Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Elmar
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Elmar » 28 okt 2010, 23:56

Gdje ste to procitali?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2010, 01:53

Ma o ovakvom raspletu se uveliko piše po talijanskim medijima već unazad desetak dana, a sad su počeli pisati i srpski mediji. U Žurnalu od prije neki dan piše da će se desiti ovo gore navedeno. Službeno 3:0 možda bi se i moglo prihvatiti i neka velika novčana kazna, ali oduzimanje 3 boda i igranje domaćih mečeva bez publike, nikako. Talijani bi mogli dobiti neku malo jaču novčanu kaznu i eventualno suspenziju stadiona u Đenovi za narednih nekoliko mečeva, što kad se primjeni na Talijane, nema nikakvu važnost.
Na kraju, ako kazne budu ovakve kao što se špekuliše (ne daj Bože), ispada da je Srbija bila domaćin i da je ona bila organizator utakmice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 okt 2010, 09:54

Kardec nazalost tako se ispostavlja,a sto je najzalosnije u zemlji gdje se protiv Tadica ne smije ni rijec se napravilo od onog incidenta smak svijeta.Jbt pa u svakom kolu Serie A se desi bar jedan incident i to mnogo veci i sa zrtvama,ali neki nasi novinari su jedva docekali da se desi nesto i poceli nazivati 3000 ljudi huliganima,sto dovoljno govori o kakvim se novinarima radi.Onda bilo bi mi iskreno zao zbog pojedinaca iz reprezentacije da ne odu na ovo veliko takmicenje poput Dekija,Laneta,nadam se da se nece obistiniti ove tvrdnje. Isto tako ne mogu da povjerujem da ce gost biti toliko kaznjen jer onda su arsini drugaciji,a zabari ko zabari uvijek traze nacin da prodju bez igre na neko takmicenje jer u zadnjih 30 godina nisu imali gori tim....
& $ - & " - & - &
ФСРС

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2010, 15:59

Špekulacijama je, konačno, kraj. FSS je drastično kažnjen za nešto za što objektivno nije kriv nimalo.
Službeno 3:0 za Italiju, jedan meč bez publike i 120000 evra. Italija "kažnjena" sa 100000, a ja bih prije rekao nagrađena.

Šta je tu je, sad je gotovo. Opšti utisak je da je moglo biti i gore kad se uzme u obzir da se spominjala i diskvalifikacija, tri meča bez publike i oduzimanje bodova. Vjerovatno je i FSS povukao neke svoje veze pa kazna nije bila toliko drastična.

O kazni talijanima ne treba ništa posebno komentarisati.

UUUAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! UEFA MAFIOSI!!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2010, 16:08

Au kakvi lopovi,i koliko samo Italija ima uticaj na UEFU to je strasno,dobiti novcano istu kaznu kao i mi je u najmanju ruku smesno,da ne kazem zalosno.E moja UEFA kada ti god zatreba novca samo dodji u Srbiju nasa su ti vrata sirom otvorena za nove kazne. :roll:

Mislim da smo nakon ovoga nesumnjivo rekorderi po broju novcanica koje smo dali Mafiji. :twisted:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 okt 2010, 16:11

Devil je napisao/la: Mislim da smo nakon ovoga nesumnjivo rekorderi po broju novcanica koje smo dali Mafiji. :twisted:
Tu smo negdje nažalost.
...što je više lome to je volim jače...

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 29 okt 2010, 16:13

dobro je ! cuti samo ! ..moglo je biti i gore ...sada imamo teretske sanse :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2010, 16:19

Moglo je biti gore,ali hoce i Uefa da pokaze da ima "obraz".Ne vidim sta je dobro u ovoj kazni.Dobili smo je ovoliku jer je nismo zasluzili.ALO,mi dobijemo utakmicu pred praznim tribinama,dobijemo 3:0,i 120000 pride,Pa gde to ima.
I to dobijemo sve za utakmicu koja se morala i mogla nastaviti.Ovako Italijani su uspeli u onome sto su hteli i nadali se,a to je da bez borbe dobiju,jer znaju da bi nas tesko uzeli.Ovako su sada otisli bodovno.
Dobro je i to sto Tole sada nece moci da se vadi na fore imali smo bodovni zaostatak,jer se vec pripremao za takvo nesta u slucaju teze kazne.
Jbg sada treba nastaviti i pokusati izvuc maksimum iz ove ekipe,ne znam koliko pametno zvuci ali mozda bi sa jednog aspekta dobili ovom kaznom,jer bi neki drugi dobili sansu u nastavku i tako ih pripremali za nove pustolovine.
Ovako verujem da ostaje stara ekipa sa tim da Stojkovic seli na tribine,umesto njega je tu Isailovic,te da ce Ljajic zaigrati u prijateljskoj 17.11.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2010, 16:25

