FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TaRgEt_ » 07 mar 2011, 14:38

A frutek bio s njima :D :D a cuj navijaci SArajeva iz Tuzle :) o boze :) Ali dobro je da je moderator dosao masala :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ljiljan
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan » 07 mar 2011, 14:41

Ne obazirite se na ove provokacije od ovih maloumnika :lol:
Vidicemo sve u subotu ! :mrgreen:
Svi na S J E V E R ! ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2011, 15:23

Ocekujem veoma dobar mec,dobrim fudbalom,ako se to moze vidjet u nasoj ligi,i naravno pobjedu Slobode,bio bih zadovoljan i sa 1:0,al ne bi skodilo ni 2-3 razlike u golovima za nas na ovom mecu .. mislim da su momci podbacili u Travniku,da nisu imali svoj dan,al sa onakvim sastavom moze se dosta napraviti..Ocekujem od pocetka Mujic - Mesanovic u napadu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 07 mar 2011, 15:49

harry_90 je napisao/la:Dolaze HZ iz Kalesije,Zivinica,Lukavca itd..mada ti se uvijek napale kad dolaze u Tuzlu,jedino tad mogu pjevat protiv nje,a ovako kad dodju u skolu,pokriju se i sute :D ja nemam namjeru se svadjat,vec pricat o mecu,al vidim ti i slicni tebi dodjete provocirate,iskreno mene zanima samo mec,nikakve scene od prije,kontas ? Ako nemas sta reci u vezi ovog meca,nemoj ni provocirat,niko od nas na temi sarajeva ne provocira..
Vama je krivo sto ti momci iz tz kantona navijaju za Sarajevo i Zeljeznicar,da navijaju za Slobodu,bili bi vam dobri :lol: .kako ste smijesni i zalosni,onaj klip iz Travnika ce na youtobeu nadmasiti Ekrema Jevrica i onu malu Kisla mi glOva :lol: Bdw sto se tice tekme,mislim da ce Sloboda pobjedit,golom u 99 min iz ocigledog ofsajda :oops: ,dzaba to je nasa liga i nasa realnost.....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2011, 15:57

hahahha sta mi ima biti krivo,neka navijaju za koga hoce,kada nemaju svoj lokalni klub,ustvari imaju ga,al se takmici po kantonalnim ligama,pa moraju za nekoga navijati i lizati se sa vama,ja imam svoj klub,drugi mi ne treba.. ti nam pricaj kako ce mec zavrsit hahahha..nego kad vec si tu,jeste li nahranili igrace,gdje je Big Bleks :lol: jes vas lik nalozio,pa vas spustio,ostavio igrace gladnima,u frizideru im samo sijalica gori i ostale price hahahhaha.. SMRT FASIZMU SLOBODA TUZLA !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2011, 16:00

progras je napisao/la: OK bez nekih vrijedjanja sam pricao koliko se sjecam nema problema u vezi ovog necemo vise :D p.s frutek i to vise momaka iz Tuzle koji su bili u Gradacac sa nama i na jos neka gostovanja tako da nema potrebe da se smijes!

koga imas iz Tuzle Zureta jeli,Midzinog brata?...pa Zure je stari Hordas i od prije rata bio je na svakoj vasoj utakmici i naravno iz postovanja prema njemu i bratu nikad...jeli Zure ikad bio sa vama kada je utakmica Slobode i Sarajeva?... nije naravno,,Zure je nao na istoku biti blizu nas sa salom sarajeva , a nije zelio biti na suprotnoj tribini, zbog svog brata i sve ostale raje ...koji su to jos iz tuzle?...djeca koja su sisla u Tuzlu i koji nisu rodjeni tuzlaci vjerujem :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 07 mar 2011, 16:04

harry_90 je napisao/la:hahahha sta mi ima biti krivo,neka navijaju za koga hoce,kada nemaju svoj lokalni klub,ustvari imaju ga,al se takmici po kantonalnim ligama,pa moraju za nekoga navijati i lizati se sa vama,ja imam svoj klub,drugi mi ne treba.. ti nam pricaj kako ce mec zavrsit hahahha..nego kad vec si tu,jeste li nahranili igrace,gdje je Big Bleks :lol: jes vas lik nalozio,pa vas spustio,ostavio igrace gladnima,u frizideru im samo sijalica gori i ostale price hahahhaha.. SMRT FASIZMU SLOBODA TUZLA !!!
ma vidi i big belks i ostalo sve a opet ispred vas u svemu,vi imate vise Blekica evo godinama vas na mapi nema,nego ja se izvinjajem vama,ja idem da pOceram koze,a ti momci iz TZ kantona su pokazali na svim gostovanjima kako se voli svoj tim za razliku od vas njih vise ode na gostovanja nego Fukara HZ Zivinice,Lukavac,Gracanica,Srebrenik,Maglaj naklon do poda momci vidimo se ako bog da sa bracom na tribini da zagrmimo kako samo to HZ znaju! SALT LAKE nebi stvarno da ti imenujem momke licno sam sjedio sa 5 Hordasa iz Tuzle u Gradacac al bas iz Tuzle ne Lukavac,Gracanica vec Tuzla i prava gradska raja za razliku od mnogih!Razlika je u tome sto mi te ljude postujemo,a ne omalovazavamo nekog sto je iz nekog manjeg mjesta to je nebitno nas ista ljubav spaja!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2011, 16:11

@progras

Dosta je i tebe sa tribinom vise...vi majkemi ne znate normalno komunicirat,umjesto da pricate o predstojecem mecu,ti se ufatio tribine,i desavanja oko nje,daj ba covjece ohladi malo,naporan si,ako ces normalno pricat ok,ako neces caoo..

