Boris Pandža

Pauleta
Kontakt:

Re: AW: Boris Pandža

Post Postao/la Pauleta » 28 maj 2014, 14:55

Goalgetter je napisao/la:Kod Papeta se pozivaju samo najbolji i nema tu nekog nacionalnog kljuca. U slucaju Svena i Anela je postupio iz nama poznatih razloga.

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Dakle ne pozivaju se samo najbolji.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

donniedarko
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la donniedarko » 28 maj 2014, 14:55

Pa dobro ne mozemo mi znati detalje o tome sta se dogodilo izmedju njega i Safeta. Mozda je i cuo neke stvarno lose stvari pa ovako reagovao. Svakako je trebao bolje znati :?

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 28 maj 2014, 14:56

Goalgetter je napisao/la:Kod Papeta se pozivaju samo najbolji i nema tu nekog nacionalnog kljuca. U slucaju Svena i Anela je postupio iz nama poznatih razloga, dok se ostatak odradjuje korektno.

Navuko nam je Havdiju, ali njega smo progutali ima godina.... :opaopa:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 maj 2014, 14:59

Pauleta je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kod Papeta se pozivaju samo najbolji i nema tu nekog nacionalnog kljuca. U slucaju Svena i Anela je postupio iz nama poznatih razloga.

Ja vas mogu samo upitati sljedece, da li je zbog Svena i Anela izostavljen neki klasni igrac? Nije. Ako je neko izostavljen to je neki igrac otprilike slicne kvalitete kao i pomenuta dvojica. Znaci nema razloga za neku halabuku. Selektor snosi odgovornost za rezultate i prema tome mora mu se dopustiti neka sloboda kada pravi sastav.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 28 maj 2014, 15:06

calcio je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:

Ja vas mogu samo upitati sljedece, da li je zbog Svena i Anela izostavljen neki klasni igrac? Nije. Ako je neko izostavljen to je neki igrac otprilike slicne kvalitete kao i pomenuta dvojica. Znaci nema razloga za neku halabuku. Selektor snosi odgovornost za rezultate i prema tome mora mu se dopustiti neka sloboda kada pravi sastav.
Upravu si, trenutno nije velika stvar, ali nije ni situacija da je postupao u smislu da ima neku svoju viziju kadra vec je bio subjektivan zbog porodice. To je lose i mora se naglasiti. A to da li ce biti bitno tek trebamo da vidimo. Ali uglavnom treba se sad malo i otkaciti sa Papeta .

Rios

Post Postao/la Rios » 28 maj 2014, 15:18

calcio je napisao/la: Ja vas mogu samo upitati sljedece, da li je zbog Svena i Anela izostavljen neki klasni igrac? Nije. Ako je neko izostavljen to je neki igrac otprilike slicne kvalitete kao i pomenuta dvojica. Znaci nema razloga za neku halabuku. Selektor snosi odgovornost za rezultate i prema tome mora mu se dopustiti neka sloboda kada pravi sastav.
Stani malo @calcio..Evo ja cu tebe pitati koliko mi to imamo opcenito klasnih igraca? Otprilike 10-11 jel tako..Znaci trebalo se itekako voditi racuna o ostatku spiska..Po meni uhar je da ekipa bude i 10% jaca..Npr. Vrsajevic-Stanic..Stana i u "direktnom obracunu " pokazao da je bolji bek..Itd..Da sad ne ulazimo u neka baratanja imenima..
Na kraju se slazem,nema potrebe vise za takve price..
I ovo sa Pandzom treba zavrsiti,momak ( iako je imao razloga za nezadovoljstvo,iako se o Safetovom spisku itekako moglo pricati ) je pljunuo na sve pricom o nacionalosti igraca i prebrojavanju krvnih zrnaca..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 maj 2014, 15:20

Rios je napisao/la: Stani malo @calcio..Evo ja cu tebe pitati koliko mi to imamo opcenito klasnih igraca? Otprilike 10-11 jel tako..Znaci trebalo se itekako voditi racuna o ostatku spiska..Po meni uhar je da ekipa bude i 10% jaca..Npr. Vrsajevic-Stanic..Stana i u "direktnom obracunu " pokazao da je bolji bek..Itd..Da sad ne ulazimo u neka baratanja imenima..
Na kraju se slazem,nema potrebe vise za takve price..
I ovo sa Pandzom treba zavrsiti,momak ( iako je imao razloga za nezadovoljstvo,iako se o Safetovom spisku itekako moglo pricati ) je pljunuo na sve pricom o nacionalosti igraca i prebrojavanju krvnih zrnaca..
Potpis.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 28 maj 2014, 15:35

I glupan se pita sto nema hrvata. :lol:
Mozda zato sto svi koji mogu igrati za Hrvatsku ne zele da igraju za BiH. Ostaju samo takvi amateri poput tebe.
Ja da sam trener samo bi bosnjake i zvao. Dajem glavu da bi Vranjes da ga zovnu rado presao za komsije da igra.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 maj 2014, 15:39

Greivis je napisao/la:I glupan se pita sto nema hrvata. :lol:
Mozda zato sto svi koji mogu igrati za Hrvatsku ne zele da igraju za BiH. Ostaju samo takvi amateri poput tebe.
Ja da sam trener samo bi bosnjake i zvao. Dajem glavu da bi Vranjes da ga zovnu rado presao za komsije da igra.
Ti si ljakse.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 maj 2014, 15:43

Head je napisao/la:Pandza poj'o gov-na po naredbi funkcionera iz saveza Bevande.
Valjda krivo celavom sto nije predsjendik saveza pa ovako pokusava unjeti nemir...
:rol: :rol: :rol: :rol:
sad je i Bevanda kriv..

