Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2011

Post Postao/la badblueboylivno » 21 avg 2010, 11:40

Jadno i žalosno.

Za dvije godine nas Azerbajdžan i Austrija oderu bez problema.

Žalosno.

Savezu i banditima koji ga vode svaka čast. Svaka čast.
Hayley <3

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 21 avg 2010, 12:31

MinistaR je napisao/la:Igrao sam u kladionici na Ukrajinu, srećom. Dotakli smo dno, ali i zaslužili smo. Ovo je najgora reprezentacija koju smo imali, a posebno ljudi koji je vode.

Sve je otišlo u Honduras...
sta tek reci Vardi za onakvu nemotivaciju kad si ti na kladi odigrao na Ukrainu i to jos uz ramazan i oces drzavu haaaaaaaaaa????'nikada je neces imati......

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 avg 2010, 12:33

Ljudi, ne treba s.rati po igracima. Kakvi su, takvi su...odazvali su se, mogli su i oni drpat m.uda na plazi, ali eto izabrali su ovu zemlju da igraju. Sad, sto su limitirani i ne znaju bolje je druga prica, ali ne treba pljuvati po njima. Ovo je dno, i nize ne mozemo (bar se nadam). I ovako ce biti sve dok je Savez napravljen na vrat, na nos. I dok se u tom Savezu nalaze razni mesetari (ne zelim ih namjerno imenovati, jer ne zasluju vise reklamu, pa makar i negativnu)

Jedini izlaz je da u Savez dodju ljudi koji vole kosarku, i koji ce raditi na boljitku BH kosarke, kao prvo, na pojacanom radu s mladima. Jbg, dok god kod nas nema limita za igrace iz Srbije i Hrvatske, koji se ne broje kao stranci..a zapostavlja se rad s mladim kosarkasima, necemo moci stvarati igrace. Ovdje sam najvse kivan na klubove kao sto su Bosna i Sloboda. Ta dva kluba treba da budu proizvodjaci mladih kosarkasa. Jednostavno treba postaviti stvari na svoje mjesto, a do tada cemo gledati kako nas velesile u kosarci tipa Makedonija, Ukrajina, Mađarska..nabijaju po 20 razlike.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 21 avg 2010, 15:25

Ajmo malo vi koji znate bolje evo samo mi recite jer slabije pratim znam samo ovog Trbica iz osoblja oko Sabita ali dajte mi recite ko su ti ljudi sto sjede na klupi meni djeluju tako nezainteresovano i nestrucno znam kazem samo Trbica i on nikad nece bit strucnjak jos kad ga vidim u repki pa zar stvarno nema boljih. Kazes Bosna i Sloboda zaboravio si Zenicu evo ti Preldic i Rizvic i ostali i taj mali Hodzic ima ih jos nikad nisu ni minutu zaigrali u Zenici a zasto jer imaju Trbica u klubu jer imaju jos velikih strucnjaka u klubu za koje je Dino iako kloc doktor nauka. Imaju dvoranu vrhunsku a igrace trenere osoblje ni za livade i jos kad dovedu pojacanja iz 2 srpske lige joj place mi se

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 avg 2010, 15:27

@al...,

Kapa dolje majstore. Kapa dolje. Nema se tu šta dodati. Da mogu, počastio bih te pićem. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 avg 2010, 15:57

Kazu da riba smrdi od glave, tako i vjerovatno ovaj put..

KSBiH, ustvari ne POSTOJI, to je samo organizacija na papiru, za kusuranje ovo malo jada iz kvalifikacija sto je ostalo..

Nihad Imamovic, covjek u kojeg se vecina nas prije jedno 4 - 5 maltene klela. Covjek koji je pravio, novu, "europsku" Bosnu, covjek koji je davao novac, odjednom je okrenuo pricu i postao je covjek koji unistava sve sto stigne, prvo je srozao Bosnu, pa onda repku dokrajcili. Bosnu je poceo da rusi kada nije uspio da postavi Parezanina za trenera, kada su Abaza postavili. Onda je na red dosao dogovor sa Dodikom za NLB pozivnicu i tu je kraj bio...

