Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Vama je krivo sto ti momci iz tz kantona navijaju za Sarajevo i Zeljeznicar,da navijaju za Slobodu,bili bi vam dobriharry_90 je napisao/la:Dolaze HZ iz Kalesije,Zivinica,Lukavca itd..mada ti se uvijek napale kad dolaze u Tuzlu,jedino tad mogu pjevat protiv nje,a ovako kad dodju u skolu,pokriju se i suteja nemam namjeru se svadjat,vec pricat o mecu,al vidim ti i slicni tebi dodjete provocirate,iskreno mene zanima samo mec,nikakve scene od prije,kontas ? Ako nemas sta reci u vezi ovog meca,nemoj ni provocirat,niko od nas na temi sarajeva ne provocira..
progras je napisao/la: OK bez nekih vrijedjanja sam pricao koliko se sjecam nema problema u vezi ovog necemo visep.s frutek i to vise momaka iz Tuzle koji su bili u Gradacac sa nama i na jos neka gostovanja tako da nema potrebe da se smijes!
ma vidi i big belks i ostalo sve a opet ispred vas u svemu,vi imate vise Blekica evo godinama vas na mapi nema,nego ja se izvinjajem vama,ja idem da pOceram koze,a ti momci iz TZ kantona su pokazali na svim gostovanjima kako se voli svoj tim za razliku od vas njih vise ode na gostovanja nego Fukara HZ Zivinice,Lukavac,Gracanica,Srebrenik,Maglaj naklon do poda momci vidimo se ako bog da sa bracom na tribini da zagrmimo kako samo to HZ znaju! SALT LAKE nebi stvarno da ti imenujem momke licno sam sjedio sa 5 Hordasa iz Tuzle u Gradacac al bas iz Tuzle ne Lukavac,Gracanica vec Tuzla i prava gradska raja za razliku od mnogih!Razlika je u tome sto mi te ljude postujemo,a ne omalovazavamo nekog sto je iz nekog manjeg mjesta to je nebitno nas ista ljubav spaja!harry_90 je napisao/la:hahahha sta mi ima biti krivo,neka navijaju za koga hoce,kada nemaju svoj lokalni klub,ustvari imaju ga,al se takmici po kantonalnim ligama,pa moraju za nekoga navijati i lizati se sa vama,ja imam svoj klub,drugi mi ne treba.. ti nam pricaj kako ce mec zavrsit hahahha..nego kad vec si tu,jeste li nahranili igrace,gdje je Big Bleksjes vas lik nalozio,pa vas spustio,ostavio igrace gladnima,u frizideru im samo sijalica gori i ostale price hahahhaha.. SMRT FASIZMU SLOBODA TUZLA !!!
nisam se uhvatio tribine nego se nadovezao na tvoj post gdje omalovazavas ljude iz TZ kantona koji navijaju za nas tim,kao da su to neki ljudi nizeg ranga? I onda se zapitas zasto ti ljudi ne navijaju za Slobodu? I DESET slazem se sa tvojim postom u potpunosti,i nisu mi komentari huskaski vjeruj mi,nego mi je samo onaj klip bio presmjesan nista vise,i narravno da trebas da bodris svoj tim bilo kuda;)harry_90 je napisao/la:@progras
Dosta je i tebe sa tribinom vise...vi majkemi ne znate normalno komunicirat,umjesto da pricate o predstojecem mecu,ti se ufatio tribine,i desavanja oko nje,daj ba covjece ohladi malo,naporan si,ako ces normalno pricat ok,ako neces caoo..
Momak Gavaric je pauzirao 1 kolo protiv Slavije zbog zutih kartona , tako da sada nema ni jedan zuti karton al iskreno volio bi da ga Gavaric zavuce sa 30 metaraMegamon je napisao/la:Provjerite kartone Gavarica
pa ne mogu da vjerujem da ti to ne znaš pa pitašharry_90 je napisao/la:Jel se mecu igra u subotu ili nedelju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.