Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U naglom opadanju je kvota na Olimpiju, sad nisam siguran u 2 na Cedevitu a baš sam mislio odigrati na fin ulog.
Može li savjet,ako neko nešto zna!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
M. Bilan 12,5 OVER (kao sto neko prije mene rece jedini pravi centar, proslu dao 14 poena uz 12 suteva)
M. Marinovic 12,5 OVER (dobar bek koji puno sutira za tri poena i ako ga krene moze ina 20+, proslu dao 11 poena uz 9 suteva)
G. Tsintsadze 9,5 OVER (dobar suter proslu je dao 13 poena ali uz los sut, igrao 38 min)
J. Blassingame 13,5 OVER (jedan od glavnih igraca Cibone, prosli mec dao 14 poena za 20-ak minuta "izasao zbog 5 faulova" a imao je sut 4/10, valjda to veceras popravi)
M. Marinovic 12,5 OVER (dobar bek koji puno sutira za tri poena i ako ga krene moze ina 20+, proslu dao 11 poena uz 9 suteva)
G. Tsintsadze 9,5 OVER (dobar suter proslu je dao 13 poena ali uz los sut, igrao 38 min)
J. Blassingame 13,5 OVER (jedan od glavnih igraca Cibone, prosli mec dao 14 poena za 20-ak minuta "izasao zbog 5 faulova" a imao je sut 4/10, valjda to veceras popravi)
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- diplomatija
- Kontakt:
Dinamo-Lokomotiv 1 KHL ide na stoju, gledajući njihove medjusobne ovo bi se moglo reci da je vrlo izvjesno, a nije im strano i prelaz da bude 2/1, hajmo Rusi
- suicidesquad
- Kontakt:
Uz bolest Repeše dodatni problem je i ozljeda prvog razigravača Roka Ukića, a još se čeka i povratak Tomasa.Velahalve je napisao/la:U naglom opadanju je kvota na Olimpiju, sad nisam siguran u 2 na Cedevitu a baš sam mislio odigrati na fin ulog.
"Od samog početka smo nekompletni. Nijednu utakmicu nismo igrali u punom sastavu, a sada se dogodila i ozljeda jako bitnog igrača Ukića pa moramo vratiti Marka Tomasa prije nego što smo očekivali. Još nije potpuno spreman, no vidjet ćemo hoće li i koliko će moći pomoći ovu utakmicu", izjavio je Mršić.
Najveci razlog pada kvote na Olimpiju je povreda Ukica koji je u subotu bio jedan od boljih igraca Cedevite protiv Krke - ubacio je 11p, imao 2 asistencije i 2 ukradene lopte. Cedevita je tu utakmicu u gostima protiv Krke izgubila 80:72. Bez Ukica bi im trebalo biti tesko u napadu. Olimpija ima finu ekipu, pogotovo na centarskoj poziciji gdje su Omic i Begic. Pored njih dvojice imaju jos par dobrih igraca kao sto su Salin, Marinovic i novi igrac Nikolov koji je pred pocetak sezone dosao iz Pau Ortheza - protiv Cibone je ubacio 21p. Na svom parketu mogu svaku ekipu iz ABA lige dobiti, a po meni su vcrs favoriti protiv oslabljenje Cedevite. Ja sam igrao keca, pa sta bude. Sretno

- Evolution87
- Kontakt:
E onda sam se vjerovatno zajebo sto sam na Cedevitu stavio, ali ni prvi ni zadnji put kuknjava
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Bolzano - Pardubice 1 2,25
1 Maccabi Tel Aviv +19.5 Maccabi Tel Aviv @ Brooklyn Nets
2 Under 192.5 Maccabi Tel Aviv @ Brooklyn Nets
Na neki manji iznos. Ocekivao sam +10 Hendikep. Maccabi je odigrao 6.10.2014 protiv Clevelenda 80:107. Iako je Maccabi losiji nego prosle sezone, vjerujem da mogu pokriti ovaj hendikep. Ako u utakmici protiv Clevelenda nije islo preko ove granice najvjerovatnije nece ni ovdje-Jedino Ako Teletovic poludi pa ubaci 10 trojki
2 Under 192.5 Maccabi Tel Aviv @ Brooklyn Nets
Na neki manji iznos. Ocekivao sam +10 Hendikep. Maccabi je odigrao 6.10.2014 protiv Clevelenda 80:107. Iako je Maccabi losiji nego prosle sezone, vjerujem da mogu pokriti ovaj hendikep. Ako u utakmici protiv Clevelenda nije islo preko ove granice najvjerovatnije nece ni ovdje-Jedino Ako Teletovic poludi pa ubaci 10 trojki

