Solidno pojačanje. Ako je zdrav.letsgofighter je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:03Srđan Grahovac potpisao za Borac ! idemo malenaaaaa![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
To svakako, nego sjecam se da se pricalo da ga pitari hoce, pa i oni ohladili kad su vidjeli u kakvom je stanju i koliko je igrao.letsgofighter je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:11Pa moglo bi se reći da je malo van forme ali da odigra pola sata na svom nivou, opet je klasa za ovu ligu !Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:09Zar on nije neku muku mucio s povredama?letsgofighter je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:03Srđan Grahovac potpisao za Borac ! idemo malenaaaaa![]()
1921
-
- Kontakt:
Nisu oni ohladili nego je on njih ohladio, jer je obećao da ako se vrati u BIH samo Borac dolazi u obzir...svaka mu čast na tomeAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:13To svakako, nego sjecam se da se pricalo da ga pitari hoce, pa i oni ohladili kad su vidjeli u kakvom je stanju i koliko je igrao.letsgofighter je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:11Pa moglo bi se reći da je malo van forme ali da odigra pola sata na svom nivou, opet je klasa za ovu ligu !

BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
-
- Kontakt:
Kome ba objasnjavas,to su plivadoni teski. Da ste uzeli bod bili bi opet "kujice" i slicne nebuloze jer o i su se nadali da cemo zijaniti od Veleza koji nas je u zadnje vrijeme redovno uzimao.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 avg 2023, 11:47Blizu si malo vise za par godinaali **** to kako objasnjavas da nekoga nazivas filijalom ko je pitare u zadnjih devet dobio pet puta a za sebe to ne mislis koji ste ih dobili samo jednom
![]()
-
- Kontakt:
Izgleda da je bivši stoper Hajduka na korak do potpisa za Sarajevo.
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Nek vasi mediji pisu malo o BH klubovima za promjenu. Sto se tice regularnosti ne zelim ni jedan penal koji to nije,takodje i protivniku ako je penal nek se svira uvijek. Sudija se uvijek moze vaditi za jednu gresku nije vidio,provuklo se itd ali kad na jednoj tekmi kao na vasoj imas 100 situacija gdje ti nije dozvoljeno da igras to je problemletsgofighter je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:59Ti si se posvađao sam sa sobom u ovom postu, kakav Risto Đogo, dje ti ode rođače !? pametni su shvatili o čemu govorim, ovo nema veze sada sa Borcem jer medijski linč traje već dvije godine, pričam o medijskoj protekciji Sarajeva i Želje, i o tome kakvi su pogledi medija na samo zbivanje u Premijer Ligi BIH....u prevodu htijeli bi regularnu ligu ali samo kada su drugi u pitanju, a kada su sarajevski klubovi u pitanju može se desiti poneka greška sudija....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 avg 2023, 10:32letsgofighter je napisao/la: ↑29 avg 2023, 08:55
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1241701/ ... e-BiH.html
Evo ti ton Banjalučkih medija, koji su baš sada kada ste nas medijski linčovali trebao da odgovori visokim tonom...
Poenta priče je da smo ispali gospoda, i da kod nas nećete nikada tako nešto kao što klix i ss pišu pročitati![]()
jel realan ovaj haha pise o medijima iz RS,ocekuje valjda da mu hvale Bojca ovdje,za kradje ili sta vec,mozda mediji iz Federacije trebaju da cute kao vasi tj vi sad imate zakon protiv klevete pa had sad stisni pa napisi,ide odma tuzba iz Federacije ili od Dode. Vasi mediji su poznati,sjecamo se mi stariji Riste Djoge,pa HZ dolaze da ruse Dodika,HZa mudzehedini,teroristi. Vasi portali svakako nikad nista nece pisat o Sarajevu i Zelji dok nasi pisu o vama.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pa jel bio penal ili nije , nesto su tihi pijačari
Filijala mora da trpi 

Bursaceva retorika. Kriv je Pink, kriv je sistem gdje je Ratko heroj, kriva je SPC itd.zaostrog je napisao/la: ↑29 avg 2023, 11:44Upravo suprotno. Generalizacija je na osnovu činjenice da nema onih koji su kontra toga. Mržnja proizilazi iz genocida i nesposobnosti da se kaže "**** ga, usrali su". Kad bude 20% Srba koji su svjesni da je Ratko zločinac i 20% medija koji će pisati protiv Vice i debilnih destrukcija, neću riječ reći. I pazi, ne mislim ja da vi trebate po bosnjackom, slobodno vi ganjajte svoj interes i što bolju poziciju sebi. Ali, ovo je debilno. Ovo nije dobro ni Borcu i vi to znate.
Isto je i nacionalno. Vama škodi nepričq o tome kako je Ratko krvnik. Kad to objasnite sebi, neće biti Koste i Kosta svuda.
I onda dodje ludak, pobije ljude u Gradaccu, a Bursac napise zakazali smo svi kao pojedinci. To je to, kad se desi u Srbiji zna se zbog cega je, kad se desi kod vas jbg.
Pa majku vam licemjernu.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Al nam placu kone sta je ovo.
Radile su apoteke sinoc zestoko. Uhh kakva mrznja se osjeca prema FKS to su price, tek smo poceli plavi smradovi
Radile su apoteke sinoc zestoko. Uhh kakva mrznja se osjeca prema FKS to su price, tek smo poceli plavi smradovi

