FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la senad_flamin » 22 maj 2010, 19:54

uz ta 3 sto si nabrojao ima jos i Gargano,Cigarini,Denis,Maggio,Santacroce mozda je to tebi smijesno ali ovi su igraci kao i ti tvoju iz HSV po kvaliteti isti ....i ne znam sto to Milan propada.... nije ni Bayerna dugo bilo u pravom izdanju u LP.... a ne brni se ti za Milan nece oni propasti nije to Portsmauth..... :D :D :D :D
-RIVALDO-

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 22 maj 2010, 20:01

senad_flamin je napisao/la:uz ta 3 sto si nabrojao ima jos i Gargano,Cigarini,Denis,Maggio,Santacroce mozda je to tebi smijesno ali ovi su igraci kao i ti tvoju iz HSV po kvaliteti isti ....i ne znam sto to Milan propada.... nije ni Bayerna dugo bilo u pravom izdanju u LP.... a ne brni se ti za Milan nece oni propasti nije to Portsmauth..... :D :D :D :D
Vidim najaktivni si na temi vicevi al ovaj ti je vic do sad najbolji :lol: Ako su to igracine onda su ZeRoberto,Trocowski,Guerero,Rozenhal,Aogo,Mathiansen isto ;) Jedino Maggio se moze porediti sa onim trojicom, pratim ja i Seriu A i znam po dosta vjeruj mi nisam ja od onih sto prati samo BL ;) Ali te sto si naveo su smijesni :!:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 20:05

FC BAYERN je napisao/la:Porede 11 klub u BL (Hoffenheim) i 6 u Italiji (Napoli) :roll: Ako ce te poredzivati klubove onda radite kako treba poredi jedan HSV koji je 7 zavrsio sa Napolijem, ako cemo realno Napoli ima tri igraca koji valjaju a to su Hamsik,Lavezzi i Quagliarella dok u jednom HSVU igraju Boateng,Jansen,Elia,Jarolim,Petric,Berg,Rud Van Nisterloy mislim smijesno je porediti,liga gdje jedan Palermo 5 zavrsili Sampdoria 4ta je dokaz na sta je spala Serie A, daj ljudi nebudite smijesni, Italijani pa vama stvarno nije jasno svaka cast za proslost jaci ste od Svaba bili ali gledajte malo realno posljednih godina niste nista pokazali u Europi,cast Milanu koji jedini igra ali izgleda da i Milan propada polako, ne znam sta utice na to u Italiji ali smijesno je trenutno porediti Serie A sa BL.
ni jedan pravi igrac.. samo prosjek kao sto su Gargano, Maggio, Cannavaro, Zuniga, Santacorocke.. a Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi i Fabio Quagliarella su svjetske zvijezde!! ako nisi znao.. isto kao sto je nas Dzeko zvijezda.. kakve veze ima jel neko reprezentativac ili nije? ja znam da vecina igraca Napolija igraju u svojim repkama, a koji su to ne znam.. mrsko mi gledati sada.. ali da su institucija za svaki njemacki klub osim Bayern je cinjenica..

Wolfsburg ( kraj ) , Hoffenhiem ( januaru )

SUTI PROVALJUJES SE!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 20:19

daffy je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:Porede 11 klub u BL (Hoffenheim) i 6 u Italiji (Napoli) :roll: Ako ce te poredzivati klubove onda radite kako treba poredi jedan HSV koji je 7 zavrsio sa Napolijem, ako cemo realno Napoli ima tri igraca koji valjaju a to su Hamsik,Lavezzi i Quagliarella dok u jednom HSVU igraju Boateng,Jansen,Elia,Jarolim,Petric,Berg,Rud Van Nisterloy mislim smijesno je porediti,liga gdje jedan Palermo 5 zavrsili Sampdoria 4ta je dokaz na sta je spala Serie A, daj ljudi nebudite smijesni, Italijani pa vama stvarno nije jasno svaka cast za proslost jaci ste od Svaba bili ali gledajte malo realno posljednih godina niste nista pokazali u Europi,cast Milanu koji jedini igra ali izgleda da i Milan propada polako, ne znam sta utice na to u Italiji ali smijesno je trenutno porediti Serie A sa BL.
ni jedan pravi igrac.. samo prosjek kao sto su Gargano, Maggio, Cannavaro, Zuniga, Santacorocke.. a Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi i Fabio Quagliarella su svjetske zvijezde!! ako nisi znao.. isto kao sto je nas Dzeko zvijezda.. kakve veze ima jel neko reprezentativac ili nije? ja znam da vecina igraca Napolija igraju u svojim repkama, a koji su to ne znam.. mrsko mi gledati sada.. ali da su institucija za svaki njemacki klub osim Bayern je cinjenica..

