Ono vidis hrpetina igraca na spicu i defanzivnoj sredini navalili

Odmah cujes Papeta neka idu svi oni gdje bi volili da igraju kad vidis ni na golu ni u odbrani nikog zivog svi u onoj kamari

E zato mi imamo problema sa odbranom

Ima Ninoslav Milenkovic,lijep,zgodan,standardan,a uz to ima i naljepsu web-stranicu od reprezentativacaharishp je napisao/la:Njegova postavka ce biti neka idu svi na pozicije gdje igraju u timu.
Ono vidis hrpetina igraca na spicu i defanzivnoj sredini navaliliU odbrani ostali jadnik Spahic i Nadar
![]()
Odmah cujes Papeta neka idu svi oni gdje bi volili da igraju kad vidis ni na golu ni u odbrani nikog zivog svi u onoj kamari![]()
E zato mi imamo problema sa odbranom
Kao prvo nema potrbe da vrijedjas jer ja tebi nisam nista ruzno rekao,ali to je tvoja (ne)kultura. Kao drugo koga smo po tvom misljenju mogli boljeg dovesti za ove pare i sa reputacijom saveza kakvog imamo,molim te reci mi,zivo me zanima?A_d_0 je napisao/la:ja sam rekao svoje misljenje a tebi ako se svadja nadji sebi nekog pa se izlijeci. nemam nista protiv susica al bilo je boljih rjesenja i od njeg i od barbareza al sta je tu je. nisam ja ko neki kaze primjer: selektor je ciro necu navijat za reprezentaciju. susic ima dobre uvodne poteze i vidjet cemo dokle ce dogurat.Denizmare je napisao/la:A gdje je to narod glasao za selektora,ja nisam vidio glasacke kutije nigdje?A_d_0 je napisao/la:ljudi moji nemam ja nista protiv susica ni protiv baljica ovaj prvi je mozda bio najbolji igrac nase zemlje ikad al ko nama garantuje da ce susic biti dobar selektor? i malo mi je iskreno bio cudan ovaj izbor sve se pricalo glas naroda za selektora svi smo izglasali Barbareza koji je imao oko 70% glasova i opet susic selektor. niko sretniji od mene ne bi bio kad bi susic nas odveo na EP al cisto sumnjam. Igracke legende su jedno a trenerske nesto sasvim drugo.
Na tvoju zalost Anceloti nije mogao biti selektor,pa se moramo zadovoljiti Papetom,a garanciju za nesto mozes dobiti u Alpini kad budes cipele kupovao,a za odlazak na EP niko ti ne moze garantovati unaprijed.A upravo to mi se svidja kod Papeta,nista ne garantuje,a nikoga se ne boji. Po meni prvi ozbiljan selektor,bar po ovim uvodnim potezima.
Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.A_d_0 je napisao/la:ja sam rekao svoje misljenje a tebi ako se svadja nadji sebi nekog pa se izlijeci. nemam nista protiv susica al bilo je boljih rjesenja i od njeg i od barbareza al sta je tu je. nisam ja ko neki kaze primjer: selektor je ciro necu navijat za reprezentaciju. susic ima dobre uvodne poteze i vidjet cemo dokle ce dogurat.Denizmare je napisao/la:A gdje je to narod glasao za selektora,ja nisam vidio glasacke kutije nigdje?A_d_0 je napisao/la:ljudi moji nemam ja nista protiv susica ni protiv baljica ovaj prvi je mozda bio najbolji igrac nase zemlje ikad al ko nama garantuje da ce susic biti dobar selektor? i malo mi je iskreno bio cudan ovaj izbor sve se pricalo glas naroda za selektora svi smo izglasali Barbareza koji je imao oko 70% glasova i opet susic selektor. niko sretniji od mene ne bi bio kad bi susic nas odveo na EP al cisto sumnjam. Igracke legende su jedno a trenerske nesto sasvim drugo.
Na tvoju zalost Anceloti nije mogao biti selektor,pa se moramo zadovoljiti Papetom,a garanciju za nesto mozes dobiti u Alpini kad budes cipele kupovao,a za odlazak na EP niko ti ne moze garantovati unaprijed.A upravo to mi se svidja kod Papeta,nista ne garantuje,a nikoga se ne boji. Po meni prvi ozbiljan selektor,bar po ovim uvodnim potezima.
???szlaja je napisao/la:Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.
vau kako si zakljucio da Susic los trener?szlaja je napisao/la:
Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.
Bravo calcio,palac gorecalcio je napisao/la:vau kako si zakljucio da Susic los trener?szlaja je napisao/la:
Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.
kako mi je ovo smijesno, ljudi pogledaju koje je ekipe Safet vodio i automatski zakljuce da je los trener, a to sto je sa svakom ekipom koju je vodio napravio napredak nije bitno.
napisao sam ranije ali da ponovim: veci je majstor onaj koji mali Turski Konyaspor dovede sa 15 na 10 poziciju u roku od nekoliko mjeseci nego onaj koji Real Madrid dovede na drugo mjesto u Spaniji.
szlaja je napisao/la:Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.
Kakav Barbarez, da je on izabran tek bi onda bilo problema, neka nama Safeta.Mirza_Hordas je napisao/la:szlaja je napisao/la:Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dobro nije propalitet, uspio je jedan Zagreb odvesti do titule prvaka HNL-a (hit prvenstva Ivica Olic).moustapha je napisao/la:Taj Kranjcar je jednom bio kandidat i za klupu nase reprezentacije. Mogu samo reci da mi je drago sto nije sjeo na nju. Veceg propaliteta, sto se tice nogometnih trenera, nisam vidio.
Slazem se 100%biskitt je napisao/la:Pa dobro nije propalitet, uspio je jedan Zagreb odvesti do titule prvaka HNL-a (hit prvenstva Ivica Olic).moustapha je napisao/la:Taj Kranjcar je jednom bio kandidat i za klupu nase reprezentacije. Mogu samo reci da mi je drago sto nije sjeo na nju. Veceg propaliteta, sto se tice nogometnih trenera, nisam vidio.
Ali sigurno nije nikakva klasa (u odnosu na susica), na kraju vise volim nasu legendu vidjeti na klupi BH repke, nego cicu, kataneca i sl...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.