NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 10 nov 2012, 23:25

Ljudi imal netko ovdje od ''Huligana'' da nam kaze kad je okupljanje i to... :D

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 12 nov 2012, 09:38

Sta je sad kakva je tisina ??
Subota utakmica derbi .. pa poraza bilo i bice zijanice i Vitez nesto
Barca kiksa a kamoli Bratstvo... Zrinjski fasova 4: 1 kuci i..
hajmo pripreema za subotu i idemo fatat 2.mjesto 2 boda razlike i proljece
se dobro pripremit vec 16.kolo opet abd prvi ....
govorio sam ja prije 3,4 kola ne pece se zec dok je u sumi ...
al nema veze sve samo posvetiti suboti , fer , korektno, navijacki
do 3 boda

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 12 nov 2012, 10:36

Sramota je da izgubimo 6:1 a kao hoćemo u PL, nigdje veze.
Mislim da naši privatnici nikad neće dat pare za te stvari.
Neka me neko demantuje, jel iko od članova uprave pa i načelnik izašao u skorije vrjieme u javnosta da hoćemo PL ja ne znam da jeste.
Biće zanimljivo na proljeće mislim da će svi bježat od ulaska u PL i to je jedina šansa Slobode, u ovoj ligi je pola klubova u krizi i skoro svako kolo je upitno hoće li neko negdje igrati ili neće.
Kad naši privatnici budu razmišljali kao u Gradačcu možemo se nadati, samo što mislim da neće nikad.
Nadam se da griješim, a već sam pisao da je ovo bio samo predizborni trik našeg načelnika.
Nebi me čudilo da pola para što opština izdvoji za klub zavrsi u njegovom džepu.
Ako u Vitezu hoće u PL dobiće nas u subotu.

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 12 nov 2012, 10:46

Ja samo kazem da sve treba posvetiti subotnjoj utakmici i
pobjedi protiv Viteza u sta ne sumnjam , a preko zime ce se
morati odrzati skupstina i odrediti smjernice za daljnji rad...
znaci dobiti u subotu i onda razgovarati o ulasku u PL da li je cilj ili ne
.. sve ovo ostaviti po strani do nedelje pa onda razgovarati o
drugim stvarima jer u slucaju poraza nema se o cemu ni razgovarati zar ne ?

SUBOTA .... LUKE... BRATSTVO - VITEZ....
IDEMO DALJE ....

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 12 nov 2012, 11:05

Ma kakva sramota izgubili 6 1 pa sta...sta treba reci barseloni kad izgubi od celtica...igraci bratstva su odradili polusezonu iznad svih ocekivanja i nike ne treba biti nezadovoljan a kamoli da sta komentarise..do ovog 14 kola smo bili ekipa koja je primila 5 golova za 13 utakmica sa najboljom odbranom u ligi i ako tvrdim da je i dalje tako a desi se utakmica u kaknju prime 6 komada i sta treba sad sve rastjerat,kao sto ima pametnjakovica pa tako i govore glupaci a zaboravili da je ovo najuspjesnija polusezona od 1995/96 jer ja to dovoljno pratim da mogu ovako reci...cujem price po gradu u kaknju nismo opucali na gol,odbrana losa,golman itd...pa halo ljudi ne pricajte gluposti pa u ovoj polusezoni ima igraca koji su odigrali sve utakmice i mozda najbolje od kako nastupaju...npr...
pantic odigro sezonu zA pamcenje najbolju od kako je u gracanici,Šuša takodjer odigrao polusezonu na veoma zavidnom nivou stasao u pravog igraca,odigrao sezonu bez greske osim u kaknju autogol nisam bio da komentarisem,pa tu su jos rizvanovic,mujkic koji pauzirao nekoliko utakmica,mevkic,kadic manje igrao ali ok,mali efendic odigrao odlicno nekoliko utakmica...zato svi na stadion u subotu dati podrsku ovi momcima i + dodatni motiv 20 godina od pogibije vodje navijaca TAKSE to sam vidio na fb...koji motiv je vise potreban jeli iskreni navijaci!!!

