Sudijama daju jos vece plateMostarskiSin je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Nemam zivaca nista pisati poslije ovakvog poraza, samo da yebem Petrovicu najmilije do ujutro. Klosaru raspali.
Jos mi je jedna stvar nevjerovatna a to je da Sarajevo daje ovim igracima tolike plate![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Slazem se komso. Njegova ruka prkosi zakonima fizike, nazad se odbila nicim izazvana, ne jer je pogodjena loptom. Sto je najvaznije, navijaci Veleza su zadovoljni. Tako da, za mene je sve cisto ovdje.miky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Po ovome i nije penal,lopta u kuk pogadja Beganovica,takodjer vidimo jedinog igraca Veleža koji je u vidnom polju lopte(Haskica) koji nema nikakvu reakciju,takodjer i Zvonic koji je tu pored nista ne trazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal

1921
Da, u nastavku je još više komentara ali ne da mi se postavljati.
Simpatično si pokušao, moram ti to priznati, ali moraš se jače potruditi da opravdaš ovo podaništvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Igraju kuci i nestanu poslije 30 minuta, a s druge strane napadaju Zvonic, Domic, Prses i Kadric, nevjerovatno. Najgore je kad neko kaze dobro smo igrali, pa ponesi ti tu igru kuci druze, bodova ni na mapi, prosuli 7 bodova u 4 kola.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:53Sudijama daju jos vece plateMostarskiSin je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Nemam zivaca nista pisati poslije ovakvog poraza, samo da yebem Petrovicu najmilije do ujutro. Klosaru raspali.
Jos mi je jedna stvar nevjerovatna a to je da Sarajevo daje ovim igracima tolike plate![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kvaris teorije i prosjek, ne pikas se.miky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Po ovome i nije penal,lopta u kuk pogadja Beganovica,takodjer vidimo jedinog igraca Veleža koji je u vidnom polju lopte(Haskica) koji nema nikakvu reakciju,takodjer i Zvonic koji je tu pored nista ne trazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma dobro iz ovog ugla se i meni čini više kuk, manje ruka. Digli smo malo možda prašinu previše.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kako zakonima fizike,ako se ruka povlaci puno prije nazad nego što lopta dolazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:54Slazem se komso. Njegova ruka prkosi zakonima fizike, nazad se odbila nicim izazvana, ne jer je pogodjena loptom. Sto je najvaznije, navijaci Veleza su zadovoljni. Tako da, za mene je sve cisto ovdje.miky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Po ovome i nije penal,lopta u kuk pogadja Beganovica,takodjer vidimo jedinog igraca Veleža koji je u vidnom polju lopte(Haskica) koji nema nikakvu reakciju,takodjer i Zvonic koji je tu pored nista ne trazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
![]()
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 29 avg 2023, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Idi bola spavaj, sta ces ovo pravdat, penal ko suza. Kako te nije stidmiky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Po ovome i nije penal,lopta u kuk pogadja Beganovica,takodjer vidimo jedinog igraca Veleža koji je u vidnom polju lopte(Haskica) koji nema nikakvu reakciju,takodjer i Zvonic koji je tu pored nista ne trazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Rekao bih da je nejac popisana ali necu da budem nepristojan.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:

Mislim da nisi ozbiljan, ali pretpostavicu na momenat da jesi. Vidis li trzaj ruke? Nije on sklonio ruku, nego ga je lopta pogodila. Ali haj nebitno, ako je njima OK i meni je.

1921
Morao bih biti lud, ko ovi vaši forumski glupani, da izvlačim sve suprotne komentare tim tvojima, koje si klasično cherry pick-ao kao dokaz.
Uostalom, o čemu pričamo? U stvarnosti smo u dobrim odnosima sa HZ, sa vama nismo i to je to. Nije to ništa novo, odavno je tako.
Na forumu je ipak malo drugačija situacija i sa shizopitarima je znalo biti kvalitetnih makljaža. I tu su ispred vas, jer imaju manje glupana, a mislim da i ti sam znaš na koje mislim.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Lopta pogađa u kuk Beganovića. 

Naravno da nisam, uzeo sam prve tri reakcije odmah poslije gola, ispod ih ima još više i sve su uglavnom slične.
Ali eto, tada smo imali o čemu da pričamo. Večeras nemamo. Baš zanimljivo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:59![]()
Mislim da nisi ozbiljan, ali pretpostavicu na momenat da jesi. Vidis li trzaj ruke? Nije on sklonio ruku, nego ga je lopta pogodila. Ali haj nebitno, ako je njima OK i meni je.![]()
Skroz ozbiljan,jedino ako ima ruku od kamena pa da se ovako od istu moze odbiti,onda njegova ruka prkosi definitivno zakonima fizike zbog toga.
A opet kažem vidljiv je pokret ruke unazad prije dolaska lopte.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaš šta mi je još dobro. Navalili na filijala i podanici.
Stavljaju vam ljudi međusobni skor zadnjih 15 utakmica, ne znam ima li više od 3-4 pobjede Sarajeva, ali jok, podanici, filijala, isprskani
Bez zajebancije, moraš biti ili osnovnoškolski uzrast ili neprijatelj intelekta. Sami izaberite.
Stavljaju vam ljudi međusobni skor zadnjih 15 utakmica, ne znam ima li više od 3-4 pobjede Sarajeva, ali jok, podanici, filijala, isprskani

Bez zajebancije, moraš biti ili osnovnoškolski uzrast ili neprijatelj intelekta. Sami izaberite.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I onda nađeš 101 post gdje se naslađujete i ismijavate druge radi toga, joj ko vas ne zna moj Virto.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sramotiš se.miky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 01:03Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:59![]()
Mislim da nisi ozbiljan, ali pretpostavicu na momenat da jesi. Vidis li trzaj ruke? Nije on sklonio ruku, nego ga je lopta pogodila. Ali haj nebitno, ako je njima OK i meni je.![]()
Skroz ozbiljan,jedino ako ima ruku od kamena pa da se ovako od istu moze odbiti,onda njegova ruka prkosi definitivno zakonima fizike zbog toga.
A opet kažem vidljiv je pokret ruke unazad prije dolaska lopte.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
E cuj kuk, ma bolje reci lopta je pogodila stativumiky_hz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:51Po ovome i nije penal,lopta u kuk pogadja Beganovica,takodjer vidimo jedinog igraca Veleža koji je u vidnom polju lopte(Haskica) koji nema nikakvu reakciju,takodjer i Zvonic koji je tu pored nista ne trazi?Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 00:36I sta kaze ja sam zadovoljanMozda nismo uzeli ni bod, ali zato nam protivniku nije sviran penal

Prosuli smo puno bodova do sada, slijedecu moramo dobit. Poginuti za svaku loptu 3 boda su pod moranje 

Sreća tvoja pa su vam ovi filijala. Jednog koji je na sličan način u subotu pokušao odbraniti nedosuđeni penal za Tuza Siti su citirali najmanje 20 puta.
Tebe neće.
Vi ste u dobrim odnosima. Kraj citata.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, GenX, held9, rishovski i 38 gostiju.