Elmedin Dino Konakovic, samoprozvani direktor, "legenda" kluba kako sam sebe voli da naziva, covjek koji je izmesetario sve sto je ikada stigao, covjek koji trguje igracima i dalje. Uveo je Miska Raznjatovica kako u klub tako i u repku. Nije Misko nista kriv, sto ovaj preko tudjih ledja se bogati i prodaje igrace za drugog covjeka. Ne bi tu bilo nista cudno, svaka ekipa ima poneku svoju agenciju, ali ovaj dovodi sta hoce i kako hoce. Previse blage su rijeci za ovog momka, ma stagod mu se reklo. Sada je dosao u repku, ima zadatak da odradi ovo i to je to...Ima zadatak da repku napravi kao poligon za prodaju igraca...

Harun Mahmutovic, covjek koji je jednostavno zalutao na mjesto generalnog sekretara, shvatam da u Hayatu nema plate dva mjeseca, ali sto mu je ovo trebalo. Direktor televizije prelazi na jednu od najodgovornijih pozicija u Savezu, ovo samo kod nas ima..

Medin Kockar Duskaj, sta je taj covjek u reprezentaciji, tehniko, odakle on da ide na putovanja sa repkom, pa to je strasno, ali bas strasno...

Lista je beskonacna, previse bi trebalo vremena i prostora da se svi napisu...

Laki Nesovic - Napokon je covjek dosao na svoje, napokon je poceo da "divlja". Koja je to luda glava, ja ono u zivotu nisam vidio...

Fela - Jednostavno covjek na strani ne treba nigdje da igra, samo na domacim utakmicama ga treba koristiti..

Nihad - Nije ni on kriv sto se kali i izivljava na repki, jedine prave minute koje odigra su mu ove za repku, sve ostalo je nebitno. Njega su unistili talovi Konakovic - Raznjatovic - Savic, kada su ga prerano "otjerali" u Barsu, uzeli dio tala i tada ga prakticno unistili...Covjek sa 20 godina talenat, to samo ima kod nas...

Domercant - Isfulao se u ovim kvalifikacijama, ali igrao je odbranu, jedini u kontinuitetu...Po meni nije trebao ni da dolazi, ova mu avantura sigurno nije trebala...

Minja - Prodao se u Keravnos nije trebao da dolazi....Odron od covjeka, odron od igraca...

Bajramovic - Keno, nije kriv sto mora da bude nositelj igre u repki i sto mu ne daju ogranicenu minutazu...

Bavcic - Po meni jedina svjetla tacka ovih kvalifikacija uz Nemanju, ali se on nazalost povrijedio...

Varda - Momak je odigrao vecinu tekmi profesionalno, nije imao nikoga u reketu u kontinuitetu...

Jazvin - Covjek se konstantno ,ali konstantno buni zasto ne igra vise u repki, kada udje pravi 2 - 3 uzastopne greske i to je to...

Uz duzno postovanje prema Hodzicu, Halilovicu, Djurasovicu oni su trebali da se nadju na sirem spisku od 15 - 16 imena, ali nista vise...

Hadzic - Islo je sa Markovicem i kompanijom, sa ovima jednostavno ne ide....

Ali sta ocekivati kada na dva mjeseca prije se tek bira selektor, a gospodin Nihad kaze ma do marta imamo selektora..

Nemamo talenata, jednostavno da imamo ne bi se tavorilo po B diviziji, i to nikada u polufinale da se udje. Nemamo rada, gotovo nista se ne radi, ne treba ni ocekivati da repka odigra nesto. Ovi su se borili u prvim utakmicama, nemaju kvaliteta za nesto vise i to je to....

Ako postoji B divizija, ni FIBA vise nije svjesna sta ce i kako ce, zbog ove pretvorbe, bolje bi bilo da ispadnemo tamo, da se svede na amaterski nivo i to je to...

Crni oblaci su vec odavno nad nama, svi napreduju samo mi stagniramo. Iz ove situacije nema izlaza, ali makar sada znamo na cemu smo....

Meni su takodjer krivi i mediji, pogotovo Avaz i ove jake medijske kuce, zasto se ne "opljuje" savez nigdje, zasto se ne napise kriticki tekst o svima....Zato vjerovatno sto su svi u talu sa vodecim ljudima, i da se ne diraju "uspjesni" ljudi.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 21 avg 2010, 23:49

neno#4 je napisao/la:Kazu da riba smrdi od glave, tako i vjerovatno ovaj put..

KSBiH, ustvari ne POSTOJI, to je samo organizacija na papiru, za kusuranje ovo malo jada iz kvalifikacija sto je ostalo..

