Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sarrifufna

Re: Juventus FC

Post Postao/la Sarrifufna » 30 jun 2019, 13:02

Costa je WC. :!:
#marchisiowho
:mrgreen:
pocasni precjednik @ FK Formula

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 13:03

Da probam argumentaciju Iq sobne temperature od navedenih Sacchievaca:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :shock: :? :tokralju: :clap: :opaopa: kuknjava :rol: :lol:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jun 2019, 13:06

Hahshshshahs....kako te prije nisam primjetio :rol:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 13:09

:rol: :urnebes: :tokralju: :clap: kuknjava
Mora da si naucnim radovima bio zauzet. :wave:

#MaxOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 30 jun 2019, 13:11

Mene ovakvi praznoglavi likovi uveseljavaju u zivotu, Ovi sto misle da sve znaju, koji sebi daju za pravo da opisuju i podcjenjuju bilo koga. Pricaju o igracima koje nikad nisu pogledali u zivotu, osim na youtube. Podcjenjuju i pljuju ljude koji su zaradili milione od fudbala, a u isto vrijeme termin im je vrhunac dozivljenog fudbalskog iskustva. Prije me to nerviralo, sad oplacem od smijeha kad god procitam ovakav neki post. Zato neka nama Pogbe i Pogbinaca, dosadno nikad nece biti ;)
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 30 jun 2019, 13:11

Od sad samo tvoje strucne zabiLjeske citam :urnebes:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 13:12

:urnebes: :salut: :tokralju: :guz: :kralj:

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 30 jun 2019, 14:15

Kakav razoran udarac se ovdje moze ocekivati onog momenta kad izgubimo titulu serije a?!?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 30 jun 2019, 15:58

BuffonGigi je napisao/la:Evo strasni youtube skaut izvrsio analizu naseg novog pojacanja. Uz standardan kriticki osvrt, izrazio je i nadu u buduci napredak. Nadam se da Nedved ovo cita.

#pravdazaPogbu #nedvedespavaslimirno
Sta kaze lik, napreze se kod centarsuta :plac: jel moguce ovo?! Skauting i analiza, vodu vari, vodu hladi.
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 16:15

:guz: :urnebes: :tokralju: :opaopa: :rol:

#MaxOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 30 jun 2019, 16:26

Kao i uvijek vidjet ce se na kraju ko zna sta prica i ko ima bolje pretpostavke.
@Pogba je bio jedan od rijetkih koji Juve iz protekle 2 god nije vidio kao ekipu doraslu vecini iole jacih ekipa u evropi. Dok je fakat kod vecine bila ista prica i podsmijavanje kao sada. "Ajax plitak potok" itd. I sta bi? Neko tu nije pratio fudbal,you tube ili je nesto trece u pitanju?
Jer Ajax je ovde bio sok. Otvaranje ociju. Budjenje. Pogba il je negativan il je kao i ja davno imao to budjenje pa je Ajax bio nesto potpuno ocekivano.

Juventusov najveci problem zadnjih godina je bio trener. Ja ne kazem da ce sada sve biti top,al barem mogu nesto ocekivati. Ukoliko se zbog manjka love ne nastavi slabiti ekipa,a odlazak Cancela,Coste,Dybale i ostalih bi znacio upravo to.

Ja jedva cekam da pocne sezona. Imam lijep osjecaj da ce se uzbudjenje vratiti i da necu nakon pogledane utakmice Juventusa trazit 2h zivota nazad.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 16:48

Marvine, uvijek smo se razumjeli :thumbup:
Naravno da je to tesko razumljivo prosječnom SDA glasacu koji ne razmislja nego cini kako mu se kaze. Jbg, nismo svi na istom intelektualnom nivou i dobro je da je tako. Neka njih neka nam smajlijima objasne sta i kako.

Nego:
Domani visite mediche per Rabiot
:thumbup:

Da li ce se s De Ligtom i mercato zaokruziti ostaje da vidimo.

Idealno bi bilo da s De Ligtom i ostankom Cancela sve bude zacinjeno dovodjenjem jos jednog top veznog. Tada bi se moglo reci da ne treba posebnih transfera i da Sarri ima dovoljno jak tim kojem ce dati pecat. Naravno, tu su prodaje Samia, Mandze? i sl.
P.S. Tu je i Demiral, mislim da je to završeno vec, ali cekamo oficijelno.

#MaxOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 30 jun 2019, 17:17

Sarri je rekao da neke stvari nece puno dirati koje je Alegri napravio u smislu igre... Sto je ok. Ili nije.
To me jedino kopka i ne znam sta je bolja opcija. Da ubacis neke svoje ideje i dobijes frankestajna ili ides odma sa revolucijom.
Kako god bilo bit ce zanimljivo.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 17:26

Zavisi kako si razumio onaj prvi press.
Imao sam dojam da je neke stvari rekao jer se to očekivalo.
Kroz taj prvi intervju i ovaj drugi od prije 2d ja sam razumio da ce definitivno ici na svoj stil, puno veci posjed, puno vise dodira Pjanica sto je i rekao, kombinatorika, samim tim sto je spomenuo da ce od najtalentiranijih krenuti nesto znaci. Jer kao sto je i rekao, oni cine razliku. A od Allegria je rekao da zeli da ostane ta sposobnost da i u momentima kada trpe i brane se mogu izvuci snagu u zadnjih 10 minuta i dobijati meceve koje bi ostali izgubili.

Drzat ce se on svog stila i nadati se da igrači mogu to realizirati. On kaze da je Napulju imao igrace apsolutno spremne za to, dok u Chelseu je imao ego tipove i da je to bilo malo moguce, pored toga sto je imao i malo vremena za to.

Ono u sto ja ne sumnjam je da ce svaki ofanzivni igrac dozivjeti preporod jer su svi skoro bili u banani.
I da, iako on nije garancija scudetta kao sto su Max ili Conte, puno sam uvjereniji da samo s ovakvim mentalitetom dugorocno mi dobijamo.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 30 jun 2019, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

#MaxOUT

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 30 jun 2019, 17:32

Mamin mali mescini ipak potpisuje na 4 godine... s obzirom na godine trebalo je to ici na 5...

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jun 2019, 17:36

Pogba je napisao/la:Zavisi kako si razumio onaj prvi press.
Imao sam dojam da je neke stvari rekao jer se to očekivalo.
Kroz taj prvi intervju i ovaj drugi od prije 2d ja sam razumio da ce definitivno ici na svoj stil, puno veci posjed, puno vise dodira Pjanica sto je i rekao, kombinatorika, samim tim sto je spomenuo da ce od najtalentiranijih krenuti nesto znaci. Jer kao sto je i rekao, oni cine razliku. A od Allegria je rekao da zeli da ostane ta sposobnost da i u momentima kada trpe i brane se mogu izvuci snagu u zadnjih 10 minuta i dobijati meceve koje bi ostali izgubili.

Drzat ce se on svog stila i nadati se da igrači mogu to realizirati. On kaze da je Napulju imao igrace apsolutno spremne za to, dok u Chelseu je imao ego tipove i da je to bilo malo moguce, pored toga sto je imao i malo vremena za to.

Ono u sto ja ne sumnjam je da ce svaki ofanzivni igrac dozivjeti preporod jer su svi skoro bili u banani.
I da, iako on nije garancija scudetta kao sto su Max ili Conte, puno sam uvjereniji da samo s ovakvim mentalitetom dugorocno mi dobijamo.
:guz: :urnebes: :tokralju: :opaopa: :rol:

:mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 30 jun 2019, 17:40

:lol: :thumbup:

#MaxOUT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 30 jun 2019, 18:12

Pogba je napisao/la: I da, iako on nije garancija scudetta kao sto su Max ili Conte, puno sam uvjereniji da samo s ovakvim mentalitetom dugorocno mi dobijamo.
Slazem se za mentalitet. Ali skudeto on mora uzeti. Tu nema opravdanja. U LP ne,iz niza razloga. Ali skudeto ne uzeti odma otkaz.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 30 jun 2019, 18:19

slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 30 jun 2019, 19:22

Uletim na ovu temu s vremena na vrijeme, naravno otkako je Pjanić tu...
Ono sto sam mogao zakljuciti za ove 3 godine jeste da @Pogba nije dzaba vazda "kukao"...tako da podrska za Pogbu. :)

Zanima me sta ce biti na kraju sezone kad Juve mozda izgubi titulu, nimalo nerealno to nije s Conteom na klupi Intera i uz najavljena pojacanja...da li ce pristalice Allegrija prizivati njegov povratak a okriviti Sarrija, ili ce ipak biti objektivni pa "okriviti" Contea...
Juveu zelim da osvoji klempu a Interu Seriju A. :)

PS: nadam se da ce Ronaldo biti bolji ove sezone...prosle je bio poslabasan htjeli to neki priznati ili ne...bar bljeskova je imao, u vecini utakmica lopta se odbijala od njega kao od drvo, petljao se sam s loptom i padao, krut poprilicno postao, na momente uspomenu na STURARA budio.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.