King - Newton 1 @ 1.75
Bunting - Baxter 1 @ 1.30
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i bi očekivanih 2-0 bravo rusi i hvalazgmiky je napisao/la:*** LIVE ***
Dinamo-Lokomotiv rezultat je 0:0 nakon dvije trećine
probati 1 na Dinamo 2.35 i handicap na DInamo 4.40, moguć rezultat 2:0
i ovo ćemo na srednji ulog
Imadiplomatija je napisao/la:Ima li još neko problema pri ulasku na premier?
zgmiky je napisao/la:Rouen-Pau Orthez 1.pol. 1 2.00, 1/1 2.35
Svi su protiv mene i kladionice i uplate i tradicija i sve ali ja se nedam, tvrd sami igram 1 i 1/1 mislim da bodovi ostaju na domaćinu
http://static.tumblr.com/wuhwalg/4dSm97 ... s_back.gif" onclick="window.open(this.href);return false;bevanda4 je napisao/la:ima dosta lijepih kvota na pikado večeras pa ću opaliti tiket nakon dugo vremena. usput i reći ovdje par riječi, možda nekome pomognem. Ide više na osjećaj, jer sam van svega mjesecima tako da ne znam ni približno trenutno fizičko i psihičko stanje igrača.
P. Wright - Caven @1.55
Ovo mi je prvo upalo u oko.. Klaun Wright, iako nekad izgleda kao momčić u pubertetu (guglajte, shvatit ćete), imao je sezonu života, dok je Caven slučajni prolaznik u većini turnira na koje se pojavi.. Ne shvaćam čemu toliko podcjenjivanje od strane kladionica, ali uzimam Wrighta i nadam se laganoj pobjedi.
Whitlock - Burnett 1 @1.35
Neuništivi Australac i ujedno moj najdraži igrač. Uvijek u vrhu, rijetko prvi. Možda je ovo njegova godina! Burnett mi je nepoznanica, Simon bi trebao ovo pregaziti kao plitak potok. Kvota nevelika, ali igriva.
Za ostale nisam pametan.. Kad bih tipovao baš sve moji izbori bi bili:
Huybrechts
Wright
Newton
Smith
Bunting
Van Gerwen
Van Barneveld
Whitlock
ukupna kvota preko 25.. pa tko voli
Bravo majstore mada sam se bio malo prepaosubcoccinela je napisao/la:Bolzano - Pardubice 1 2,25
mirzatele je napisao/la:A.Omić - 9.5 manje
u prvoj utakmici Omic je dao 10 poena ali za čak 31 minutu koliko je proveo na parketu,jer je najvece pojacanje Olimpije za ovu sezonu Mirza Begic usao brzo u probleme sa licnim..Danas ce vjerovatno podijeliti minutazu njih dvojica,zavisno od Mirzine igre,mozda Omic bude igrao i manje od 20min, a tu je i Bilan koji ga moze dobro cuvati
On mi je najsigurniji,a od ostalih bi probao Bilana preko 12.5 jer je prakticno jedini pravi centar kod Cedevite i Babica 8.5 preko jer je proslu igrao cak 34 minute,a Olimpija ostavlja dosta prostora za otvoren sut, sto bi on mogao iskoristiti..
I evo jedan hokej,prepisan s jedne stranice, u premier je vec sa 2 kvota spala na 1.8
Stavenger-Bern 1
Stavangeru ovdje igra jedino pobjeda želi li šanse za prolaz koje postoje u nekim scenarijima. Bern s druge strane nema nikakve šanse za prolaz, ova utakmica im nije bitna i dolaze ovdje dati priliku mlađim igračima. Dakle motiv je uvjerljivo na strani domaćina, koji najavljuje najbitniju utakmicu sezone, no ono najbitnije je činjenica da je Stavanger već slavio protiv Berna i to nedavno u gostima. Stavanger je ove sezone u dobroj formi i u domaćoj ligi, imaju sveukupno pet pobjeda u nizu, a s velikim motivom protiv oslabljenog i nemotiviranog Berna definitivno ih vidim kao momčad koja je dosta bliže pobjedi
Nažalost ništa od Storforda, ali svakako je bilo na manji ulog. Ono na veći je prošlo, spojio sa ServettomClutch je napisao/la:Probati ovo singlirati, miriše na suradnju, a domaćinu je pobjeda izuzetno potrebna:
Storford - Bromley 1 3,20
Na siću probati i prelaz 1/2 ili 2/1 jer je u zadnjih 11 duela samo jednom bio x, a ne bi im bio prvi put da namjeste prelaz..
Oba daju gol je dosta izgledan tip za ovaj meč.
Oba daju gol je dosta izgledan tip za ovaj meč.
lagano u drugomzgmiky je napisao/la:Rouen-Pau Orthez 1.pol. 1 2.00, 1/1 2.35
Svi su protiv mene i kladionice i uplate i tradicija i sve ali ja se nedam, tvrd sami igram 1 i 1/1 mislim da bodovi ostaju na domaćinu
Ima li sta prelaza od ovih brazilaca vcrs tj ujutro ???zgmiky je napisao/la:lagano u drugomzgmiky je napisao/la:Rouen-Pau Orthez 1.pol. 1 2.00, 1/1 2.35
![]()
@tm8782 ne zahvaljuj meni za bolzano, ja sam samo ostavio komentar na tu utakmicu a subcoccinela svaka čast majstore, dominiraš![]()
![]()
@televizor pozdrav i tebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.