Nije bilo fighta, ma.... **** situacija totalnoMaGiCa je napisao/la:Jel bio fight juce kod tebe kuciEnzzo je napisao/la:Sve dok budu u Interu igrali igraci kao nagatomo mozemo ocekivati samo povremeno da ostvarimo koji dobar rezultat, pobjedu.....kad igra takav igrac to je pokazatelj kvaliteta ekipe....igraju se sa njim skoro svaku utakmicu,u ofanzivi nije los, ali mi smo INTER i nama trebaju zvijeri ako hocemo TROFEJ, ako ne....to je druga stvar.....Međutim nas najveci problem je VEZNI RED.....ni gore ni dole ih nema......na kraju cu citirati jednog velikana :'If you are first you are first. If you are second you are nothing.'Cenim da ti burazer dosadjuje za sve pare.
![]()
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera
Losi smo i to je to.Odbrana osim Maicona je katastrofalna (koji se btw povrijedio i nema ga min mjesec dana),vezni red spor i bezidejan (pogotovo kad nema Motte),Sneijder nezaniteresovan i to je to...
Da je Lille dobit da se lakse dise sto se tice prolaska dalje u LP.
Tesko cemo mi ove sezone medju prvih 5

Tesko cemo mi ove sezone medju prvih 5
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Veliki optimizam zrači iz tebe.Yuto je napisao/la:Losi smo i to je to.Odbrana osim Maicona je katastrofalna (koji se btw povrijedio i nema ga min mjesec dana),vezni red spor i bezidejan (pogotovo kad nema Motte),Sneijder nezaniteresovan i to je to...
Tesko cemo mi ove sezone medju prvih 5![]()

Uploaded with ImageShack.us
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I sta sad nakon ovog tvog posta ?
Strasno je kolko si jadan i dosadan...
Nikad mi nece biti jasno kako si ti uspio napisat tolike postove na ovom forumu a ubjedljivo si najgori clan istog.Ima svakakvih ljudi al ti si fkt premasio sve.
Mislim da nema teme na forumu da ljudima nije muka kad vide da si ti posto...
Strasno je kolko si jadan i dosadan...
Nikad mi nece biti jasno kako si ti uspio napisat tolike postove na ovom forumu a ubjedljivo si najgori clan istog.Ima svakakvih ljudi al ti si fkt premasio sve.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Kucka i Montolivo "na korak" do Intera, trebali bi doci vec u januaru
ovo treba uzeti sa rezervom, ali ako se ostvari, to ce biti fantasticno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Stidite se!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- skyisthelimit
vidi ovoga
15.10 - 15.06 ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Padobranac mora da si imao nisko prizemljenje pa si odjednom i advokat postao
Pogledaj par stranica ranije kakve su slike postavljali i poistovječavali su se sa istim ovim navijačima koji su pisali ovu parolu, tako da ne zabadaj prste gdje im nije mjesto.
Hvale se sa raznoraznim parolama upučenim Juventusu, ne kontam zašto bi ova bila izuzetak!
Pogledaj par stranica ranije kakve su slike postavljali i poistovječavali su se sa istim ovim navijačima koji su pisali ovu parolu, tako da ne zabadaj prste gdje im nije mjesto.
Hvale se sa raznoraznim parolama upučenim Juventusu, ne kontam zašto bi ova bila izuzetak!
Ž '21!
- skyisthelimit
ne znam i ne zanima me ali od tebe je veoma glupo sad govoriti ovim DOMACIM bosanskim "navijacima" da se stide..sto znaci da ti direktne krivce trazis u forumasima, oni niti su bili dolje niti su to organizovali...
a sto se tice tih dolje navijaca ne znam sta te to cudi..Italija je vazda bila krvava, dovoljno je samo cuti one topovske udare kad je utakmica, a transparenti su nista naspram toga
a sto se tice tih dolje navijaca ne znam sta te to cudi..Italija je vazda bila krvava, dovoljno je samo cuti one topovske udare kad je utakmica, a transparenti su nista naspram toga
15.10 - 15.06 ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa kad ne znaš i niti te zanima, šta onda repliciraš?
Što ne mogu ovih bisera što sami sebe provaljuju
Uostalom i ne znaš šta sam mislio pod ovim "Stidite se!" Možda sam mislio da se stide ko navija za njihov klub, da se stide kakvih ih ima, da se stide sami svojih navijača...
Svi oni navijaju za isti klub bez obzira odakle da dolaze! Uvijek je tako bilo i bit će!
Ovo je između mene i navijača intera, nema potrebe da se ti petljaš! Hvala!
Što ne mogu ovih bisera što sami sebe provaljuju
Uostalom i ne znaš šta sam mislio pod ovim "Stidite se!" Možda sam mislio da se stide ko navija za njihov klub, da se stide kakvih ih ima, da se stide sami svojih navijača...
