New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SheldonCooper
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 00:32

Carlo je napisao/la:Večeras protiv Hawsa, Woody se vraća u Atalanti protiv ekipe koju je vodio 6 godina, očekujem ubjedljivu pobjedu. Također, reče Woody da Lin neće igrati, pretpostavlja se da bi mogao biti spreman za Pacerse u utorak.

slika

Nebi ja baš dao takvu procenu "ubjedljiva pobjeda" , Atlanta je *ebena i moguć je i poraz (nebi bilo velio iznenađenje). Bila bi dobra pobjeda i +1 :D :D
Ova statika je nevjerovatna treba je uporedit sa statistikom zadnjih 9 utakmica pod vodstvom Mikea.
I bolje da Lin ne igra, nek se dobro oporavi. Čak bi bilo dobro i Carmela odmarati ukoliko to rezultat bude dozvoljavao.
Kad se Jeffries vraća?

Da je Woodson bio otpočetka sezone...ili možda bolje da nije bilo D´Antonia :arrow: bila bi borba za vrh istoka
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 00:45

SheldonCooper je napisao/la:Nebi ja baš dao takvu procenu "ubjedljiva pobjeda" , Atlanta je *ebena i moguć je i poraz (nebi bilo velio iznenađenje). Bila bi dobra pobjeda i +1 :D :D
Ova statika je nevjerovatna treba je uporedit sa statistikom zadnjih 9 utakmica pod vodstvom Mikea.
I bolje da Lin ne igra, nek se dobro oporavi. Čak bi bilo dobro i Carmela odmarati ukoliko to rezultat bude dozvoljavao.
Kad se Jeffries vraća?

Da je Woodson bio otpočetka sezone...ili možda bolje da nije bilo D´Antonia :arrow: bila bi borba za vrh istoka
Zašto da ne? :)
Jeste da smo oslabljeni sa neigranjem glavnih igrača, ali pokazali smo snagu protiv Orlanda sa pola ekipe i sa magičnom serijom od 21-0 u trećoj četvrtini. Ako Shump i Melo I NOVAK budu na nivou dobijamo sigurno. Izgleda da je Shump počeo glumiti superstara sa zadnjim nastupima :lol: šalu na stranu, ali čovjek je fenomenalan odbrambeni igrač, a u zadnje vrijeme je odličan i ofanzivno.

Melo će igrati bez obzira na sve jer ova situacija i njemu odgovara. On voli kada ima više prostora na terenu, ne voli da je ograničen, a ograničen je igranjem STATa. Također, Melo je puno učinkovitiji kada igra na poziciji PFa jer ga čuvaju znatno veći igrači i može se reći sporiji igrači međutim večeras će biti drugačija situacija sa Smithom koji je odličan igrač.

Također, meni je drago što ne forsiraju Lina, kao što je rekao Alan Hahn na twitteru (analitičar sa MSGa) bolje je da sada odmore Lina i da bude sto posto spreman za playoff nego da ga forsiraju i da bude 50% spreman. Veoma dobro razmišljaju Woody i njegovi pomoćnici.

Jeffries se vraća iduće sedmice koliko sam ja shvatio kao i Billy Walker ;)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 01:42

Uskoro počinje tekma, evo link prenosa sa MSGa:
http://extreme3sports.****/p/ch5.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostali su sa Fox Sportsa iz Atalante :)

Atalanta 11
Melo 8

:lol:

edit: SHUMP MAJSTOR! 12-11 kakva serija od 8-0. Melo ako ovako nastavi ne znam gdje će nam biti granice

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 02:10

Koliko samo prekršaja Knicksa + što je već 3-4 2+1 :shock:

Promašaj Shumperta + greška Carmela u kontri

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 02:13

28-20 za Hawkse

Kakva katastrofa. Melo ukrade dvije lopte i u istim napadima napravi turnovere. Shump fulio polaganje, pa ne znam hoće li biti utakmice gdje neko neće fuli polaganje. Melo je majstorski odigrao samo su ga turnoveri zeznuli, mogli smo tu dobiti 4 čista poena + 2 poena od Shumpovog polaganja... Za Hawkse samo Johnson i Smith dali poene dok Williams nije ušao i dodao 3...Idemo dalje, treba stvoriti prostor za Novaka i njegove trice. GO KNICKS!