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
prva trećina očekivano, bio sam poprilično siguran u dvojku ali ovo drugo ništa, već je 0-3 teško da će doći do preokretazgmiky je napisao/la:da probamo sa ovim
Vityaz-Sochi 1.trećina 2 3.00
srednji ulog
2/1 13.50 manji ulog
2/X 13.00 manji ulog
Koliko je ovo "sigurno"? Ako neko moze da da info...subcoccinela je napisao/la:Bolzano - Pardubice 1 2,25
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Glenavon-Glentoran 1/2 ili 2/1
idem sa srednjim ulogom
idem sa srednjim ulogom
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 07 okt 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Moj tiket na veliki ulog:
Stavanger 1 Hokej liga prvaka
Zvezda(-6,5) h2
Galatasaray 2 Samo zbog trećeg para
Ako neko isprati SRETNO!
Stavanger 1 Hokej liga prvaka
Zvezda(-6,5) h2
Galatasaray 2 Samo zbog trećeg para
Ako neko isprati SRETNO!
*** LIVE ***
Dinamo-Lokomotiv rezultat je 0:0 nakon dvije trećine
probati 1 na Dinamo 2.35 i handicap na DInamo 4.40, moguć rezultat 2:0
i ovo ćemo na srednji ulog
Bristol - Dartford 2/1
Gateshaed - Alfredon 2/1
grimsby - Altrincham 2/1
Telford - Forest 1/2
Halifax - Wrexam 2/1
Crusaders - Colarane 2/1
Dungannon - Ards 2/1
Portadown - Knockbreda 2/1
Naprijed Cedevita
Gateshaed - Alfredon 2/1
grimsby - Altrincham 2/1
Telford - Forest 1/2
Halifax - Wrexam 2/1
Crusaders - Colarane 2/1
Dungannon - Ards 2/1
Portadown - Knockbreda 2/1
Naprijed Cedevita

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Probati ovo singlirati, miriše na suradnju, a domaćinu je pobjeda izuzetno potrebna:
Storford - Bromley 1 3,20
Na siću probati i prelaz 1/2 ili 2/1 jer je u zadnjih 11 duela samo jednom bio x, a ne bi im bio prvi put da namjeste prelaz..
Oba daju gol je dosta izgledan tip za ovaj meč.
Storford - Bromley 1 3,20
Na siću probati i prelaz 1/2 ili 2/1 jer je u zadnjih 11 duela samo jednom bio x, a ne bi im bio prvi put da namjeste prelaz..
Oba daju gol je dosta izgledan tip za ovaj meč.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
- Kontakt:
Prije ce tu drug bit 2 zadnja trecina nego 1 jest da imaju vise udaraca prema golu i da su agresivniji al to nista ne znaci jedna kontra moze da odluci,al vidjecemo ko je u pravu ja cu 2 igrat do krajazgmiky je napisao/la:*** LIVE ***
koliko vidim talijani se bore za drugo mjesto a česi su izgubili sve šanse, sad je samo pitanje mogu li talijani biti uopće drugi i ako budu drugi hoće li proći. Česi su izgubili svih pet utakmica dok Bolzano ima dvije pobjede i tri poraza, pobjedili su u gostima današnjeg protivnika sa 3-1. vuče na 1 ali oprez s ulogomtm8782 je napisao/la:Koliko je ovo "sigurno"? Ako neko moze da da info...subcoccinela je napisao/la:Bolzano - Pardubice 1 2,25
-
- Kontakt:
Hamburg-Nottingham -1,5h 2 2,1 kv 100% prolazi 

ima dosta lijepih kvota na pikado večeras pa ću opaliti tiket nakon dugo vremena. usput i reći ovdje par riječi, možda nekome pomognem. Ide više na osjećaj, jer sam van svega mjesecima tako da ne znam ni približno trenutno fizičko i psihičko stanje igrača.
P. Wright - Caven @1.55
Ovo mi je prvo upalo u oko.. Klaun Wright, iako nekad izgleda kao momčić u pubertetu (guglajte, shvatit ćete), imao je sezonu života, dok je Caven slučajni prolaznik u većini turnira na koje se pojavi.. Ne shvaćam čemu toliko podcjenjivanje od strane kladionica, ali uzimam Wrighta i nadam se laganoj pobjedi.
Whitlock - Burnett 1 @1.35
Neuništivi Australac i ujedno moj najdraži igrač. Uvijek u vrhu, rijetko prvi. Možda je ovo njegova godina! Burnett mi je nepoznanica, Simon bi trebao ovo pregaziti kao plitak potok. Kvota nevelika, ali igriva.
Za ostale nisam pametan.. Kad bih tipovao baš sve moji izbori bi bili:
Huybrechts
Wright
Newton
Smith
Bunting
Van Gerwen
Van Barneveld
Whitlock
ukupna kvota preko 25.. pa tko voli
P. Wright - Caven @1.55
Ovo mi je prvo upalo u oko.. Klaun Wright, iako nekad izgleda kao momčić u pubertetu (guglajte, shvatit ćete), imao je sezonu života, dok je Caven slučajni prolaznik u većini turnira na koje se pojavi.. Ne shvaćam čemu toliko podcjenjivanje od strane kladionica, ali uzimam Wrighta i nadam se laganoj pobjedi.
Whitlock - Burnett 1 @1.35
Neuništivi Australac i ujedno moj najdraži igrač. Uvijek u vrhu, rijetko prvi. Možda je ovo njegova godina! Burnett mi je nepoznanica, Simon bi trebao ovo pregaziti kao plitak potok. Kvota nevelika, ali igriva.
Za ostale nisam pametan.. Kad bih tipovao baš sve moji izbori bi bili:
Huybrechts
Wright
Newton
Smith
Bunting
Van Gerwen
Van Barneveld
Whitlock
ukupna kvota preko 25.. pa tko voli

Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 07 okt 2014, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Svaka cast ipak si ti bio u pravuadmir12345 je napisao/la:Prije ce tu drug bit 2 zadnja trecina nego 1 jest da imaju vise udaraca prema golu i da su agresivniji al to nista ne znaci jedna kontra moze da odluci,al vidjecemo ko je u pravu ja cu 2 igrat do krajazgmiky je napisao/la:*** LIVE ***

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.