SheldonCooper je napisao/la:Nebi ja baš dao takvu procenu "ubjedljiva pobjeda" , Atlanta je *ebena i moguć je i poraz (nebi bilo velio iznenađenje). Bila bi dobra pobjeda i +1
Ova statika je nevjerovatna treba je uporedit sa statistikom zadnjih 9 utakmica pod vodstvom Mikea.
I bolje da Lin ne igra, nek se dobro oporavi. Čak bi bilo dobro i Carmela odmarati ukoliko to rezultat bude dozvoljavao.
Kad se Jeffries vraća?
Da je Woodson bio otpočetka sezone...ili možda bolje da nije bilo D´Antonia

bila bi borba za vrh istoka
Zašto da ne?
Jeste da smo oslabljeni sa neigranjem glavnih igrača, ali pokazali smo snagu protiv Orlanda sa pola ekipe i sa magičnom serijom od 21-0 u trećoj četvrtini. Ako Shump i Melo I
NOVAK budu na nivou dobijamo sigurno. Izgleda da je Shump počeo glumiti superstara sa zadnjim nastupima

šalu na stranu, ali čovjek je fenomenalan odbrambeni igrač, a u zadnje vrijeme je odličan i ofanzivno.
Melo će igrati bez obzira na sve jer ova situacija i njemu odgovara. On voli kada ima više prostora na terenu, ne voli da je ograničen, a ograničen je igranjem STATa. Također, Melo je puno učinkovitiji kada igra na poziciji PFa jer ga čuvaju znatno veći igrači i može se reći sporiji igrači međutim večeras će biti drugačija situacija sa Smithom koji je odličan igrač.
Također, meni je drago što ne forsiraju Lina, kao što je rekao Alan Hahn na twitteru (analitičar sa MSGa) bolje je da sada odmore Lina i da bude sto posto spreman za playoff nego da ga forsiraju i da bude 50% spreman. Veoma dobro razmišljaju Woody i njegovi pomoćnici.
Jeffries se vraća iduće sedmice koliko sam ja shvatio kao i Billy Walker