Hajduk Split
Re: Hajduk Split
[youtube][/youtube]
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
I jos nek u grupi dobiju Steau-u i nek ih naribaju.Rumuni bi bjezali od Hajduka ko, djavo od krsta. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svaka cast i cestitke Hajduku i zelim vam svu srecu u grupnoj fazi!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Iz tvojih usta u Božje ušiharishp je napisao/la:I jos nek u grupi dobiju Steau-u i nek ih naribaju.Rumuni bi bjezali od Hajduka ko, djavo od krsta.
Hvala svima na čestitkama
Jedna će TORCIDA pjevati ovu noć, čekaj me čekaj Splite, čekaj jer ja ću doć
Jedva čekam sutra izvlačenje
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:
Taman sa posla radio od 8 do sada ali nista me ne boli, ili ne osjecam od srece... Napokon...
Sveti Duje fala ti što smo opet sretni mi...
Hvala vam momci...

Sveti Duje fala ti što smo opet sretni mi...
Hvala vam momci...

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Barney Stinson
- Kontakt:
@Dubrava tebi posebne cestitke za plasman "bilih" u EL.A cekaj zar Steaua nije ispala od Grashoppera na penale?dubrava je napisao/la:Iz tvojih usta u Božje ušiharishp je napisao/la:I jos nek u grupi dobiju Steau-u i nek ih naribaju.Rumuni bi bjezali od Hajduka ko, djavo od krsta.![]()
Hvala svima na čestitkama![]()
Jedna će TORCIDA pjevati ovu noć, čekaj me čekaj Splite, čekaj jer ja ću doć
Jedva čekam sutra izvlačenjeSteaua, Sampdoria i Debrecen
))
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hvala devilčeDevil je napisao/la:@Dubrava tebi posebne cestitke za plasman "bilih" u EL.A cekaj zar Steaua nije ispala od Grashoppera na penale?
Ja sam vidio da je Steaua dobila 4:3 na penale. Inače, oni su nas na Poljudu tukli 4:1, pa su nam velki dužnici, naravno uz Debrecen
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Cestitke Hajduku na prolazu u Evropa ligu .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Čestitke Hajduku na prolasku u toliku očekivane grupe nekog UEFA-inog takmičenja. Inače mi je drag klub pa mi je jož draže. 
i tata i dida bili su torcida ....
Bravo Hajduče !
dajte Liverpool u grupi da dodjem u split nisam bio od godisnjeg
Bravo Hajduče !
dajte Liverpool u grupi da dodjem u split nisam bio od godisnjeg
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Cestitke meni uvijek dragom Hajduku. Mogu mislit feste veceras u Splitu, ima da gori Riva.
Dalmatinac sammmmmmmmmmm, ovo je mojj dommmmmmm

Ili ona
Nek viro Barjak na kome pishe, Hajduk zivi vjecno, Bog i niko vishe
Kako bi se volio napit uz ove dalmatinske pjesme
Dalmatinac sammmmmmmmmmm, ovo je mojj dommmmmmm
Ili ona
Nek viro Barjak na kome pishe, Hajduk zivi vjecno, Bog i niko vishe
Kako bi se volio napit uz ove dalmatinske pjesme
nema potpisa
sinoc se rezultat pratio i kad je zavrsena utakmica,to se jednostavno moralo zaliti ali ono posteno..
NA POLJUDU,NA POLJUDU S ONE STRANE MARJANA NAVIJAMO,NAVIJAMO,NAVIJAMO ZA HAJDUKA...
16 dugih godina su ljudi cekali ovo..Hvala ti Ibro,hvala ti Špaco,hvali ti Svagi
,hvala ti Vukusicu,hvala ti Andricu...
NA POLJUDU,NA POLJUDU S ONE STRANE MARJANA NAVIJAMO,NAVIJAMO,NAVIJAMO ZA HAJDUKA...
16 dugih godina su ljudi cekali ovo..Hvala ti Ibro,hvala ti Špaco,hvali ti Svagi
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Zenit | Anderlecht | AEK | Hajduk
Mogli bi dalje xD
Mogli bi dalje xD
taman skupina, mozda i najlaksa...hajduk je imao srećeBrnjoo je napisao/la:Zenit | Anderlecht | AEK | Hajduk
Mogli bi dalje xD
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ja sam htio onu gdje je bio Liverpool, Steaua i Napoli, ali nije ni ovo loše, dapače, dobro smo prošli, iako mislim da smo autsajderi....ali, neka neka 
- Los*Blancos
- Kontakt:
kakvi najlaksaKevin je napisao/la:taman skupina, mozda i najlaksa...hajduk je imao srećeBrnjoo je napisao/la:Zenit | Anderlecht | AEK | Hajduk
Mogli bi dalje xD
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
S obzirom na ostale grupe gdje su mogli uletiti ova grupa je odlicna za Hajduk,jedina bolja varijanta je bila da ulete u ovu grupu gdje je AZ,Bate,Sheriff...Los*Blancos je napisao/la:kakvi najlaksaKevin je napisao/la:taman skupina, mozda i najlaksa...hajduk je imao srećeBrnjoo je napisao/la:Zenit | Anderlecht | AEK | Hajduk
Mogli bi dalje xD
Zenit je oko 60 mill potrosio za LP i nisu uspijeli, Anderlecht ispao slucajno od Partz..AEK nezgodan
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa makar bankrotiro, na Poljud se ide. A ni Atena nije daleko

E, jest da smo dobro prošli, ali, kad se čovjek malo uozbilji i kad objektivno pogleda, nemamo nikakve šanse, tj.minimalne su....
Imamo šanse sa svakim od ovih kad budemo igrali na Poljudu, ali u gostima se nadam da nećemo teže nastradati..
Jebte, igramo u skupinama
wuhuuuuuuuuu 
E, jest da smo dobro prošli, ali, kad se čovjek malo uozbilji i kad objektivno pogleda, nemamo nikakve šanse, tj.minimalne su....
Imamo šanse sa svakim od ovih kad budemo igrali na Poljudu, ali u gostima se nadam da nećemo teže nastradati..
Jebte, igramo u skupinama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.