Da mislim na trece napisao bi trece,ako prodju i trece bit ce nosioci u cetvrtom
P.S. ako neko nadje video sa golovima Partizana nek stavi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
stani zar nije ko prodje 3 pretkolo ide u grupu LP...il se nesto promjenilo ja iskreno ne znammiky_hz je napisao/la:@19TM87
Da mislim na trece napisao bi trece,ako prodju i trece bit ce nosioci u cetvrtom
P.S. ako neko nadje video sa golovima Partizana nek stavi
19TM87 je napisao/la:
evo samo fali prvi gol
btw fala na info...mada su beze pravila
sinoc malo gledo tekmu preko neta kod 6-0 trener Partizana pojacava napadMirza_Hordas je napisao/la:partizan je najkvalitetnija ekipa na balkanu, samo trpaju bez obzira na rezultat
Neka,neka,bolje je nego kisa.Kome je vruce fino do bazena skokne,bucne se malo i rashladit ce se.Rz88 je napisao/la:Sutra ako Bog da do 40 stepeni. Jao ove vručine, šta je ovo.
e jbg srusise nam rekordDevil je napisao/la:Bar nije vise Zrinjski rekorder po broju primljenih golova u dvomecu sa Partizanom.
Imas Beach Soccer na eurosport 2.Rz88 je napisao/la:Ja preferiram proljeće i jesen, zima nekako. Ljeto ne volim toliko , a još nema ništa od fudbala na TV kao neko SP ili EP. Šta češ mora se.
Butmiran je napisao/la:Imas Beach Soccer na eurosport 2.Rz88 je napisao/la:Ja preferiram proljeće i jesen, zima nekako. Ljeto ne volim toliko , a još nema ništa od fudbala na TV kao neko SP ili EP. Šta češ mora se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.