Melo - 12 poena, 3 ukradene lopte, 2 skoka

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 02:33

Ona kradja,kontra i asistencija Harrellsona :!:

Sve ostalo za zaborav, loš šut nasuprot tome Atlantu služi pravo, puno glupih prekršaja....
Uglavnom -15, reko ja tebi Carlo da bi večeras mogao pasti poraz :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 02:48

SheldonCooper je napisao/la:Ona kradja,kontra i asistencija Harrellsona :!:

Sve ostalo za zaborav, loš šut nasuprot tome Atlantu služi pravo, puno glupih prekršaja....
Uglavnom -15, reko ja tebi Carlo da bi večeras mogao pasti poraz :D
Ma sjebali smo sami sebe, gledaj Smitha molim te pa čovjek ne može pogoditi bunar...

52-40 za Hawse

Katastrofa. Svi redom su katastrofa sem par njih. Shump je uz Mela jedini raspoložen, ali čovječe on fula slobodna bacanja, fula polaganja... Davis dobije dvije rampe od Teaguea... Chandler je također katastrofa, slab je večeras totalno ne znam šta je njemu, mora da ga opet zeza ručni zglob.

Melo - 19 poena, 5 skokova, 4 ukradene lopte, 4 TO
Shumpet - 9 poena
Harrellson - 6 poena

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 02:52

Koja razlika večeras između dva Smitha :lol: Josh cjepal cjepa dok JR nije koša dao :roll: Novak također bez poena
Ovo me podsjeća na utakmicu protiv Toronta (poraz)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 02:57

SheldonCooper je napisao/la:Koja razlika večeras između dva Smitha :lol: Josh cjepal cjepa dok JR nije koša dao :roll: Novak također bez poena
Ma njihov Smith nas uništava, izgleda da se Melu opet odbrana ne igra :twisted: Novak nije ni šutirao

Uništavamo ih u drugom poluvremenu, pazi šta ti kažem!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 03:04

Carlo je napisao/la:
SheldonCooper je napisao/la:Koja razlika večeras između dva Smitha :lol: Josh cjepal cjepa dok JR nije koša dao :roll: Novak također bez poena
Ma njihov Smith nas uništava, izgleda da se Melu opet odbrana ne igra :twisted: Novak nije ni šutirao

Uništavamo ih u drugom poluvremenu, pazi šta ti kažem!

Ne vjerujem u to, ne zato što je 12 razlike to je itekako dostižno već zato što se večeras niti jednom igraču ne igra,kao da su umorni....ništa ne ide.
Nadam se da griješim i da ćeš ti bit u pravu ali :? sumnjam. Imao sam neki osjećaj da će večeras sjevnut poraz i sve ukazuje na to.

PS: opet umjesto poena, koš i faul nad Smithom :twisted:
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 31 mar 2012, 03:05, ukupno mijenjano 1 put.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 03:05

jes ovaj davis karna žešća

i opet sjeba davis

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 03:21

Prvo sudijsko sranje a onda ponovo *ebeni 2+1, pa ovo je deseti puta koš + bacanje za Atlantu :roll: :roll:

Umjesto skinut na 4 sad 8 razlike.

UUUu kakva blokada Marvina Williamsa nad Fieldsom :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 03:23

SheldonCooper je napisao/la:Prvo sudijsko sranje a onda ponovo *ebeni 2+1, pa ovo je deseti puta koš + bacanje za Atlantu :roll: :roll:

Umjesto skinut na 4 sad 8 razlike.

