KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

neno#4
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 25 feb 2011, 11:02

mislis da moze odigrat jos na dobrom nivou?
I ovakav kakav je nama bi odlicno dosao sigurno..
Bez nekog pretjeranog divljanja i slicno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 25 feb 2011, 11:25

neno#4 je napisao/la:
kabas je napisao/la:U ponedjeljak je bila prva runda pregovora sa jednom vrlo jakom kompanijom koja je itekako zainteresirana za ulazak u klub kao generalni sponzor...

Ono sto je jos bitno, da je gospodja Jasna Bajraktarevic radila sa onom generacijom kada je bilo novca na sve strane, rezultati bi jos za 30 posto bili bolji..

Ja se sjecam na pocetku sezone kada se svaki dan radilo sa igracima i sada, da je to jedna razlika koja ne moze da se opise...

Samo se nadati da ce ovaj projekat dobiti finansijsku podrsku za Omladinski pogon, a centar ce biti gore na Zetri..

samo da ne bude sjediste u zetri za omladinski pogon :? , tamo su malo je reci losi uslovi!
I u ovm clanku sto pise da se nesto promijenilo u omladinskom pogonu, lazu malo je reci.
Na Zetri ce biti, to je sigurno...

U Omladinskom pogonu se promijenilo samim tim sto su racuni odvojeni za uplatu clanarina i slicno..
Tako da prvi tim vise nece koristiti i opterecivati Omladinski pogon...

Sto se tice pojacanja u ponedjeljak su ponudjeni uslovi jednom igracu, da li ce da prihvati to cemo da vidimo...
Ja cisto sumnjam, ali eto vidjet cemo[/quote]

ne znam jesi li ikada trenirao u zetri, ali tamo dok se zagrijes prodje trening + tamo stalno neke manifestacije i nece biti redovni treninzi.

dnalydal
Kontakt:

Post Postao/la dnalydal » 25 feb 2011, 17:11

A ko je taj igrac vise majka mu stara, sto ne napisete, kakva je konspiracija, isto ko da nece potpisati kao se pojavi na forumu...ne kontam.... :? :? :?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 25 feb 2011, 17:51

I ja čekam ko ozeblo Sunce na ovakvom nevremenu da saznam ko je to pojačanje. :mrgreen:
Valjda se uskoro odluče reći nama običnim smrtnicima. :D
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 feb 2011, 13:27

Dokle ces ti moj Dejo da forsiras Marka Radica, meni samo nije jasno...
Dva su logicna objasnjenja, ili imas tal sa njegovim menadzerom ili jednostavno ne vidis da covjek ne zna...
Ja sam to vidio u utakmici protiv Rumuna ljetos...

Ocigledno je da je i Muha u padu forme, nedopustivo je da ima sut iz igre 2/11..Kapiten je, vodja ove ekipe..
Hodzic se opet ozlijedio, taman je covjek poceo sebi malo da dolazi, kad opet povreda..
Zimic je dobio samo pet minuta, ali tek se vratio ocekujem u narednim kolima podizanje minutaze...

Bozo standardno trice sajba, ako ide ide, ako ne to je to...
Filip opet lose igrao, ako ovako nastavi moze zajedno sa Radicem..

Pozitivno je sto je Marko stabilan, sto se Came vratio lagano...
Vodili smo na poluvremenu 8 razlike i olako ispustili prednost...

Bez obzira na kriterij sudjenja i sve ostalo sinoc se u Trebinju morala osigurati prva pozicija pred Ligu 6..
Ali i sinoc je Hot mogao da odigra 10 minuta, Ernad makar pet.....

Jer ovo je nista kakva nas patnja ceka iduce godine..
Da nije Dzene bilo, mi bi sada bili u grcevitoj borbi za Ligu 6...

Ostalo je samo ime.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 feb 2011, 15:04

Sta fali u Zetri , jes malo zima , ali zagrijes se za 15ak min...

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 27 feb 2011, 22:53

HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta fali u Zetri , jes malo zima , ali zagrijes se za 15ak min...
ne znam jesi li ikada trenirao u zetri ali, to je zesca patnja, isto ti ko da treniras vani.Sad imamo dobre uslove u hotelu hollywood na ilidži, ne znam zasto ih mijenjati?

