potpuno se slazem. Protiv Latvije (?) je isto odigrao bez greske cini mi se. A protiv Slovenije opet propuh nastao cim je usao u igruSabinho je napisao/la:Daj ba budi realan, sta ce on trest' jadan ne bio Samarasa koji je realno klasa u Dzekinom rangu. Ljudi su skroz lose odigrali, sto se tice Ogija odigrao je korektno u Zenici a u Grckoj je bio katastrofa blago receno. Po meni, kvalitetom sigurno iza Zukana, Pandze i Bicakcica.SalePD je napisao/la:Zato je u Zenici Ogi bio taj koji je otresao.velez_mostar je napisao/la:Kad se sjetim kako ga je Samaras otresao...hmm..k'o da ga nema nikako..ne znam koliko nam je ikako od koristi, mozda kao neki backup za desnu stranu, i bez noga je bolji od Avdije.
Igrač br. 6
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ispod prosjecan igrac a jos posle povr. kakav ce tek biti
pa kao sto neko rece prosjecan Samaras ga otresao kao deda balu.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Poslije Mujdze mi ga boljeg nemamo za desnu stranu..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
To u fazonu Papetasanelmasetic je napisao/la:Poslije Mujdze mi ga boljeg nemamo za desnu stranu..
Pa u pravu je čovjek.Gumenix je napisao/la:To u fazonu Papetasanelmasetic je napisao/la:Poslije Mujdze mi ga boljeg nemamo za desnu stranu..
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
SalePD je napisao/la:Pa u pravu je čovjek.Gumenix je napisao/la:To u fazonu Papetasanelmasetic je napisao/la:Poslije Mujdze mi ga boljeg nemamo za desnu stranu..
Naravno da nemamo,sta je tu nejasno Gumeni?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gumeni mozak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nemojte mi Papetovih fazona, on je momku dokazao pokazao da ne racuna na njega nije razg. sa njim ni jednoc a kao selektor jeste duzan sa potencijalnim igracima da razg. naravno da Papetu kao ne treba desni bek jer on ima mocnog Avdiju (nije se pitao odkud on iskoci u 27 godini) i godinu dana povr. Vranjes Ognjena
po nekim najavama danas bi se trebalo znati u koji ce klub Vranjes,najblizi je Evijanu
% $ $ $, вероватно " за "
http://www.zurnal.rs/2014/01/03/vranjes ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
% $ $ $, вероватно " за "
http://www.zurnal.rs/2014/01/03/vranjes ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Principatus
- Kontakt:
Bilo bi prejako. Koliko je pouzdan ovaj Zurnal.rs? Jer isto moze biti da su to sa Evian negdje od nasih medija preuzeli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ima ponudu dva kluba od kojih je jedan gotovo sigurno Evian. Danas će donijeti donijeti odluku, vjerovatno će onda danas ili najkasnije sutra biti objavljen novi klub.
Žurnal je inače jedan od najpouzdanijih sajtova u regionu, a njihova štampana izdanja izlaze od 1990. godine. Oni su u sklopu časopisa "Politika" koji postoji već 110 godina. Znači može im se vjerovati više nego mnogim drugim sajtovima tamo u Srbiji, ali i regiji. I neki drugi mediji pišu da je Ogi blizu potpisa za Evian, nadam se da je to istina.Principatus je napisao/la:Bilo bi prejako. Koliko je pouzdan ovaj Zurnal.rs? Jer isto moze biti da su to sa Evian negdje od nasih medija preuzeli.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
U trenutnoj situaciji bi to bio fantastican transfer za njega.
To bi odlicno bilo Francuska liga,a mlad je mogo bi jos napredovat..
Head je napisao/la:

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
Auuuu kakva mi to greška bila. Mogo bi se halaliti sa repkom, a Boga mi imo bi i zdravstvenih problema 
DRUG NEBI TI PUNCA
Klub se ne bira srcem. A zasto bi zavrsio sa repkom? Bolji je Partizan od Hajduka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.