#marchisiowho

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sta kaze lik, napreze se kod centarsutaBuffonGigi je napisao/la:Evo strasni youtube skaut izvrsio analizu naseg novog pojacanja. Uz standardan kriticki osvrt, izrazio je i nadu u buduci napredak. Nadam se da Nedved ovo cita.
#pravdazaPogbu #nedvedespavaslimirno
Domani visite mediche per Rabiot
Pogba je napisao/la:Zavisi kako si razumio onaj prvi press.
Imao sam dojam da je neke stvari rekao jer se to očekivalo.
Kroz taj prvi intervju i ovaj drugi od prije 2d ja sam razumio da ce definitivno ici na svoj stil, puno veci posjed, puno vise dodira Pjanica sto je i rekao, kombinatorika, samim tim sto je spomenuo da ce od najtalentiranijih krenuti nesto znaci. Jer kao sto je i rekao, oni cine razliku. A od Allegria je rekao da zeli da ostane ta sposobnost da i u momentima kada trpe i brane se mogu izvuci snagu u zadnjih 10 minuta i dobijati meceve koje bi ostali izgubili.
Drzat ce se on svog stila i nadati se da igrači mogu to realizirati. On kaze da je Napulju imao igrace apsolutno spremne za to, dok u Chelseu je imao ego tipove i da je to bilo malo moguce, pored toga sto je imao i malo vremena za to.
Ono u sto ja ne sumnjam je da ce svaki ofanzivni igrac dozivjeti preporod jer su svi skoro bili u banani.
I da, iako on nije garancija scudetta kao sto su Max ili Conte, puno sam uvjereniji da samo s ovakvim mentalitetom dugorocno mi dobijamo.
Slazem se za mentalitet. Ali skudeto on mora uzeti. Tu nema opravdanja. U LP ne,iz niza razloga. Ali skudeto ne uzeti odma otkaz.Pogba je napisao/la: I da, iako on nije garancija scudetta kao sto su Max ili Conte, puno sam uvjereniji da samo s ovakvim mentalitetom dugorocno mi dobijamo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.