I ovakav kakav je nama bi odlicno dosao sigurno..mislis da moze odigrat jos na dobrom nivou?
Bez nekog pretjeranog divljanja i slicno...
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
I ovakav kakav je nama bi odlicno dosao sigurno..mislis da moze odigrat jos na dobrom nivou?
Na Zetri ce biti, to je sigurno...neno#4 je napisao/la:kabas je napisao/la:U ponedjeljak je bila prva runda pregovora sa jednom vrlo jakom kompanijom koja je itekako zainteresirana za ulazak u klub kao generalni sponzor...
Ono sto je jos bitno, da je gospodja Jasna Bajraktarevic radila sa onom generacijom kada je bilo novca na sve strane, rezultati bi jos za 30 posto bili bolji..
Ja se sjecam na pocetku sezone kada se svaki dan radilo sa igracima i sada, da je to jedna razlika koja ne moze da se opise...
Samo se nadati da ce ovaj projekat dobiti finansijsku podrsku za Omladinski pogon, a centar ce biti gore na Zetri..
samo da ne bude sjediste u zetri za omladinski pogon, tamo su malo je reci losi uslovi!
I u ovm clanku sto pise da se nesto promijenilo u omladinskom pogonu, lazu malo je reci.
ne znam jesi li ikada trenirao u zetri ali, to je zesca patnja, isto ti ko da treniras vani.Sad imamo dobre uslove u hotelu hollywood na ilidži, ne znam zasto ih mijenjati?HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta fali u Zetri , jes malo zima , ali zagrijes se za 15ak min...
Uslovi u Holivudu su odlicni, ali ja kako znam na Zetri ce biti glavno...kabas je napisao/la:ne znam jesi li ikada trenirao u zetri ali, to je zesca patnja, isto ti ko da treniras vani.Sad imamo dobre uslove u hotelu hollywood na ilidži, ne znam zasto ih mijenjati?HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta fali u Zetri , jes malo zima , ali zagrijes se za 15ak min...
Care treniram u Zetri svaki dan , Hollywood je premal za nas juniore , iako bi volio da treniramo u njemu jer mi je 500m od kuce.kabas je napisao/la:ne znam jesi li ikada trenirao u zetri ali, to je zesca patnja, isto ti ko da treniras vani.Sad imamo dobre uslove u hotelu hollywood na ilidži, ne znam zasto ih mijenjati?HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta fali u Zetri , jes malo zima , ali zagrijes se za 15ak min...
Kobaslicu ti li siHZ_ilidzaa je napisao/la:Care treniram u Zetri svaki dan , Hollywood je premal za nas juniore , iako bi volio da treniramo u njemu jer mi je 500m od kuce.kabas je napisao/la:ne znam jesi li ikada trenirao u zetri ali, to je zesca patnja, isto ti ko da treniras vani.Sad imamo dobre uslove u hotelu hollywood na ilidži, ne znam zasto ih mijenjati?HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta fali u Zetri , jes malo zima , ali zagrijes se za 15ak min...
neno#4 je napisao/la:
Kobaslicu ti li si![]()
![]()
Care treniram u Zetri svaki dan , Hollywood je premal za nas juniore , iako bi volio da treniramo u njemu jer mi je 500m od kuce.kabas je napisao/la:ne znam jesi li ikada trenirao u zetri ali, to je zesca patnja, isto ti ko da treniras vani.Sad imamo dobre uslove u hotelu hollywood na ilidži, ne znam zasto ih mijenjati?HZ_ilidzaa je napisao/la:Sta fali u Zetri , jes malo zima , ali zagrijes se za 15ak min...
Ne znam ja dovoljno ove juniore sada...Nene poznajes me vjerovatno , kako mozes Emira povezati sa ovim avatarom i uopste fudbalom
Da , zivi , 200m od mene...neno#4 je napisao/la:Ne znam ja dovoljno ove juniore sada...Nene poznajes me vjerovatno , kako mozes Emira povezati sa ovim avatarom i uopste fudbalom
Kada kazem dovoljno mislim onda na sve![]()
![]()
![]()
Residovic, Vukovic, Damjanovic, Dzafic, Buza je u Sparsima...
Pa rekao si ilidza, a cini mi se da on zivi na Ilidzi..
Ja se ovdje brinem da juniori ne upadnu u lose drustvo, a ti takonerminh74 je napisao/la:nastavak o mjestima zivljenja molim prenesite na PP
u tom slucaju ide dalje igokea jer oni imaju pare bosna sada to nemaneno#4 je napisao/la:Hipoteticki govoreci da Bosna izgubi u polufinalu od Igosa/Sirokog, a Siroki postane prvak onda bi Bosna i Igokea imale isti broj bodova...E tek tada bi sve bilo zanimljivo![]()
![]()
![]()
Naravno pod uslovom da Bosna ostane prva do kraja Lige 13...
neno#4 je napisao/la:Hipoteticki govoreci da Bosna izgubi u polufinalu od Igosa/Sirokog, a Siroki postane prvak onda bi Bosna i Igokea imale isti broj bodova...E tek tada bi sve bilo zanimljivo![]()
![]()
![]()
Naravno pod uslovom da Bosna ostane prva do kraja Lige 13...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.