Navodno će Pižon zvati i Jorgačevića za meč sa Bugarima.
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 okt 2010, 16:28

Devil je napisao/la:Moglo je biti gore,ali hoce i Uefa da pokaze da ima "obraz".Ne vidim sta je dobro u ovoj kazni.Dobili smo je ovoliku jer je nismo zasluzili.ALO,mi dobijemo utakmicu pred praznim tribinama,dobijemo 3:0,i 120000 pride,Pa gde to ima.
I to dobijemo sve za utakmicu koja se morala i mogla nastaviti.Ovako Italijani su uspeli u onome sto su hteli i nadali se,a to je da bez borbe dobiju,jer znaju da bi nas tesko uzeli.Ovako su sada otisli bodovno.
Dobro je i to sto Tole sada nece moci da se vadi na fore imali smo bodovni zaostatak,jer se vec pripremao za takvo nesta u slucaju teze kazne.
Jbg sada treba nastaviti i pokusati izvuc maksimum iz ove ekipe,ne znam koliko pametno zvuci ali mozda bi sa jednog aspekta dobili ovom kaznom,jer bi neki drugi dobili sansu u nastavku i tako ih pripremali za nove pustolovine.
Ovako verujem da ostaje stara ekipa sa tim da Stojkovic seli na tribine,umesto njega je tu Isailovic,te da ce Ljajic zaigrati u prijateljskoj 17.11.
Daj ba, uzmu vas estonci u sred beograda, a talijani bi tesko uzeli :roll: :roll:
nema potpisa

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 okt 2010, 16:33

Admir_Sa je napisao/la: Daj ba, uzmu vas estonci u sred beograda, a talijani bi tesko uzeli :roll: :roll:
Naravno da bi im bilo teško. I šta ako su ih Estonci uzeli.. pa Talijani Novi Zeland nemogu dobiti. :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2010, 16:36

alan_kardec je napisao/la:Navodno će Pižon zvati i Jorgačevića za meč sa Bugarima.
To bi bilo jos bolje,ne bi me cudilo da cak oba pozove. :?

@admir Pogledaj malo talijanske medije pre nego nesta kazes,procitaj sta su svi sportski radnici rekli.
Italijani su u teskom kanalu gorem nego mi,i oni su bili svesni da nakon gubitka bodova na Marakani od Esta i Janeza mi moramo napasti svom silom,i po bokovima bi to zasigurno uspeli,pa stvarno mislis da su uvek pedantni Talijani kada igraju repke slucajno napravili ovoliki propust u obezbedjenju.Dobro znam kakvo je kod njih obezbedjenje jer sam bio u Napulju kada smo igrali prijateljsku,i kada su igrali protiv Norveske 2004 tada sam slucajno bio tamo i pogledao tu tekmu.
Zar stvarno mislis da Italijani da su hteli da se nastavi mec ne bi poslali Karabinjere da ociste tribinu,nego su ih samo ostavili na terenu i cekali da se nasi smire,posto ovi nisu jedva su docekali da se tekma prekine.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 okt 2010, 16:40

Dal bi talijani pobijedili, dal ne bi, bezveze je sad pričati, ali to ne mjenja ništa. Ostaje činjenica da su se talijani ponijeli ko pi.čke u đenovi i da su jedva čekali jedan onakav scenario na tribinama da odbiju igrati. Da ne bi slučajno prekinuli utakmicu da su igrali sa Estoncima? ma daj. fol se prepali dvije baklje a kod njih se policija i navijači ubijaju.Reakcija karabinjera smješna, na smoj utakmici nisu svjesno htjeli prstom mrdnuti.
Činjenica je i da talijani imaju najslabiju repku u zadnjih dvadeset godina.
RIP Adis Selmanović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 okt 2010, 16:42

Devil je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Navodno će Pižon zvati i Jorgačevića za meč sa Bugarima.
To bi bilo jos bolje,ne bi me cudilo da cak oba pozove. :?

