Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 22:56

Njegova postavka ce biti neka idu svi na pozicije gdje igraju u timu.
Ono vidis hrpetina igraca na spicu i defanzivnoj sredini navalili :lol: U odbrani ostali jadnik Spahic i Nadar :mrgreen:
Odmah cujes Papeta neka idu svi oni gdje bi volili da igraju kad vidis ni na golu ni u odbrani nikog zivog svi u onoj kamari :lol:
E zato mi imamo problema sa odbranom :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 feb 2010, 23:08

harishp je napisao/la:Njegova postavka ce biti neka idu svi na pozicije gdje igraju u timu.
Ono vidis hrpetina igraca na spicu i defanzivnoj sredini navalili :lol: U odbrani ostali jadnik Spahic i Nadar :mrgreen:
Odmah cujes Papeta neka idu svi oni gdje bi volili da igraju kad vidis ni na golu ni u odbrani nikog zivog svi u onoj kamari :lol:
E zato mi imamo problema sa odbranom :mrgreen:
Ima Ninoslav Milenkovic,lijep,zgodan,standardan,a uz to ima i naljepsu web-stranicu od reprezentativaca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Inace Milenkovic je bio najveci Ćirin taktički domet,kako je sam rekao,ako nas Portugalci stisnu,Milenkovic je tu da bi izbijao lopte glavom jer je neprikosnoven u skoku :lol: :lol: :lol:
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 23:10

Milenkovic rodjeni Suboticanin je veci Bosanceros od mnogih njih koji se nalaze u repci :ugeek:
Samo sto je na svu zalost ipak limitiran kao igrac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 08 feb 2010, 23:57

A_d_0 je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:ljudi moji nemam ja nista protiv susica ni protiv baljica ovaj prvi je mozda bio najbolji igrac nase zemlje ikad al ko nama garantuje da ce susic biti dobar selektor? i malo mi je iskreno bio cudan ovaj izbor sve se pricalo glas naroda za selektora svi smo izglasali Barbareza koji je imao oko 70% glasova i opet susic selektor. niko sretniji od mene ne bi bio kad bi susic nas odveo na EP al cisto sumnjam. Igracke legende su jedno a trenerske nesto sasvim drugo.
A gdje je to narod glasao za selektora,ja nisam vidio glasacke kutije nigdje?
Na tvoju zalost Anceloti nije mogao biti selektor,pa se moramo zadovoljiti Papetom,a garanciju za nesto mozes dobiti u Alpini kad budes cipele kupovao,a za odlazak na EP niko ti ne moze garantovati unaprijed.A upravo to mi se svidja kod Papeta,nista ne garantuje,a nikoga se ne boji. Po meni prvi ozbiljan selektor,bar po ovim uvodnim potezima.
ja sam rekao svoje misljenje a tebi ako se svadja nadji sebi nekog pa se izlijeci. nemam nista protiv susica al bilo je boljih rjesenja i od njeg i od barbareza al sta je tu je. nisam ja ko neki kaze primjer: selektor je ciro necu navijat za reprezentaciju. susic ima dobre uvodne poteze i vidjet cemo dokle ce dogurat.
Kao prvo nema potrbe da vrijedjas jer ja tebi nisam nista ruzno rekao,ali to je tvoja (ne)kultura. Kao drugo koga smo po tvom misljenju mogli boljeg dovesti za ove pare i sa reputacijom saveza kakvog imamo,molim te reci mi,zivo me zanima?
I ja bih volio nekog dokazanog,ali mi nikad necemo imati para za to,tako da trebas biti realan
haj vozdra

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 08 feb 2010, 23:59

A_d_0 je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:ljudi moji nemam ja nista protiv susica ni protiv baljica ovaj prvi je mozda bio najbolji igrac nase zemlje ikad al ko nama garantuje da ce susic biti dobar selektor? i malo mi je iskreno bio cudan ovaj izbor sve se pricalo glas naroda za selektora svi smo izglasali Barbareza koji je imao oko 70% glasova i opet susic selektor. niko sretniji od mene ne bi bio kad bi susic nas odveo na EP al cisto sumnjam. Igracke legende su jedno a trenerske nesto sasvim drugo.
A gdje je to narod glasao za selektora,ja nisam vidio glasacke kutije nigdje?
Na tvoju zalost Anceloti nije mogao biti selektor,pa se moramo zadovoljiti Papetom,a garanciju za nesto mozes dobiti u Alpini kad budes cipele kupovao,a za odlazak na EP niko ti ne moze garantovati unaprijed.A upravo to mi se svidja kod Papeta,nista ne garantuje,a nikoga se ne boji. Po meni prvi ozbiljan selektor,bar po ovim uvodnim potezima.
ja sam rekao svoje misljenje a tebi ako se svadja nadji sebi nekog pa se izlijeci. nemam nista protiv susica al bilo je boljih rjesenja i od njeg i od barbareza al sta je tu je. nisam ja ko neki kaze primjer: selektor je ciro necu navijat za reprezentaciju. susic ima dobre uvodne poteze i vidjet cemo dokle ce dogurat.
Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 00:06