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ljudi, jel se vi morate ulogovati svaki put kad ulazite preko aplikacije na forum ss.ba?
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije igrao desetak mjeseci. Mi kao navijači ga i nismo baš htjeli ali mislim da je klub poslao ponudu. Pazi, on je stvarno odličan igrač i kad bi uletio u formu to bi bilo top ali evo doveli smo mnogo mlađeg Julardžiju koji je bio konstantan u Sloveniji pa ćemo vidjeti.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:09Zar on nije neku muku mucio s povredama?letsgofighter je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:03Srđan Grahovac potpisao za Borac ! idemo malenaaaaa![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Sinoc smo osteceni i to ofirno, sad cemo mi ostetiti Zeljkana i svi smo onda siti. Zeljo Tuzlu City, Sarajevo nas, mi cemo Zelju i Borac ce Sarajevo i zatvoren krug. 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Vi vec imate previse ovih sto ozivljavaju karijere, izlaze iz povreda i sl., dovesti Grahovca bi bilo totalno nelogicno. Dobro je neko obuzdao Mirvaha, a izgleda da se i njemu ide iskljucivo u Borac.MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:55Nije igrao desetak mjeseci. Mi kao navijači ga i nismo baš htjeli ali mislim da je klub poslao ponudu. Pazi, on je stvarno odličan igrač i kad bi uletio u formu to bi bilo top ali evo doveli smo mnogo mlađeg Julardžiju koji je bio konstantan u Sloveniji pa ćemo vidjeti.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:09Zar on nije neku muku mucio s povredama?letsgofighter je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:03Srđan Grahovac potpisao za Borac ! idemo malenaaaaa![]()
1921
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
100% brate, nije samo Julardžija tu već imaš Vrančića i malog Buljubašića. Grahovac stvarno jeste dobar igrač ali fakat nepotreban, drago mi je što se na kraju odustalo od njega.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:04Vi vec imate previse ovih sto ozivljavaju karijere, izlaze iz povreda i sl., dovesti Grahovca bi bilo totalno nelogicno. Dobro je neko obuzdao Mirvaha, a izgleda da se i njemu ide iskljucivo u Borac.MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:55Nije igrao desetak mjeseci. Mi kao navijači ga i nismo baš htjeli ali mislim da je klub poslao ponudu. Pazi, on je stvarno odličan igrač i kad bi uletio u formu to bi bilo top ali evo doveli smo mnogo mlađeg Julardžiju koji je bio konstantan u Sloveniji pa ćemo vidjeti.
Nije se odustalo, nego je Grahovac odbio ponudu Sarajeva koja je bila finansijski bolja od Borceve.MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:10100% brate, nije samo Julardžija tu već imaš Vrančića i malog Buljubašića. Grahovac stvarno jeste dobar igrač ali fakat nepotreban, drago mi je što se na kraju odustalo od njega.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:04Vi vec imate previse ovih sto ozivljavaju karijere, izlaze iz povreda i sl., dovesti Grahovca bi bilo totalno nelogicno. Dobro je neko obuzdao Mirvaha, a izgleda da se i njemu ide iskljucivo u Borac.MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 12:55
Nije igrao desetak mjeseci. Mi kao navijači ga i nismo baš htjeli ali mislim da je klub poslao ponudu. Pazi, on je stvarno odličan igrač i kad bi uletio u formu to bi bilo top ali evo doveli smo mnogo mlađeg Julardžiju koji je bio konstantan u Sloveniji pa ćemo vidjeti.
Vecina navijaca Sarajeva i nije bila za njegov dolazak, ali ga je vasa uprava ipak pokusala dovesti.
Na kraju svi srecni i zadovoljni.
-
- Kontakt:
Moguce da se ovo ispostavi tacnim. Ima dosta neznanja kod sudija, nije uvijek namjera, ali i Vico stima svugdje da malo skrene paznju sa sistemskog guranja Borca. Bolje bi bilo da samo njih gura, kad vec mora biti tako, a nas ostale da pusti da igramo posteno s koliko-toliko normalnim sudjenjem.nekoIzMostara je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:01Sinoc smo osteceni i to ofirno, sad cemo mi ostetiti Zeljkana i svi smo onda siti. Zeljo Tuzlu City, Sarajevo nas, mi cemo Zelju i Borac ce Sarajevo i zatvoren krug.![]()
1921
- skullcrusher
- Kontakt:
Samo da nisu sudije kakve jesu da se klanje ekipa ne desava svako kolo sigurno jedna od ako ne i najzanimljivija liga na balkanu.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa dobro, neće tvoji sigurno reći kako je Sarajevo na kraju odustalo od njega jer je Simon tražio Julardžiju ali totalno nebitno, hvala mu ko god da je. Vrijeme je da prestanemo dovoditi takve igrače, i sad slične imamo.Suvorov je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:18Nije se odustalo, nego je Grahovac odbio ponudu Sarajeva koja je bila finansijski bolja od Borceve.MortemHz je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:10100% brate, nije samo Julardžija tu već imaš Vrančića i malog Buljubašića. Grahovac stvarno jeste dobar igrač ali fakat nepotreban, drago mi je što se na kraju odustalo od njega.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 avg 2023, 13:04
Vi vec imate previse ovih sto ozivljavaju karijere, izlaze iz povreda i sl., dovesti Grahovca bi bilo totalno nelogicno. Dobro je neko obuzdao Mirvaha, a izgleda da se i njemu ide iskljucivo u Borac.
Vecina navijaca Sarajeva i nije bila za njegov dolazak, ali ga je vasa uprava ipak pokusala dovesti.
Na kraju svi srecni i zadovoljni.
- dubioza144
- Kontakt:
Volio bi da mi neko objasni kako je onaj mali Julardzija nakon 2 treninga sa ekipom vec spreman za svih 90 minuta i dobio je toliku slobodu u igri i za svaki potez od trenera dobija aplauz
takav odnos ni Dal nije imao kod Mirze, jos gledam Ziljkic ga pusta da izvede slobodni udarac a prije par utakmica jedan Vrancic iz odlicne pozicije ne moze uzet slobodnjak prije Ziljkica 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.