Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 avg 2014, 02:37

tuzlak1987 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Hajd covjek bi sve i presutio, ali Real dovodi sta im treba? Dakle pored toga sto su imali Ozila, pa prodali, doveli Isca, i sad im Isco ne valja pa su doveli Rodrigeza? I to sve za cifre od preko 100 miliona.
Pa dovode kad pogledas, ne natrpavaju ekipu. Njihov problem je jedino sto prodaju igrace za manju cijenu od one za koju su doveli ali nece zatrpati ekipu Ozilom, Khedirom ili Di Mariom vec ce ih prodati..Poenta je i da imaju rezultate iza sebe..
Koje rezultate? Milijarda ulozena i jedna LP? I jedna liga? Pravo dobri rezultati. Njihov problem je kao i onaj u Barce, kad je neki dobar igrac oni ga moraju imati. Nema veze sto on nece poboljsati ekipu, on mora doci. Mora se zadovoljiti apetit navijaca koji su navikli da samo zvijezde igraju, a nema veze sto pola puta te zvijezde nista ne pokazu.

Prema tome ta dva kluba nikako ne mogu biti simbol dobre trgovine, pa od 10 najskupljih 8 njihovih transfera, gdje je tu dobra transfer politika?

I opisujes sta rade Englezi, a to isto kod Spanaca, dakle imas Ozila i dovodis Isca koji nije iste kvalitete vec je slabiji.
Celik!3,2,2.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 avg 2014, 09:30

Real dobro ulaže i ima rezultate iza sebe :rol: :tokralju:

Neki forumaši doslovno imaju pamćenje kokoške :rol:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 avg 2014, 09:49

Ja koliko vidim, ovo nije tema Reala, tako da, premjestite tu svoju raspravu negdje drugo

Još jednom, sretan rođendan @Hendersonu ili ti Rizi, očekujemo te ubrzo na forumu
Ja te volim, volim Željo..

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 avg 2014, 09:50

I od mene sretan rodjendan rizi.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 avg 2014, 09:53

Primjetio sam da je ekipa na ovoj temi izrazito negostoljubljiva, tako da čim se ne piše o tome kako će sljedeće sezone Liverpool biti prvak, nastaje lov na vještice i progon konstruktivnih forumaša. slika

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 avg 2014, 10:00

Ma piši ti o Liverpoolu do sutra, ali ja ne vidim potrebu da se piše o poslovanju Reala, jer to ovdje vjerovatno u ovom trenutku nikog ne interesuje.

I da, naravno da Liverpool ide po titulu ove sezone, za razliku od nekih timova kojima će 5to mjesto biti uspjeh i napredak u odnosu na prošlu sezonu

:kralj:

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 23 avg 2014, 10:01

slika

Strašna slika.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 avg 2014, 10:01

gio10 je napisao/la: I da, naravno da Liverpool ide po titulu ove sezone, za razliku od nekih timova kojima će 5to mjesto biti uspjeh i napredak u odnosu na prošlu sezonu

:kralj:

To ćemo još vidjeti, ali budi siguran da ćemo mi biti tu da vam se smijemo, kao i obično. slika

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 avg 2014, 10:06

Misliš pod tim "kao i obično", da nam se smijete, vi tamo neki, kao i prošle sezone? :rol:

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 avg 2014, 10:12

gio10 je napisao/la:Misliš pod tim "kao i obično", da nam se smijete, vi tamo neki, kao i prošle sezone? :rol:
Ta prošla sezona kao izuzetak, upravo potvrđuje pravilo "kao i obično". Očekivao sam da se tebi ne treba objašnjavati, ali evo, čuda nikad dosta.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 23 avg 2014, 10:14

Više sam mislio na to kako "ste vi" pisali isto to i pred početak prošle sezone, da ćete se smijati kao i obično, pa otud je došla anketa o onom podsmijavanju, znaš i sam :)

Nećemo više, da ne kvarimo temu, naleti opet ovdje poslije utakmice sa Cityem, da progovorimo koju, sad ćemo pustiti temu da diše malo :tralala:

@trxel

Liverpoolov pad očekujemo
[youtube][/youtube]

:tralala: :mrgreen:
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 23 avg 2014, 10:16, ukupno mijenjano 1 put.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 23 avg 2014, 10:14

Gio ocito ne zna sta je navika... Navika je nesto sto radis godinama, iz dana u dan.. Mozda nekad nesto i preskocis, ali bit ostaje. :mrgreen:

Upravo si potvrdio moje teze... I sam Zeljko se jednom prevario....
- Ed Woodward for Prime Minister !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 23 avg 2014, 10:58

MoR je napisao/la:Primjetio sam da je ekipa na ovoj temi izrazito negostoljubljiva, tako da čim se ne piše o tome kako će sljedeće sezone Liverpool biti prvak, nastaje lov na vještice i progon konstruktivnih forumaša. slika
Nije druze da smo negostoljubivi, ali fakt je da ima "padobranaca" kojima je bitnije da Liverpool bude los, da dovede bezveze igrace, nego kako igra klub koju simpatiziraju ili navijaju.
I onda krene rasprava da li je Steven looser ili ne, ko je sta osvojio itd.
Priznaces, a znam da hoces, da i tebe to iritira.
Forum jeste javan, sluzi za iznosenje vlastitog misljenja, ali postoje i neka pravila, prvo pravila foruma, a onda, naravno, i pravila lijepog ponasanja. Nazalost, ovog drugog je danas sve manje, frustracija sve vise i onda dolazimo do situacije kakva jeste...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 23 avg 2014, 11:06

Po onome sto sam dosad procitao. Balotelli ne moze biti predstavljen tokom vikenda jer PL ne registruje igrace vikendom. Ni ponedjeljak nije siguran jer je navodno u bankam slobodan dan ili tako nesto, tako da bi trebao biti predstavljen u utorak.
Moram naglasiti da ovo nije sigurno, vec samo neke tvrdnje koje sam procitao na netu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 23 avg 2014, 11:33

keno94 je napisao/la:Po onome sto sam dosad procitao. Balotelli ne moze biti predstavljen tokom vikenda jer PL ne registruje igrace vikendom. Ni ponedjeljak nije siguran jer je navodno u bankam slobodan dan ili tako nesto, tako da bi trebao biti predstavljen u utorak.
Moram naglasiti da ovo nije sigurno, vec samo neke tvrdnje koje sam procitao na netu.
Ja msm da to nema veze sa predsravljanjem nego samo da ne moze igrati ovo kolo ako nije prijavljen do juce u 12. Isto je i moreno predstavljen proslu subotu :)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2014, 12:15

ljudi previse se zamarate ovim levatima sto dolaze da provociraju i pljuju liverpool. mi nismo administracija ne mozemo ih otjerati al ih mozete ignorisati.
mislite da bi ovaj smor pisao ovoliko ovdje da se uvijek neko ne upeca. pored mene moze pisati sta god hoce ja se ne obazirem na to jer on i slicni njemu nisu vrijedni citanja jer samo sto mozete procitati su nebuloze i provokacije nekog ko misli da je poseban zato sto ide od teme do teme pise gluposti i stavlja samjli koji pije kafu...
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2014, 12:34

tuzlak1987 je napisao/la: Koliko su samo karijera unistile EPL ekipe, tesko je nabrojati..
Reče simpatizer Real Madrida :lol:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 avg 2014, 13:09

Baloteli 16 miliona futni, svaka cast Ayre :clap:, nakon dugo vremena napokon dobra dva transfera, i dva igraca smo doveli za male pare, skuplji su bili Lovren, Lallana i Markovic od Balonje :D

Ovaj transfer nam je trebao, neko veliko ime, a Baloteli je najveca zvijezda koju smo doveli u historiji kluba, Liverpool je uvijek pravio velike igrace i zahvaljujuci Liverpoolu ti igraci su postali poznati, a sad smo doveli jednog igraca koji je vec zvijezda ali i dalje igrac koji nije ostvario ono sto moze, a svima je jasno da moze biti jedan od najboljih na svijetu, da li ce to postati vidjeti cemo, financisjki gledao Liverpool sigurno nece biti u minusu sa ovim transferom...
sad mi ni dovođenje Lallane ne izgleda los transfer :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 avg 2014, 13:17

YNWA je napisao/la:igraca koji je vec zvijezda ali i dalje igrac koji nije ostvario ono sto moze
:clap:

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 23 avg 2014, 13:30

Rizo sretan rođendan :D
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.