Los trener koji sa Kanom razvali Galatasaray u obadva meca u istom kupu koji je ovaj i osvojio.
Los trener koji osvoji Azijski kup,onaj isti u kojem jedan ivica Osim nije imao takav uspjeh sa svojim klubom.
Ako kockas onda moras staviti ulog.Barba ni zvonjka to jest nikakvog iskustva nema za to kockanje.
Uostalom kockali smo i sa Bakom i previse pa na kraju gace na stapu pronijeli. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 09 feb 2010, 00:07

ma nije sušić provjereno loš, jednostavno on je sa limitiranim ekipama koje je dosad vodio ostvarivao rezultate koji su u skladu s njihovim kvalitetom, doduše daleko od toga da je vrhunski trener, al bih sad ima poprilično dobrih igrača, čak i par vrhunskih uz relativno dobar žrijeb mi svi imamo pravo da budemo optimisti.
Pape me poslije ćire oduševio normalnim izjavama kakve treba davati jedan selektor, nema više onog sine **** im majku i sl.
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 09 feb 2010, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 09 feb 2010, 00:07

szlaja je napisao/la:Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.
???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 feb 2010, 11:12

szlaja je napisao/la:
Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.
vau kako si zakljucio da Susic los trener?
kako mi je ovo smijesno, ljudi pogledaju koje je ekipe Safet vodio i automatski zakljuce da je los trener, a to sto je sa svakom ekipom koju je vodio napravio napredak nije bitno.
napisao sam ranije ali da ponovim: veci je majstor onaj koji mali Turski Konyaspor dovede sa 15 na 10 poziciju u roku od nekoliko mjeseci nego onaj koji Real Madrid dovede na drugo mjesto u Spaniji.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 09 feb 2010, 11:17

calcio je napisao/la:
szlaja je napisao/la:
vau kako si zakljucio da Susic los trener?
kako mi je ovo smijesno, ljudi pogledaju koje je ekipe Safet vodio i automatski zakljuce da je los trener, a to sto je sa svakom ekipom koju je vodio napravio napredak nije bitno.
napisao sam ranije ali da ponovim: veci je majstor onaj koji mali Turski Konyaspor dovede sa 15 na 10 poziciju u roku od nekoliko mjeseci nego onaj koji Real Madrid dovede na drugo mjesto u Spaniji.
Bravo calcio,palac gore :idea:
Rotor Volgograd...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 09 feb 2010, 11:22

Pustite safeta sad na miru, kad bude imao rezultate onda komentarisite
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 feb 2010, 12:32

Jednostavno nekim ovdje i dalje fali:" **** ćemo im mater sine". A ne fina, kulturna i pažljivo iznesena rečenica od velikog Sušića, koji će svaku ekipu pohvalit i neće dat do znanja nikome da je možemo lahko dobit. Razlog, ne treba nam euforija kao što je Ćiro to radio pa et, od velikih utakmica ni jednu nismo dobili... A sve **** ćemo im mater...

Sušić je extra počeo radit, sve je udure, prati igrače, traži nove, na terenima je, stalno u pokretu i to nekome smeta ?! A nije smetalo što onome kretenu je najveća destinacija bila gdje je reprezentacija morala da ide...

Sramotno...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 09 feb 2010, 12:46

szlaja je napisao/la:Fazon je sto je Susic PROVJEREN trener, i kad je PROVJEREN utvrdjeno je da je LOS. Sta je tu nejasno?!? A Barbarez nije provjeren, tako da bi se s njim kockalo, ali ko ne rizikuje taj i ne dobija.
:roll: :roll: :?: :?: :?:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 09 feb 2010, 12:48

:?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 09 feb 2010, 13:09

Veliki i mali treneri---------------PROCITAJTE OVO OBAVEZNO,STA HRVATI MISLE O NASEM TRENERU

Posljednjih dana Zlatko – Cico Kranjčar ponovno je medijski zanimljiv, jer je najprije kao grom iz vedra neba objavljena informacija kako je preuzeo izborničko kormilo reprezentacije Crne Gore, zatim je u kvalifikacijama za Euro 2012. godine poželio Hrvatsku, a dobio Englesku. Novinare u Hrvatskoj zaboljelo je to što je kazao kako je njegova nova reprezentacija slične kvalitete njegovoj bivšoj reprezentaciji, a zapravo je više-manje rekao istinu.

I nakon što je dobio jednu tako jaku Skupinu s Engleskom, Švicarskom, Bugarskom i Walesom u medijima trubi kako se sa svima može nositi i kako Crnogorce može odvesti put Poljske i Ukrajine. Crnogorci su ponosni na takve izjave, dok crnogorski susjedi skeptično, čak s podsmijehom doživljavaju takve izjave, no jedno je sigurno – samo se uz takav pristup u današnjem vrhunskom sportu može polučiti uspjeh.

