Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Adin_BiH
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Adin_BiH » 04 mar 2011, 15:05

''Nije mi važno što me ne sluša. Važno je da odrađuje dobar posao i daje golove. Ipak znam da može bolje, jer znam koliko je kvalitetan. Može da promijeni svaku utakmicu i da da gol na svakoj”, rekao je Mancini.
Mancini o Balloteliju....

Pa nek mi sad neko kaze da klub sa ovakvim trenerom ima buducnost
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 04 mar 2011, 15:07

Klub sa ovakvim trenerom ima buducnost 100% :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 mar 2011, 16:38

Adin_BiH je napisao/la:
''Nije mi važno što me ne sluša. Važno je da odrađuje dobar posao i daje golove. Ipak znam da može bolje, jer znam koliko je kvalitetan. Može da promijeni svaku utakmicu i da da gol na svakoj”, rekao je Mancini.

Ne shvatam sta mislis da je ovde problem. :?
Manciniu je jednostavno bitnije sto on daje golove i igra dobro,a sto njega ne slusa nije mu ni bitno,verujem da ovako razmislja i veliki broj navijaca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 mar 2011, 17:59

Manciniju je najvažnije da Balotteli igra odlično, pogađa itd... Mislim da je to jedino što traži od njega.

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 05 mar 2011, 18:27

Momci sretno da dobijemo Wigan jer iza nas opet je gusto Tottenham i Chelsea su jako blizu ako hocemo da ostanemo treci i da idemo direktno u CL.Postava i danas bez Dzeke u prvom timu.Dakle Hart-Richards-Kompany-Lescott-Zabaleta-Vieira-Barry-Yaya Toure-Silva-Balotelli-Tevez.Momci sretno.Come on you City........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 05 mar 2011, 19:53

Devil je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:

Manciniu je jednostavno bitnije sto on daje golove i igra dobro,a sto njega ne slusa nije mu ni bitno,verujem da ovako razmislja i veliki broj navijaca.
Ne shvatas u cemu je problem? Pa ovakav post nisam ocekivao od tebe... Odgovor je jednostavan: Autoritet! Ako Balotelli moze raditi sta hoce, a da usput da par golova, onda je Mancini za mene neka stvar od trenera... Uostalom, malo je reci da je pristrasan kada je u pitanju taj igrac... Evo, u ovoj utakmici je Balotelli odigrao lose, jedino je bio u kadru kad je bio neki eksces, a jos ga ne vadi... Da je Dzeko u pitanju, ne bi sigurno izasao iz svlacionice za drugo poluvrijeme... Ali dobro, svoj svoga gura, Talijani su, razumijem ih potpuno... I ja bih mozda tako...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 mar 2011, 21:35

Pa pazi brate njemu je bitno da on zabija golove,i da dobro igra na terenu,i resava njegove zamisli.Inace ova izjava se nije odnosila na zalaganje na terenu nego okolo(tako sam bar ja skapirao iz citavog intervjua sto sam procitao).A druga je stvar van terena,pa koliko samo takvih igraca ima koji ne slusaju trenera,drama.Logicno je da Ballotelli u igri ima odresene ruke jer je "njegov",logicno je i da Tevez ima odresene ruke jer je ma koliko on bio sebican najbolji igrac Citya,ako kojom ludom srecom Mancini ostane trener na duze vreme(1.5+ godina),te klub napusti ovaj dvojac ili bar neko,Dzeko ce sasvim sigurno da dobije odresene ruke,cenim da vam tada nece smetati sto Mancini nema autoritet.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 05 mar 2011, 21:39

Važna pobjeda za City... :)
You'll never walk alone.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 mar 2011, 21:13

Ma neka ide problematicni Bad Boy ..isto je zagovarao u inter :milan ,milna ..al dzaba djecak ima san koji zeli da ostvari "zaigrati za milan,ali dok god igra dobro i ne prelazi krajnje granice nek igra i zabija ,al kad dode do trenutka da se ne moze sa njim izdrzat NOGA ,a taman ce onda biti dovoljno mjesta za naseg Edina :D
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

maestro<
Kontakt:

