Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Vidim najaktivni si na temi vicevi al ovaj ti je vic do sad najboljisenad_flamin je napisao/la:uz ta 3 sto si nabrojao ima jos i Gargano,Cigarini,Denis,Maggio,Santacroce mozda je to tebi smijesno ali ovi su igraci kao i ti tvoju iz HSV po kvaliteti isti ....i ne znam sto to Milan propada.... nije ni Bayerna dugo bilo u pravom izdanju u LP.... a ne brni se ti za Milan nece oni propasti nije to Portsmauth.....![]()
![]()
![]()
ni jedan pravi igrac.. samo prosjek kao sto su Gargano, Maggio, Cannavaro, Zuniga, Santacorocke.. a Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi i Fabio Quagliarella su svjetske zvijezde!! ako nisi znao.. isto kao sto je nas Dzeko zvijezda.. kakve veze ima jel neko reprezentativac ili nije? ja znam da vecina igraca Napolija igraju u svojim repkama, a koji su to ne znam.. mrsko mi gledati sada.. ali da su institucija za svaki njemacki klub osim Bayern je cinjenica..FC BAYERN je napisao/la:Porede 11 klub u BL (Hoffenheim) i 6 u Italiji (Napoli)Ako ce te poredzivati klubove onda radite kako treba poredi jedan HSV koji je 7 zavrsio sa Napolijem, ako cemo realno Napoli ima tri igraca koji valjaju a to su Hamsik,Lavezzi i Quagliarella dok u jednom HSVU igraju Boateng,Jansen,Elia,Jarolim,Petric,Berg,Rud Van Nisterloy mislim smijesno je porediti,liga gdje jedan Palermo 5 zavrsili Sampdoria 4ta je dokaz na sta je spala Serie A, daj ljudi nebudite smijesni, Italijani pa vama stvarno nije jasno svaka cast za proslost jaci ste od Svaba bili ali gledajte malo realno posljednih godina niste nista pokazali u Europi,cast Milanu koji jedini igra ali izgleda da i Milan propada polako, ne znam sta utice na to u Italiji ali smijesno je trenutno porediti Serie A sa BL.
Ti si se na ovom forumu isprosipo vise ngo vjeruj, paja, cikular i ljubav zajednodaffy je napisao/la:ni jedan pravi igrac.. samo prosjek kao sto su Gargano, Maggio, Cannavaro, Zuniga, Santacorocke.. a Marek Hamsik, Ezequiel Lavezzi i Fabio Quagliarella su svjetske zvijezde!! ako nisi znao.. isto kao sto je nas Dzeko zvijezda.. kakve veze ima jel neko reprezentativac ili nije? ja znam da vecina igraca Napolija igraju u svojim repkama, a koji su to ne znam.. mrsko mi gledati sada.. ali da su institucija za svaki njemacki klub osim Bayern je cinjenica..FC BAYERN je napisao/la:Porede 11 klub u BL (Hoffenheim) i 6 u Italiji (Napoli)Ako ce te poredzivati klubove onda radite kako treba poredi jedan HSV koji je 7 zavrsio sa Napolijem, ako cemo realno Napoli ima tri igraca koji valjaju a to su Hamsik,Lavezzi i Quagliarella dok u jednom HSVU igraju Boateng,Jansen,Elia,Jarolim,Petric,Berg,Rud Van Nisterloy mislim smijesno je porediti,liga gdje jedan Palermo 5 zavrsili Sampdoria 4ta je dokaz na sta je spala Serie A, daj ljudi nebudite smijesni, Italijani pa vama stvarno nije jasno svaka cast za proslost jaci ste od Svaba bili ali gledajte malo realno posljednih godina niste nista pokazali u Europi,cast Milanu koji jedini igra ali izgleda da i Milan propada polako, ne znam sta utice na to u Italiji ali smijesno je trenutno porediti Serie A sa BL.
Wolfsburg ( kraj ) , Hoffenhiem ( januaru )
SUTI PROVALJUJES SE!
Hajde reci nesto pametno veliki poznavaoce svjetskog fudbala. Pojma ti nemas sta se desava van Serie Adaffy je napisao/la:ti si iznad svih.!
ja sam se mozda prosuo za Mela kada sam rekao da je jedan od najbolji zadnjih vezni na svijetu, ali ti si prva osoba koju cu potraziti nakon sp-a kada Melo ponisti konkurenciju.. jedina stvar.. a druga stvar je sto vi ne gledate Serie A i ne znate kako Chiellini igra.. ali eto, ovim bht-ovcima treba svjetsko prvenstvo da bi vidjeli ispred svog stomaka..
ja znam koliko treba da znam o ostalim.. nisam glup da kazem da je Palermo bolji od Bayerna, ali vi za razliku od mene ne mislite tako kada kazete da je Hoffenhiem > Lazio, Napoli.. ja znam sve o Serie A, a o ostatku znam dovoljno.. dovoljno da me neko ne moze praviti budalomBilal je napisao/la:Hajde reci nesto pametno veliki poznavaoce svjetskog fudbala. Pojma ti nemas sta se desava van Serie Adaffy je napisao/la:ti si iznad svih.!
ja sam se mozda prosuo za Mela kada sam rekao da je jedan od najbolji zadnjih vezni na svijetu, ali ti si prva osoba koju cu potraziti nakon sp-a kada Melo ponisti konkurenciju.. jedina stvar.. a druga stvar je sto vi ne gledate Serie A i ne znate kako Chiellini igra.. ali eto, ovim bht-ovcima treba svjetsko prvenstvo da bi vidjeli ispred svog stomaka..
ti vjerovatno navijaš za propali real madridCasillas je napisao/la:Najbolja momcad svijeta. Usudim se reci cak i jaci od Barce koja je prosle godine osvojila 6 trofeja. Doduse ne bi ih ni osvojili toliko da nije bilo OVreba u polufinalu Lige Prvaka na Stamford Bridgeu.
NAjjaca odbrana svijeta sa najboljim golmanom svijeta.
Svaka vam cast i kao navijac Reala mogu vam samo zaviditi. Iako izgubite znajte da ste je zasluzili za razliku od Bavaraca koje je u finale odveo Ovrebo bas onda kada im je sudio protiv Fiorentine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.