Melzer 1
Rapid 1
Slaven B. 1
Chakvetadze 1
2.
Zurich 1
Milan 2
Napoli 1
J. Levine 1
Gorica 1
Osijek X2
3.
Massa pobjednik
Webber 1-8
Button 1-8
M. Schumacher 1-8
I imam jos jedan sistem samo puno parova ne da mi se nesto pisati
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
prosao^^ evo nesto za danas:Hajduk Split - NK Istra
1 1.25
Sion - Basel
2 1.95
FK Rostov - Zenit St Petersburg
2 1.80
Total odds 4.39
Karpaty Lviv - Metalurh Zaporizhzhya
1 1.50
Rapid Vienna - Wiener Neustadt
1 1.55
FC Nordsjælland - SønderjyskE
1 1.70
Total odds 3.95
Cruzeiro-MG - Grêmio-RS
1 1.65
CSKA Moscow - Spartak Nalchik
1 1.30
St. Gallen - Bellinzona
1 1.70
Total odds 3.65
Mene bjelorusi odnosno dinamoWilly je napisao/la:Švajcarci me sahranili, neću ništa više danas igrati.
Mene Rapid,vec gubi 0:2,Samo F.K.S !! je napisao/la:Mene bjelorusi odnosno dinamoWilly je napisao/la:Švajcarci me sahranili, neću ništa više danas igrati.((
Ne mogu vjerovat da ona Cibalia koja ne more dat gol amaterima u 180 minuta dobije Osijek 3:0, e je jadna hrvatska ligaharry_90 je napisao/la:Cibalia - Osijek 0-2 gola
Slavonski derbi,domacin jos u soku zbog ispadanja od amatera,kojeg je napustilo par dobrih igraca,i danas ce im nedostajat dosta igraca.Osijek igrao veoma dobro pripreme,imaju jaku mladu momcad,iskusniju za godinu u zajednickoj igri.Osijek favorit,ali nesmijemo podcijenit domacine koji dugo nemaju poraza na svom terenu sto se tice HNL.
Kuba - Srbija 1
Srbija sa mladom ekipom nastupa na ovom prvenstvu,sinoc smo se uvjerili u tu,pruzili su dostojan otpor Rusima,ali dalje nije moglo,Kuba po meni ostavila dobar dojam na ovom turniru,i daleko su jaci od Srbije .
Da si mene pitao za Kuba-Srbija sada bi digao pare.Ne znam stvarno zasto je onolika kvota na nas bila kada smo jaci od Kube.analiticar_ je napisao/la:Eh samo jos da je Kuba obil Srbiju pjevao bih od srece..No i ovako sam im "oteo" dije cigle koje sam u plusu juce...Da je Kuba dobila bio bih 6 cigli...Gledao sam ih prva 3 seta, vodili 2-1 i odem na spavanje, kontam dobit ce..Kad ujutro krompir na teletextu....![]()
Ima li sta danas?
Gdje je dojava za marku i cetres?
jos jedan dobitniharry_90 je napisao/la:Slaven - Sibenik 1
Juan Aurich - Cienciano 1
Melgar - Al Atletico 1
Crna Gora - Estonija 1
Chakvetadze - Larrson 1
na 3 km 18.69 km
zadnji tiket sto se tice nedelje .
Igrao sam u fiksu na sistemu pobjedu Srbije, kvota 2.15. Ali drugo sve bilo naopako.Devil je napisao/la:Da si mene pitao za Kuba-Srbija sada bi digao pare.Ne znam stvarno zasto je onolika kvota na nas bila kada smo jaci od Kube.analiticar_ je napisao/la:Eh samo jos da je Kuba obil Srbiju pjevao bih od srece..No i ovako sam im "oteo" dije cigle koje sam u plusu juce...Da je Kuba dobila bio bih 6 cigli...Gledao sam ih prva 3 seta, vodili 2-1 i odem na spavanje, kontam dobit ce..Kad ujutro krompir na teletextu....![]()
Ima li sta danas?
Gdje je dojava za marku i cetres?
Hønefoss BK - Lillestrøm
1X 1.74
Hradec Kralove - Bohemians 1905
1 2.00
OB - Randers FC
1 1.70
Total odds 5.92
Helsingborgs IF - BK Häcken
1 1.70
Hønefoss BK - Lillestrøm
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 2.10
Total odds 3.57
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.