Attaca subito la palla persa ili vam odmah vratite izgubljenu loptu je nešto najljepše sto sam cuo od trenera Juventusa. Konačno pravi mentalitet.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ili ona, 'ako hocete zabavu idite u cirkus'.Marvin je napisao/la:Bolja je ona Alegrijeva :'Hajmo dodavajte se ko Napoli'
I ja sam nekada tako razmisljao,bitno je pobijediti itd,dok nisam uvidio da "zabavan" fudbal je puno vise od "zabave". A i sa godinama covjek postane malo objektivniji tako da kazem,sebicniji. Pocne da te umara ova jednosmijerna navijacka ljubav kakva je bila zadnjih godina,bar meni,osim trganja zivaca i rasprava malo sta je ostalo,bio sam jedan od mnogih koji su izgubili zelju da gledaju Juve.Pogba je napisao/la:Ili ona, 'ako hocete zabavu idite u cirkus'.Marvin je napisao/la:Bolja je ona Alegrijeva :'Hajmo dodavajte se ko Napoli'
Koja je po reducaseres je napisao/la:De Light u subotu.
Icardi wants to go to Juventus.
[Aurelio De Laurentiss]
ne, sutra potpisuje prekosutraPogba je napisao/la:I danas De Ligt potpisuje sutra.
Da ok. Bio bi bukvalno najbolji prelazni rok Juventusa još od Nedveda, Buffona i Thurama u jednom.dinoo je napisao/la:znaci jos de light, icardi i pogba...prodat khediru, mandzukica, matuidia i perina.
Ok je to prelazni rok.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.