FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 22 feb 2010, 19:37

harry_90 je napisao/la:
C.Ronaldo_9 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nogometaši Slobode se na "oranici" pomoćnog stadiona Tušanj pripremaju za Sarajevo
Jutrošnjim treningom na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, u izuzetno teškim uslovima koje nudi ova "oranica" u ovo doba godine, igrači Slobde su krenuli sa pripremama za utakmicu sa Sarajevom, koja je na programu u subotu od 14.30 h (sudi Ognjen Valjić iz Banja Luke).

I ako su „crveni-crni“, koji su se vratili iz Međugorja u petak, jutrošnji trening trebali odraditi na stadionu Metalca u Živinicama, nemogućnost brze organizacije prijevoza Glavaševe izabranike ostavila je na Tušnju.

- Vjerovatno ćemo tamo trenirati u narednim danima do utakmice, jer ovdje imamo upotrebljiv samo jedan dio pomoćnog terena – kratko nam je Vlatko Glavaš u prolazu prokomentarisao plan rada do prve utakmice proljetnog dijela prvenstva, više se osvrćući na pisanje pojedinih medija o "slučaju Milošević", koji je okončao kako je Glavaš i najavljivao.

Tako se Milošević se jutros pojavio na prvom ovosedmičnom treningu Slobode, kao i Karadža, Jogunčić i Okanović, koji su u toku pripremnog perioda imali problema sa povredama. Svi oni će biti u konkurenciji za duel sa „bordo timom“, a u toj utakmici Stručni štab neće moći računati na Bekića i Mostarlića, koji će morati pauzirati zbog kazni iz prvog dijela prvenstva.

S obzirom na to koga je i na kojim pozicijama Glavaš najčešće koristio u pripremnim utakmicama, kontra Sarajeva bi se mogao očekivati slijedeći sastav (4-4-2): Mujkić, Krasić, Karadža, Milošević (Jogunčić), Crnogorac, Gavarić, Malkić (Aljukić), Okanović, Sadiković, Smajlović i Mujić.

ako je rijec oDzemi Sadikovicu ubjedljivo najlosiji igrac na svijetu,ima da izgubite zivce sa njim i njegovin (NE)upotrebljivim centarsutevima :D
Nije valjda doliko smotan??? aj nema veze mozda proradi,cuo sam da je bio dobar na pripremama :)
Dok je kod nas igrao ja sam cekao 2 godien da proradi ali nikako hahahahahah :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 feb 2010, 20:10

sarajlija89 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:ipak dolazi najveci klub u drzavi i najbolji navijaci ;) sto je sasvim dovoljno za vas iznenadni povratak :D ....nadam se da ce sve bit u najboljem redu i bez incidenata ako cemo vec biti smjesteni na istoj tribini ;) al eto vidjecemo :D
Ma i ja se nadam da nece biti nereda,to je najbitnije,a liga ko liga,domacin sve rijesi,nije provokacija al liga nam je takva,sad ce sve ici na ruku domacim ekipama,jel tako???

sto se tice podrske s tribina i navijanja upitno je ko ce bit domacin :lol: :lol: ;) ....a poslije rata sarajevo je cak 4 puta pobijedilo u tuzli,uz slobodinih 5 pobjeda....sto znaci da nismo bez sansi,iako nismo pobijedili a ni postigli pogodak 0d 2006...vrijeme je da zabijemo gol i pobjedimo...realno bolji smo al hocel to bit dovoljno ko ce znat....mnogi misle da je ova utakmice mozda i najbitnija za sarajevo i da ce u mnogome odrediti nastavak prvenstva za nas...sa tri boda ja mislim da bi sigurno sampioni bili
stari...nije nista licno al...smaras..eto reko si ko je najveci,najludzi kako cete nas REALNO razvalit pa sad lagano razguli na temu sarajeva pa tamo nastavi svrsavat na svoju ekipu...ok...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 20:15

Sad mu je 3 godina,mozda treca sreca :roll: ko ce ga znati?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 feb 2010, 21:23

[youtube][/youtube]
Dobar klip
[youtube][/youtube]
Sloboda kad je pri dnu,ima najvecu podrsku
[youtube][/youtube]
Finale kupa
[youtube][/youtube]
Finale kupa
[youtube][/youtube]
Bakljada

SLOBODA DO GROBA
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 21:57

e svasta..haj da sam sta lose reko,sta me odmah napadate bez razloga al ozb :D :D ...al eto...necu vise smetat ako me tako dozivljavate :D stvarno nisam nista lose reko...al dobro..vaznost utakmice je ucinila svoje :lol: :lol: a iduce godine vjerovatno da necete gledat sarajevo na tusnju pa ne zamjerite :lol: :lol:

SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 22 feb 2010, 21:58

sarajlija89 je napisao/la:e svasta..haj da sam sta lose reko,sta me odmah napadate bez razloga al ozb :D :D ...al eto...necu vise smetat ako me tako dozivljavate :D stvarno nisam nista lose reko...al dobro..vaznost utakmice je ucinila svoje :lol: :lol: a iduce godine vjerovatno da necete gledat sarajevo na tusnju pa ne zamjerite :lol: :lol:

