NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

randy_moss
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la randy_moss » 15 avg 2013, 19:11

amerosm je napisao/la:Izgleda da povreda Brady-a nije toliko strasna i za ovu situaciju za mene snose krivicu sljedece osobe:

1. BB - koji qurac stavljas Brady-a da igra u ovakvim trening utakmicama, a sam znas koliko znaci ekipi
2. Trener Bucsa - bilo je dogovoreno da QB-ovi budu postedjeni napada sto kloc i njegov glupi crnac nisu ispostovali
3. Isto tako ne znam koji ce qurac ovo NFL-u - nek svako zasebno trenira i rijesen problem
4. Solder - i protekle sezone zbog njegovog gledanja u oblake Brady je par puta zavrsio na zemlji, to se posebno odnosi na utakmicu protiv 49 ersa. Pa hebote zivot cuvas njegovu tzv. Blind-side i moras uvijek biti spreman na bilo kakvu situaciju.
:roll: Pa brate nije Brady bogom dan, da ga dignes u 2 ujutro i da kompletira 70% pasova. Uvijek je igrao scrimmage, nije ovo nista novo.
Schiano. Ispostovali su, nije bilo ogranicenja u trenchu, problem je sto je Clayborn unio Soldera do Bradya.
Prednost zbog kojeg se ekipe odlucuju za joint practices jeste sto vidis drugacije seme u odbrani i u napadu. (read n' react).
Mora nekad i D-Linemen pobijediti.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2013, 02:48

Jedemo chargerse...OL dobra Forte Cutler I Maeshall jedu...odbrana nam je bolja nego prosle godine opet uzesmo loptu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2013, 06:58

dok su prve postave igrale Bearsi 20-0 laganini, a onda poslije ove rezerve bogami su nam katastrofa...treba nama bolji drugi QB..nedo bog da na se Cutler ponovo povrijedi **** smo jeza :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 avg 2013, 14:11

Jel nešto ozbiljno s Bradyem, hoće li nastupati večeras ili će se čuvati za početak prvenstva?
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 16 avg 2013, 16:14

Sportfanatik je napisao/la:Jel nešto ozbiljno s Bradyem, hoće li nastupati večeras ili će se čuvati za početak prvenstva?
Ma nije mu nista. :D

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 16 avg 2013, 17:35

Bi fantasticno sinoc na tekmi. Pravi smo sretnici ispali. Dosli ranije na parking pa malo tailgating. Malo se jelo, malo se pilo, i onda laganini na stadion. Nakon penjanja na Mont Everest, tj. nasa mjesta koja su sto bi se reklo kod nas "Bogu iza nogu". Sjedimo ja i buraz i dolazimo do daha, kad dodje neki brada iza nas i sjede. Rasprica se covjek odma. Kad nakon 10 minuta price sa njim covjek rece ja sam iz Bears-a, i volio bi vam ponuditi upgrade mjesta. Ja i buraz ono gledamo ga, kontamo nije jos sebi dosao covjek od penjanja na vrh... :D Kad sjede covjek do nas izvadi Bears legitimaciju. Kaze dacu vam 2 mjesta na 50 yardi liniji 2. red, odmah iza Bears klupe. Mi u nevjerici, zagledamo se izmedju. :lol: Kaze sve sto trebate uraditi je se pojaviti 10min prije pocetka tekme kod sekcije 138, gdje ce nas cekati Shelby, prelijepa plavusa, kaze nemozete je omasiti. Sidjemo mi dole, kad bas ono, Shelby, plavusa prelijepa. :) Dodje i brada uskoro. Uzese nasa imena, i kad su nas vodili na mjesta, spiker najavi 2 lucky fans Emir and Sanjin from Bosnia, got their seats upgraded for this game thanks to United Airlines Upgrade Seats promotion. hahahahahahaha

Jebote kao iz snova bi majke mi. Od 60.000 dusa da bas nas izabere. Mjesta 10 metara od Bears klupe. Ma fenomenalno! Prolazio Tillman ispod ja se zadera youuu Peanut, kad covjek se okrenu i dize ruku pozdravlja. :D Super i utakmica bila, iako je preseason.

Evo par slika:

slika
slika
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 avg 2013, 19:13

Svaka cast brate?nego ja prezadovoljan a ti?. Odbrana je bolja mogu samo reci to iPeppers sinoc nije igrao. A ni Melton cini mi se. Zato onaj mali proslogodisnji rookie jede hahaha. Offense je fenomenalan . Prva ekipa 20p u prva dva perioda fino. MARSHALL je medju 5 najboljih recivera u ligi stroj je lik
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 16 avg 2013, 20:26

jao mogu mislit osjecaja kada spiker cita vasa imena :D
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 avg 2013, 20:49

Hoce li iko od navijaca Patriotsa veceras gledati utakmicu ?
Ja mislim da ce utakmica biti dosta dosadna s obzirom da za par sedmica opet igramo protiv njih i da ce BB dosta taktizirati, no ipak moram pogledati utakmicu. :D :D

Samo nek ne igra Brady i sve ce biti uredu...Nek nas Timmy veceras malo zabavi. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 avg 2013, 01:09