Nihad Imamovic, covjek u kojeg se vecina nas prije jedno 4 - 5 maltene klela. Covjek koji je pravio, novu, "europsku" Bosnu, covjek koji je davao novac, odjednom je okrenuo pricu i postao je covjek koji unistava sve sto stigne, prvo je srozao Bosnu, pa onda repku dokrajcili. Bosnu je poceo da rusi kada nije uspio da postavi Parezanina za trenera, kada su Abaza postavili. Onda je na red dosao dogovor sa Dodikom za NLB pozivnicu i tu je kraj bio...

Elmedin Dino Konakovic, samoprozvani direktor, "legenda" kluba kako sam sebe voli da naziva, covjek koji je izmesetario sve sto je ikada stigao, covjek koji trguje igracima i dalje. Uveo je Miska Raznjatovica kako u klub tako i u repku. Nije Misko nista kriv, sto ovaj preko tudjih ledja se bogati i prodaje igrace za drugog covjeka. Ne bi tu bilo nista cudno, svaka ekipa ima poneku svoju agenciju, ali ovaj dovodi sta hoce i kako hoce. Previse blage su rijeci za ovog momka, ma stagod mu se reklo. Sada je dosao u repku, ima zadatak da odradi ovo i to je to...Ima zadatak da repku napravi kao poligon za prodaju igraca...

Harun Mahmutovic, covjek koji je jednostavno zalutao na mjesto generalnog sekretara, shvatam da u Hayatu nema plate dva mjeseca, ali sto mu je ovo trebalo. Direktor televizije prelazi na jednu od najodgovornijih pozicija u Savezu, ovo samo kod nas ima..

Medin Kockar Duskaj, sta je taj covjek u reprezentaciji, tehniko, odakle on da ide na putovanja sa repkom, pa to je strasno, ali bas strasno...

Lista je beskonacna, previse bi trebalo vremena i prostora da se svi napisu...

Laki Nesovic - Napokon je covjek dosao na svoje, napokon je poceo da "divlja". Koja je to luda glava, ja ono u zivotu nisam vidio...

Fela - Jednostavno covjek na strani ne treba nigdje da igra, samo na domacim utakmicama ga treba koristiti..

Nihad - Nije ni on kriv sto se kali i izivljava na repki, jedine prave minute koje odigra su mu ove za repku, sve ostalo je nebitno. Njega su unistili talovi Konakovic - Raznjatovic - Savic, kada su ga prerano "otjerali" u Barsu, uzeli dio tala i tada ga prakticno unistili...Covjek sa 20 godina talenat, to samo ima kod nas...

Domercant - Isfulao se u ovim kvalifikacijama, ali igrao je odbranu, jedini u kontinuitetu...Po meni nije trebao ni da dolazi, ova mu avantura sigurno nije trebala...

Minja - Prodao se u Keravnos nije trebao da dolazi....Odron od covjeka, odron od igraca...

Bajramovic - Keno, nije kriv sto mora da bude nositelj igre u repki i sto mu ne daju ogranicenu minutazu...

Bavcic - Po meni jedina svjetla tacka ovih kvalifikacija uz Nemanju, ali se on nazalost povrijedio...

Varda - Momak je odigrao vecinu tekmi profesionalno, nije imao nikoga u reketu u kontinuitetu...

Jazvin - Covjek se konstantno ,ali konstantno buni zasto ne igra vise u repki, kada udje pravi 2 - 3 uzastopne greske i to je to...

Uz duzno postovanje prema Hodzicu, Halilovicu, Djurasovicu oni su trebali da se nadju na sirem spisku od 15 - 16 imena, ali nista vise...

Hadzic - Islo je sa Markovicem i kompanijom, sa ovima jednostavno ne ide....

Ali sta ocekivati kada na dva mjeseca prije se tek bira selektor, a gospodin Nihad kaze ma do marta imamo selektora..

Nemamo talenata, jednostavno da imamo ne bi se tavorilo po B diviziji, i to nikada u polufinale da se udje. Nemamo rada, gotovo nista se ne radi, ne treba ni ocekivati da repka odigra nesto. Ovi su se borili u prvim utakmicama, nemaju kvaliteta za nesto vise i to je to....

Ako postoji B divizija, ni FIBA vise nije svjesna sta ce i kako ce, zbog ove pretvorbe, bolje bi bilo da ispadnemo tamo, da se svede na amaterski nivo i to je to...

