Hamstring, znaci out 2 sedmice min
Spanska klada ce branit u eplu hahah, vcrs gubimo pa se moramo vadit u zadnjem kolu kao obicno
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bogami isto sam pomislio
A Trentqaa18 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:10Ovi 19-ogodisnjaci su super, ovo je bas veliko sto je uradio klopp s njima, steta sto smo ispali iz liga kupa da se mogu jos dokazivati. Treba njima jos utakmica za pravi nivo al dugorocno nema zime. Poslije carre i gerrarda.... konacno da izadje nesto iz akademije.
Valjda ovaj put bude Porto.StevieG8 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:23A Trentqaa18 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:10Ovi 19-ogodisnjaci su super, ovo je bas veliko sto je uradio klopp s njima, steta sto smo ispali iz liga kupa da se mogu jos dokazivati. Treba njima jos utakmica za pravi nivo al dugorocno nema zime. Poslije carre i gerrarda.... konacno da izadje nesto iz akademije.
Jel se meni cini ili u osmini opet mozemo dobit Atletico
mirgerr je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:27Valjda ovaj put bude Porto.StevieG8 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:23A Trentqaa18 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 23:10Ovi 19-ogodisnjaci su super, ovo je bas veliko sto je uradio klopp s njima, steta sto smo ispali iz liga kupa da se mogu jos dokazivati. Treba njima jos utakmica za pravi nivo al dugorocno nema zime. Poslije carre i gerrarda.... konacno da izadje nesto iz akademije.
Jel se meni cini ili u osmini opet mozemo dobit Atletico![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.