Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
Uzbudljiva nas borba očekuje za play-off
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dje se ovo igra,hocu i ja

- Donnie Darko
- Kontakt:
neces bogamiNYKnicks Fan je napisao/la:Dje se ovo igra,hocu i ja![]()
Admire sta ces za Garnetta moze li T.Young i J. Holiday dobivas 25 p 9skokova i 7 asist...uz to su u dramaticno dobroj formi... a ako je jos ko zaintersovan nek sta ponudi u izbor ulazi i B. Roy koji se vratio nakon povrede a obje ekipe i phila i portland su na pozicijama za play ff, pa ne gubite nista...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nemam ja GarnetaRule_hz je napisao/la:Admire sta ces za Garnetta moze li T.Young i J. Holiday dobivas 25 p 9skokova i 7 asist...uz to su u dramaticno dobroj formi... a ako je jos ko zaintersovan nek sta ponudi u izbor ulazi i B. Roy koji se vratio nakon povrede a obje ekipe i phila i portland su na pozicijama za play ff, pa ne gubite nista...
Ajd vidi kod Admirovedjece sta ima pa predlozi trade, odavno nisam nish trejdovao
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:Nemam ja GarnetaRule_hz je napisao/la:Admire sta ces za Garnetta moze li T.Young i J. Holiday dobivas 25 p 9skokova i 7 asist...uz to su u dramaticno dobroj formi... a ako je jos ko zaintersovan nek sta ponudi u izbor ulazi i B. Roy koji se vratio nakon povrede a obje ekipe i phila i portland su na pozicijama za play ff, pa ne gubite nista...![]()
Ajd vidi kod Admirovedjece sta ima pa predlozi trade, odavno nisam nish trejdovao
i on je admir pa zato:):) a i tebi sam konto trejd Glena D. i Nenea
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Danas zadnji dan za trade-ove. 
Kod mene se desava ono cega sam se pribojavao: kako se primice playoff, tako mi se igraci povredjuju. I to oni "glavni": Durant, Billups, B.Davis i A.Jamison (koga sam morao otpustiti). Dobro je pa cu biti slobodan u prvom krugu playoffa, pa se nadam da ce ovi biti zdravi do tada.
Kod mene se desava ono cega sam se pribojavao: kako se primice playoff, tako mi se igraci povredjuju. I to oni "glavni": Durant, Billups, B.Davis i A.Jamison (koga sam morao otpustiti). Dobro je pa cu biti slobodan u prvom krugu playoffa, pa se nadam da ce ovi biti zdravi do tada.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Gordon se opet povrijedio i umanjio mi sanse za dobar plasman inace ima vec 2 mjeseca i vise kako nemam kompletnu ekipu uz njeg mi je jos povredjen Gallinari.Sad ce falit poeni,trice itd.A mislio sam kad se svi vrate da mogu u play offu puno.
Eto, gotova regularna sezona. Danas pocinje playoff. KB 24 i ja cemo malo odmarati ove sedmice, a ostali u borbu.
Interesantno da je u playoffu zavrsio i BHFanaticos (4. ili 5. mjesto, ne znam jesu li ovi rezultati azurirani), koji vec odavno ne igra i koji recimo ima jednog S.Curry-ja stalno na klupi.

Uploaded with ImageShack.us
Interesantno da je u playoffu zavrsio i BHFanaticos (4. ili 5. mjesto, ne znam jesu li ovi rezultati azurirani), koji vec odavno ne igra i koji recimo ima jednog S.Curry-ja stalno na klupi.

Uploaded with ImageShack.us
Evo i utješni playoff raspored (ako ažurirani rezultati ne pokažu drugačiji raspored):

- majestic24
- Kontakt:
kad se vracaju gooden,evans,scola,stojakovic i milsap?? Da sam imao njih zadnje 2-3 sedmice mislim da bi dosao u top6.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa sto nisi mijenjao igrace? Cim vidis da ce dugo odsustvovati, otpustis ih i ubacis druge.majestic24 je napisao/la:kad se vracaju gooden,evans,scola,stojakovic i milsap?? Da sam imao njih zadnje 2-3 sedmice mislim da bi dosao u top6.
- majestic24
- Kontakt:
Nisam imao im naci nikakve zamjene. Sve je katastrofa jbg u FAjose je napisao/la:Pa sto nisi mijenjao igrace? Cim vidis da ce dugo odsustvovati, otpustis ih i ubacis druge.majestic24 je napisao/la:kad se vracaju gooden,evans,scola,stojakovic i milsap?? Da sam imao njih zadnje 2-3 sedmice mislim da bi dosao u top6.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
imao si u fa puno bolje igrace od goodena stojakovica itdmajestic24 je napisao/la:Nisam imao im naci nikakve zamjene. Sve je katastrofa jbg u FAjose je napisao/la:Pa sto nisi mijenjao igrace? Cim vidis da ce dugo odsustvovati, otpustis ih i ubacis druge.majestic24 je napisao/la:kad se vracaju gooden,evans,scola,stojakovic i milsap?? Da sam imao njih zadnje 2-3 sedmice mislim da bi dosao u top6.
Pobjeda od 9-0 za kraj regularnog dijela
. Sad opusteno gledati duel "KB GANG"-"Admirovadjeca" koji ce donijeti mog sljedeceg protivnika.
Mene povrede unistise Gordon,Gallinari,Batum i Udrih kojeg sam otpustio.BH Fanaticos igra sa mnom ,on je inace da je igrao mogao bit prvi.Da sam kompletan mogao bi i do vrha ovako ce bit tesko nadam sse bar povratku Gordona.
eto sinoc konacno preokrenuo na 5:4 uz mogucnosti da odem na 6:3 ako budu raspolozeni sinoc sam uzeo danila galiranija iz FA a ujedno sinoc je dobar bio i tako sam dodatno osvjezio i pojaco sutersku poziciju sa poenima...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
s puno povreda Gallinari,Young,Gordon,Hamiloton,Batum svi su prpustali utakmice ali ipak sam uspio dobit fanaticose,koji da je igrao bio bi prvak.
Sad idu lakersi i bice tesko ali nadam se da nece bit ovoliko povreda.
Sad idu lakersi i bice tesko ali nadam se da nece bit ovoliko povreda.
Rule_hz je napisao/la:eto sinoc konacno preokrenuo na 5:4 uz mogucnosti da odem na 6:3 ako budu raspolozeni sinoc sam uzeo danila galiranija iz FA a ujedno sinoc je dobar bio i tako sam dodatno osvjezio i pojaco sutersku poziciju sa poenima...
Jesi li ti "KB GANG" ?
Love se nesto povredio,to mi nije trebalo,on mi je medju 2-3 najvaznija igraca...nadam se da nije nista ozbiljno.
ostadoh sam protiv navijaca lakersa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.