SaltCityAttack je napisao/la:Svaka cast brate?nego ja prezadovoljan a ti?. Odbrana je bolja mogu samo reci to iPeppers sinoc nije igrao. A ni Melton cini mi se. Zato onaj mali proslogodisnji rookie jede hahaha. Offense je fenomenalan . Prva ekipa 20p u prva dva perioda fino. MARSHALL je medju 5 najboljih recivera u ligi stroj je lik
Sa par segmenata nase igre nisam nesto pozitivno impresioniran. Od prve 3 akcije nase ekipe, Cutler, sacked 2 puta. Nije mi OL izgledala nesto puno bolje. Isto tako Cutler sve po starom. Samo gleda kako ce Marshall-u dodati loptu od nasih WR. Samo je njemu i bacao. I kod onog TD, ja bas Cutlera pratio, i on nije ni razmisljao drugacije nego je samo Marshall-a pratio i cekao da se ovaj otvori. Znaci ni sekunde nije ni neki fake pokazivao niti ista, nego iste sekunde se okrenuo prema Marshall-u i samo njega gleda. To mi se u njegovoj igri ne svidja nikako. Uvijek igra kako je vec umislio sebi prije pocetka akcije. Nema improvizacije. Forte je izgledao bolje. Kao i gradnja akcija za trcanje. Isto tako mi je zapao za oko Ford, broj 32, onaj sto u malo nije imao kick off TD return, kad ga je onaj ufatio na 5 yardi. A i kasnije ga je koristio ka RB, i imao je solidnih prodora za first down. Onaj hit Bostica u 3/4 je bio impressive. Kad citav stadion uuuuuuuuuuuuuuuu. :D

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 17 avg 2013, 04:11

Bravo Logane :D :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 avg 2013, 05:00

Tebow GB. Hahahahaha
Isto nogom da baca loptu. Hahahaha.

On stvarno lici na sve osim na GBa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 avg 2013, 08:08

pa dobro brate sad se jos malo probaju neke varijante dok ima vremena.. OL nije bila dobra, ali je opet u par nvrata napravila za Fortea prostora..inace ranije Forteu se nista nije moglo otvoriti..kad si njega zadnji put vidjeo da napravi TD da je na red zone ahahaha .. sve sto dadne to je 30+ yardi TD :)...nego samo moras priznat da nam je Bostic odlican LB...ukrali smo ga i neka smo ebiga treba zamjeniti neko Urlachera ....sve kontam hoce li ko pocet bacat ovom nasem TE Bennetu da vidim covjeka u pm ahahahah
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 17 avg 2013, 09:06

Pa i spomenuo sam bolju realizaciju akcija za RB. Ali opet glavni posao tj. cuvanje QBa su lose odradili.
A to je to sto ti kazem u vezi Cutlera. Samo baca Marshallu, kao sa nema drugih hvataca ba terenu. A to nije dobro nikako.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 avg 2013, 12:51

Ukoliko se po jutru dan poznaje, onda nas ocekuje uspjesna sezona...
Samo treba vidjeti kako ce odbrana izgledati kada bude kompletna (jer smo igrali bez Gregory-a, McCourtney-a i Dennard-a), a sto se tice napada to zasad odlicno funkcionise izmedju Brady-a i novih WR-ova (vidi se da ima hemije izmedju njih), a isto tako ne treba zaboraviti da je Gronkowski jos ozlijedjen, iako je na toj poziciji Sudfeld vise nego solidan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 avg 2013, 13:05

SaltCityAttack je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:
fino. ako nadješ šta slično za Giantse misli na mene, trebaju mi dvije karte, dolazim sa jednim kolegom taj vikend na kratko u Čikago, bilo bi šteta ne otići kad već igraju (mislim da je ta tekma u četvrtak naveče).

nego ima li šta po pitanju termina za draft. je li subota ili nedjelja?
ja idem sad u petak na more i vraćam se 99% u subotu 1.9. pa ako budete pomicali za subotu ne bi bilo loše da to bude malo kasnije (8 ili 9 naveče), ne vjerujem da ću stići u Sarajevo prije 6-7, a trebe se i raspakovati i pripremiti za draft. ako odma sjednem za kompjuter žena će popizditi :mrgreen:
nista hajde ako ja vidim sta za tekmu protiv Giantsa javim ako vec dolazite vamo..i ja kontam jednu tekmu otici odgledati ove sezone...vjerovatno je i najbolje protiv Giantsa
super , vozimo se onda limuzonom na tekmu :mrgreen: Mi dolazimo svakako :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 avg 2013, 00:23

Ma ja mene ces ostavit da cuga breskvu sokic i limunadu a vi cete se zagrijavat pivom hahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 avg 2013, 00:44

Arizona 7 cetvrtina nije primila poene, ako izdrze do kraja to ce biti nezapamceno 2 cijele tekme 0 poena, jest preseason al' stvarno :shock:

Inace, gamepass kasni dobrih 10 sekundi i za nfl.com drive chart. :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 18 avg 2013, 16:03

Nije mi jasno sto ste optereceni sa tim malim kasnjenjem gamepass-a?

Vi svatate da svaki live prijenos u Americi ima "broadcast delay" od nekih 7-15sec, a nekad i veci, nisam tacno siguran koliko, tako da TV kuce (a i na radio live program ima isto tako) mogu reagovati na vrijeme ako bude kakvo sranje, tj. psovanje, nasilje, itd. Doslovno svaki live prijenos u Americi ima taj "broadcast delay". Tako da svi gledamo prijenose sa zakasnjenjem.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 18 avg 2013, 17:39

[youtube][/youtube]

Swearingeru, da Bog da ti djeca grbava hodala.. :evil:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []