Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

jelle
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la jelle » 30 jun 2019, 11:09

Cuj vrhunsku sezonu ..hahshshs...de vidi koliko je utakmica odigrao ....momak je ok igrac za rotacije ....al povrede ga unistise

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 30 jun 2019, 11:13

Kad je igrao, bolje je odigrao i od Cancela i od Sandra. Prva mu sezona i stvarno je puno pokazao.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jun 2019, 11:32

Igro je vecinom takmicarsko nevazne tekme ...osim one u lp ...niko ne spori ..solidan igrac ..da je zdrav ..ovako nista specijalno od njega ...

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 11:42

Smijesna prica. Spina je imao tezu povredu i vracao se. Tek je ova sezona pred nama trebala pokazati da puno vrijedi jer bi prosao cijele pripreme. Dali smo reprezentativca Italije za upitnik.

Pod smijesnom podrazumijevam pricu da je stalno povrijedjen i rizik, a sam Pellegrini je imao operaciju kriznih ligamenata.

Ono sto je meni najvise zao je sto je rijec o pravom juventinu i momku koji je ucinio sve da se vrati i pri tome odbio januarski transfer. Uz to je u svakoj tekmi u kojoj je igrao ostavio dobar dojam uz par asistencija, pogotovo je dobro djelovala veza sa Runom.

Tehnicki znatno bolji od Luce. Ono gdje mozemo traziti logiku je da je ovo jednostavno stvar finansija, da se moraju prikazati bolje brojke. A koga prodati nego onog ko ima mercato jer necemu vrijedi.
Tehnički traziti razlog moze biti samo to da im treba cisti bek, a da je Spina originalno neko atipično krilo. Ali i pored toga to nije dovoljan razlog jer momak može odgovoriti i desno i lijevo sto je veliki plus.

Na kraju, za njega licno je bolje jer ce biti starter, a ovdje iako bolji od Sandra tesko da bi mu preoteo mjesto. Pri tome Sarri ima boljku i etiketu da malo koristi rezerve.

Na VS-u i sl. bar 90% ljudi nije bila nikako da se Spina proda iz svega gore navedenog, nista tu protiv Luce, jednostavno bilo je materijala na prodaju na drugim mjestima.

Ali, vjerovatno je Sarri imao pravo glasa, mada mi ne znamo sta se desava iza kulisa, sam je na presici rekao da se nece puno mijesati tamo gdje on nije toliko upoznat (tu mislim na historijat i sve skupa oko nekog igrača, ponasanje i sl.), a i pitanje je koliko 'smije' obzirom da je novajlija. Moje vidjenje je da je prvenstven motiv - knjige.

Apropo ove teme, zadnje spekulacije su da bi Cancelo trebao ostati cime bi sve bilo koliko-toliko prihvatljivo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 30 jun 2019, 11:56

Dzaba trosite energiju i mozdane vijuge. :mrgreen:

Ovo je cijena poslovanja sa Raiolom. Dobit ces De Ligta, vjerovatno i Pogbu, izgubit dijete kluba, a promovisat i pogurat njegovu potencijalnu/nadolazecu zvijezdu. Samo biznis i sex, bez emocija. :arrow:
pocasni precjednik @ FK Formula

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 11:58

A De Ligta cemo dobiti dzabe i igrat ce za kikiriki. :mrgreen:
Pa svaki dan mu cijena skoci 10 M. Evo danas se pise da ce transfer biti 67M + 13 M kroz bonuse navodno lahko ostvarljive.
Sve super, ali mi smo Juventus, a ne Raiolina prcija.

#MaxOUT

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jun 2019, 12:03

Meni je najsmjesni kad se forumasi pocnu brinut o platama ...koda ga oni placaju ....sinko da bi doveo vrhunske moras ih i platit vrhunski ...il je kuk_njava kako se dovode debili il kako se preplacuju...ne moze vam tito dragi udovoljit

Et trebo to je doci najperspektivni stoper kojeg svi traze za 15 mil i 2 mil platu hahshshsha

Sta sve neces ovde procitat :rol:
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 30 jun 2019, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 30 jun 2019, 12:08

Nemoj bit dijete i naivan, inace cu se pridruziti Teamu Nedzad&Co. :mrgreen:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 30 jun 2019, 12:13

Fakat sta se brinete za cifre, ako moze neka plate i duplo boli me briga, ljudi u upravi najbolje znaju sta mogu.
Jedva cekam da potpise De ligt, idealan transfer
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 12:30

Cifre su spomenute usputno jer ispada da nam Raiola pravi usluge za dz, a ne da se sve to plati i to precijeni.
I to takve usluge da se mi moramo povinovati kao prcija pa davati svoje igrače za njegove klijente.

Ne vjerujem da je istina da se Raioli izlazi u susret jer bi bilo previse i provincijski sto nam nije odlika.

A sto se De Ligta tice, tu nema dileme, generacijski igrac.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 jun 2019, 12:32, ukupno mijenjano 2 puta.

#MaxOUT

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 12:32

Pogba priznaj da se sarmiziraš :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 12:32

Osim13 je napisao/la:Pogba priznaj da se sarmiziraš :mrgreen:
Ja bar ne izmisljam cifre. :mrgreen:

#MaxOUT

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jun 2019, 12:36

Na Spinu da se racunalo nebi se dao sigurno....al sigurno..u januaru su ga se jos pokusali otarasit....to sto si ti sentimentalac je druga stvar :mrgreen:

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 30 jun 2019, 12:39

Pogba je napisao/la:Smijesna prica. Spina je imao tezu povredu i vracao se. Tek je ova sezona pred nama trebala pokazati da puno vrijedi jer bi prosao cijele pripreme. Dali smo reprezentativca Italije za upitnik.

Pod smijesnom podrazumijevam pricu da je stalno povrijedjen i rizik, a sam Pellegrini je imao operaciju kriznih ligamenata.

Ono sto je meni najvise zao je sto je rijec o pravom juventinu i momku koji je ucinio sve da se vrati i pri tome odbio januarski transfer. Uz to je u svakoj tekmi u kojoj je igrao ostavio dobar dojam uz par asistencija, pogotovo je dobro djelovala veza sa Runom.

Tehnicki znatno bolji od Luce. Ono gdje mozemo traziti logiku je da je ovo jednostavno stvar finansija, da se moraju prikazati bolje brojke. A koga prodati nego onog ko ima mercato jer necemu vrijedi.
Tehnički traziti razlog moze biti samo to da im treba cisti bek, a da je Spina originalno neko atipično krilo. Ali i pored toga to nije dovoljan razlog jer momak može odgovoriti i desno i lijevo sto je veliki plus.

Na kraju, za njega licno je bolje jer ce biti starter, a ovdje iako bolji od Sandra tesko da bi mu preoteo mjesto. Pri tome Sarri ima boljku i etiketu da malo koristi rezerve.

Na VS-u i sl. bar 90% ljudi nije bila nikako da se Spina proda iz svega gore navedenog, nista tu protiv Luce, jednostavno bilo je materijala na prodaju na drugim mjestima.

Ali, vjerovatno je Sarri imao pravo glasa, mada mi ne znamo sta se desava iza kulisa, sam je na presici rekao da se nece puno mijesati tamo gdje on nije toliko upoznat (tu mislim na historijat i sve skupa oko nekog igrača, ponasanje i sl.), a i pitanje je koliko 'smije' obzirom da je novajlija. Moje vidjenje je da je prvenstven motiv - knjige.

Apropo ove teme, zadnje spekulacije su da bi Cancelo trebao ostati cime bi sve bilo koliko-toliko prihvatljivo.
:clap: :tokralju:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jun 2019, 12:44

Zar si imo volje citat :rol:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 12:46

Kakvi argumenti glupana. :lol:

#MaxOUT

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 30 jun 2019, 12:52

Ne udarajte mi na Pogbu, inace cu i ja pocet da pisem kako je Costa world class fudbaler. :mrgreen:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 30 jun 2019, 12:57

Ovdje vazda veselo...

Bolje da se plati ajaxu 80mil (kroz transfer i bonuse) ako se osvoji LP nego da se plati 70mil i opet drveni cundas osvojis... tu nemam problema sa placanjem... samo nek malisa potpise i vrh...

Apropo spinacole mozda je bolje ga dati romi bar ce igrati redovno... steta dobar kao igrač, a dobar i insan i zbog toga mi je ako nista radi njega drago sto ce otici... deal kao deal nije lose jer otprilike njihova razlika u cije i je tih nekih desetak miliona, mozda milion gore... ovako se ipak dobija znatno mladji igrac (istina losiji) ali koji upada na B listu za LP zajedno sa keanom pa se onda moze jedan vise igrac prijaviti, a to itekako moze znacitu u LP... uz to je i standardni mladi reprezentativac sto i nijr lose u konacnici...

Dobri odnosi sa raiolom ne mogu stetiti... covjek nam doveo zlatnu loptu nedveda (svi veliki klubovi ga tada trazili), doveo ibru kad ga niko drugi nije mogao dovesti, doveo pogbu za dzabe (istina kasnije ga tusnuo ali za znatnu zaradu), evo sada de ligta kojeg svi zele.... a dovodio je i mladjahne svoje sticenike... neka raiole...

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jun 2019, 12:58

Hahshshsha....crkoh

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 30 jun 2019, 13:00

jelle je napisao/la:Zar si imo volje citat :rol:
Prva tri pasusa, i onda je pocelo da se ponavlja :D
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi, Voland i 4 gosta.