SiamoNoi je napisao/la:Da,a i ono na yout.gdje prijeti novinarima su montirane snimke.
Kakve veze imaju novinari sa ovima? Ja bih prvi poslao sve Alače, Šipsove, Eiblice, Jeliniće i ostalu bagru tamo odakle su i došli. Nisu u životu vidili sporta, nogometa ni Dinama a pišu neke gluposti praveći se pametni, ko da su oni nekad vodili nogometni klub pa sve znaju. Imaju nakladu ko u kupusovom listu i oni bi sudili hrvatskom savezu i hrvatskom nogometu, bijednici jedni!
A o ozbiljnosti tvojih komentara dovoljno govori što držiš '****.net' kao relevantan izvor informacija. Za one koji ne znaju, to je najobičniji blog sa stotinjak posjetitelja koji su osnovali ogorčeni navijači - vidi vraga - splitskoga Hajduka.
Signore je napisao/la:Svakako da ces prije pamtit te nabrojane, ali je to lako reci nakon sto su se oni dokazali i pokazali. Bili su dobri dok su dosli, nije ih se cekalo godinu, dvije, tri. Krstanovica ne brojim za domaceg. Kad kazem domaci igrac mislim na igraca koji je prosao omladinsku skolu ili stigao relativno mlad u Dinamo.
Da ne znam kakav je panj Pivaric prije bi njemu dao priliku nego Matelu. Buduci da se Pivaric dokazao kao panj onda se stranac i moze prihvatit kao rjesenje, ali ako je taj stranac nespreman, nije dugo igrao, treba mu vremena da stekne formu, da se uigra, zar onda nije logicnije to vrijeme potrosit na malog Mamica? Dobro, igrat ce on sad u Lokomotivi, al mislim da je za njega moralo bit mjesta u Dinamu ovo proljece. Nek te neprovjerene strance sutaju u Lokomotivu il Dinamo II.
Takodjer vidim da se prica kako su Soudani i Fernandes u prvom planu, a Pjaca u zivotnoj formi. I za njeg sam dvije sezone govorio dok je u Lokomotivi igrao. Mislim da je kvalitet za prvih 11. Bolji je i od Soudanija i od Fernandesa.
Ne znam, ima nešto u tome što ti govoriš. Tog Mamića sam jučer prvi puta gledao, igra solidno, ali vjerujem da čim bi prvu grešku napravio, da bi odmah čitav medijski linč krenuo na njega, kao svojevremeno na Zeleniku, a to je najgore za tako mlade igrače. Zato je bolje da jedno vrijeme provedu na kaljenju u Lokomotivi, stjecanju iskustva u prvoligaškim okršajima sa ozbiljnim profesionalcima, to je definitivno pomoglo i Brozoviću, Pjaci, Antoliću, a ne ih odmah bacit u vatru među lavove gdje će svaki njihov potez biti seciran.
Mislim ipak da je Soudani trenutno najbolji Dinamov igrač, a na Juniora i njegove partije smo svi već polako zaboravili tako da...dug je put pred svima njima još da se izbore za prvu postavu, tu su i Čekići, Hodžić, Fiolić, Gojak, Olmo, Ćorić,...