Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Asploven-Karlskrona 1.trećina 2 3.40, 2/2 6.30
Igokea - Buducnost 2 1.85
Gosti puno bolje igrace i zvucnija imena u ekipi imaju, pojacali su ih Omar Cook (Lietuvos Rytas), Vladimir Dašić, Darko Planinić (Cibona), uz vec stare i iskusne Suada Šehovica, Aleksandra Ćapina i Čedomira Vitkovaca to je ekipa koja po imenima spada medju top 4 ekipe lige, s druge strane Igokea nije dovela neka zvucnija imena osim Mladena Jeremića (Bucaneros de La Guaira) i Marka Šćekića (Cantu), poraženi su u gostima od Zadra vrlo lako dok je Budućnost savladala Metalac kod kuće, i po meni su oni večeras bliže pobjedi nego domaćini.
S. Šehović 12,5 OVER 1.85
Sa ovim parom bi dodao jos Šehovića preko ove granice iz razloga sto je on igrac koji uzima najvise suteva u ekipi Buducnosti, i u proslom mecu je postigao 20 poena za 31 minut uz sut iz igre 8/12, nadam se da ce nastaviti i veceras sa tim procentima
Sretno !!!
Gosti puno bolje igrace i zvucnija imena u ekipi imaju, pojacali su ih Omar Cook (Lietuvos Rytas), Vladimir Dašić, Darko Planinić (Cibona), uz vec stare i iskusne Suada Šehovica, Aleksandra Ćapina i Čedomira Vitkovaca to je ekipa koja po imenima spada medju top 4 ekipe lige, s druge strane Igokea nije dovela neka zvucnija imena osim Mladena Jeremića (Bucaneros de La Guaira) i Marka Šćekića (Cantu), poraženi su u gostima od Zadra vrlo lako dok je Budućnost savladala Metalac kod kuće, i po meni su oni večeras bliže pobjedi nego domaćini.
S. Šehović 12,5 OVER 1.85
Sa ovim parom bi dodao jos Šehovića preko ove granice iz razloga sto je on igrac koji uzima najvise suteva u ekipi Buducnosti, i u proslom mecu je postigao 20 poena za 31 minut uz sut iz igre 8/12, nadam se da ce nastaviti i veceras sa tim procentima
Sretno !!!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Atlant Mytishi - Jokerit KP1 2,15
Ev malo basketa da se prati

Toronto - Houston 1 1,7
Toronto ima šansu da dohvati playoff a ekipa im nije loša, Bradley i Defoe igraju kod njih. Mislim da ovo uzimaju. Kvota na 1 je u velikom padu..
Toronto ima šansu da dohvati playoff a ekipa im nije loša, Bradley i Defoe igraju kod njih. Mislim da ovo uzimaju. Kvota na 1 je u velikom padu..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ademar Leon- La Rioja 1 4.00
Flensburg-H- Wisla Plock 1 1,20
Prvi par sam odigrao po medzusobnim duelima nzm sto je tolika kvota na domacina samo je to razlog sto sam keca igrao nista drugo.Uplata je srednja
Flensburg-H- Wisla Plock 1 1,20
Prvi par sam odigrao po medzusobnim duelima nzm sto je tolika kvota na domacina samo je to razlog sto sam keca igrao nista drugo.Uplata je srednja
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
04:30 Portland T. - San Jose 1 1.55
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Poslao mi je prijatelj link da se regam i evo nakon sto se registrujete dobijete bonus od 10 eura, sad ne znam koji su potrebni uslovi da bi mogli podici pare ali eto vrijedi probati..
sretno
samo obrisite tacku izmedju = sour.ce
sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
19:30 Flensburg - Wisla Plock (-54,5+) - z1 @1,70
premier
ovo bi trebalo biti laganini,, dvije jake odbrane su u pitanju,, mislim da flensburg nebi trebao ici iznad 28, a Wisla 25 golova
na jaci ulog
premier
ovo bi trebalo biti laganini,, dvije jake odbrane su u pitanju,, mislim da flensburg nebi trebao ici iznad 28, a Wisla 25 golova
na jaci ulog
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
ove šveđane što sam stavio padnu a Malmo 1 trećina 2 zaboravim stavit i prođe
šteta da nisam podijelio
Airbus-Port Talbot 1.pol.2 6.10,2 6.55
čini mi se da je red na pobjedu gosta pa da vidimo