Ćiro Blažević je u Skupini sa Španjolskom, Turskom i Belgijom to isto govorio, pa se i njemu podsmjehivalo, no kada je „ljiljane“ doveo do baraža ponovno je postao legenda i tko zna kakva bi tek legenda bio da u tim dodatnim kvalifikacijama nije za protivnika dobio opet najtežeg mogućeg što je Portugal bio bez obzira što u tim susretima nije bilo povrijeđenog Cristiana Ronalda.

Bosna i Hercegovina je nedavno za izbornika dobila Safeta Sušića. „Pape“ velik kao igrač, ali bojimo se mali kao trener, jer odmah nakon ždrijeba govori kako će Francuzi sigurno biti prvi, a njemu i njegovim momcima predstoji borba za drugo mjesto s Rumunjima, iako respektira i Bjelorusiju i Albaniju. E, Ćiro i Cico nikada nešto takvo ne bi rekli već odmah izravno u glavu ciljali svojim izjavama i govorili kako ih nikoga nije strah.

A što da je tek Sušić umjesto Francuza i Rumunja dobio iz prvog šešira Španjolce ili Engleze, a iz drugog recimo Turke ili Srbe? Vjerojatno bi odmah ponudio ostavku! A dobio je možda i najlakšeg protivnika iz te prve jakosne Skupine, jer bez obzira koliko su Francuzi pojedinačno moćni kao tim nemaju više onu šampionsku dimenziju iz vremena Zinedine Zidanea ili Youri Djorkaeffa i realno govoreći bili su vrlo poželjan protivnik.

Dapače, upravo su i Sušić i Džeko isticali kako bi voljeli izbjeći Španjolsku, Portugal i Nizozemsku. I izbjegnu i što? Gaće se opet tresu. Slaven Bilić je od „tate“ Ćire također dosta toga naučio na motivaciji, pa je i u obračunima s Englezima uvijek trubio kako vjeruje da ima momčad sposobnu za podvig, momčad bolju od te silno velike Engleske. I zato je i uspio i stekao tolike simpatije u javnosti, pa ga narod nikako nije dao smijeniti bez obzira što Hrvatska nije uspjela izboriti plasman na SP 2010. godine.
Rotor Volgograd...

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 09 feb 2010, 13:12

Mirza_Hordas je napisao/la:
:roll: :roll: :?: :?: :?:
Kakav Barbarez, da je on izabran tek bi onda bilo problema, neka nama Safeta. 8-)
× Plava krv ispod koze ×

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 09 feb 2010, 16:46

Taj Kranjcar je jednom bio kandidat i za klupu nase reprezentacije. Mogu samo reci da mi je drago sto nije sjeo na nju. Veceg propaliteta, sto se tice nogometnih trenera, nisam vidio.
#divovi

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 09 feb 2010, 16:52

moustapha je napisao/la:Taj Kranjcar je jednom bio kandidat i za klupu nase reprezentacije. Mogu samo reci da mi je drago sto nije sjeo na nju. Veceg propaliteta, sto se tice nogometnih trenera, nisam vidio.
Pa dobro nije propalitet, uspio je jedan Zagreb odvesti do titule prvaka HNL-a (hit prvenstva Ivica Olic).

Ali sigurno nije nikakva klasa (u odnosu na susica), na kraju vise volim nasu legendu vidjeti na klupi BH repke, nego cicu, kataneca i sl...

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 09 feb 2010, 19:34

biskitt je napisao/la:
moustapha je napisao/la:Taj Kranjcar je jednom bio kandidat i za klupu nase reprezentacije. Mogu samo reci da mi je drago sto nije sjeo na nju. Veceg propaliteta, sto se tice nogometnih trenera, nisam vidio.
Pa dobro nije propalitet, uspio je jedan Zagreb odvesti do titule prvaka HNL-a (hit prvenstva Ivica Olic).

Ali sigurno nije nikakva klasa (u odnosu na susica), na kraju vise volim nasu legendu vidjeti na klupi BH repke, nego cicu, kataneca i sl...
Slazem se 100%

Samo naprijed Safete, do sada radis vrhunski posao !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 09 feb 2010, 23:46

Šta se super nadarenim Harisom Seferovićem?

- Znam da je mali talentovan, ali neću ga zvati ako ne bude igrao za Fiorentinu. Ne želim ga uzeti da igra dvije minute i tako ga spriječim da igra za Švicarsku. Ako bude i pet minuta zaigrao za Fiorentinu, ja ću ga odmah zvati, jer znam koliko je moćna Fiorentina.

Mislim da je Pape mislio na Svicarsku mladu repku, u suprotnom .. :roll:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.