Wolfsburg ( kraj ) , Hoffenhiem ( januaru )

SUTI PROVALJUJES SE!
Ti si se na ovom forumu isprosipo vise ngo vjeruj, paja, cikular i ljubav zajedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 22 maj 2010, 20:23

Hajmo momci veceras odigrajte za sve navijace koji godinama cekaju ovaj veliki trofej.GRANDE INTER,GRANDE MOURINHO, GRANDE MORATI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 20:30

ti si iznad svih.!

ja sam se mozda prosuo za Mela kada sam rekao da je jedan od najbolji zadnjih vezni na svijetu, ali ti si prva osoba koju cu potraziti nakon sp-a kada Melo ponisti konkurenciju.. jedina stvar.. a druga stvar je sto vi ne gledate Serie A i ne znate kako Chiellini igra.. ali eto, ovim bht-ovcima treba svjetsko prvenstvo da bi vidjeli ispred svog stomaka..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 maj 2010, 20:32

Sretno veceras. Inter je zasluzio ovaj trofej.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 22 maj 2010, 20:35

daffy je napisao/la:ti si iznad svih.!

ja sam se mozda prosuo za Mela kada sam rekao da je jedan od najbolji zadnjih vezni na svijetu, ali ti si prva osoba koju cu potraziti nakon sp-a kada Melo ponisti konkurenciju.. jedina stvar.. a druga stvar je sto vi ne gledate Serie A i ne znate kako Chiellini igra.. ali eto, ovim bht-ovcima treba svjetsko prvenstvo da bi vidjeli ispred svog stomaka..
Hajde reci nesto pametno veliki poznavaoce svjetskog fudbala. Pojma ti nemas sta se desava van Serie A :lol:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 maj 2010, 20:36

Pazza Inter Amala, dobijte za nas :mrgreen: Forza Ragazzi!
Support Velez, It's logical! ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 20:39

Bilal je napisao/la:
daffy je napisao/la:ti si iznad svih.!

Hajde reci nesto pametno veliki poznavaoce svjetskog fudbala. Pojma ti nemas sta se desava van Serie A :lol:
ja znam koliko treba da znam o ostalim.. nisam glup da kazem da je Palermo bolji od Bayerna, ali vi za razliku od mene ne mislite tako kada kazete da je Hoffenhiem > Lazio, Napoli.. ja znam sve o Serie A, a o ostatku znam dovoljno.. dovoljno da me neko ne moze praviti budalom ;)

seyonii
Kontakt:

Post Postao/la seyonii » 22 maj 2010, 20:44

ponosim se sto navijam za inter majke mi moje,,,pa duplo nas vishe na stadionu jos plus koreografija na stadionu nema dalje.....forzaaaaaaa inter

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 maj 2010, 21:21

BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOO

SVAKA CAST SVAKA CAST SVAKA CAST SVAKA CAST

ovdje je slavlje
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

seyonii
Kontakt:

Post Postao/la seyonii » 22 maj 2010, 21:22

militooooooooooo militooooooooooooooooooooooo hahah,,,forza interrrrrrrr

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 22 maj 2010, 21:24

jos firgos (Eto) da proradi i postigne jedan ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 22 maj 2010, 21:36

:lol: :lol:

gdje su mocne svabe sto ispune citav stadion.. znaci citav stadion je u plavoj boji osim onog malog coska sto je pocrvenio se.. :lol: :lol:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 22 maj 2010, 21:38

Najbolja momcad svijeta. Usudim se reci cak i jaci od Barce koja je prosle godine osvojila 6 trofeja. Doduse ne bi ih ni osvojili toliko da nije bilo OVreba u polufinalu Lige Prvaka na Stamford Bridgeu.

NAjjaca odbrana svijeta sa najboljim golmanom svijeta.

Svaka vam cast i kao navijac Reala mogu vam samo zaviditi. Iako izgubite znajte da ste je zasluzili za razliku od Bavaraca koje je u finale odveo Ovrebo bas onda kada im je sudio protiv Fiorentine

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 maj 2010, 21:40

FORZA RAGAZZI ! jos 45 minuta do slavlja....idemoooooooooooooo.IL PRINCIPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 22 maj 2010, 21:42

Svaka čast !
Mourinho je pokazao da je velemajstor !

Sneijder je maestralan igrač !
FK Pjetlovi

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 maj 2010, 21:43

bravoooo INTER i naravno Militoooo :D :D ;)
-RIVALDO-

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 22 maj 2010, 21:44

Casillas je napisao/la:Najbolja momcad svijeta. Usudim se reci cak i jaci od Barce koja je prosle godine osvojila 6 trofeja. Doduse ne bi ih ni osvojili toliko da nije bilo OVreba u polufinalu Lige Prvaka na Stamford Bridgeu.

NAjjaca odbrana svijeta sa najboljim golmanom svijeta.

Svaka vam cast i kao navijac Reala mogu vam samo zaviditi. Iako izgubite znajte da ste je zasluzili za razliku od Bavaraca koje je u finale odveo Ovrebo bas onda kada im je sudio protiv Fiorentine
ti vjerovatno navijaš za propali real madrid :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.