Post Postao/la maestro< » 09 mar 2011, 17:29

ovaj City ove prosjecne ekipe dobije nekako mlitavo isto nista, imam osjecaj kad bi im dosao FK Butmir da bi izvukli bod. Neznam kako vise ovi seici trpe onog Balotelija, pa ja ga nebi trpio da igra vec u pomenutom Butmiru, a ne u Citzju.
>Vamos Sevilla<

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 09 mar 2011, 18:50

Sretno sutra u Europa ligi 8-) 8-) 8-)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 10 mar 2011, 20:47

Veceras utakmica Europske lige veoma vazna svaki rezultat osim poraza nam otvara vrata cetvrtfinala ovog takmicenja.Veceras postava izgleda ovako:Hart-Richards-Lescott-Kompany-Zabaleta-Barry-Yaya Toure-Kolarov-Silva-Dzeko-Balotelli.Momci sretno.Come on you City..........
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 23:03

Tipicna utakmica kakve igra City u gostima bez imalo ideje u igri bez icega,da su igrali jos 90 minuta nebi oni gola dali

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 23:06

Dinamo prejaka ekipa,meni je tek sad jasno sto je Srajevo ispalo od njih one godine u ligi prvaka,mi smo za ovaj city Barcelona ;) :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 mar 2011, 23:06

Ma bolje je da ispadnu, da nekoga drugog prenose na OBN-u, muka mi je gledati ovaj tim... Kao što sam i rekao Džeko je otišao u pogrešan Manchester ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 mar 2011, 23:06

Nikad od njih velikog tima.
Kad protiv jednog Dinama ne uspijes stvoriti izrazitu sansu za gol, nemas sta dalje traziti. Kijevljane nimalo ne podcjenjujem ali ruku na srce puno slabiji tim imaju u ovom momentu, sto se veceras nije pokazalo.

City ce tesko do cetvrtfinala, jer dva gola su ogroman zaostatak i ne vidim nacin da se sustignu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 10 mar 2011, 23:10

kreativni su ko ekrem jevrić
Nil Satis Nisi Optimum

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 10 mar 2011, 23:49

city se pravo usreci sa ova dva gola...
tesko da mogu dalje..
ne treba ih otpisati ali ipak...ako se dinamo odluci na neku zatvoreniju varijantu u revansu,tesko da ce city to moci probiti...
jer ovo je vcrs izlgedalo lose..da nije moglo losije.. :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 11 mar 2011, 00:04

To je ta ekipa placenika... :lol: :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 mar 2011, 00:20

Devil je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:

Ja ne shvatam kako ti ne shvatas sta je problem.
Znaci, Balloteli moze da radi sta hoce, da igra kako hoce?! Pa ni o Messiju treneri nisu govorili tako!!
Balloteli je PROSJECAN igrac kao sto je i Mancini prosjecan trener, mozda i ispod prosjeka. Mislim za englesku PL a ne inace jer za PL BiH bi bili dovoljno dobri. :D
Pored toga mislim da je Balloteli najveci kreten u svijetu fudbala. Covjek bez imalo karaktera, bez imalo postovanja. Nikad ni u jednom timu se one nece uklopiti jer je bez karaktera, ne slusa sta mu se kaze. Ukratko, tvrdoglavo glup fudbaler. Talentovan jeste ali to je sve sto ima i sto ce imati jer je glup i nema postovanja prema timu. Takav je bio i u Interu koji mu je sve dao!

Pored ovakvog trenera nije nimalo cudno sto svako igra svoju igru. Zato City NEMA IGRE. Sve sto su postigli je bilo vise na neki juris, na individualni kvalitet. Timski su totalno slabi a to je greska trenera. Upravo ovakvim izjavama dokazuje da je nula od trenera.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: JackW, sirBobbyMoore i 9 gostiju.