@admir Pogledaj malo talijanske medije pre nego nesta kazes,procitaj sta su svi sportski radnici rekli.
Italijani su u teskom kanalu gorem nego mi,i oni su bili svesni da nakon gubitka bodova na Marakani od Esta i Janeza mi moramo napasti svom silom,i po bokovima bi to zasigurno uspeli,pa stvarno mislis da su uvek pedantni Talijani kada igraju repke slucajno napravili ovoliki propust u obezbedjenju.Dobro znam kakvo je kod njih obezbedjenje jer sam bio u Napulju kada smo igrali prijateljsku,i kada su igrali protiv Norveske 2004 tada sam slucajno bio tamo i pogledao tu tekmu.
Zar stvarno mislis da Italijani da su hteli da se nastavi mec ne bi poslali Karabinjere da ociste tribinu,nego su ih samo ostavili na terenu i cekali da se nasi smire,posto ovi nisu jedva su docekali da se tekma prekine.
Mozda su isli linijom manjeg otpora. Al na cemu ti temeljis tezu da bi talijani tesko uzeli da se nastavilo?? Srbija u totalnom rasulu, a talijani sa novom ekipom krenuli
nema potpisa

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 29 okt 2010, 16:44

cuj ne vidis sta je dobro :D situacijau u kojoj su italija i sebija jednake pred svijetom ,bar sto se tice politizovanih stvari,mozes vidjeti samo u par knjiga,dnevniku b92 i intervju natase kandic....

nista ne ide po zasluzi..mali i beznacajni ludi,isto kao i male nacije imaju zadatak da cute i trpe ..
to im je jedina obaveza..u suprotnom slijedi kazna i skart po kratkom postupku :)

sto se tice pozitivnih strana ovoga...tole se nece moci vaditi ...a i docice do nekih promjena..jedva cekam da vidim kako to funkcionise uz ljajica :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2010, 16:50

Cuj na cemu temeljim,pa Italijani nisu odigrali "krstene utakmice" od pre SP-a.Uzeli su Estonce u Talinu 2:1 jedva,pa su dobili Farane 5:0 koji se sa maksimalnim pristupom lome do kraja,eto i mi smo ih uzeli 3:0 na Ostrvima sto je prva pobeda sa preko tri postignuta gola na Ostrvima jos od 2007.kada su ih Franuczi pobedili 5-6:0 ne znam sada,i na kraju 0:0 u Belfastu.
Ne kazem ja da bi mi njih sa sigurnoscu uzeli ali Italijani nisu hteli da rizikuju,uzeti tri boda na bilo kakav nacin i gotovo,ali zasigurno ovo nije ona Italija od pre,pa cak i kada je Italija bila u najboljim godinama mi smo ostajali neporazeni,sto govore i rezultati na terenu protiv njih.

@makaveli Mi ovde apsolutno nismo ispali jednaki,nego pravo osteceni. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 okt 2010, 17:05

al zanemarujes cinjenicu da je vasha reprezentacija u totalnoj banani, loshe igre, smjena selektora, napadi navijaca i slicno...
nema potpisa

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 29 okt 2010, 17:10

Zabarska posla majku im mafijasku. Papa je kriv za sve majku mu. :lol:
Ne mogu da vjerujem da je jedna Italija spala na ovakve kvalifikacije,bruka za njih,mogu samo misliti kako ce proci u Beogradu kad dodju pred kraj kvalifikacija,realno moglo je biti i gore imajuci u vidu mafijasku organizaciju FIFU,a ovako imamo msm sanse ,naravno pobjedama protiv glavnih rivala Slovenaca i Iraca bi osigurali plasman dalje.Sretno Orlovima.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 30 okt 2010, 01:37

Dobro ste prosli :!:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 okt 2010, 03:46

Elmar je napisao/la:Dobro ste prosli :!:

šta onda reći za talijane?
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.