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 27 feb 2011, 23:05

kabas je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta fali u Zetri , jes malo zima , ali zagrijes se za 15ak min...
ne znam jesi li ikada trenirao u zetri ali, to je zesca patnja, isto ti ko da treniras vani.Sad imamo dobre uslove u hotelu hollywood na ilidži, ne znam zasto ih mijenjati?
Uslovi u Holivudu su odlicni, ali ja kako znam na Zetri ce biti glavno...
A rijetko kada grijesim :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 feb 2011, 23:11

kabas je napisao/la:
Care treniram u Zetri svaki dan , Hollywood je premal za nas juniore , iako bi volio da treniramo u njemu jer mi je 500m od kuce. :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 feb 2011, 09:30

HZ_ilidzaa je napisao/la:
kabas je napisao/la:
Care treniram u Zetri svaki dan , Hollywood je premal za nas juniore , iako bi volio da treniramo u njemu jer mi je 500m od kuce. :mrgreen:
Kobaslicu ti li si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 feb 2011, 13:51

ne znam jesi li ikada trenirao u zetri ali, to je zesca patnja, isto ti ko da treniras vani.Sad imamo dobre uslove u hotelu hollywood na ilidži, ne znam zasto ih mijenjati?[/quote]
Care treniram u Zetri svaki dan , Hollywood je premal za nas juniore , iako bi volio da treniramo u njemu jer mi je 500m od kuce. :mrgreen:[/quote]

Kobaslicu ti li si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

ma ko je sta govorio za juniore, nek njih sa real wayom, nego govorim za kadete i pionire!

kabas
Kontakt:

Post Postao/la kabas » 28 feb 2011, 14:13

neno#4 je napisao/la:
Kobaslicu ti li si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pa zar nije kobaslic u igmanu?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 feb 2011, 15:08

kabas je napisao/la:
Care treniram u Zetri svaki dan , Hollywood je premal za nas juniore , iako bi volio da treniramo u njemu jer mi je 500m od kuce. :mrgreen:[/quote]

Kobaslicu ti li si :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
Ne :mrgreen: ne poznajes me vjerovatno , kako mozes Emira povezati sa ovim avatarom i uopste fudbalom :mrgreen:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 28 feb 2011, 18:32

Ne :mrgreen: ne poznajes me vjerovatno , kako mozes Emira povezati sa ovim avatarom i uopste fudbalom :mrgreen:
Ne znam ja dovoljno ove juniore sada...

Kada kazem dovoljno mislim onda na sve :lol: :lol: :lol:
Residovic, Vukovic, Damjanovic, Dzafic, Buza je u Sparsima...

Pa rekao si ilidza, a cini mi se da on zivi na Ilidzi..

Ostalo je samo ime.....

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 mar 2011, 20:14

neno#4 je napisao/la:
Ne znam ja dovoljno ove juniore sada...

Kada kazem dovoljno mislim onda na sve :lol: :lol: :lol:
Residovic, Vukovic, Damjanovic, Dzafic, Buza je u Sparsima...

Pa rekao si ilidza, a cini mi se da on zivi na Ilidzi..
Da , zivi , 200m od mene...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 mar 2011, 21:21

nastavak o mjestima zivljenja molim prenesite na PP
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 mar 2011, 23:48

nerminh74 je napisao/la:nastavak o mjestima zivljenja molim prenesite na PP
Ja se ovdje brinem da juniori ne upadnu u lose drustvo, a ti tako :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 mar 2011, 19:12

Hipoteticki govoreci da Bosna izgubi u polufinalu od Igosa/Sirokog, a Siroki postane prvak onda bi Bosna i Igokea imale isti broj bodova...E tek tada bi sve bilo zanimljivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Naravno pod uslovom da Bosna ostane prva do kraja Lige 13...

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 02 mar 2011, 20:55

neno#4 je napisao/la:Hipoteticki govoreci da Bosna izgubi u polufinalu od Igosa/Sirokog, a Siroki postane prvak onda bi Bosna i Igokea imale isti broj bodova...E tek tada bi sve bilo zanimljivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

u tom slucaju ide dalje igokea jer oni imaju pare bosna sada to nema :?
na nama je da sacuvamo 1 mjesto u ligi 13 (a mislim da cemo to bez problema uraditi) i doguramo do finala, a ostalo cemo vidjeti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Koš-
Kontakt:

Post Postao/la Koš- » 02 mar 2011, 22:43

neno#4 je napisao/la:Hipoteticki govoreci da Bosna izgubi u polufinalu od Igosa/Sirokog, a Siroki postane prvak onda bi Bosna i Igokea imale isti broj bodova...E tek tada bi sve bilo zanimljivo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ovo je smiješno,opet će biti haos.Bosna dobija bod za učešće u bih ligu-to je van svake pameti.Dobija 2 boda za učešće u čelendzu,za to se daju bodovi a prijavila se gdje mogu svi da se prijave.Ovo što rade je van sveke pameti.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.