BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
evo kako su zainteresovani za trening

Jel to Pecikoza? Popravila se mala.no rules je napisao/la:evo kako su zainteresovani za trening![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Gabon
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Jel to Pecikoza? Popravila se mala.no rules je napisao/la:evo kako su zainteresovani za trening![]()

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Pasha_car_aga je napisao/la:Ljudi pišu o Hodzicu u prvih 11, da ne znam o kakvom se igracu radi, rekao bih novi Lewandowski, a ne covjek koji ne moze Kazahstanu U21 da dadne gola, da ne pričam za dalje. Svakako mi je drago sto se polako mladi igraci privikavaju na atmosferu u A selekciji, ali budimo realni bar malo. Armin nece dobiti minute na terenu u obje ove tekme, ko hoće u opkladu?! Djuric je daleko ispred njega kada je u pitanju i ulazak sa klupe, a da ne pričamo o tome ako kapiten bude spreman!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Hodzic je tu radi buducnosti, da se kali, uci i privikava na treninge, instrukcije i atmosferu a ne da donosi prevagu u ovako vaznim utakmicama. To i Mesa zna a da je spao na to da ga talentovani ali jos uvijek mladi i neiskusni Hodzic vadi e onda bi se i on dobro zabrinuo......
Mladi i talentovani Hajrovic nas je tako vec jednom izvadio. Ako je mlad i talentovan ne smije igrat ? Treba ga sa 25 pocet ubacivat.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
ara treba da dobije svoju priliku ... ali za prve postave nije trenutno jer se VEDO vratio 
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Koliko ce zavrsiti 2:0, 3:0 ili mozda neki drugi rezultat? Rasprava se uglavnom svodi na to ko ce dati gol, Dzeko, Ibisevic ili mozda neko treci
Ko ce cuvati Balu, razmislja li se u tom pravcu? Sa ovim rosterom mislim da ne moze niko 
- AndreWilliams
- Kontakt:
Seo i Lulic na lijevoj strani, a Visca i Mujdza (Vranjes ili Bicakcic) na desnoj. Ako se kojim slucajem osmjeli da krene kroz sredinu, tamo ga ceka Zuka ili Sejo. Ako se na zadnjem veznom nadje Anel, onda je to j3b3 lud zbunjenog, pa ko se bolje snadje u ludilu Bilinog Polja.krmpotich je napisao/la:Koliko ce zavrsiti 2:0, 3:0 ili mozda neki drugi rezultat? Rasprava se uglavnom svodi na to ko ce dati gol, Dzeko, Ibisevic ili mozda neko treciKo ce cuvati Balu, razmislja li se u tom pravcu? Sa ovim rosterom mislim da ne moze niko
Kvalitetom smo podjednaki, oni su u rastereceni i u velikom naletu. Mislim da nam se ne pise dobro. 
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
GOTOVO JE MOMCI.....prestanite se nadati plasmanu kad vam vas gringonja kaze!......i ja bi volio da idemo na EP, al nema nista od toga, voz je otisao davno!......GOTOVO JE MOMCI.......jer i kvota na nas je 1,85 --> a na ovu kvotu uvijek slijedi X !....znaci ili 0:0 ili 1:1.....

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Al' ako kojim cudom pobijedimo Vels, sta mislis koliko ce nas biti na Kipru, hoce li nas se skupiti barem 30.000-40.000 ? valjalo bi malo skoknuti do tamo..gringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI.....prestanite se nadati plasmanu kad vam vas gringonja kaze!......i ja bi volio da idemo na EP, al nema nista od toga, voz je otisao davno!......GOTOVO JE MOMCI.......jer i kvota na nas je 1,85 --> a na ovu kvotu uvijek slijedi X !....znaci ili 0:0 ili 1:1.....![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
@Gabonac je isti onaj donvito ili donemir... kako se već zvao...
Nije gotovo dok sudija ne odsvira kraj zato pesimisti ne dipr džaba!
I ako nas pobijede nema veze sve je to život!
NIKAD SAMA NISI TI!
NIKAD SAMA NISI TI!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
post u rangu onoga da sutradan nakon utakmice mozes pricati jesam li vam rekao ljudi sta ce biti!!!gringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI.....prestanite se nadati plasmanu kad vam vas gringonja kaze!......i ja bi volio da idemo na EP, al nema nista od toga, voz je otisao davno!......GOTOVO JE MOMCI.......jer i kvota na nas je 1,85 --> a na ovu kvotu uvijek slijedi X !....znaci ili 0:0 ili 1:1.....![]()
![]()
Volim te Bosno!!!
Ja sam uvjeren da cemo im zabiti 3 komada ako Mesa ne
napravi nesto totalno budalasto. Dobit cemo ih cak i ako napravi kakvu malu gresku. Jedino nesto totalno ludo nas moze kostati bodova ovdje. Valjda nece i on igrati protiv nas.
napravi nesto totalno budalasto. Dobit cemo ih cak i ako napravi kakvu malu gresku. Jedino nesto totalno ludo nas moze kostati bodova ovdje. Valjda nece i on igrati protiv nas.
odbrana
mujdza - spahic - zukanovic - kolasinac
ili
mujdza spahic sunjic kolasinac
.... zukanovic defenzivni vezni
ja sam optimista sa ovom odbranom necemo izgubit
mujdza - spahic - zukanovic - kolasinac
ili
mujdza spahic sunjic kolasinac
.... zukanovic defenzivni vezni
ja sam optimista sa ovom odbranom necemo izgubit
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Daj molim te pusti se ih kladioničarskih fazona , u fudbalu je sve moguće . Andora je imala remi sa Velsom do zadnjih par minuta. Sve je moguće.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI.....prestanite se nadati plasmanu kad vam vas gringonja kaze!......i ja bi volio da idemo na EP, al nema nista od toga, voz je otisao davno!......GOTOVO JE MOMCI.......jer i kvota na nas je 1,85 --> a na ovu kvotu uvijek slijedi X !....znaci ili 0:0 ili 1:1.....![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
Pobjedit cemo Vels lakse od ocekivanog ! 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Koji si ti likgringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI.....prestanite se nadati plasmanu kad vam vas gringonja kaze!......i ja bi volio da idemo na EP, al nema nista od toga, voz je otisao davno!......GOTOVO JE MOMCI.......jer i kvota na nas je 1,85 --> a na ovu kvotu uvijek slijedi X !....znaci ili 0:0 ili 1:1.....![]()
![]()
ramiral je napisao/la:@Gabonac je isti onaj donvito ili donemir... kako se već zvao...
NIKAD SAMA NISI TI!
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
HariTz je napisao/la:Koji si ti likgringonjaOnajDrugi je napisao/la:GOTOVO JE MOMCI.....prestanite se nadati plasmanu kad vam vas gringonja kaze!......i ja bi volio da idemo na EP, al nema nista od toga, voz je otisao davno!......GOTOVO JE MOMCI.......jer i kvota na nas je 1,85 --> a na ovu kvotu uvijek slijedi X !....znaci ili 0:0 ili 1:1.....![]()
![]()
sto? samo sam realan.......kazem ljudima da se ne raduju uzalud, jer je vec gotovo, da nebi posle bili vise razocarani.....