Ispratio sa dvije markice.emir_tr je napisao/la:Bjelorusija - Ukrajina 2 @ 2,25
Slovačka - Španjolska 2 @ 1,40
Slovenija - Švicarska 2 @ 2,30
Švedska - Rusija (P.P.) 2 @ 2,95
Moldavija - Austrija 2 @ 1,65
Kvota: 35,27
Sretno nam.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ispratio sa dvije markice.emir_tr je napisao/la:Bjelorusija - Ukrajina 2 @ 2,25
Kvota: 35,27
Proslo, hvalasubcoccinela je napisao/la:Chehovski Medvedi - Celje (-62,5+) z2 1,85
slažem seConsigliere je napisao/la: Makedonija- Luxembourg (SP) 1 1.55
Iako su generalno losi, Makedonija je jako nezgodna kuci. Tu su nedavno pobjedili i Dansku i Srbiju npr. U kvalifikacije su krenuli porazom, ali ocekivanim od Spanije. Ako misle ganjati to trece mjesto, veceras moraju uzeti.
neka vas ne zavara "kiks" Ukrajine, iz pvjerenih izvora znam da je tekma namještena pa vi se smijte, tad su se uzele lijepe pare na kvotu 9.50 2/2, Ukrajini se ovdje vraćaju bodovi, barem 1 a vjerujem i sva 3 jer Bjelorusija je usudio bih se reći nikad goraConsigliere je napisao/la:Bjelorusija- Ukrajina x2 1.30
I Ukrajina je dozivjela kiks u prvom kolu, ali realno nezasluzen jer jednostavno nisu imali srece da odigraju barem nerjeseno. Mislim da su 2 puta pogadjali okvir gola. Veceras imaju priliku za popravni protiv lose Bjelorusije.
ovdje bih radije stavio možda oba gol, očekujem otvorenu tekmu s golovima a pobjeda može otići i lijevo i desnoConsigliere je napisao/la:Litvanija- Estonija 1x 1.29
Litvanija po obicaju kuci gubi samo od velikih ekipa, a to Estonija definitivno nije
Slovenci znaju biti nezgodni ali mrežu čisti sačuvati neće, mislim da će Švica na 2+Consigliere je napisao/la:Slovenija- Svicarska gdg 1.30
Obe ekipe dozivjele poraz u prvom kolu, s tim da je svicarce njihov sigurno manje zabrinuo jer je dosao od prvog favorita grupe. S druge strane slovenci su u losoj formi i potvrdili su to porazom od Estonije u prvom kolu. Jednostavno, vise vjerujem Svicarskoj ovdje...
đetići su zayebani za igranje i malo ih se bojim ma da mislim da idu po trojku večerasConsigliere je napisao/la:Lihtenstajn- Crna Gora 2 1.20
Crnogorci imaju nezgodnu grupu i ako misle nesto napraviti ovo veceras moraju uzeti
ovdje ne znam zašto ali oba daju i 3+, možda neki prelaz što da neConsigliere je napisao/la:Moldavija- Austrija gdg 1.17
Moldavija bezveze, a Austrija odavno nije bila bolja cini mi se
forsira se domaćin a mislim da Rusi neće izgubiti ovo, oba golConsigliere je napisao/la:Svedska- Rusija ddg 1.40
Jednostavno odlicna kvota za nesto jako moguce.
prva trecina 3:0 ..harry_90 je napisao/la:Singl
Sarpsborg - Lillehamer 1 2.00
50 km
Korektan, samo ovi Ukrajinci.. Ne znam kol'ko je njima do fudbalazgmiky je napisao/la:odličanemir_tr je napisao/la:Bjelorusija - Ukrajina 2 @ 2,25
Kvota: 35,27pratim
Ibra na klupi. U napadu Zengin , Toivonen i Bahoui.exbabilon je napisao/la:Javite kad vidite sastav igra li Ibrahimovic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
bravo harryharry_90 je napisao/la:Ovaj Sarpsborg je zavrsen vec mec 6:1 u 3/3lagano se uzeo stojan,nikad brzee nakon prve trecine
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.