SARAJEVO,HORDE,BOG I CARSIJA
a sta si reko brate sa tribine
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 22:02

pitaj njih..napadose me bez razloga zivota mi :D :D eto vrati se par postova unazad pa vidi da nista nisam lose reko....al ko ce im znat,ne vole nas dzaba :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 22 feb 2010, 22:05

sarajlija89 je napisao/la:pitaj njih..napadose me bez razloga zivota mi :D :D eto vrati se par postova unazad pa vidi da nista nisam lose reko....al ko ce im znat,ne vole nas dzaba :D
ma skonto sam brate
sta ces istina boli
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 feb 2010, 22:16

sarajlija89 je napisao/la:pitaj njih..napadose me bez razloga zivota mi :D :D eto vrati se par postova unazad pa vidi da nista nisam lose reko....al ko ce im znat,ne vole nas dzaba :D
ti napisa da neces vise smetat..fataj ovog svog brata sa tribine pod ruku pa na temu o svom voljenom klubu...nama je i ovako prestrasno sto iduce godine necemo takvog giganta kao sto je vas klub gledat na Tusnju...cijeli grad samo o vama prica...mjesecima ...a sad o.d.j.e.b.i.t.e u poskocima..vazi..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 22:20

pa moro sam covjeku odgovorit heh :D ;) jel tako....al dobro gledacete komsije iz banovica eto derbya :D ...aaaa nee...oni ulaze u prvu ligu :lol: :lol: jbg...haj sad ozb necu da kvarim temu...bezveze kad ne moze fino necu nikako :D :D :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 feb 2010, 22:22

sarajlija89 je napisao/la:pa moro sam covjeku odgovorit heh :D ;) jel tako....al dobro gledacete komsije iz banovica eto derbya :D ...aaaa nee...oni ulaze u prvu ligu :lol: :lol: jbg...haj sad ozb necu da kvarim temu...bezveze kad ne moze fino necu nikako :D :D :lol:
skonto si...ma bravo junace :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2010, 22:26

sarajlija89 je napisao/la:pa moro sam covjeku odgovorit heh :D ;) jel tako....al dobro gledacete komsije iz banovica eto derbya :D ...aaaa nee...oni ulaze u prvu ligu :lol: :lol: jbg...haj sad ozb necu da kvarim temu...bezveze kad ne moze fino necu nikako :D :D :lol:
Nego Sarajlijo, dolazis li na utakmicu? Javi se pa da Tuzlaci caste picem poslije utakmice. Da se ne kaze da nismo gostoljubivi. :) :) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 22:28

omerbavarac je napisao/la:
Nego Sarajlijo, dolazis li na utakmicu? Javi se pa da Tuzlaci caste picem poslije utakmice. Da se ne kaze da nismo gostoljubivi. :) :) ;)
a vidis primoran sam pisat hehe,stalno me nesto pitaju...ma sve ok kume...znam ja kako to ide ;) nemam nista protiv tz al eto malo se skrenulo sa teme jer sam neopravdano napadnut al ne uzimam tolko ozb hehe...a dolazim naravno abd ;)

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 22 feb 2010, 22:32

hahha sto traze da bjeze sami u svom gradu,bjezali ste od manijaka a ako tako nastavite bjezacete i od nas
mi sve da nepravimo probleme ali oni traze belaj

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2010, 22:38

jalehordas je napisao/la:
hahha sto traze da bjeze sami u svom gradu,bjezali ste od manijaka a ako tako nastavite bjezacete i od nas
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Kao prvo nigdje nisam napisao da nastojim bjezati. Drugo za manijake i za bjezanje, kao i za sve navijacke grupe me boli neka stvar. Ja ne bjezim ni od koga, volim svoj klub i za njega navijam, tako da nemam razloga da se plasim nekoga. Bog je jedini vladar od cije kazne treba bjezati. ;)
Mozda si me pogresno shvatio u prethodnom postu, momku sam ponudio da castim poslije utakmice, jer nemam namjeru da uspostavljam negativne odnose sa forumasima.
Sta ces, pojavi se neki frajer koji bi za svaku sitnicu da se bije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 22 feb 2010, 22:40

ako si igrao na kartu gostoprimstva onda se izvinjavam

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 feb 2010, 22:41

jalehordas je napisao/la:
ma ne moras to spominjat...bavarac je ok momak nije nista lose mislio ;) ....a nemoj pisati po njihovoj temi zivota ti...nema razloga za provokacije i sl.....imamo nasu temu da tamo pisemo...malo su mene pogresno shvatili neki od njih i napali me al ok nema veze....idemo na nasu temu i to je to....da ne kvarimo temu..ne volim ni ja kad neko kvari nasu temu

XXTT
Kontakt:

Post Postao/la XXTT » 22 feb 2010, 22:50

hehe Mostarlic prvi strijelac liga sa 5 pogodaka , a koji je onda Salihovic iz slavena koji je postigao gotov duplo vise 9 .a koji je bio na listi zelja Malkocevica. al cujem tip potpisao za Velez Ibrak bio brzi .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2010, 22:51

jalehordas je napisao/la:ako si igrao na kartu gostoprimstva onda se izvinjavam
;) ;)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 feb 2010, 22:54

XXTT je napisao/la:hehe Mostarlic prvi strijelac liga sa 5 pogodaka , a koji je onda Salihovic iz slavena koji je postigao gotov duplo vise 9 .a koji je bio na listi zelja Malkocevica. al cujem tip potpisao za Velez Ibrak bio brzi .
jel to sigurno...dugo se pisalo da je on najbolji strijelac prve lige federacije sa 12-13 golova..neznam sad tacno...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.