UUUu kakva blokada Marvina Williamsa nad Fieldsom :lol:
Chandler, Smith i Baron kao da nisu odigrali nijednu utakmicu u NBA prije ove... Pa čak je i Chandler fulio polaganje :lol:

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 03:25

Osim Carmela i Shumperta ostali 0!! Od 61 poena njih dvojica ubacili 43

Baron se povrijedio javi Gina

Umjesto skinut na +5 za Atlantu sad 8

PS: Carmelo ubaci trojku za +5 na kraju treće četvrtine

51 od 69 poena Shumperta i Carmela.....ostali su tu da prave faule po mogućnosti uz koš ida popune kvotu igrača na terenu

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 03:32

SheldonCooper je napisao/la:Osim Carmela i Shumperta ostali 0!! Od 61 poena njih dvojica ubacili 43

Baron se povrijedio javi Gina
MELO ZA TRI! Ovakav nam Melo treba, čovjek rastura.

SAMO +5 za Hawse

Shump odličan ponovo, to je ono što nam treba. Preporučujem Woodyju da ubaci malo Douglasa, čovjek zaslužio barem koju minutu, ne može biti gori od Bibbyja nikako :D

Melo - 31 poen, 7 skokova
Shump - 20 poena, 2 steals

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 03:48

Ma gotovo, uništila su nas slobodna bacanja Shumperta, JR i Davis

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 31 mar 2012, 04:01

Stigli na samo 2 i opet na 10. Sad je gotovo definitivno.
Više je uradio Harrellson za 7-8 minuta nego Chandler za 30+, ne znam zašto Woods nije Chandlera posjeo na klupu,kako njega tako i JR i Barona. Samo su štetu pravili ništa dobro odnjih večeras.
Užasna partija Knicksa kao ekipe UŽASNA a Filds bi trebao napolje iz petorke a Shumpert IN, očajan je zadnjih par utakmica.

Nema šta instikt me nije prevario.

Joe Johnson i Josh Smith zajedno sa Greenom su uništili Knickse što večeras i nije teško, realno spram igre Knicksa trebala je razliak biti 25 za Atlantu.

Shumpert i Anthony odlični večeras ali slaba vajda od toga.

Još jedna loša stvar za Knickse Milwaukee dobio Cavse

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 04:09

SheldonCooper je napisao/la:Stigli na samo 2 i opet na 10. Sad je gotovo definitivno.
Više je uradio Harrellson za 7-8 minuta nego Chandler za 30+, ne znam zašto Woods nije Chandlera posjeo na klupu,kako njega tako i JR i Barona. Samo su štetu pravili ništa dobro odnjih večeras.
Užasna partija Knicksa kao ekipe UŽASNA a Filds bi trebao napolje iz petorke a Shumpert IN, očajan je zadnjih par utakmica.

Nema šta instikt me nije prevario.

Joe Johnson i Josh Smith zajedno sa Greenom su uništili Knickse što večeras i nije teško, realno spram igre Knicksa trebala je razliak biti 25 za Atlantu.

Shumpert i Anthony odlični večeras ali slaba vajda od toga.

Još jedna loša stvar za Knickse Milwaukee dobio Cavse
Ma mi smo sami sebe pobjedili. Fulili smo 11 slobodnih bacanja i 4-5 polaganja, a svaka ozbiljna ekipa sebi to ne može dopustiti. Očekivao sam pobjedu, imali smo podlogu za to kada smo bili na -2 i imali smo posjed, ali Davis po 2021423432 put je usrao.

Ništa, sutra protiv Cavaliersa, vidjećemo šta će se dešavati.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 31 mar 2012, 09:16

razbise vas ljudi jbg, ne moze karmelo sam uz one nesposobne panjeve kakvi su sinoc bili, doduse bio je jos jedan uz njega al to je nista
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2012, 20:31

slika

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 4 gosta.