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 12 nov 2012, 13:11

Barsa ne primi 6 komada i ima milion šansi to što nije htjela u gol je drugo.
Po meni je sramota primiti 6 komada uvjek.
Dobro je optimista biti uvjek, ali nekad treba biti i realan.
A imam i ja godina i pamtim i tu sezonu 95/96 kad smo se borili s Bosnom Visoko za prvu ligu, to je šaban liga bila gdje je Bratstvu čim bude 0:0 sviran penal u drugom poluvremenu, a i rukama su se znali golovi davati u 98 minuti protiv Nemile mislim.
Tad se desavalo i da zaneseni navijač ustane s tribine iza meze i s nožem u ruci preskoči ogradu pa prijeti sudiji, ne možemo računati to vrijeme i ovo sad.

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 12 nov 2012, 14:27

zeljogracanica je napisao/la:Barsa ne primi 6 komada i ima milion šansi to što nije htjela u gol je drugo.
Po meni je sramota primiti 6 komada uvjek.
Dobro je optimista biti uvjek, ali nekad treba biti i realan.
A imam i ja godina i pamtim i tu sezonu 95/96 kad smo se borili s Bosnom Visoko za prvu ligu, to je šaban liga bila gdje je Bratstvu čim bude 0:0 sviran penal u drugom poluvremenu, a i rukama su se znali golovi davati u 98 minuti protiv Nemile mislim.
Tad se desavalo i da zaneseni navijač ustane s tribine iza meze i s nožem u ruci preskoči ogradu pa prijeti sudiji, ne možemo računati to vrijeme i ovo sad.
Naravno da ne mozes racunati ni vrijeme tad i sad,ni fudbal tad i sad,a pogotovo ekipu tad i SAD...jer ovo je ekipa i ova generacija se moze mjeriti sa onom generacijom kad se uslo u tadasnju republicku ligu (GEC,SUMBA,HARI,MITAR itd) a sad kamoli da poredis onaj fudbal tad koji je bio toliko spor i ovaj sad koji se igra...neusporedivo!!!!

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 13 nov 2012, 11:20

Momci hajmo se malo pokrenuti.Nemam ništa protiv nijedne navijačke skupine, ali zar nas ne treba biti stid kada vidimo kako su organizovane Munje iz Malešića ili Gazije iz Doboj Istoka.Vidim da nas ipak ima dosta i da su mnogi od nas dosta motivisani da se preporodi navijačka skupina.Opština Gračanica sa 60.000 stanovnika zaslužuje da ima navijačku skupinu.Međutim, kada se pogledaju Marokanci ljudima koji hoće da navijaju bude neugodno kada ih svrstaju u isti koš sa njima.
ZBOG TOGA SMO ODLUČILI DA OVE SEDMICE PROTIV VITEZA PREPORODIMO HULIGANE !!!
ZA SADA NAS IMA IZMEĐU 15-20 I MI ĆEMO ZAUZETI SEKTOR C !!!
IMAMO U PLANU DA NAPRAVIMO KOREOGRAFIJU I OTPJEVAMO NAVIJAČKU HIMNU !!!
HIMNA:OPET ĆE LETJETI PTICE …
PRIKLJUČITE NAM SE 17.11.2012. !!!
Preuzeto sa portala Gracanica24sata.com

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 14 nov 2012, 19:15

Sad procita intervju sa trenerom Muslimovicem na jednom gracanickom portalu,izmedju ostalog on navodi kako ce biti tesko zadrzati ovaj postojeci igracki kadar,kako igraci nemaju rucak a ja sam bas bio sa jednim igracem ljudi imali rucak pred tekmu,ali najgore mi pada kaze Muslimovic da napusta mjesto trenera poslije viteza radi skolovanja,a ja mislim ako bude takav scenarij da ode Muslimovic mogli bi se lagano boriti za opstanak jer kako sam ja upucen iz razni prica on sa igracima ima fenomenalan odnos a evo pokazuju i rezultati,stvarno ako bude to opet cemo doci na prosjek vraticemo ponovo bratstvo od prije 4 ili 5 godina..stavrno velika steta za Muslimovica sve se to moze uskladiti i skolovanje i vodjenje ekipe..tamam smo nesto napravili najavljenim odlaskom Muslimovica sve se pasti upamte me dobro jer dugo ja gledam bratstvo i poznajem..ZATO UPRAVO KLUBA NA VRIJEME REAGUJ I NE DAJTE DA OPET BUDEMO PROSJECNA EKIPA tek sad smo sazrili...puna podrska Muslimovicu od dugogodisnjeg navijaca..OSTANI NUCE!!!!!

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 14 nov 2012, 21:20

NUCE OSTANI....pa ti si srce i motor ove ekipe, ti si ovu ekipu stvorio, ti treba penziju da docekas na klupi Bratstva....
Bratstvo do groba....

