Devil je napisao/la:Adin_BiH je napisao/la:''Nije mi važno što me ne sluša. Važno je da odrađuje dobar posao i daje golove. Ipak znam da može bolje, jer znam koliko je kvalitetan. Može da promijeni svaku utakmicu i da da gol na svakoj”, rekao je Mancini.
Mancini o Balloteliju....
Pa nek mi sad neko kaze da klub sa ovakvim trenerom ima buducnost
Ne shvatam sta mislis da je ovde problem.
Manciniu je jednostavno bitnije sto on daje golove i igra dobro,a sto njega ne slusa nije mu ni bitno,verujem da ovako razmislja i veliki broj navijaca.
Ja ne shvatam kako ti ne shvatas sta je problem.
Znaci, Balloteli moze da radi sta hoce, da igra kako hoce?! Pa ni o Messiju treneri nisu govorili tako!!
Balloteli je PROSJECAN igrac kao sto je i Mancini prosjecan trener, mozda i ispod prosjeka. Mislim za englesku PL a ne inace jer za PL BiH bi bili dovoljno dobri.

Pored toga mislim da je Balloteli najveci kreten u svijetu fudbala. Covjek bez imalo karaktera, bez imalo postovanja. Nikad ni u jednom timu se one nece uklopiti jer je bez karaktera, ne slusa sta mu se kaze. Ukratko, tvrdoglavo glup fudbaler. Talentovan jeste ali to je sve sto ima i sto ce imati jer je glup i nema postovanja prema timu. Takav je bio i u Interu koji mu je sve dao!
Pored ovakvog trenera nije nimalo cudno sto svako igra svoju igru. Zato City NEMA IGRE. Sve sto su postigli je bilo vise na neki juris, na individualni kvalitet. Timski su totalno slabi a to je greska trenera. Upravo ovakvim izjavama dokazuje da je nula od trenera.