Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Esmir Bajraktarević
Evo debija u Ligi prvaka! 

Evo ga debitovao

I ovo nejasna prica ispade, zasto onda nije pozvan? 

10ak min, ko je gledao, vidim na Sofi 6.8 nabio!?
Kako je izgledao?
Kako je izgledao?
Zato sto nas vrli strucnjak na klupi i nema visoko misljenje o Bajraktarevicu. Banalaizuje njegov talenat govoreci kako ne treba dizati euforiju oko jedne asistencije i dva driblinga. Isto kao da je to sve sto je momak ikad u karijeri uradio.
Skauti PSV-a debili, on zna. Vidio u kartama.

Skauti PSV-a debili, on zna. Vidio u kartama.

Mislis skauti Jong PSVa jer je vise minuta skupio za njih trenutnoh1a2s3o4 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 22:59Zato sto nas vrli strucnjak na klupi i nema visoko misljenje o Bajraktarevicu. Banalaizuje njegov talenat govoreci kako ne treba dizati euforiju oko jedne asistencije i dva driblinga. Isto kao da je to sve sto je momak ikad u karijeri uradio.![]()
Skauti PSV-a debili, on zna. Vidio u kartama.![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ja ba, Esmir inace za njih potpisao.Madal je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:03Mislis skauti Jong PSVa jer je vise minuta je skupio za njih trenutnoh1a2s3o4 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 22:59Zato sto nas vrli strucnjak na klupi i nema visoko misljenje o Bajraktarevicu. Banalaizuje njegov talenat govoreci kako ne treba dizati euforiju oko jedne asistencije i dva driblinga. Isto kao da je to sve sto je momak ikad u karijeri uradio.![]()
Skauti PSV-a debili, on zna. Vidio u kartama.![]()

Prije svega čestitke Bajraktarevicu na debiju u LP. Zaslužio je ove minute i malo sreće s obzirom na loše rezultate od njegovog dolaska ali i povrede koja je uslijedila.
Neznalice i likovi kojima je objektivnost strana riječ još jednom pokazuju svoje pravo lice.
Sreća u nesreći (poraz 7:1 u prvoj utakmici) je da je večeras mogao dobiti priliku jer je utakmica bila rezultatski beznačajna.
U protivnom, Bajraktarevic ne bi vidio terena.
Posljednju klupsku utakmicu u MLS-u je odigrao 20.10.2024.
Od tada je za 5 mjeseci odigrao ukupno 17 minuta.
Ponavljam, za 5 mjeseci je odigrao ukupno 17 minuta za PSV.
Od toga je 3 mjeseca bio bez kluba, treninga, a mjesec dana povrijeđen. U trenutku objavljivanja spiska je bio povrijeđen, bez forme i bilo čega.
Ali zašto bismo bili realni, hajmo mi pljuvati.
Neznalice i likovi kojima je objektivnost strana riječ još jednom pokazuju svoje pravo lice.
Sreća u nesreći (poraz 7:1 u prvoj utakmici) je da je večeras mogao dobiti priliku jer je utakmica bila rezultatski beznačajna.
Od toga je 3 mjeseca bio bez kluba, treninga, a mjesec dana povrijeđen. U trenutku objavljivanja spiska je bio povrijeđen, bez forme i bilo čega.
Prvi kontakt, izgubljena lopta u pokušaju driblinga zatim ispadanje kod polukontre Arsenala, jedno pogrešno dodavanje.
Bio je dosta pokretljiv, borben ali fizički nedorastao.
Dosta je pretčao po lijevoj strani u tih 13 minuta. Možda je moglo i bolje ali većina akcija im je išla preko desne strane.
Tako sam barem ja vidio.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Nije, za PSV je ciji je strucni stab procijenio da mu treba period adaptacije i kale ga u poluamaterskoj ligi sa postepenim ubacivanjem u prvi tim.
Sergej isto tako racuna na njega ozbiljno u buducnosti, ali ne sada. Kakve li slucajnosti, isto kao struka u PSVu koja je kesirala pare za njega. Ali dodjes ti i pises kako i jedni i drugi veze nemaju.

