Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Ma neko mu hakovao profilgio10 je napisao/la:Jel se ovo Iago udao pa dodao Corner?
Ma nek' kod vas sve ide po planuBelmin6 je napisao/la:Aj doveli Balotelija![]()
Pa ovaj klub i navijaci nikako da krenu prema naprijed. Transfer period nit smrdi nit miriše, ali s Balom je prevagnulo.
Bar im je trener čovjek od riječi. Kada nešto kategorički kaže, tako i bude.Belmin6 je napisao/la:Aj doveli Balotelija![]()
Pa ovaj klub i navijaci nikako da krenu prema naprijed. Transfer period nit smrdi nit miriše, ali s Balom je prevagnulo.
Balotelli in 2012: "When I hear Liverpool can win the League I always laugh very loud
Realan sam kao i ti kad je u pitanju vas klub koji ne moze trenutni privuci neke vrhunske igrace.Belmin6 je napisao/la:Kod nas sve ko podmazano, pusti ove što dižu paniku, to su trebice obicne.
Ali brate, eo ti si realan što se tice Poola(al u qrcu), misliš li da ce MB donijeti nešto bolje sa sobom za vaš malehni klub ?
Vece sanse da se to desi su s' njim nego bez njega. Iako je i ovako i onako sansa u manjim procentima zbog jacine ekipa Chelsea i Citya te Arsenala.Belmin6 je napisao/la:A ja odgovora, ne zna covjek da li bi srao ili pišao.![]()
Ja te pitam fino, tvoje mišljenje, objektivno, da li ce Baloteli pomoci Liverpoolu da uzme titulu u Engleskoj ?
Ne možeš skretati s teme, ako vec hoceš da provociraš, dodješ na temu velikog MUFC-a i to izneseš. Ovdje pišemo o malenom Liverpoolu.
Nas je red da se dignemo iz rupe kao sto ste se vi digli pocetkom devedesetih.Belmin6 je napisao/la:Pošten odgovor, neka i takvih u vašim redovima.
Što se tice ovog drugog, gdje je problem ako ja komentarišem dolazak igraca u Liverpool, na temi isto pomenutog ? Ako se tebi to ne svidja, nisi me trebao ni citirati. Što se tice padanja, gdje ste vi onda, ako je veliki United pao ? Gdje ste zadnjih 25 godina, u kojoj ste rupi ?
Šta li sada misli?Cartman je napisao/la:Balotelli in 2012: "When I hear Liverpool can win the League I always laugh very loud
sada ce da zaplakatiOTNYS_YNWA je napisao/la:Šta li sada misli?Cartman je napisao/la:Balotelli in 2012: "When I hear Liverpool can win the League I always laugh very loud
Ako ja tome nisam svjedocio ne znaci da se nije desilo.Belmin6 je napisao/la:Izvini deda, koje si ti godište ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.