Crni oblaci su vec odavno nad nama, svi napreduju samo mi stagniramo. Iz ove situacije nema izlaza, ali makar sada znamo na cemu smo....

Meni su takodjer krivi i mediji, pogotovo Avaz i ove jake medijske kuce, zasto se ne "opljuje" savez nigdje, zasto se ne napise kriticki tekst o svima....Zato vjerovatno sto su svi u talu sa vodecim ljudima, i da se ne diraju "uspjesni" ljudi.....
Nihad Imamović i Dino Konaković su dva najveća grobara BH košarke i KK Bosna i kao takvima bi im trebalo zabraniti doživotni ulazaku u bilo koju dvoranu u BIH.Dnevni Avaz i njihov sportski novinar E.J. sve ove godine lažu i obmanjuju javnost tako da i oni snose veliki dio krivice za neuspjehe reprezentacije i KK Bosna.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 22 avg 2010, 01:50

Pasodzigera je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
Pasodzigera je napisao/la:Ne prosipaj se ti ,pa nebi kod Sabita sjedio na klupi,to je bio kod Bajramovica ,dok je bio selektor,da prodala ga repka,jer je kao mlad igrac mogao da se tako proda,a ne preko nasih klubova kojih nigdje u Evropi nema,gdje bi ga neko mogo i zapaziti,nadji mi argument da nije tako,a ne tipa ne prosipaj se...
Zanimljivo razmišljanje :)
Samo isto tako,jako zanimljvo je što se ovi ostali što stalno igraju ne prodaju u tako dobar klub. Možeš li mi dati nekakvo logičko objašnjenje.
Djedovic Barselona ;)
Da Teletovic nije dobio sansu da zaigra u BH selekciji,vidio on Spanije nebi,nasi klubovi su nepoznanica u Evropi izuzev KK Bosne,koja je stagnirala zahvaljujuci Konakovicu i njegovom pajdasu iz BG. Stim sto je Teletovic imo srece da zaigra u ekipi koja se plasirala na EP i da bude u timu sa Markovicem,Mrsicem,Hukicem ;),trebal jos sta?
Naravno da treba. Ja nisam neki zaluđenik košarkom,al kad god sam u mogućnosti ispratim utakmicu reprezentacije. Prije me skoro nije ni jedna utakmica mašila,al jednostavno je došlo nekakvo zahlađenje što se tiče košarkaške reprezentacije.
Ja koliko znam,a nisam siguran, da je Đedović potpisao za Barcelonu prije nego što je upisao i jedan nastup za A tim,tako da ti opet ta ne pije vode da se i on prodao preko reprezentacije.Ako nisam u pravu,onda izvini,al stvarno mi se ne da tražiti kad je nastupao i gdje...
I velika razlika je između Đedoviča i Mirze. Mirza,za razliku od Nihada nikada nije bio neki veliki talenat.
Svoju karijeru je izgradio zahvaljujuci trudu koji je u sebe uložio, dok će se za ovog drugog govoriti,da je jednom bio jedan talenat po imenu Nihad Đedović. Daj Bože da griješim,al takvog sam mišljenja.
Ovdje mu i sad većina daje kojekakve epitete talenta,super mega giga itd. Nisam neki strucnjak,cak sta vise laik sam sto se tiče košarke,al za mene je on promašena investicija Barce,koliko god se neko ljutio.
Što se tiče Mirzinog nastupa u vezi reprezentacije,to sam već par puta napisao,i nema potrebe da ponavljam.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2010, 02:59

BaOrT je napisao/la:zgazicemo madjare 30+ razlike
Dzaba kad je sve uzalud. Sanse su svedene na minimum, ako uopste takve i postoje? :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 avg 2010, 03:06

Vidio sam Jazvina nekad kasno u gradu veceras,igra li on uopste...sta ce tako kasno vani :lol: 8-) 8-)

I cemu da se nadas :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 avg 2010, 03:18

