malo je reci dobru..steta velika sto ovo nisu dali...jos jedna dok sam ja pisao ovo HAHAHjos jednaaa...ne mogu da vjerujem hahaha...e svasta...eo kontam mi kad vodimo na grbavici ne branimo se a ova braga se braniBlueTiger je napisao/la:Braga FC vs Academica FC LIVE - 85 min - 2:1![]()
![]()
http://www.sportlemon.tv/v-2/18/72/v-387245.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Propusti Academica veoma dobro priliku
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ne znam sta se opterecujete Bragom, nek ima 20 pobjeda nama to nista ne znaci. Samo smo mi bitni.
NO PYRO NO PARTY
E jbg, nama izgleda uvijek cenat fali do nekog velikog uspjeha. Nista sada Zrinja mora pasti

Doduse uvijek nam je Zrinjski lezao kada smo igrali kod njih kuci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Doduse uvijek nam je Zrinjski lezao kada smo igrali kod njih kuci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Kako mi stojimo po pitanju duga prema poreznoj.Mislio sam da smo mi sa Sirokim jedini koji nemaju tih problema ,tj da smo blizu dobijanja licence.Znam da su dosta duga vratili.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ja mislim da smo na dobrom putu da dobijemo licencu ,čitam sarajevo tek sad isplačuje dug papetovoj generacijibarbarez je napisao/la:Kako mi stojimo po pitanju duga prema poreznoj.Mislio sam da smo mi sa Sirokim jedini koji nemaju tih problema ,tj da smo blizu dobijanja licence.Znam da su dosta duga vratili.
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/vid ... e-bih.htmlVIDEO: Izdvojeno iz utakmica 18. Kola Premijerlige BiH
SARAJEVO – U utakmicama 18. Kola Premijerlige BiH u nogometu uspiješniji su bili domaćini ostvarivši 4 pobjede. Tri susreta su završila neodlučeno, a ujedno i bez pogodaka, dok je jedinu gostujuću pobjedu ostvarila posljednjeplasirana Slavija trijumfiravši protiv Čelika na Bilinom polju....
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Evo Dzeko se haman prodaje na ljeto,zna li neko ta pravila kako mi sa procentom u ovom transferu stojimo.Odnosno imamo li uopste procenat...
SLOBODA NAVIJAČIMA
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
zeljeznicar
- Kontakt:
Nesto sam kontao, kako su nam zabranjena gostovanja, a nama ide odlicno mogla nam je uprava obezbjedit neki veliki ekran da gledamo tekmu organizovano na Grbavici s Juga 
- inacefindecko
- Kontakt:
gdje ćemo titulu slavit
ja planiram vječnu..
ja planiram vječnu..
Kako stvari stoje to je 80%komsijeinacefindecko je napisao/la:gdje ćemo titulu slavit![]()
ja planiram vječnu..
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((
kratko i jasno ako moze info koliko zeljo od sledeceg transfera ima 3,5% il 5% dijeli sa teplicama,tj po 2,5%Sada je taj interes obnovljen, a engleski tisak doznaje da je Juventus spreman isplatiti čak 36 milijuna eura za Džeku. To je nešto veća cijena od one koju je City izdvojio prošlog siječnja (32.5 milijuna).
-PAJA Fan Club!!
Imal neko informaciju jel Zeljo dans igra u Visokom il je suplja ? Spominje neko prijeteljsku valjda 
Željeznicar za život cijeli !
DO 18 hBlues 11 je napisao/la:Zna li iko do kada "Fan Shop" radi ?
Željeznicar za život cijeli !
Hvala lijepalikusa je napisao/la:DO 18 hBlues 11 je napisao/la:Zna li iko do kada "Fan Shop" radi ?
Vozdra masvi ljoze pionsam!
trebali bi dobiti oko 1.6 miliona_Bad_boy je napisao/la:kratko i jasno ako moze info koliko zeljo od sledeceg transfera ima 3,5% il 5% dijeli sa teplicama,tj po 2,5%Sada je taj interes obnovljen, a engleski tisak doznaje da je Juventus spreman isplatiti čak 36 milijuna eura za Džeku. To je nešto veća cijena od one koju je City izdvojio prošlog siječnja (32.5 milijuna).
DRUG NEBI TI PUNCA
Kadeti i juniori slavili u Travniku
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/kad ... u-travniku" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/kad ... u-travniku" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."