Car sve predvidio u stilu onih Tarabića (link)

Jest da ovakvi tiketi prođu jednom u životu što se kaže, al treba i to moć

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A sta recibza trabzon...Okolele je napisao/la:Gledaj ovi či.futa orkenuse na drugu stranu..
Moglo bi, mada koliko sam vidio nemaju dosad prelaza u medjusobnim..Ja se nadam da ce ispostovati gg3+samobosna87 je napisao/la:A sta recibza trabzon...Okolele je napisao/la:Gledaj ovi či.futa orkenuse na drugu stranu..
Iskreno se ne bi cudio ni da ostane ovako...
ma nista brate,levat u prvom nije nista pogodio i to ce me kostati dobitkazgmiky je napisao/la:baš gledam jbt 1/2
ajde florence poludi za brata arelinha još 7 koševa
ma cibona samo 12 u prvoj i to me zeznulo na jednom, da su samo 16 dali u toj prvoj prošao bih, a na drugom medveščak šabani jedni, još su priredili bacanje plišanih medvjedića kod prvog gola kad zabiju a oni ni to kakvi levatiarelinho je napisao/la:ma nista brate,levat u prvom nije nista pogodio i to ce me kostati dobitkazgmiky je napisao/la:baš gledam jbt 1/2
ajde florence poludi za brata arelinha još 7 koševa![]()
,a na drugom padam medvescak kp1
![]()
hoce me ovi tvoji iz Zagreba
sad će tu neki penaltikkrmpotich je napisao/la:Posto se masovno trpa na Trabzon, idu klaadionice malo u kontru. Iduci gol gosti 5,20
Sad ce to tak i ostat ...sad svakobziv ko imalo prati turke ce trpat na keca...mada ne mora znaciti da je namjesteno ista..mozda se ljudima podrepilobuvprvom pa sad kad ocepe hehe..Okolele je napisao/la:Trabzonspor odmah 1:1
bijeli neće a plavi moraju a ne znajucarli22 je napisao/la:ma qurac, palac ovaj trabzon fula nemoguce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.