Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Tracy3McGrady » 18 apr 2015, 09:36

Njegos Sikiras je fakat nešto najbolje što je ikad ostalo kod nas a da je mogao otići srbima ili hrvatima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 18 apr 2015, 10:17

[youtube][/youtube]
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 18 apr 2015, 16:44

Alala vera Njegose!!! :bow:

mogu mislit kako si onaj cetnik sto je pisao ovuda grize muda :lol: ...nema gdje ga nije spominjao kao izdajnika srpstva :)

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 19 apr 2015, 14:00

http://ifirstrow.eu/watch/339446/1/watc ... ilano.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Link za vecerasnju tekmu Emira, valjda ce debitirati veceras

20:30
Capo d'Orlando - Armani Milano

Link za statistiku http://netcasting.webpont.com/n4/index. ... ?ita_66279" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 19 apr 2015, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 19 apr 2015, 14:58

dzabe su ga dovodili ako nece zaigrati :D jer ostalo je jos samo 4 utakmice do kraja sezone

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 19 apr 2015, 20:07

Danas je za Spars igrao Ilic Vojin on je 2000 godiste i dolazi iz Bijeljine Plus.Prosle godine bio je pozvan na treninge 2000-tog godista Srbije zajedno sa Ilicem iz Varde.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 19 apr 2015, 20:37

sulejmanovica prenosi rai sport 1, slobodan kanal na hotbirdu. jos nije usao u igru

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 19 apr 2015, 20:41

dino-92 je napisao/la:sulejmanovica prenosi rai sport 1, slobodan kanal na hotbirdu. jos nije usao u igru
Evo i ja bas gledam da tu ima, a on je u rosteru, za ocekivat da ce dobiti neke minute. Za sad ovi njegovi fino igraju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 19 apr 2015, 20:41

Emir u igri :bih:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 apr 2015, 20:46

Bassha je napisao/la:Emir u igri :bih:
i odmah fulio oba slobodna, nadam se da se to nece odraziti puno na njega i njegovo samopouzdanje..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 19 apr 2015, 20:58

Željooooo je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Emir u igri :bih:
i odmah fulio oba slobodna, nadam se da se to nece odraziti puno na njega i njegovo samopouzdanje..
I jednom ga zalijepise postenski, al je sve to vjerovatno do treme i pritiska, ipak je ovo debitantska utakmica. Sta ono pise da je 2.04 visok, zar nije 2.06? :D Meni izgleda da on puca od snage, ali ce mu vjerovatno ti centrimetri faliti za eventualni odlazak u NBA, mada je svakako prerano o tome pricati.
P.S. Koji je ovaj Karavdic u rosteru njegove ekipe? Pretpostavljam da je naseg porijekla, ili je neki bosanski Slovenac? :mrgreen:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 19 apr 2015, 21:19

Misljenja sam da je Emir trebao ostati u Olimpiji,gdje je dobivao sansu jos prije 3g.Tako bi mnogo vise napredovo u tandemu sa Omicem i sigurno bi bio veci prospekt.

PS: Sedin Karavdic je iz Visokog i igra za u20 Slovenije,mozda nekad i za nas no konkurencija je jaka.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 19 apr 2015, 21:20

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 apr 2015, 22:00

guillermo je napisao/la:Misljenja sam da je Emir trebao ostati u Olimpiji,gdje je dobivao sansu jos prije 3g.Tako bi mnogo vise napredovo u tandemu sa Omicem i sigurno bi bio veci prospekt.

PS: Sedin Karavdic je iz Visokog i igra za u20 Slovenije,mozda nekad i za nas no konkurencija je jaka.
da je osto u Olimpiji ko da gledam da bi danas igro za Sloveniju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 20 apr 2015, 02:56

irfo je napisao/la:
guillermo je napisao/la:Misljenja sam da je Emir trebao ostati u Olimpiji,gdje je dobivao sansu jos prije 3g.Tako bi mnogo vise napredovo u tandemu sa Omicem i sigurno bi bio veci prospekt.

da je osto u Olimpiji ko da gledam da bi danas igro za Sloveniju
Emir nikad, ali pazi NIKAD ne bi odabrao drugu državu... Igrao je za Finsku iz nekih drugih, privatnih razloga, čim je stigao poziv iz KSBiH, nije bilo nikakve dileme...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 20 apr 2015, 13:12

Igrač naše seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine i igrač njemačkog Triera Adin Vrabac će nakon kraja ove sezone na NBA draft. Zajedno sa bivšim saigračem iz Sparsa Nedimom Buzom će biti predstavnici naše reprezentacije u SAD-u. Draft će biti održan 25. juna u New Yorku i to u dvorani Brooklyn Netsa, Barclays Centru. Njih dvojica su se protekle godine prijavili na NBA draft, ali su naknadno povukli prijave što mogu da učine i ove godine, prenosi basket.ba.

Kakve su sanse da se oni izaberu i ako bi ih netko izabrao od prilike koja bi to pozicija bila ?

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 20 apr 2015, 13:28

ma i ako budu izabrani to ce biti u drugoj rundi...jedino dobro je sto ce im u CV-u pisati da su izabrani na draftu, ali po meni je bolje da ne izlaze jer nece biti vezani ni za jedan klub i kasnije ako se razviju dovoljno za nba moci ce potpisati s kim hoce, kakav god hoce ugovor (teletovic, pa i pekovic cini mi se)...svakako sad nemaju sanse da idu u nba

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 apr 2015, 13:40

Bassha je napisao/la:Igrač naše seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine i igrač njemačkog Triera Adin Vrabac će nakon kraja ove sezone na NBA draft. Zajedno sa bivšim saigračem iz Sparsa Nedimom Buzom će biti predstavnici naše reprezentacije u SAD-u. Draft će biti održan 25. juna u New Yorku i to u dvorani Brooklyn Netsa, Barclays Centru. Njih dvojica su se protekle godine prijavili na NBA draft, ali su naknadno povukli prijave što mogu da učine i ove godine, prenosi basket.ba.

Kakve su sanse da se oni izaberu i ako bi ih netko izabrao od prilike koja bi to pozicija bila ?
Moje mišljenje je da su i Nedim i Adin dosta napuhani kroz medije, uopšte nisu toliki talenti kakvim se predstavljaju, i mislim da nece biti izabrani za NBA draft..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 20 apr 2015, 14:54

Ovaj Sikiras, momak je zvijer najbolje bi mu bilo da ostane u USA da se ne vraca ako ima mogucnosti u nekoj od jacih ekipa ncaa-a, samo neznam dali moze zbog pravila.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 20 apr 2015, 16:34

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.