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 14 nov 2012, 21:45

Pohvale za novinara gračanica24sata, a posebno za trenera Muslimovića koji je imao smogao snage nakon teškog poraza, objasniti šta je se desilo.
Na treningu danas, igrači su bili veoma raspoloženi, jedan potpuno opušten trening. :D
Navijačka skupina treba gradu i sam Nuće je potvrdio da je imao razgovora sa navijačima, odnosno Huliganima.
Neka se zna da su dobrodošli svi navijači, koji hoće malo angažovanije i snažnije bodriti Bratstvo sa tribina.
Tu naravno mislim i na nas nekolicinu sa foruma koji smo aktivni i onim "neaktivnim" koji samo čitaju komentare na forumu Nk Bratstvo Gračanica :)
Red bi bio da podržimo momke i ako bog da dođemo do pobjede. SVI U SEKTOR C !!! :mrgreen:

*Prema posljednjim informacija na teren protiv Viteza bi trebali izaći:
Baščelić,Kadić,Šuša,Efendić,Pantić,Kadrić,Mevkić,Muslimović,Omerović,Rizvanović,Mujkić ;)

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 14 nov 2012, 21:47

NkBratstvoGracanica je napisao/la:Ljudi imal netko ovdje od ''Huligana'' da nam kaze kad je okupljanje i to... :D
Sve u svoje vrijeme ;)

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 15 nov 2012, 07:10

Ja sam cuo da ce bit preko 200 ...valjda okupljanje pred parkom u carsiji ...1 sat prije utakmice...krece se prema stadionu pola sata prije utakmice..a svi oni koji zive blizu stadiona ce cekat na tribini....
Cujem da bi moglo bit ludo...
samo da nebude dosta onih ufuranih sto navijaju za Real Barcu Man U Man C Chelsea i slicno..sto ce rec ono tipicno seljacko..."sta cu ja dole gledat seljake"
ako mogu preci preko svog ponosa i doc podrzat svoj tim svog rodjenog mjesta...onda bi moglo da bude ludo...
neko je reko da bi moglo da se prikupi oko 400-500....al ja sad za sad ocekujem oko 200...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 nov 2012, 09:25

pohvale od mene za organizaciju navijaca.samo naprijed ni jedan klub nije klub ako nema svoje vjerne navijace.nemojte odustajati lijepo se ponasajte i broj ce se povecavati.sve najbolje ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 15 nov 2012, 13:39

PlavoZuti je napisao/la:Ja sam cuo da ce bit preko 200 ...valjda okupljanje pred parkom u carsiji ...1 sat prije utakmice...krece se prema stadionu pola sata prije utakmice..a svi oni koji zive blizu stadiona ce cekat na tribini....
Cujem da bi moglo bit ludo...
samo da nebude dosta onih ufuranih sto navijaju za Real Barcu Man U Man C Chelsea i slicno..sto ce rec ono tipicno seljacko..."sta cu ja dole gledat seljake"
ako mogu preci preko svog ponosa i doc podrzat svoj tim svog rodjenog mjesta...onda bi moglo da bude ludo...
neko je reko da bi moglo da se prikupi oko 400-500....al ja sad za sad ocekujem oko 200...
Daleko pucas, tesko je skupit 200 momaka koji ce navijat, ja mislim da ce vas prvi put biti oko 50 max..
Necemo pretjerivat, svaki pocetak je tezak, i zelim srecu 'Huliganima' ;)

zeljogracanica
Kontakt:

Post Postao/la zeljogracanica » 15 nov 2012, 13:54

Kad bude pravi vođa navijača biće i toga dotada sve sporadično mislim

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 nov 2012, 16:46

Najgore je to sad sto neznamo ko ce to sve vodit, kome da se obratimo, da pitamo tacno gdje je okupljane i to.
Ako vi znate recite ;)

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 nov 2012, 17:09

VOLIM TE BRASTVO

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 15 nov 2012, 17:12

Velika je euforija u Gračanici povodom utakmice Bratstvo-Vitez.
Za navijače: Sve će bit uskoro objavljeno na ovoj stranici http://www.facebook.com/NKBRATSTVOGRACANICA" onclick="window.open(this.href);return false;
Sastanak navijača je u toku,večeras će se znati kad je okupljanje itd.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 nov 2012, 17:33

Snimanje u subotu u Gračanici ;)
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.