Airbus-Port Talbot 1.pol.2 6.10,2 6.55
čini mi se da je red na pobjedu gosta pa da vidimo
Svaka im dala i opetFordinjo je napisao/la:17:30 St. Petersburg - Medvescak ZagrebFordinjo je napisao/la:Toooooooo ljubim ti oko , treca trecina prosla 2 gola za St. Petersburg jos 10 minuta ..Fordinjo je napisao/la:17:30 St. Petersburg - Slovan Bratislava / Over 1.5 gol domacina u zadnjoj trecini @2.23
Pratim ovaj St.Petersburg svako kolo ,ljudi deru u svakom susretu , prosjek davanih golova na svim utakmicama do sad im je nesto oko 5 golova po tekmi , primjetio sam da u zadnjoj trecini igraju sa najboljom postavom i daju redovno 2 do tri gola , tako da sam uzeo ovo u singl danas za malo jaci ulog ....![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da ne trebam ovde napisati sta cu da igram ovaj put kvota na over 1.5 gol u trecoj trecini je nesto manja @2.18 , moram ih ispostovati donijeli su mi dooobar plus ove sezone i odrzavaju me u plusu tako da ide ovo opet jace u singlu a u dublu cu ih odigrati Over 5.5 zajedno sa odbojkom na pobijedu Amerike protiv Italije ....

Airbus - Port Tablot ps1 1.60
-
- Kontakt:
to ti je scam stranica,ne zamaraj sepintol_TM87 je napisao/la:Poslao mi je prijatelj link da se regam i evo nakon sto se registrujete dobijete bonus od 10 eura, sad ne znam koji su potrebni uslovi da bi mogli podici pare ali eto vrijedi probati..
sretno
samo obrisite tacku izmedju = sour.ce

- diplomatija
- Kontakt:
Grijeh bi bio ne odigrati prelaze večeras na ove dvije engleske i jednu velsku ekipu..
Wade - Thornton
2 @ 2.32
over 6.5 180s @ 2.20
checkout over 125.5 @ 1.83
Thornton more 180s @ 1.62
Taylor - Gilding
3:0 @ 1.72
Taylor 180s over 2.5 @ 1.83
Taylor more 180s @ 1.72
Anderson - Mansell
(+2.5) H2 @ 1.72
Thornton na svom nivou ako bude, može puno toga protiv Wadea, do pobjede ce tesko bez velikog broja maksimuma i nekog ludog checkouta.
Taylor jednostavno klasa za sebe, laganih 3:0 uz veliki prosjek i pokoji 180 bit ce dovoljno.
Mansell pred svojom publikom moze sigurno do 1 seta, trebao bi u najmanje 2 seta bacati prvi.
2 @ 2.32
over 6.5 180s @ 2.20
Taylor - Gilding
3:0 @ 1.72
Taylor 180s over 2.5 @ 1.83
Taylor more 180s @ 1.72
Anderson - Mansell
(+2.5) H2 @ 1.72
Thornton na svom nivou ako bude, može puno toga protiv Wadea, do pobjede ce tesko bez velikog broja maksimuma i nekog ludog checkouta.
Taylor jednostavno klasa za sebe, laganih 3:0 uz veliki prosjek i pokoji 180 bit ce dovoljno.
Mansell pred svojom publikom moze sigurno do 1 seta, trebao bi u najmanje 2 seta bacati prvi.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Fantastičan meč, dva 9dartera, i to na turniru sa double in pravilomForster je napisao/la:Wade - Thornton
2 @ 2.32
over 6.5 180s @ 2.20

Thornton promašio dvije strelice za meč

promasio frajer kao i ti sto si promasio tekmuForster je napisao/la:Fantastičan meč, dva 9dartera, i to na turniru sa double in pravilomForster je napisao/la:Wade - Thornton
2 @ 2.32
over 6.5 180s @ 2.20
![]()
![]()
![]()

Ipak je on bio bližearelinho je napisao/la:promasio frajer kao i ti sto si promasio tekmuForster je napisao/la:Fantastičan meč, dva 9dartera, i to na turniru sa double in pravilomForster je napisao/la:Wade - Thornton
2 @ 2.32
over 6.5 180s @ 2.20
![]()
![]()
![]()

Valjda prodju ovi ostali tipovi, da se digne nešto

Bjelorusija - Ukrajina - X
Slovačka - Španjolska - oba daju gol
Moldavija - Austrija - 2
Slovenija - Švicarska - 2
Švedska - Rusija - 1
Gud lak
Slovačka - Španjolska - oba daju gol
Moldavija - Austrija - 2
Slovenija - Švicarska - 2
Švedska - Rusija - 1
Gud lak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.