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Hvala ti!perun je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:13Prvi kontakt, izgubljena lopta u pokušaju driblinga zatim ispadanje kod polukontre Arsenala, jedno pogrešno dodavanje.
Dosta je pretčao po lijevoj strani u tih 13 minuta. Možda je moglo i bolje ali većina akcija im je išla preko desne strane.
Tako sam barem ja vidio.
Ma hajde, bitno da se vratio, imat ce sad i reprezentativnu pauzu, nek diže tegove brate.
Ček, nije valjda on bio lijevo?!?
Nema na čemu.231983 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:19Hvala ti!perun je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:13Prvi kontakt, izgubljena lopta u pokušaju driblinga zatim ispadanje kod polukontre Arsenala, jedno pogrešno dodavanje.
Tako sam barem ja vidio.
Ma hajde, bitno da se vratio, imat ce sad i reprezentativnu pauzu, nek diže tegove brate.
Ček, nije valjda on bio lijevo?!?
Ma jašta, bit će to sve bolje samo neka je povreda prošlost.
Da da lijevo je bio.
Zadnja izmjena: perun, dana/u 12 mar 2025, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Aha, onda je to bio samo tvoj pokusaj da budes duhovit. Nisam na prvu prepoznao.Madal je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:13Nije, za PSV je ciji je strucni stab procijenio da mu treba period adaptacije i kale ga u poluamaterskoj ligi sa postepenim ubacivanjem u prvi tim.
Sergej isto tako racuna na njega ozbiljno u buducnosti, ali ne sada. Kakve li slucajnosti, isto kao struka u PSVu koja je kesirala pare za njega. Ali dodjes ti i pises kako i jedni i drugi veze nemaju.![]()
Normalno da momku treba period adaptacije, ali momak je u bio u konkurenciji za prvi tim i nastupio u par utakmica. Ti ili ne pratis ili koristis samo informacije koju idu tebi u prilog.
Eto bio bolji igrac dok je bio u Americi nego sada, pa mu sada ne treba uputiti poziv jer eto ne igra svaku u prvoj u sjajnoj ekipi PSV-a i u momentu kada se treneru trese stolica ne dobija redovno minute. Kakav mozak.
Cinjenica je i to da je Barbarez javno slobodno se moze reci omalovazavao igraca sa priglupim komentarima.
Odmori malo Samira.hurem je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:13Prije svega čestitke Bajraktarevicu na debiju u LP. Zaslužio je ove minute i malo sreće s obzirom na loše rezultate od njegovog dolaska ali i povrede koja je uslijedila.
Kakvi ste vi sizofrenicari. Cuj omalovazavao covjek ga iskopao iz Amerike, dao mu ozbiljnu minutazu i samo odgovorio da je jos mlad i fizicki nezreo na zahtjeve javnosti da igra od prve. Dao mu da igra i tu od prve i go je qurac bio.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:23
Aha, onda je to bio samo tvoj pokusaj da budes duhovit. Nisam na prvu prepoznao.
Normalno da momku treba period adaptacije, ali momak je u bio u konkurenciji za prvi tim i nastupio u par utakmica. Ti ili ne pratis ili koristis samo informacije koju idu tebi u prilog.
Eto bio bolji igrac dok je bio u Americi nego sada, pa mu sada ne treba uputiti poziv jer eto ne igra svaku u prvoj u sjajnoj ekipi PSV-a i u momentu kada se treneru trese stolica ne dobija redovno minute. Kakav mozak.
Cinjenica je i to da je Barbarez javno slobodno se moze reci omalovazavao igraca sa priglupim komentarima.
Sad je totalno van ritma i forme, imas gore minute koje je hurem napisao. Ja sam za da ga je opet pozvao pa mu daj zadnjih 5-10min ali ovo sto pises je psihijatrija sto me ni ne cudi s obzirom ko ti je na avataru
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
KAKVO SPINOVANJEMadal je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:26Kakvi ste vi sizofrenicari. Cuj omalovazavao covjek ga iskopao iz Amerike, dao mu ozbiljnu minutazu i samo odgovorio da je jos mlad i fizicki nezreo na zahtjeve javnosti da igra od prve. Dao mu da igra i tu od prve i go je qurac bio.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:23
Aha, onda je to bio samo tvoj pokusaj da budes duhovit. Nisam na prvu prepoznao.
Sad je totalno van ritma i forme, imas gore minute koje je hurem napisao. Ja sam za da ga je opet pozvao pa mu daj zadnjih 5-10min ali ovo sto pises je psihijatrija sto me ni ne cudi s obzirom ko ti je na avataru

Zaboravijo si 185 min za PSV 2 i eto današnje 15 min.hurem je napisao/la: ↑12 mar 2025, 23:13Prije svega čestitke Bajraktarevicu na debiju u LP. Zaslužio je ove minute i malo sreće s obzirom na loše rezultate od njegovog dolaska ali i povrede koja je uslijedila.
Barbarez ne može koristiti minutažu kao izgovor za bilo šta nakon sto mu je igrao Tahirovic. Tako da mu taj argument pada u vodu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.