tuzlak1987 je napisao/la:
Ako je Husref izvuko onda sta je ovaj Petrovic, Mourinho licno.
Husref uopste drugi dio sezone ne izvlaci nista, samo ih ubija u pojam i prenosi na njih nervozu. Nikakvog plana b kada ne ide, iskljucenja, forsiranje onog sto i djeca vide (Haurdic, Mehidic), tvrdoglavost u januaru, ofanzivna igra kada treba igrati na bod.
Ljudi su imali pauzu faktički od decembra, ništa se nisu trošili, prve 2-3 utakmice u nastavku sezone a poslije sve sa rezervama i djecom. To što su osvojili 10 bodova u 12 utakmica to i pokazuje. Šta smo i mi trebali halalit jedno takmičenje, a znaš da možeš ispušit u drugom, ne ide ni tako...Ovako se pokušalo barem.
Sjeti se kako smo se vraćali u prvih 20 utakmica svaki put kad smo bili u minusu, poslije je pritisak narastao i naša očekivanja, pa useru se kad vide preko 5000 ljudi na Tušnju. Husref jeste imao greški, ali nije on "krivac" za ovo sve. Da je bio bilo ko drugi, niti bi mi bili 2. u ligi, niti bi došli do finala kupa sa ovakvim rosterom.
Sigurno je eto on htio Haurdića i Merzića, pa i onog Lakičevića, i to u januaru, kad znaš da je veoma teško dovest dobrog igrača. Eto Željo, dovede igrače, plati ih masno, i ostadoše kratki, znaš li kakvi su im troškovi sad, kolike su plate tim ljudima, a prihodi manji od očekivanih...
Moglo je onako, ovako, ali nije.
Sljedeću sezonu kad se pojačamo i budemo kako treba parirali svima na tom polju, e onda ako se ne uzme trofej ja ću prvi histerisat kao većina vas ovdje sada.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.