu naci informacije o svim ucesnicima ABA lige,dolasci i odlasci igraca i tako to.. hvalaa
Malo se sad na kosarku bacam,dok je reprezentativna pauza
Lijepo ide ovaj par francuske kosarka,a bgm lijepa kvota na goste ...
Nego evo jedan mali info za vecerasnji mec Rosario - Lanus..
Zadnji put prelaz velike kvote odigran jos prije 5 meceva kada je Lanus slavio sa 2:1..sljedeca dva rezultata su zavrsena nepopularnim rezultatom 0:0,dok su zadnja dva meca zavrsena pobjedom domacna rezultatom 2:1..mislim da je red da nastave tradiciju pobjeda domacina i da opet naprave prelaz 2/1...
@zgmiky
imas pp ubrzoo
Gdje mogu naci informacije o svim ucesnicima ABA lige,dolasci i odlasci igraca i tako to.. hvalaa

Lijepo ide ovaj par francuske kosarka,a bgm lijepa kvota na goste ...
Nego evo jedan mali info za vecerasnji mec Rosario - Lanus..
Zadnji put prelaz velike kvote odigran jos prije 5 meceva kada je Lanus slavio sa 2:1..sljedeca dva rezultata su zavrsena nepopularnim rezultatom 0:0,dok su zadnja dva meca zavrsena pobjedom domacna rezultatom 2:1..mislim da je red da nastave tradiciju pobjeda domacina i da opet naprave prelaz 2/1...
@zgmiky
imas pp ubrzoo

gdje ti je sundsval tuharry_90 je napisao/la:Rosario - Lanus 2/1
Travnik - Siroki 1/2 ovo nisam nigdje nasao,al da probam pogoditi![]()
Nea - Apollon 1/2
Vejle - Viborg 1/2
Leipzig - Heidenhaim 2/1
Bryne - Tromso X/X
tiket kosarke
Gotingen - Artland 2
Nantere - Paris 2
20 km

ovi gore gauči ja imam 2/2 a mislim da ćemo obojica pogoditi 1.pol. samo je pitanje šta će biti u drugom
Vidovit.Willy je napisao/la:Samo da rečenica nije: "Imam neki osjećaj..."

Nema frke ljudi ide drugi put objasnjenje, nisam znao, reko da ne peglam.

Amar Osim selektor BiH
Nisam na tebe mislio miky. Nisam ni upamtio ko to piše, mislim da ima više njih.zgmiky je napisao/la:Willy je napisao/la:Samo da rečenica nije: "Imam neki osjećaj..."![]()
jel ovo mene išlo
![]()
zezam se Willy, ja nekad stvarno nemam vremena da pišem analize ili što ( ne nekad nego većinom
) riskiram posao i ovako pa na brzinu samo napišem i nikad ne stavljam jer mi se tako digao nego neki razlog postoji, puno puta pogriješim ali eto zato je slađe kad se ubode, tako da razumijem čovjeka ali se slažem sa vama da je poželjno bar jednu rečenicu ali da nije imam osjećaj
Pogodi ti francusku košarku.

Ukic je povrijedjen nece igrati,mene su zayebali protiv Krke tako da cu ih jedno vrijeme izbjegavati..Te info mozes naci na stranici abalige,kliknes na neki klub i ispod imas odlasci i dolasci svih igracaharry_90 je napisao/la:Sta mislite sutra o mecu Olimpija - Cedevita..zadnjih par meceva,ja mislim pet,slavila Cedevita,ima li kakvi sansi da sutra slavi u Ljubljani..
Ok,hvala ti punomirzatele je napisao/la:Ukic je povrijedjen nece igrati,mene su zayebali protiv Krke tako da cu ih jedno vrijeme izbjegavati..Te info mozes naci na stranici abalige,kliknes na neki klub i ispod imas odlasci i dolasci svih igracaharry_90 je napisao/la:Sta mislite sutra o mecu Olimpija - Cedevita..zadnjih par meceva,ja mislim pet,slavila Cedevita,ima li kakvi sansi da sutra slavi u Ljubljani..
@zg miky
Imas pp..ajd neka tebi prodje ovaj par argentinaca,mene je jucer i ovih dana prelazi pravo ispostovali

harry ma nema veze ako ne prođe,nisam igrao ozbiljnije nego onako nek se nađe, ko žena kad uđe u trgovinu i kupuje znaš kako to ide... Tara i ostale djevojke ne zamjerite voli vas miky
Što se tiče ABA lige sačekaj prvih 4-5 kola pa će biti malo jasnije

Što se tiče ABA lige sačekaj prvih 4-5 kola pa će biti malo jasnije
Ja sam igrao taj par malo ozbiljnije standardno je cener,al sad sam ulozio duplo na taj par..kontam veceras se jos ogradit kecom ili nekim iksicem,sve zavisi kakav start meca bude..
Vidis Lugano ja ga imam 1/2 ,oni izjednace u 45 minuta,ne da se danas..ii sad vode 1:2
Vidis Lugano ja ga imam 1/2 ,oni izjednace u 45 minuta,ne da se danas..ii sad vode 1:2

ipak i pol i krajzgmiky je napisao/la:Nanterre-Paris 1.pol. 2 2.65, 2 2.60
dvojka i jedno 7-8 razlike za gostešalu na stranu dvojka je ovdje i ide na srednji ulog
zanimljivo da je pobjednik uvijek prebacivao 76.5 koševa koliko je granica na goste a kako očekujem pobjedu gosta onda bi mogao biti i over 76.5 na Paris

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 06 okt 2014, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
i ovo smeće od kluba će nagodinu igrati prvu ligu, sramota ma da ni bundesligaši ove sezone nisu ništa bolji, bundesliga ide na crnu listu i ne igram je više ove sezone, žao mi ljudi koje su povaljali pa i mojom zaslugom što se foruma tiče a pola europe je igralo ovo smećo umjetno od klubazgmiky je napisao/la:RB Leipzig-Heidenheim 1 1.95
trebala bi biti pobjeda domaćina, još u subotu je prodano 13 000 ulaznica a do utakmice će stadion biti rasprodan tako da očekujem spektakl sa golovima a možda bude i neki prelaz, 1 ko vrata po meni jer je RB odličan domaćin a Heidenheim je loš gost i oni su "slučajno" pri vrhu, Leipzig je tri klase jača momčad prepuna para i idem sa jačim ulogom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.