Mozda i Lovren zaigra na lijevom beku ako Cris bude spreman ili Delgado. Uglavnom ovo je lose za nas.Licha Lopez je napisao/la:Gassama je los i kad igra na dasnom beku(protiv bayerna pre 2-3 godine katastrofican je bio) a kolodziedzak je mlad i neiskusan tako da cisto sumnjam da ce njih dvojica igrati,al to je Puel (ko ce mu znati)
Olympique Lyonnais
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Olympique Lyonnais
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Da da mogao mi Lovren odigrati tu,al kad se sjetim Diakhatea.....neznam sta bi rekao,lose,vrlo lose za nas 
Ma Nek Gonalons ili Toulalan igraju stopera.Licha Lopez je napisao/la:Da da mogao mi Lovren odigrati tu,al kad se sjetim Diakhatea.....neznam sta bi rekao,lose,vrlo lose za nas
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Ma losi su obojica za stopera......ja mislim da sastav biti ovakav:lloris,lovren,diakhate,reveliere,kallstrom,toule,gonalons,pjaninho,delgado,briand i Lopez(ako budu prvredjen cris,cissokho i gourcuff) 
Nisam nasao nikakav topic opcenito o fudbalu, pa mislim da je prikladno ovdje, da se prisjetimo legendarnog Brazilca.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/pja ... lsea/53307 ,ako Bog da 
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Za 25 miliona ga mozda ali samo mozda dobiju,umjesace se tu Jean Michel Aulas nece on dopustiti da ode takav talenat 
Lopezzzzzzzzzz, u sjajnoj formi i samo se u njeg uzdam protiv Reala, on mi je jedina nada. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Koliko samo igraju brze bez Gourcuffa.Covjek utusi i loptu i igru,ebo ih on.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pjanic po lijevoj igra i dobro mu ide:) 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Lyon-e samo natavi u istom ritmu....volio bih malo da vidim Grenier-a 
- Goalgetter
- Kontakt:
Kakav im je ovo obicaj da odmah u poluvremenu intervjuisu igrace, i idu viriti u kabine
.
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Pogodite ko je dao gol???.....Da vam pomognem momak je iz Zvornika

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
-
Licha Lopez
- Kontakt:
Plasim se Benzeme

- Nail for Real
- Kontakt:
Plasi se
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Iskreno ocekivao sam pad u drugom poluvremenu ali su rutinski odigrali, nema sta. Ova ekipa sa Lisandrom(ozlijedjen bio), Pjanicem i Toulalanom(ozlijedjen bio) na terenu odlicno djeluje. Miralem mnogo brze se oslobadja lopte od Yoana i odmah igramo brze, a hvala Bogu u ekipi imamo veliki broj trkaca i brzih igraca i moramo to iskoristit. Gourcuffa treba gurat na zadnjeg veznog, da igra nesto slicno kao Barry u City-ju, a Pjanic da igra Silvinu poziciju. Samo se bojim ako golobradi Kolodziejczak koji je veceras imao gresaka i izgorio u zelji pa napravi grubih startova.

Ma brate vjeruj mene oni ne zanimaju, kad vidim ovakvog raspucanog Lopeza ulijeva mi nadu samo eto strah me za tog lijevog beka. Cris nece izgleda igrat, al et i Diakhate se ustelio i ne grijesi vise kao prije. Veceras je jako dobro odigrao i spasio nekolko prilika fudbalera Sochaux-a.Licha Lopez je napisao/la:Plasim se Benzeme![]()
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Dobra utakmica i bitna pred ligu prvaka ,utakmica koja ce da ulijeva samopuzdanje i imperativ pobjede na Bernabeu ,nadam se da ce tako i da bude prije svega zbog naseg pjanica a onda i da izbaciti jednog velikog favorita lige prvaka ,drago mi je sto smo bili u pravu da Lopez i Pjanic trebaju da igraju protiv reala ,sto su doakzala i zadnja 2 kola 
IO SONO INTERISTA
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
Nemoj da se drzis onih "glupih"(znas da su glupe) pretpostavki nazovi strucnjaka.....warden je napisao/la:onda i da izbaciti jednog velikog favorita lige prvaka
Nadam se da ovo gore nije tvoj stav......
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Halo ba sta ti pricas? Ima covjek svoje misljenje. Vidim ti si 1000000000% uvjeren da ce Real proci, e radi takvih bi volio da vas opet oderemo.eurofighter typhoon je napisao/la:Nemoj da se drzis onih "glupih"(znas da su glupe) pretpostavki nazovi strucnjaka.....warden je napisao/la:onda i da izbaciti jednog velikog favorita lige prvaka
Nadam se da ovo gore nije tvoj stav......![]()
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.