Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Kerim Alajbegović
Ne valja ovo nikako.. Ne znam zašto ga ne uvodi..
I opet. 
Pa nije iznenadjenje s obzirom da je zadnjih par meceva lose odigrao. Ne vidim problem, vratit ce se vjerovatno uskoro opet u prvih 11.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ništa bolji nisu bili ni njegovi konkurenti. Prošlu tekmu nije minute dobio npr. Nešto ne štima ili je transfer u Leverkusen dogovoren već sada.
Vraca se u januaru u Leverkusen za 6,7 miliona i nece da rizikuju povrede i slicno, a salzburg vise ni nema svrhu da ga gura i preci im je Bishop ilii neki drugi igraci koji ce ostati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Goalgetter
- Kontakt:
Kerim ce tek na ljeto promjeniti klub, ove zime ne ide nigdje jos. Klauzula koju ima Leverkusen da ga otkupi vazi tek na ljeto.
Tu je to brate mjesec dva tri cetri hahahahGoalgetter je napisao/la: ↑11 dec 2025, 20:04Kerim ce tek na ljeto promjeniti klub, ove zime ne ide nigdje jos. Klauzula koju ima Leverkusen da ga otkupi vazi tek na ljeto.
Malo je to glupo za Kerima, jer ga rbs vjerovstno vise nece gurati u prvi plan
Ono kiliko god dobar bio, ne mogu ga prodati za koliko hoce i vjerovstno ce se fokusirati na neke druge igrace
Vidjet cemo nadam se da ga nece sjebati na klupi **** ti leverkusen nisu mu dali sansu na vrijeme i evo ih raspadaju se **** ih oneyaka
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Beduin
- Kontakt:
Sad odjednom trener qurac silji na njemu 
Jednostavno je odigrao nesto losije partije, imao neocekivano previse slobode (samo kad se sjetim koliko je puta sutao van 16m nerezonski kad nije morao) iako mlad, mislim da skoro niko od nas nije ocekivao onakav status i minutazu odmah pocetkom sezone.
Sad i treba malo da ohladi glavu, ispravi neke greske i radi na sebi takticki i fizicki i bice to TOP. Sigurno da struka zna sta radi i dozira pametno minutazu.
Jednostavno je odigrao nesto losije partije, imao neocekivano previse slobode (samo kad se sjetim koliko je puta sutao van 16m nerezonski kad nije morao) iako mlad, mislim da skoro niko od nas nije ocekivao onakav status i minutazu odmah pocetkom sezone.
Sad i treba malo da ohladi glavu, ispravi neke greske i radi na sebi takticki i fizicki i bice to TOP. Sigurno da struka zna sta radi i dozira pametno minutazu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Edincapitano
- Kontakt:
Mali je veliki talenat i sigurno ce imati dobru karijeru ako izbjegne povrede ali na ovom forumu je uvijek trener kriv, nikad neko od nasih da je igrao lose pa zato izgubio mjestoBeduin je napisao/la: ↑11 dec 2025, 21:16Sad odjednom trener qurac silji na njemu
Gledaj ovog srpskog smećara dobi crveni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.