Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Beg debitovao za Chelsea u EPL prije nego smo i ocekivali.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
[youtube][/youtube]
Intersantno da je Begovic debitovo za Stoke u utakmici protiv Chelsea, nakon sto se Sorensen povrijedio u 35 min.
Poslije je postao nezamjeniv kao sto je i u reprezantaciji nakon utakmice sa Francuskom(zamjenio Hasagica u drugom poluvremenu).
Intersantno da je Begovic debitovo za Stoke u utakmici protiv Chelsea, nakon sto se Sorensen povrijedio u 35 min.
Poslije je postao nezamjeniv kao sto je i u reprezantaciji nakon utakmice sa Francuskom(zamjenio Hasagica u drugom poluvremenu).
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
nemoj da ti zovem sea i babu muhodža je napisao/la:'ta ce Asmir, golman za miki maus kupove :ugeek:
![]()
![]()
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Čestitke na debiju i sretno dalje, kralju! 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Bega, impresivan debi u novom dresu, vatreno krštenje je imao i odlično je odgovorio zadatku, samo da nastavi ovako akbgda 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dajte neki video sa highlightsima moliću lijepo!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Imas na prethodnoj stranici video sa nekim odbranama Begovica. A na rezultatima ili sportsport mozes naci golove.zizu1991 je napisao/la:Dajte neki video sa highlightsima moliću lijepo!
Zadnja izmjena: Pivopija, dana/u 09 avg 2015, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko je to naci na netu zato sto nedaju da se kopira.zizu1991 je napisao/la:Dajte neki video sa highlightsima moliću lijepo!
E onda ništa, hvala, živjeli!
Daj gdje ces jbt, pa evo ti golovi, nemoj biti pakaszizu1991 je napisao/la:E onda ništa, hvala, živjeli!
http://sportsport.ba/ino_fudbal/fantast ... aza/168835
i jesi li znao da je Mourinho poludio zbog Eve Carneiro
http://sportsport.ba/ino_fudbal/jose-po ... iro/168852
Pogled'o sam @vedatorov video. Hvala!
Nastavit ce ovako jos utakmicu-dvije. Onda se vraca na klupu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bravo Bega, impresivan debi u novom dresu, vatreno krštenje je imao i odlično je odgovorio zadatku, samo da nastavi ovako akbgda
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Gabon
- Kontakt:
Jeli odbranio ikakvu sansu, kakav je bio..... naravno da sam gledao nebi pitao
molim lijepo
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
ne lezi vraže; ako Kurtoa nastavi da kopira Nojera, ovim izlijetanjima koja mu očigledno ne idu, Murinjo će to oseknut na klupuGreivis je napisao/la:Nastavit ce ovako jos utakmicu-dvije. Onda se vraca na klupu.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bravo Bega, impresivan debi u novom dresu, vatreno krštenje je imao i odlično je odgovorio zadatku, samo da nastavi ovako akbgda
Fidelis je napisao/la:Beže,sretno majstore i posalji tog vanzemaljca Courtoisa na klupu kao sto si poslao prvog golmana Engleske Jamesa i Danske Sorensena.
A hejteri,znas ti nas yebo ti nas,vazda je tudje bilo bolje.
Igrom slučaja je dobio priliku i bio je odličan, dvije baš dobre reakcije i ogromna sigurnost da ne kažem komandovanje odbranom. Uhvatio je nekoliko teških lopti kada je morao ići sa crte, sve u svemu prezadovoljan sam, posebno jer se odmah nametnuo kao autoritet.
Bolje od ovoga nije moglo, Tibina glupost i Asmirova odlična predstava, sasvim dovoljno da se Jose baci u dilemu. Naredna tekma je mnogo bitna, najteže gostovanje u ligi, Jose će igrati na bod kao i uvijek kad su ovakve utakmice u pitanju.
Obraduj nas Asmire
Bolje od ovoga nije moglo, Tibina glupost i Asmirova odlična predstava, sasvim dovoljno da se Jose baci u dilemu. Naredna tekma je mnogo bitna, najteže gostovanje u ligi, Jose će igrati na bod kao i uvijek kad su ovakve utakmice u pitanju.
Obraduj nas Asmire
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
jes nafaka frajer haha
al nije da nije zaslužio, pokaže li se protiv Citija treba kupit Nutelle i staviti na klupu Chelsea
al nije da nije zaslužio, pokaže li se protiv Citija treba kupit Nutelle i staviti na klupu Chelsea
- sagitarius
- Kontakt:
samoplavo je napisao/la:jes nafaka frajer haha
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
sagitarius je napisao/la:samoplavo je napisao/la:jes nafaka frajer haha
al nije da nije zaslužio, pokaže li se protiv Citija treba kupit Nutelle i staviti na klupu Chelsea![]()
![]()
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Edincapitano, Google Adsense [Bot], Hightower, jasmin10 i 32 gosta.