FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Letić je u Austriji...traži sebi uhljebljenje. Vidječemo šta će biti. Treba biti realan pa reči da je i ovo do sada EXTRA. Sve preko ovoga je 3x EXTRA
-
- Kontakt:
Čudi me da je Dejo produžio samo na godinu..ali dobro, to je kompromis između njega i kluba. U ovoj situaciji kada Dejo ostaje još god a, ako dovedemo golmana...ko će kome biti rezerva ??
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzeno previse vjeruje Deji tako da je to pitanje nepotrebno.
Hajde Sirijac i 93ca i ne treba nam vise niko
Hajde Sirijac i 93ca i ne treba nam vise niko

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dzeno nas je vodio u 3 kup tekme sa 3 pobjede 8:2 gol???
-
- Kontakt:
@sarajlic
ne vjerujem onda da bi neko pristao da od standardnog golmana, pristane da bude rezerva, osim za duplu platu itd
ne vjerujem onda da bi neko pristao da od standardnog golmana, pristane da bude rezerva, osim za duplu platu itd
Daj nam Ibrakoviću Nikolu i ne mora niko više doć
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
dejo je potpisao na godinu, ttako da ko god je dosao poslije toga postaje prvi golmanfcsforever je napisao/la:@sarajlic
dalje, imamo kup, prvenstvo, el ( duze to bolje)
Tako da...

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa kazem ti Dejo je prvi izbor nikako rezerva.fcsforever je napisao/la:@sarajlic
-
- Kontakt:
meni je puzi bash 'nako,gled'o sam ga protiv natrona,frajer ne mozhe da hoda,i nemanja mi je jako skroman,kada bi doveli zamjenu za ovu dvojicu,gdje bi nam bio kraj,ovi papiri od sirijca su zakopani ispod piramida izgleda
VVVBK
VVVBK
Ima ovaj na probi Basic/Besic ne znam tacno prezime,on je lijevi bocni.Kazu da nije los.Mozda snjim rijesimo tu lijevu stranu.!?
-
- Kontakt:
kontam na ovoga koji bi došao...postaje standardni tek za godinu dana...a ako se radi o "onom" golmanu o kojem mahala bruji..čudi me da je pristao da bude rezerva osim ako (ponavljam) mu nisu ponuđeni neki extra uslovi
Još sirijac i to je sasvim dovoljno do prve utakmice u evropi..Kada prodjemo dovesti golmana ili nekog vezistu ranga Jajala i aBd za. play off da Tan odriješi kesu ili pošalje nekog iz cardiffa i idemo u grupu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj zamjena za Bicu miljenika navijaca
Zabit ce ga Nemanja oooo

Zabit ce ga Nemanja oooo

-
- Kontakt:
amy ako je to onaj shto je igrao protiv natrona,nije nishta posebno
Ako su zakopani u visockim ima da ih iskopamonukleusmember je napisao/la:meni je puzi bash 'nako,gled'o sam ga protiv natrona,frajer ne mozhe da hoda,i nemanja mi je jako skroman,kada bi doveli zamjenu za ovu dvojicu,gdje bi nam bio kraj,ovi papiri od sirijca su zakopani ispod piramida izgleda
VVVBK

-
- Kontakt:
btw...zna li iko šta je sa Travom..status itd..jel odlazi...taj mi je frajer misterija neviđena
-
- Kontakt:
he he he svemir ako ih ne zavrshi niko nechevisokohz je napisao/la:Ako su zakopani u visockim ima da ih iskopamonukleusmember je napisao/la:meni je puzi bash 'nako,gled'o sam ga protiv natrona,frajer ne mozhe da hoda,i nemanja mi je jako skroman,kada bi doveli zamjenu za ovu dvojicu,gdje bi nam bio kraj,ovi papiri od sirijca su zakopani ispod piramida izgleda
VVVBK![]()
![]()
jaro
Decko je poluspic, kao i krilni igrac ali eto nekim cudom je na lijevom beku kod nas.amypitar je napisao/la:Ima ovaj na probi Basic/Besic ne znam tacno prezime,on je lijevi bocni.Kazu da nije los.Mozda snjim rijesimo tu lijevu stranu.!?
I ne lupajte kad ne znate sirijac postoji i tu je i klubu je u cilju da dodje svasta, a torino necu spominjati..oke ne postoji nista i bolje sto tako mislite.
http://www.terme-catez.si/en/catez/spor ... parations/pitic je napisao/la:
Milion faktora imaju ulogu što se kvaliteta tiće. Kada se sjetim priprema u Antaliji i kada sam slušao komentare dalo se je primjetiti da je sve bilo na vrhunskom nivou. Počevši od uslova smještaja do kvaliteta hrane, prisutnosti bazena i masaža i teretane, prisutnosti većeg broja terena sa kvalitetnom travom, igranje prijateljski utakmica s klubovima koji su jaki i koji se također u Antaliji pripremaju itd, itd. Dobro se sjaćamo clipova i slika iz Antalije gdje smo većina primjetili da su uslovi za naš tim bili fenomenalni. Sada da li će to tako biti i u ovim termama u Sloveniji to ćemo uskoro vidjeti
malo virni ili otiđi pa se uvjeri , mislim da smo "najmanji" klub tamo...
no siki-riki , sve je u dobrim rukama, samo obnavljajte sezonske i uživajte

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ismir Pintol 29.6.2002.-29.6.2014 Da mu dragi Allah podari lijepi Džennet uvijek će biti u <3 svim iskrenim navijačima našeg kluba