Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Neće još dugoMegamon je napisao/la:Savez nije dozvolio unos potrebnog materijala za koreografiju i nije dozvolio da se unese velika setalica,mislim da je preko citave tribine
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/bh-f ... ende/54099
Past cete gamad,nisam ni ja ljubitelj BHF-a al' ovo sto se radi sa navijacima u ovoj drzavi to nije humano.Uvijek su navijaci krivi dok ACAB i ostala gov-na izazivaju sranja.
cekaj jel i tebe ko i sabana platio suljo colakovic iz zenice da ne dizete glas protiv saveza?avenija je napisao/la:pa kad pocne bhf to guraj zvizdite svi a ne samo jug..Denizmare je napisao/la:Opet cemo umjesto paklene atmosfere na utakmici morati slusati ,,savez napolje,, OK ljudi prije tekme,na poluvremenu,na kraju ali dajte podrsku igracima,a ne da slusaju savez napolje 90 min. Ne moze im fifa nista,garant ce tako otici. Sta mislite kako je igracima to slusati umjesto navijanja?
zamolio bih sve nas sa ovog foruma da izbjegnemo za vrijeme utakmice to savez napolje..
Treba, kad zabijemo 3 komada pa oondasancho_panza je napisao/la:Sutra treba najvise govoriti savez napolje,gledaj sta se dogadja a vi bi da sutite
Jel nesto dobro za nas?
ja sam prvi protiv saveza ..ali ne u trenutku kad se igraci na terenu bore za pobjedu..omar33 je napisao/la:cekaj jel i tebe ko i sabana platio suljo colakovic iz zenice da ne dizete glas protiv saveza?avenija je napisao/la:pa kad pocne bhf to guraj zvizdite svi a ne samo jug..Denizmare je napisao/la:Opet cemo umjesto paklene atmosfere na utakmici morati slusati ,,savez napolje,, OK ljudi prije tekme,na poluvremenu,na kraju ali dajte podrsku igracima,a ne da slusaju savez napolje 90 min. Ne moze im fifa nista,garant ce tako otici. Sta mislite kako je igracima to slusati umjesto navijanja?
zamolio bih sve nas sa ovog foruma da izbjegnemo za vrijeme utakmice to savez napolje..
jadni ste majke mi
niko ne govori o sutnji...sancho_panza je napisao/la:Sutra treba najvise govoriti savez napolje,gledaj sta se dogadja a vi bi da sutite
Niposto da se pravi frka na tribinama, jos nam samo treba prekid pa da registruju 0:3 za Rumune.Bosnier je napisao/la:Treba ih naci prije tekme i prebiti ih , mamicu im njihovu , ili ako ih vidite u VIP Lozi, kamen u saku !
Koja je ovo po redu utakmica da se skandinira Savez napolje ? ? ? Ja mislim ...MNOGO !Principatus je napisao/la:
Mozda Colakovic sad sebi kaze:"Oh ovi vicu napolje, pa dobro ode ja."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.