Igra on ne znam ni sto je tu on ne zna drzat loptu u rukama kamoli sta drugo. A za Djedovica nemojte tako momak je jos mlad ima tu mjesta za napredak bilo je i povreda pa ni Braca nije glupa da ga uzme tek tako. Onda imate na ovom stranicama za NBA draft on je u Evropi 4 po njima medu 90 godistima i ta prva 2 odose u nba naredne sezone ostaje on tad u top 3 svog godista pa i tu rade neki strucnjaci pa nes znaju.Kako mislite da igra i napreduje u ovakvom okruzenju.Ako napravi veliku karijeru a mislim da hoce onda ce bit svo smo znali legenda i to. Ajmo polako on je najmladi i najmanje kriv.E sad i Rubio ide u Nba mislim poslije ove sezone sto se i ceka da se moze vratit i on ,jer kad su ga doveli nije tu bio Rubio.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 22 avg 2010, 03:31

sarajlija89 je napisao/la:Vidio sam Jazvina nekad kasno u gradu veceras,igra li on uopste...sta ce tako kasno vani :lol: 8-) 8-)

I cemu da se nadas :D
MA joj da hoce ga ko ukrasti u gradu i da nikad vise ne dodje u reprezentaciju.Ne mogu da shvatim da copvjek koji zaradjuje hljeb igrajuci kosarku i samo to radi u zivotu jos uvijek ne zna posteno da loptu uhvati u ruke i da se ta ista lopta iole osjeca sigurnom u njegovim rukama.Veliko bi pojacanje builo za nas ako Jazvina u gradu neko ukrade.
BosnaE

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 avg 2010, 04:40

Pa kako mu kradu lopte mogli bi i njeg ukrast u pravu si ono je isto balvan odbija se lopta od njeg

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 avg 2010, 10:00

Pasodzigera je napisao/la:
Zanimljivo razmišljanje :)
Samo isto tako,jako zanimljvo je što se ovi ostali što stalno igraju ne prodaju u tako dobar klub. Možeš li mi dati nekakvo logičko objašnjenje.
Djedovic Barselona ;)
Da Teletovic nije dobio sansu da zaigra u BH selekciji,vidio on Spanije nebi,nasi klubovi su nepoznanica u Evropi izuzev KK Bosne,koja je stagnirala zahvaljujuci Konakovicu i njegovom pajdasu iz BG. Stim sto je Teletovic imo srece da zaigra u ekipi koja se plasirala na EP i da bude u timu sa Markovicem,Mrsicem,Hukicem ;),trebal jos sta?
Naravno da treba. Ja nisam neki zaluđenik košarkom,al kad god sam u mogućnosti ispratim utakmicu reprezentacije. Prije me skoro nije ni jedna utakmica mašila,al jednostavno je došlo nekakvo zahlađenje što se tiče košarkaške reprezentacije.
Ja koliko znam,a nisam siguran, da je Đedović potpisao za Barcelonu prije nego što je upisao i jedan nastup za A tim,tako da ti opet ta ne pije vode da se i on prodao preko reprezentacije.Ako nisam u pravu,onda izvini,al stvarno mi se ne da tražiti kad je nastupao i gdje...
I velika razlika je između Đedoviča i Mirze. Mirza,za razliku od Nihada nikada nije bio neki veliki talenat.
Svoju karijeru je izgradio zahvaljujuci trudu koji je u sebe uložio, dok će se za ovog drugog govoriti,da je jednom bio jedan talenat po imenu Nihad Đedović. Daj Bože da griješim,al takvog sam mišljenja.
Ovdje mu i sad većina daje kojekakve epitete talenta,super mega giga itd. Nisam neki strucnjak,cak sta vise laik sam sto se tiče košarke,al za mene je on promašena investicija Barce,koliko god se neko ljutio.
Što se tiče Mirzinog nastupa u vezi reprezentacije,to sam već par puta napisao,i nema potrebe da ponavljam.
Obojica grijesite, ako dozvolite. Istina je donekle da su nasi klubovi nepoznanica, ali kosarkaski strucnjaci nisu ludi. Ne cijene klubove i njihov sistem (ne)rada, ali veoma cijene igrace sa ovih prostora.
Dalje, Mirza Teletovic je bio uvijek vanserijski talenat. Istina je da je iza njegovog uspjeha mnogo krvi i znoja proliveno, ali sa 17-18 godina je bio jedan od najdominatnijih igraca domace lige, sto fizicki sto po kosgeterskom ucinku. Vec tad su svi znali da ce, ako ga povrede izbjegnu, napraviti veliku karijeru. Dok je bio junior i dolazio u Sarajevo, vjerujte da je mnogo ljudi dolazilo da vide ko je taj "malac". Igraci su mu se divili kao i treneri.
Jednom u juniorima dok su igrali protiv Bosne u Sarajevu, "fintirao" je sut i jedan igrac Bosne(nebitno ko) mu je skocio na ledja u namjeri da ga "zalijepi". Mirza je skocio noseci tog igraca na ledjima i ubacio loptu u obruc. Decko je pao par metara dalje i slomio ruku. To je bio kraj njegove karijere, a bio je jedan od talentovanijih momaka sa ovih prostora.
Sto se tice Nihada Djedovica, on je imao srecu da ima jaka "ledja" u klubu, pogotovo u juniorima (citaj Senad Redzic), te da bude tu u onakvoj generaciji KK Bosne. Talenat jeste bio, ali je u isto vrijeme bilo i talentovanijih momaka ali nisu imali nikoga da ih guraju. To je ono sto je najzalosnije u prici KK Bosne svih ovih godina (da se malo osvrnem na omiljeni klub). Kasnije kad je otisao dalje, radio je naporno i to je nedvojbeno.
Reprezentacija jeste mnogima bila odskocna daska, ali Mirzi i Djedovicu nije.
Sport je lijek za tijelo i duh.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 22 avg 2010, 12:43