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 07 mar 2011, 16:14

Hary ,
šta se to s tobom događa?Kakve kometare ostavljaš?Ja kao tuzlak nikad nebih tako pisao,još pogotovu ako znam da među našim prvotimcima ima momaka iz susjednih opština.Misliš da među nama tuzlacima nema onih koji navijaju za drugi klub.
Meni je Sloboda u srcu ,a to da li će neko doći i za koga navijati njegovo je puno pravo,i neću da se na to obazirem jer želim "ovom gore" dati do znanja da sam obrazovan kao i da želim svojim navijanjem njemu i sličnim njemu pokazati da ovakvi huškaški komentari samo zlo mogu da donesu,a ja i mi ne želimo nikom zlo.
Samo se nadam da će policija na vrijeme odstraniti one kojima nije u interesu utakmica ,nego samo da neko strada.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 mar 2011, 16:16

@harry,@Dado,@Frutek...

Je li mi moze neko od vas napisati kako stojite sa igrackim kadrom,ima li neko sa zutim kartonima,povredama i kakav sastav ocekujete u subotu ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 07 mar 2011, 16:17

harry_90 je napisao/la:@progras

Dosta je i tebe sa tribinom vise...vi majkemi ne znate normalno komunicirat,umjesto da pricate o predstojecem mecu,ti se ufatio tribine,i desavanja oko nje,daj ba covjece ohladi malo,naporan si,ako ces normalno pricat ok,ako neces caoo..
nisam se uhvatio tribine nego se nadovezao na tvoj post gdje omalovazavas ljude iz TZ kantona koji navijaju za nas tim,kao da su to neki ljudi nizeg ranga? I onda se zapitas zasto ti ljudi ne navijaju za Slobodu? I DESET slazem se sa tvojim postom u potpunosti,i nisu mi komentari huskaski vjeruj mi,nego mi je samo onaj klip bio presmjesan nista vise,i narravno da trebas da bodris svoj tim bilo kuda;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 mar 2011, 16:19

Ma ja nezz sta je svama ljudi , pa boli mene briga ko za koga navija pa ko da je je bitno jel iz Zivinica ili Kalesije pa svi smo mi ljudi i svako ima pravo da navija za koga hoce ,niko nikom ne moze da sudi... De se malo opametite ne ide to tako kao sto vi mislite.... Nego u Subotu treba napunit sjever i navijati ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2011, 16:21

HAJDE DOSTA VAS VISE STOPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2011, 16:22

@deset

Znam ja da ima momaka koji igraju za Slobodu,i znam da ima ljudi koji navijaju za Slobodu,i imam pravo iznijet svoje misljenje ili ne..sta sam lose rekao neka navijaju za koga hoce,boli me briga ?

@Megamon

Nema niko povrijedjen,sto se tice kartona,nez dal ce neko biti suspendovan,ne vodim evidenciju :D vraca nam se Mujic,i mislim da bi svi igraci trebali biti na raspolaganju ?!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 mar 2011, 16:24

Megamon je napisao/la:Provjerite kartone Gavarica :lol:
Momak Gavaric je pauzirao 1 kolo protiv Slavije zbog zutih kartona , tako da sada nema ni jedan zuti karton al iskreno volio bi da ga Gavaric zavuce sa 30 metara :lol: u subotu

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2011, 16:35

Jel se mecu igra u subotu ili nedelju ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 mar 2011, 16:38

harry_90 je napisao/la:Jel se mecu igra u subotu ili nedelju ?
pa ne mogu da vjerujem da ti to ne znaš pa pitaš :lol: :lol:
Pada li snijeg kod vas ,kakvi će biti uslovi za igru , ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 mar 2011, 16:41

harry ja mislim da ce se utakmica igrati u Subotu ali nesto se pregovara da bi se moglo igrati i u nedjelju...
Izgleda da ce bit lijepo vrijeme za Derby jer usjalo je suncee i otopio se snijeg skoro sav...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 07 mar 2011, 16:41

Hary
ja znam da su ovdje tvoji komentari uvijek na mjestu i nekoliko sam puta hvalio tvoje informacije itd,i zbog toga sam te htio samo opomenuti da si sebi dozvolio da te neko izbaci iz takta ,a to nisi smio jer ja mislim da se mi dijelimo na ljude i neljude

Ono što je meni drago ,a što sam prvi put primijetio je odnos <<tr.<Sadikovića prema igračima.
Mislim da je do kraja profesionalan i vjerujem u njega i njegove trenerske kvalitete,a po prvi puta mogu da kažem
da imamo stvarno dobru ekipu,pa bilo koga da stavi mislim da će srce ostaviti na terenu.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 mar 2011, 16:47

Bolje da se u subotu igra,vecernji termin,ali tesko.. lijepo je vrijeme danas,nadam se da ce biti tokom citav sedmice,samo da snijeg ne padne sredinom sedmice ili dan pred mec,pa da sve shebe..

@legenda

Jbg ovo je nasa liga,nikad ne znas na vrijeme kad bi se trebao odigrat mec,uvijek dan prije meca saznas ;)

@deset

Malo me iznervirao ovaj progras sa svojom pricom,ja nisam nista mislio lose za ono neka navija za koga hoce,njegova stvar ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.