:clap: :clap: :clap:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2014, 15:44

Jedna stvar mi nikako nije jasna. Cisto sumnjam da je Pandza isisao iz prsta ovo za Hrgotu. Je li moguce da mu uopce nitko iz saveza a niti Susic nije prisao. Pa i puno puta pominjani Bunoza je konstantno ignoriran. Zasto se ovo dogodilo i zasto se sa ti momci ignoriraju pojma nemam. Neko rece da Spahic ima nesto protiv Salatica. To je laz. Puno pitanja a odgovora nema. Siguran sam da Susic nije nacionalista ali nista drugo vezano za njega nije sigurno. Pa svako malo izazove nekog od igraca na reakciju i to svakako nije dobro da se jedan po jedan oprastaju na ovakav nacin.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 28 maj 2014, 15:45

Samo se pokusavaju nemiri ovim unositi u reprezentaciju pred SP, ali hvala bogu, pa su nasi vec odputovali za USA. :bih:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 28 maj 2014, 15:51

Goalgetter je napisao/la:Samo se pokusavaju nemiri ovim unositi u reprezentaciju pred SP, ali hvala bogu, pa su nasi vec odputovali za USA. :bih:
jedina dobra strana poplava sto nisu bili u centru paznje

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 28 maj 2014, 15:57

hrvati su nam se smijali..govorlisu kakva je to repkas gdje igra pandza
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 28 maj 2014, 16:02

adal je napisao/la:hrvati su nam se smijali..govorlisu kakva je to repkas gdje igra pandza
Sad nam se jos jace smiju za Vrsajevica ali to nam ne smeta jer se ponekad i sami sebi nasmijemo kad Vrso poleti po strani :D :D :D

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 28 maj 2014, 16:06

Objektivno osim sto je mladji, Stanic ni pocemu nije bolji od Avdije. Da jeste ne bi igrao u nikad gorem Zelji, kao i u klubovima u kojima je igrao prije Zelje. Da je toliko dobar do sad bi bar na probu negdje otisao. To sto je izgledao bolje u onoj humanitarnoj utakmici u kojoj je dao sve od sebe nasuprot igrca koji su se maximalno stedjeli i cuvali to je druga prica... Da se razumijemo uopste ne gotivim Avdiju i mislim da nema sta da trazi u ovoj ekipi ali nemojmo i pretjerivat sa "Stanicima", i slicnim njemu..

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 28 maj 2014, 16:06

Ma ko **** Borisa, pišaj ga. Đubre pravo. Čovjek može razumjeti da je razočaran što ne ide u Brazil, da je izvadio kitu i popišao se po Papetu mogao bih razumjeti. Ali ovo što je izjavio je dno, ljigavo, šupački. Pravi je smrad ispao, **** od čovjeka.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 28 maj 2014, 16:08

Mislim da se ova tema treba ukinuti :bih:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 maj 2014, 16:08

PAndža je glupo reagovao jer izaći u javnost sa takvom informacijom, a ne reći ko mu je rekao je glupost. Čuj rekao mu neko.
Druga glupost je kako većina medija interpretira njegovu izjavu. On nije nigdje naveo da on misli da je on trebao biti među 23 zbog toga i spominje Hrgotu. Znači on misli openito na Hrvate a ne na njega. Nigdje nije rekao da on treba biti među 23.
To da se neko ignorira zbog toga što je hrvat je glupost jer Pape sviju ignorira pa i Kolašinca. Begić i ostali su otišli da pričaju sa Kolašincem jer je čovjek javno rekao da bi pješke došao. Da to nije rekao i da usput nije igrač Shalkea nego Ingolstadta nikad nebi po njega niko otišao. JAvnost je ta koja je natjerala prije svega onog Jusufa pa onda ove naše levate na takav potez.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 28 maj 2014, 16:14

badboy je napisao/la:Objektivno osim sto je mladji, Stanic ni pocemu nije bolji od Avdije. Da jeste ne bi igrao u nikad gorem Zelji, kao i u klubovima u kojima je igrao prije Zelje. Da je toliko dobar do sad bi bar na probu negdje otisao. To sto je izgledao bolje u onoj humanitarnoj utakmici u kojoj je dao sve od sebe nasuprot igrca koji su se maximalno stedjeli i cuvali to je druga prica... Da se razumijemo uopste ne gotivim Avdiju i mislim da nema sta da trazi u ovoj ekipi ali nemojmo i pretjerivat sa "Stanicima", i slicnim njemu..
I ti svašta napisa a vidi se da ne pratiš našu ligu. Željo kakav je da je u rangu je Hajduka možda nijansu slabiji ove godine, a Stana je bio najbolji igrač ekipe za razliku od Avdije koji nije najbolji. Ni Avdija nije imao ništa bolju karijeru od Stane. Stana je brži sa loptom, ima bolji centaršut sa obje noge. MOžeš ga koristiti na četiri pozicije i odbrambeno je zvijer za Avdiju. Nikave veze nemaju klubovi gdje je neko igrao, a ako to gledaš kvaliteta Želje i klubova gdje je Avdija igrao je u par deka.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.