@storm_raider Mirza dok je bio momčić ni u kojem segmentu,osim upornosti, nije odskakao od ostale djece koja su sa njim trenirala,čak šta više. To znam vrlo dobro.
Jedina razlika bi bila,što bi sva ta djeca nakon treninga razletila se svak na svoju stranu, neko na kupanje,neko svojim putem, i svi bi mu se smijali kada bi njegov otac tražio od direktora škole termin u školskoj dvorani, da bi tada mali Mirza koji je imao nepunih 12 godina,nakon svakog treninga sam ostajao u toj dvorani po 2-3 sata i ponavljao ono što se radilo na treningu. Kada ne bi mogao dobiti dvoranu,nastavljao bi na školskom igralištu. I tako iz dana u dan,ama baš svaki Božji dan.
Svima je tada to bilo nepojmljivo,da dijete od 12 godina ima toliku želju za treniranjem i napredovanjem.
Jednostavno, to mu se moralo isplatiti.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 avg 2010, 12:49

Vi na temi o kvalifikacijama pisete o Mirzi,a na njegovoj temi pisete o nekim glupostima i slicno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 avg 2010, 12:56

neko_iz_mase je napisao/la:@storm_raider Mirza dok je bio momčić ni u kojem segmentu,osim upornosti, nije odskakao od ostale djece koja su sa njim trenirala,čak šta više. To znam vrlo dobro.
Jedina razlika bi bila,što bi sva ta djeca nakon treninga razletila se svak na svoju stranu, neko na kupanje,neko svojim putem, i svi bi mu se smijali kada bi njegov otac tražio od direktora škole termin u školskoj dvorani, da bi tada mali Mirza koji je imao nepunih 12 godina,nakon svakog treninga sam ostajao u toj dvorani po 2-3 sata i ponavljao ono što se radilo na treningu. Kada ne bi mogao dobiti dvoranu,nastavljao bi na školskom igralištu. I tako iz dana u dan,ama baš svaki Božji dan.
Svima je tada to bilo nepojmljivo,da dijete od 12 godina ima toliku želju za treniranjem i napredovanjem.
Jednostavno, to mu se moralo isplatiti.
Sve je to istina, njegova volja za treniranjem je uvijek bila ogromna. Ja sam pisao gore o njegovim juniorskim danima. Tada je odskakao drasticno. Jeste to plod njegovog rada, ali i talenta.
Sport je lijek za tijelo i duh.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 22 avg 2010, 13:15

majestic24 je napisao/la:Vi na temi o kvalifikacijama pisete o Mirzi,a na njegovoj temi pisete o nekim glupostima i slicno.
Na Mirzinoj temi je trenutno rasprava Neno-Mršić,pa ne možemo samo tako upadat :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 avg 2010, 13:26

@neko_iz_mase, da ti nisi slucajno onaj sto je meni govorio da sam narcis i slicne stvari kada sam se svadjao sa pola foruma o Teletovicu ;) ;) ;) ..Mrsko mi da kopam, ali mislim da si ti taj...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 22 avg 2010, 13:43

Jesam. I???

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.