Svi oni navijaju za isti klub bez obzira odakle da dolaze! Uvijek je tako bilo i bit će!
Ovo je između mene i navijača intera, nema potrebe da se ti petljaš! Hvala!
Ž '21!
- skyisthelimit
pa vidis da nema nijednog vjerovatno ih stid toga sto ti navodis 
15.10 - 15.06 ...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Good boy, Rodney!
Kako si samo to zaključio!?
Ja ipak mislim da vjerovatno spavaju, ali u svakom slučaju tu je advokat!
Kako si samo to zaključio!?
Ja ipak mislim da vjerovatno spavaju, ali u svakom slučaju tu je advokat!
Ž '21!
AKo je moguće prije bih uzeo Montoliva , s tim što moramo dovesti u januaru štopera i lijevog bočnog, ali kvalitetne opcije za ta mjesta a ne pojačanja tipa Jonathan....Puma je napisao/la:Kucka i Montolivo "na korak" do Intera, trebali bi doci vec u januaru
Gledam sinoć Lazio , kako su kvalitetno odradili mercato za smiješne pare , Lulić 3 miliona eura a šta naši rade to je za plakati, jbm ti više i Južnu Ameriku, ima kvalitetnih igrača i u Evropi...
Baciti oko i na Jovetića no naši će ,zbog njegove cijene od 15 - 20 miliona eura ,dovesti trojicu igrača za isti iznos i to igrače koji će sjediti na tribinama .
bianconeri , lingvisto , kad pogledas svoj avatar i drzis pridike o moralu izgledas u najmanju ruku neozbiljan , a sa druge strane mislim da ti je inter drag klub s obzirom koliko vremena provodos na ovoj temi pa te je zbog toga potresla ova parola.
ma pogledas samo postove od ovog bianconerija i sve ti je jasno...frajer provodi na forumu 24 sata,i gluposti valja a niko od admina da ga malo "ohladi"...il' ga neko u bulju kara pa nema vremena za druge aktivnosti ili prima platu za ovo,fakat ne kontammaterazzi je napisao/la:bianconeri , lingvisto , kad pogledas svoj avatar i drzis pridike o moralu izgledas u najmanju ruku neozbiljan , a sa druge strane mislim da ti je inter drag klub s obzirom koliko vremena provodos na ovoj temi pa te je zbog toga potresla ova parola.
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
U čemu je interov problem??? Glavni i jedini problem je njegov vlasnik Massimo Moratti...
Radi te spodobe mi dođe da prestanem navijati za Inter...
Radi te spodobe mi dođe da prestanem navijati za Inter...
Pravi trans za Inter ovo je postalo neizdrzljivo kakva losa sezona i igra.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Interisti glavu gore, vraca se Inter za mjesec dana u top 6,pa do maja ima jos puno... 
NON MOLLARE MAI
Grande je napisao/la:Draga braco INTEROVCI sa "kakvim" se vi bolesnicima i kompleksasima raspravljate...Najgori je ovaj Magica,haloo levatu idi odavdje,mislis da si pametan i da sve znas i mislis da se tvoje misljenje pika???jadan si covjece i ja cu ti reci da veze nemas o Interu a kamoli o Ital. fudbalu...Hajd sada ce mene napasti kada kazem da sam u Italiji proveo puno puno godina i da znam bolje situaciju od tebe ali ti covjece veze nemas o zivotu...
INTER trenutno ima najbolju ekipu u Italiji i to svi kazu u Italiji,a ti si se nasao da pricas ko je kakav i da je INTER losa i stara ekipa,haloo bolan opusti se i udari sta pod hitno![]()
![]()
Navijaci kao ti sto podcjenju INTER su klosari i kompleksai najveci,eto vidjet ces kada INTER krene sa osvajanjem trofeja sutit ces kao p.i.c.k.i.c.a (tako evo radite 5 god)...Cuj juventus dobar,ahahah,ljudi opet nece biti iznda 3 mjesta,cuj milan najbolji ubjedljivo,ahahahha...
Znaci MAGICA ja ti kazem da si paglu,ali malo vise,i nemoj se praviti pametan kada to nisi...
Bolje ti je da pustis ovdje prave navijace INTERA da pricaju nego da se ti mjesas,jer si paglu(opet ti kazem)...
FORZA INTER ! ! !
Najjaci smo braco INTEROVCI,idemo po trofeje ove godine a ovi smradovi nek se pojedu od muke...
Kako me je razveselio ovaj post danas, kao i cela diskusija sa 388. strane i dalje.
Ajde sad levatine, javite se ovde svi, ukljucujuci i ovog @Grande-a sa obrazom ko djonovima cipela i IQom reda velicine broja istih.
Transparent drze, s lijeva na desno: Huska, Tritolone, moja malenkost, warden, Yuto, materazzi i cini mi se da je ovaj sa podignutom desnom rukum Mister NoBianconeri1988 je napisao/la:Stidite se!
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.